Cum să organizați fișiere pe un site Web

Construiți un site web, dar vă confundă cum să organizați datele de pe server? Acest tutorial vă va arăta metoda potrivită pentru organizarea fișierelor de pe site-ul dvs. web pentru a minimiza timpul de încărcare și pentru a maximiza disponibilitatea datelor pentru dvs. și pentru cei care vizitează site-ul dvs.

pași

Imaginea intitulată Organizarea fișierelor pe un site Pasul 1
1
Fii consistenta Nu contează dacă îți terminați fișierele .htm o html, este important să păstrați întotdeauna aceeași regulă pe întreg site-ul. Desigur, va fi doar o problemă și programați site-ul manual. Dacă utilizați un editor HTML ca Dreamweaver, fișierele cu aceeași extensie vor fi întotdeauna salvate. Puteți avea multe fișiere HTML diferite pe un server, cu un amestec de extensii și va funcționa bine. Puteți utiliza chiar și nume diferite pentru fișiere, cum ar fi home.htm, dar ideea este să păstrați serverul curat și ordonat. Prin urmare, regula numărul unu este: Alegeți o metodă și păstrați-o. În acest articol, vă veți referi la toate fișierele HTML ca index.htm.
 • Imaginea intitulată Organizați fișierele pe un site Pasul 2


  2
  Există un singur fișier HTML în fiecare dosar. Denumiți fișierul index.htm și denumiți folderul așa cum doriți să fie apelat link-ul. De exemplu, dacă doriți să creați o pagină despre căței, creați un nou dosar numit puii din dosarul rădăcină (cel din indexul principal) și să creeze un fișier din dosarul numit index.htm. Probabil vă întrebați dacă nu ar fi redundant, deoarece dacă site-ul are doar cinci pagini, nu veți avea nevoie de un plan organizatoric detaliat. Răspunzând la întrebare, cheia disponibilității este organizația - organizarea fișierelor astfel reduce timpul de încărcare în secunde foarte valoroase. Cum? În primul rând, disponibilitatea este maximizată, deoarece am pregătit deja să găsim fișierele din interiorul dosarelor. Acesta este modul în care funcționează sistemul de operare și există un motiv bun pentru acest lucru. Dacă deschideți un dosar și găsiți sute de fișiere fără legătură, găsirea celui pe care îl căutați va fi cel puțin o sarcină dificilă. Plasați folderele secundare din interiorul directorului principal pentru a sorta datele în grupuri logice. Timpul de încărcare va fi, de asemenea, afectat, deoarece browserele caută mai întâi un dosar și apoi indexul acelui dosar. apel Puppies.htm la un fișier nu este o procedură standard, deci va prelungi timpul de încărcare prin deducerea if Puiul este un dosar sau un fișier și apoi deduce ce tip de fișier este. Denumiți dosarul puii și dosarul index.htm - astfel, vizitatorii vor avea o experiență mai bună pe site-ul dvs., reducând timpul de încărcare. De asemenea, dacă doriți vreodată să adăugați un alt fișier care are de a face cu puii, tot ce trebuie să faceți este să adăugați un alt dosar în interiorul cățelușele, numele ei marionete și, din nou, denumiți fișierul HTML index.htm.
 • sfaturi

  • Acum va fi mult mai simplu să faceți legături la structura de fișiere nou comandată. Nu va trebui să includeți numele fișierului. În ceea ce privește browserul, un "/" înseamnă "rădăcină"" sau "index"". Deci, când vă conectați la noul fișier cățeluși, tot ce trebuie să faceți este să scrieți adresa URL mysite.com/cachorros/ (vizionați "/" la sfârșit), astfel că browserul știe automat că trebuie să caute un fișier numit index.htm. Aici veți începe să scurtați într-adevăr timpul de încărcare. Și un avantaj suplimentar este că veți fi acoperit dacă decideți să schimbați software-ul pe care l-ați folosit pentru site. De exemplu, să presupunem că decideți să treceți la PHP sau Cold Fusion - structura link-ului este setată să indice folderul și toate fișierele vor fi numite index.htm. Deci, nu va fi nici o problemă dacă schimbați fișierele index.htm a index.php. Link-urile vor continua să indice mysite.com/cachorros/ și oameni care au verificat că pagina nu va primi o eroare de 404, pur și simplu ajunge la noul site index.php. Regula numărul trei este: "link către dosare, nu fișiere".
  • Dosarele nu sunt doar pentru paginile dvs. Plasați toate fișierele în foldere, astfel încât acestea să fie bine organizate și ușor de găsit. Singurele fișiere care ar trebui să rămână în directorul rădăcină, fără un folder separat, sunt indicele principal (care, din punct de vedere tehnic, ar avea propriul dosar - va fi numele site-ului), fișierul .HTACCESS, pictograma favicon.ico și fișierul robots.txt. Dacă nu aveți un fișier .HTACCESS, o pictogramă favicon.ico sau un fișier robots.txt, nu vă faceți griji - acestea nu sunt necesare. Dar ați putea lua în considerare crearea acestora pentru a evita 404 erori, deoarece browserele de obicei caută aceste trei fișiere de fiecare dată când ajung pe site-ul dvs. Toate celelalte fișiere, inclusiv foile de stil și imaginile, trebuie să fie în dosarele lor. Diferența dintre aceste dosare de stocare și folderele paginilor standard este că nu vor avea un fișier index. Puteți numi fișierele CSS așa cum doriți și le puteți pune în același director și puteți face același lucru și cu imaginile.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Spațiu web în care aveți acces la panoul de control. Majoritatea locurilor de cazare gratuite nu vă oferă acest tip de acces, dar există unele care oferă un serviciu de găzduire web ieftin accesibil pentru aproape oricine. Asigurați-vă că puteți alege o găzduire care vă permite să accesați panoul de control pentru a modifica structura fișierelor.
  • Un editor "ceea ce vezi este ceea ce primești" (WYSIWYG, What`s See este ceea ce primești). Acest lucru nu este absolut necesar, dar poate evita multe frustrări. De asemenea, dacă nu aveți acces la panoul de control, dar aveți acces prin protocolul de transfer de fișiere (FTP, File Transfer Protocol), puteți modifica structura de fișiere cu un editor WYSIWYG precum Dreamweaver. Dar orice program FTP va avea aceeași funcție.
  • Faceți copii de rezervă pe computer. Dacă hard disk-ul dvs. a eșuat vreodată, atunci știți deja importanța copierii tuturor datelor. Nu pierde ore de muncă, în cazul în care carcasa calculatorului sau carcasa dispare de pe hartă, va trebui să înceapă din nou de la moare la zero. Păstrați întotdeauna o copie de rezervă a întregului site pe computer și creați copii de rezervă pe CD-ROM sau pe dischete flexibile. Mai mult decât atât, prin păstrarea fișierelor de pe computerul dumneavoastră, puteți perfecționa structura de fișiere în împrejurimile familiare ale sistemului de operare și apoi încărcați-l cu un program FTP.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează un computer Windows cu un Mac pentru a partaja fișiere și imprimanteCum se conectează un computer Windows cu un Mac pentru a partaja fișiere și imprimante
  Cum se configurează un server FTP într-un Windows XP ProfessionalCum se configurează un server FTP într-un Windows XP Professional
  Cum de a construi un site web rapid în JoomlaCum de a construi un site web rapid în Joomla
  Cum se convertește un fișier PDF în Word, Excel, PowerPoint, JPG sau HTMLCum se convertește un fișier PDF în Word, Excel, PowerPoint, JPG sau HTML
  Cum să copiați o pagină webCum să copiați o pagină web
  Cum se creează un buton de descărcareCum se creează un buton de descărcare
  Cum se creează un link de descărcare pentru MP3Cum se creează un link de descărcare pentru MP3
  Cum de a crea un site fără a utiliza HTMLCum de a crea un site fără a utiliza HTML
  Cum se descarcă de la EsnipsCum se descarcă de la Esnips
  Modul de editare a fișierelor XMLModul de editare a fișierelor XML
  » » Cum să organizați fișiere pe un site Web

  © 2011—2020 ertare.com