Cum se optimizează Windows 7

Există mai multe modalități de a optimiza și îmbunătăți Windows 7 pentru a fi mai eficient și pentru a avea o performanță mai rapidă utilizând caracteristici speciale și configurații exclusive acestui sistem de operare. Uneori, calculatorul dvs. va avea o perioadă de procesare și încărcare mai lentă după ce ați instalat sau descărcat un număr de programe, inclusiv programe antivirus sau fișiere de pe Internet. Există numeroși pași pe care îi puteți lua pentru a crește viteza și pentru a vă îmbunătăți computerul fără a fi nevoie să înlocuiți sau să actualizați hardware-ul. Continuați să citiți pentru a afla cum să optimizați calculatorul cu Windows 7.

conținut

pași

Optimizați Windows-7-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 1
1
Reporniți computerul cel puțin o dată pe săptămână. Acest proces vă va ajuta să faceți spațiu și memorie clară prin oprirea programelor pe care bara de sarcini continuă să le execute în sistemul dvs. de operare.
 • Optimizați Windows-7-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 2
  2
  Limitați numărul de programe pe care le executați în același timp. Calculatorul dvs. va funcționa mai lent atunci când aveți mai multe programe sau aplicații deschise și difuzate toate în același timp. Închideți programele atunci când nu le utilizați. Puteți adăuga mai multă memorie în computer dacă aveți nevoie de mai multe aplicații în același timp.
 • Optimizați Windows-7-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 3
  3
  Selectați fila "ReadyBoost"" când apare caseta de dialog proprietăți.
 • Selectați butonul care spune "Dedicați acest dispozitiv la ReadyBoost" dacă doriți să aplicați pe computer întregul spațiu disponibil pe dispozitivul dvs. de stocare și să îl utilizați ca memorie.
 • Selectați butonul "Folosiți acest dispozitiv" și glisați butonul pentru a desemna cantitatea de memorie pe care doriți să o aplicați la ReadyBoost. Această opțiune este foarte utilă dacă doriți să rezervați spațiu pe dispozitivul dvs. de stocare.
 • Faceți clic pe butonul "Aplicați", apoi faceți clic pe "Accept "pentru a salva setările și a închide caseta de dialog pentru proprietăți.
 • Optimizați Windows-7-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">


  Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 4
  4
  Dezinstalați programele pe care nu le utilizați. Unele computere au instalat programe fabrica opționale pe care nu le folosiți, cum ar fi un antivirus. Eliminați aceste programe pentru a avea mai mult spațiu de memorie și pentru a mări viteza calculatorului.
 • Faceți clic pe butonul "Start" din colțul din stânga jos al ecranului, apoi faceți clic pe "Panoul de control "din partea dreaptă.
 • Faceți clic pe " Dezinstalați un program "de sub secțiunea de programe.
 • Faceți clic pe un program pe care doriți să îl ștergeți, apoi dați clic pe "Dezinstalați" pentru a elimina programul de pe computer.
 • Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 5
  5
  Utilizați Windows 7 "Troubleshooter" și rezolvați problemele existente. Solverul de probleme va examina procesele specifice care ar putea cauza încetinirea computerului dvs., cum ar fi atunci când se execută mai multe programe în același timp și le veți repara.
 • Faceți clic pe "Start" în colțul din stânga jos al ecranului computerului, apoi faceți clic pe "Panou de control" din panoul din dreapta.
 • Scrieți "Solver de program" în caseta de căutare din colțul din dreapta sus, apoi faceți clic pe linkul "Rezolva probleme" când apar rezultatele.
 • Faceți clic pe "Căutați probleme de performanță" făcând clic pe "Sistem și securitate". Urmați instrucțiunile pentru a porni procesul de întreținere, când apare caseta de dialog pentru rezolvarea problemelor.
 • Optimizați Windows-7-Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 6
  6
  Executați o defragmentare a discului pentru a reorganiza datele de pe computer. Fragmentarea apare atunci când calculatorul dvs. nu are suficient spațiu sau resurse pentru a stoca împreună fișierele. În acest caz, unele componente ale fișierelor sunt separate și reorganizate pentru a umple alte spații cauzate de fișierele șterse. Defragmentatorul de disc optimizează computerul prin reorganizarea datelor fragmentate în locuri care vor face Windows 7 mai rapid.
 • Faceți clic pe "Start" în colțul din stânga jos al ecranului computerului.
 • Introduceți "defragmentarea discului" în caseta de căutare și selectați-o când apar rezultatele căutării.
 • Faceți clic pe discul pe care doriți să îl defragmentați atunci când apare caseta de dialog defragmentare disc.
 • Faceți clic pe "Analyze Disk" pentru a determina dacă aveți nevoie de defragmentare pe discul respectiv.
 • Faceți clic pe "Defragmentați discul" dacă procentajul de defragmentare de pe disc în coloana "Ultima rulare" este mai mare de 10%.
 • Optimizați Windows-7-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați Windows 7 Pasul 7
  7
  Utilizați hard disk-ul de curățare pentru a elimina fișierele temporare și inutile pentru a goli coșul de reciclare. Acest lucru va elibera memorie suplimentară și va face computerul mai rapid.
 • Faceți clic pe butonul "Start" din colțul din stânga jos al ecranului computerului.
 • Scrieți "Hard Disk Cleaner" în caseta de căutare și selectați-l când apar rezultatele căutării.
 • Faceți clic pe discul în care doriți să ștergeți fișiere atunci când apare lista. Apoi faceți clic pe butonul "Accept".
 • Selectați toate tipurile de fișiere pe care doriți să le ștergeți în fila "Curățire disc" din caseta de dialog "Curățire disc", apoi faceți clic pe "OK".
 • Dați clic pe "Ștergeți fișierele" pentru a finaliza procesul.
 • video

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează un control prin cablu Xbox 360 la un PC Windows 8Cum se conectează un control prin cablu Xbox 360 la un PC Windows 8
  Cum se creează un program simplu în CCum se creează un program simplu în C
  Cum să defragmentați discul în Windows 8Cum să defragmentați discul în Windows 8
  Cum să dezinstalați Windows 7 de pe computerCum să dezinstalați Windows 7 de pe computer
  Cum să dezinstalați Windows Media Player 12Cum să dezinstalați Windows Media Player 12
  Cum să dezinstalați programul Norton AntivirusCum să dezinstalați programul Norton Antivirus
  Cum să alegeți între Windows XP Home și Professional EditionCum să alegeți între Windows XP Home și Professional Edition
  Cum se elimină virusul FBI MoneyPak în Windows 7Cum se elimină virusul FBI MoneyPak în Windows 7
  Cum se pornește Aero în Windows VistaCum se pornește Aero în Windows Vista
  Cum se formatează un hard disk Linux pentru WindowsCum se formatează un hard disk Linux pentru Windows
  » » Cum se optimizează Windows 7

  © 2011—2020 ertare.com