Cum să te ascunzi de părinții tăi că bei alcool în colegiu

Acest articol a fost scris presupunând că vârsta legală de a consuma alcool în țara dvs. este de 21 de ani.

Aveți părinți stricți care consideră că sunteți perfect? Ți-e frică să fii sever pedepsită dacă vei afla că bei în colegiu ca minor? Acești pași sunt pentru voi să aveți trei ani mai mari până când ajungeți la vârsta legală de consum.

pași

Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 1
1
Sunați părinții în mod regulat în zilele de vineri sau sâmbăta în jurul valorii de 10 sau 11 pe timp de noapte. Asigurați-vă că sunteți într-un loc liniștit. Dacă întreabă ce faci, spune-le că ești pe drum spre casa unui prieten.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 2
  2
  Dacă vă întreabă despre consumul de alcool, spuneți-le că nu este stilul tău și nu-i spui cât de dăunătoare este. S-ar putea suna corn, dar presupunând că părinții dvs. vor să creadă că nu beți alcool, ei vor profita de orice ocazie pentru a rămâne liniștiți.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 3
  3
  Nu minți și asigurați-vă că niciunul dintre prietenii dvs. nu bea alcool, decât dacă știți că părinții dvs. nu vor tolera nici măcar acest lucru. Mulți părinți știu că este inevitabil să fii expus la alcool în timpul colegiului și să crezi mai mult în tine dacă spui că unul dintre prietenii tăi bea alcool, dar nu tu.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 4
  4
  Când vizitați camera dvs., asigurați-vă că nu aveți alcool în frigider sau în camera dvs. Tot alcoolul care este camuflat în sticlele din Gatorade trebuie să dispară. Ar fi recomandabil să avem o petrecere excelentă înainte de meci.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 5
  5
  Eliminați sau ascundeți o fotografie în care vedeți alcool (inclusiv fotografiile prietenilor dvs. care beau cu ochelari sau cutii în mână). Păstrați-le undeva închise. Pentru a finaliza iluzia, plasați fotografii ale dvs. sau prietenilor dvs. care joacă fotbal sau fac o altă activitate sănătoasă.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 6
  6
  Se odihnește puțin înainte să ajungă a doua zi. Nu te ridici cu o mahmureala - pentru asta este recomandat sa nu iei nimic cu o zi inainte.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 7
  7
  Rămâi sănătos! Ei vor bănui, dacă te vei îmbolnăvi de multe ori după o petrecere.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 8
  8
  Rămâi activ! Inscrie-te intr-un club Părinții iubesc că copiii lor rămân ocupați. Asta îi va face să creadă că nu prea participați la petreceri.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 9
  9
  Nu ieșiți cu o zi înainte de examen sau când trebuie să depuneți o lucrare. Veți alarma părinții dvs. dacă primiți grade slabe, ceea ce va face să vă suspecteze.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 10
  10
  Fii drăguț cu părinții tăi. Ei vor ști că ceva se întâmplă dacă susții în mod constant că nu vrei să vorbești cu ei.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 11


  11
  Fii atent la orice ar putea duce la o amendă alcoolică din sânge. Nu beți și nu vă spălați în public.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 12
  12
  Nu conduceți niciodată beat sau mergeți cu cineva care o face în această stare. Părinții dvs. au mai multe șanse să ierte un episod beat decât un DUI / DWI. Dacă mergeți cu cineva care conduce în timp ce este intoxicat, veți primi, de asemenea, o amendă pentru alcool, fără a menționa că în ambele situații vă veți risca viața. Cel mai bine este să cheltuiți mai mulți bani într-un taxi.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 13
  13
  Evitați să vă apelați părinții atunci când sunteți beți, cu excepția cazului în care este extrem de necesar.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 14
  14
  În nici un caz nu răspundeți la telefon, la e-mail sau la orice fel de comunicare, chiar dacă sunteți puțin beat. În aceste cazuri, mulți părinți au un al șaselea simț și își vor da seama că ești beat.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 15
  15
  Scapă de deșeurile tale. Autoritatea a prins multe atunci când observă accidental o cutie goală în coșul de gunoi.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 16
  16
  Nu cădeți în exces cu băuturi puternice. Colegii dvs. vă îngrijorează pentru că ați putea muri pentru acele excese.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 17
  17
  Nu bea niciodată singur. Pentru siguranța dumneavoastră și pentru a evita problemele grave sau prelungite de alcoolism, se recomandă să nu beți singuri.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 18
  18
  Dacă vă găsesc într-un apartament privat aflat în afara campusului, amintiți-vă că, indiferent de ceea ce spune poliția, NU trebuie să deschideți ușa unei locuințe private dacă nu au o hotărâre judecătorească. Poliția știe că mulți oameni îi vor lăsa să intre din cauza fricii și, în plus, sunt autorizați să mintă pentru a intra. Cu toate acestea, odată ce le-ați refuzat intrarea, asigurați-vă că își vor dubla eforturile de a intra pe site deoarece vor ști că se întâmplă ceva. În timp ce le iau pentru a obține mandatul, trebuie să distrugi toate dovezile fără să faci greșeli, deoarece, întorcându-se cu ordinea, vei găsi ceea ce ascunzi.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 19
  19
  Amintiți-vă că a face prea mult zgomot este cel mai frecvent motiv pentru a avea probleme cu Asistentul Resident (RA), poliția din campus sau orice altă autoritate. Dacă faceți zgomot și puneți muzica la volum mare, cu siguranță veți primi atenția într-un mod negativ.
 • sfaturi

  • Moderați-vă băutura. Dacă nu beți prea mult, puteți spune dacă mirosul dispare după un timp. Cu toate acestea, același lucru nu se va întâmpla dacă întregul loc miroase ca o ciumă. Mirosul pasiv al alcoolului poate face chiar incepatori ametiti. Au un prieten sau cineva care nu bea sau nu a petrecut cu tine să miroasă dormitor. Simțul mirosului poate fi folosit pentru mirosul său, dar cel al acestei alte persoane nu o face. Pe de altă parte, puteți, de asemenea, să vă plimbați sau să petreceți timp în afara camerei, respirați aer curat, apoi întoarceți-vă și verificați dacă mirosul continuă.
  • Mâncarea pâinii de usturoi este o modalitate bună de a vă ascunde respirația de alcool. Are o aromă puternică și nimeni nu vrea să fie lângă el. După ce mâncați suficientă pâine de usturoi și vă odihniți bine noaptea, puteți să vă spălați dinții cu o liniște totală, deoarece respirația dumneavoastră va fi perfectă.
  • În caz de urgență, aveți colonii, parfumuri și apă de gură la îndemână pentru a reduce orice miros rău. Este posibil să nu observați mirosul de alcool, dar alții o vor simți dacă au anumite suspiciuni. Spuneți-le că aveți o durere în gât și că, pentru a nu se înrăutăți, ați spălat frecvent cu apă de gură (Listerine).
  • Asigurați-vă că vă periați dinții. Alcoolul produce respirația urât mirositoare și pigmenții dinții - în plus față de a forma o burtă de bere, așa că du-te la sala de sport.
  • În primul rând, nu beți.

  avertismente

  • În cazul unui raid, asigurați-vă că ați stabilit anterior un punct de întâlnire cu prietenii, că ați alergat și că ați dispersat în diferite direcții. Poliția nu va putea urmări în total 100 de persoane în același timp.
  • Consumul de alcool poate provoca malformații congenitale, probleme de sanatate, sarcini nedorite, disfunctie erectila (DE, pentru acronimul în limba engleză), mirosul corpului, vărsături, dependenta, bolile cu transmitere sexuală (BTS), convulsii, conducerea sub influența alcoolului (DUI, pentru acronimul său în limba engleză), arestări sau citări, grade slabe și rușine. De asemenea, fiind sub influența alcoolului, ai putea fi confuz „urât cu drăguț“ (googles de bere) cred că cineva a furat toți banii cu o noapte înainte, puteți sări dintr-un pridvor de două etaje și toamna stai în picioare, cântă, joacă darts foarte mult, îți faci murdăria murdară, adormi în mașini parcate și joci pariuri pe haine.
  • Încă o dată, NU faceți lucruri stupide când sunteți beat. Evitați tentația de a urina în public și de a lupta. Lăsați partidul dacă scapă de sub control și se poate forma un scandal.
  • Conducerea unui document de identitate fals poate fi o crimă gravă și astfel veți primi cu siguranță o notificare. Dacă poliția vă oprește, ascundeți sau chiar încărcați identificarea falsă. Dacă nu intenționați să folosiți documentul de identitate fals, nu duceți-l la locurile publice (luați-l numai când intenționați să îl utilizați pentru a cumpăra alcool sau pentru a introduce un bar).
  • Nu încercați să faceți nici una dintre aceste activități la domiciliu, cu excepția cazului în care sunteți un profesionist instruit.
  • Dacă un polițist din campus se apropie și te confruntă când te întorci cu o băutură în mâinile tale, scapi de el și spune-i că pleci. Nu încercați să-l minți pentru că este instruit să o detecteze și, având în vedere condițiile dvs., este foarte probabil că nu vă gândiți clar. Apoi, întreabă dacă te poți retrage. Asigurați-vă că nu credeți că vă îndreptați în altă parte.
  • Dacă vă prinde și nu există nici o modalitate de a vă elibera, luați-vă pedeapsa cu responsabilitate.
  • Părinții citesc aceste pagini virtuale (MySpace și Facebook)

  Lucruri de care ai nevoie

  • Suficientă apă
  • bani
  • Aspirina (nu înainte, în timpul sau imediat după băut)
  • Sentimentul de revoltă
  • Picioarele, pasul de autobuz și / sau taxiurile
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți convingi părinții să te lase să postezi videoclipurile pe YouTubeCum să-ți convingi părinții să te lase să postezi videoclipurile pe YouTube
  Cum să împachetați alcoolul în bagajeCum să împachetați alcoolul în bagaje
  Cum să te prefac că bei alcoolCum să te prefac că bei alcool
  Cum să obțineți o contraceptivă fără ca părinții dvs. să știeCum să obțineți o contraceptivă fără ca părinții dvs. să știe
  Cum să-ți convingi mama să te lase să dormiCum să-ți convingi mama să te lase să dormi
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă permită să aveți un cont YouTubeCum să-i convingeți pe părinți să vă permită să aveți un cont YouTube
  Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți un cont FacebookCum să-i convingeți pe părinți să vă lase să aveți un cont Facebook
  Cum să-i păcăliți pe părinți să creadă că ești bunCum să-i păcăliți pe părinți să creadă că ești bun
  Cum să așteptați până când împliniți 18 ani pentru a pleca acasăCum să așteptați până când împliniți 18 ani pentru a pleca acasă
  Cum să fii gol acasă când părinții tăi nu suntCum să fii gol acasă când părinții tăi nu sunt
  » » Cum să te ascunzi de părinții tăi că bei alcool în colegiu

  © 2011—2020 ertare.com