Cum să obțineți o licență pilot (generală)

Visezi să zbori? Doriți să deveniți pilot? Vrei să te duci acolo singur sau cu prietenii tăi? Dacă dorința de a zbura este atât de puternică încât doare, atunci este timpul să obțineți o licență de pilot privat sau de agrement. În diferite părți ale lumii, legile și reglementările pot fi diferite. Există, de asemenea, diferite nivele de piloți, organizate în clase. Iată pașii generali pentru a obține o licență privată de pilot (PPL).

pași

1
Determinați cât de departe doriți să obțineți formarea și ce fel de PPL doriți: Aripă fixă ​​sau rotativă, motor unic sau multiplu sau aterizare. Dacă nu sunteți interesat de elicoptere sau doriți să faceți multă pregătire în apă, ar trebui să începeți cu un simplu motor de aterizare cu aripă fixă.
 • 2
  Analizați-vă situația financiară, gândiți-vă cât sunteți dispuși să plătiți pentru o antrenament - zborul poate fi costisitor. Un preț realist pentru un PPL în SUA este cuprins între 4.000 și 9.000 de dolari, în funcție de locația, dimensiunea școlii și avionul. În Europa, prețurile sunt de 1 1/2 ori mai scumpe. Aceasta este dacă doriți să obțineți un PPL pentru un avion cu un motor simplu de aterizare și o aripă fixă. Elicopterele sunt de două ori mai scumpe.
 • 3
  Determinați unde și când veți avea pregătirea. Factorii generali. Factorii generali pe care trebuie să vă gândiți sunt condițiile meteo, calitatea, prețul și orice alte ținte viitoare.


 • 4
  Începeți antrenamentul atunci când aveți totul pregătit.
 • sfaturi

  • Luați lecții de 2 sau 3 ori pe săptămână timp de 1 sau 2 ore, acest lucru este optim și veți obține cel mai probabil licența PPL în 3 sau 4 luni și pentru cel mai mic preț. Toată lumea învață într-un ritm diferit, așa că nu vă grăbiți, cu cât zburați mai repede, veți învăța și păstrați ceea ce ați învățat, dar mai mult de 4 ori pe săptămână sunt multe, după părerea mea. Nu vreau să o supraîncărcați. Totuși, păstrarea a ceea ce ați învățat este cheia, luând-o o dată pe săptămână sau mai puțin, vă va face să pierdeți jumătate din ceea ce ați învățat în ultima lecție.
  • Cerințele specifice pentru PPL nu sunt aceleași în diferite părți ale lumii. În general, va trebui să completați secțiunea privind solul (teoria și regulamentele), formarea dublă de zbor (zbor cu un instructor) și instruirea singură (zboară singură). Va trebui să treci testele scrise și practice (orale și la zbor). În SUA, un student de aeronave cu aripă fixă ​​trebuie să înregistreze un total de 40 de ore de zbor minime înainte de a se califica pentru PPL. Mulți studenți ajung la 70 până la 80 de ore, când iau doar o lecție pe săptămână, apoi revenim la această retenție este importantă.
  • Găsirea unei bune școli sau a unei școli de formare este foarte importantă, deoarece formarea poate fi mai costisitoare sau pur și simplu mai relaxată. Acest lucru ca un bun antrenor de sport, o conducere sănătoasă și o așteptare vă pot duce mult. Asigurați-vă că aveți suficienți instructori și avioane pentru a vă potrivi programului dvs., că sunteți clientul la sfârșitul zilei.
  • Multe cluburi de zboruri permit studenților piloți și oferă planuri și instructori la un preț mai rezonabil.

  avertismente

  • Este foarte recomandabil să obțineți certificatul medical de categoria III înainte de a începe antrenamentul, deoarece nu puteți zbura singur fără el. Puteți căuta și găsi un examinator de aviație medicală în apropierea locului în care doriți să obțineți certificatul. Dacă aveți o dizabilitate sau luați orice medicament prescris, ar trebui să vedeți cu siguranță un medic înainte de a începe antrenamentul. Nu toate condițiile sunt descalificatoare, dar ar trebui să știți în avans.
  • Dacă într-un moment al antrenamentului dvs. există ceva ce nu înțelegeți, ÎNTREBARE - nu așteptați să se întâmple un dezastru.
  • Dacă nu faceți progrese în formare, discutați cu instructorul, pentru a obține un altul, amintiți-vă că plătiți pentru el.
  • În cazul în care condițiile medicale sunt îngrijorătoare, căutați "șoferii sportivi" ca o opțiune, care limitează încărcătura pasagerilor, dar are cerințe medicale minore.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Dorința de a învăța și de a zbura.
  • Certificat medical (categoria minimă III) pentru licența privată sau pentru conducătorul auto pentru pilotul practic.
  • Toate documentele juridice necesare.
  • Fiți la dispoziție pentru a vorbi, citi, scrie și înțelege limba engleză.
  • Mijloacele necesare pentru acoperirea cheltuielilor de formare.
  • Un aeroport să zboare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un pilot master banshee în Halo Combat EvolvedCum să devii un pilot master banshee în Halo Combat Evolved
  Cum sa alegi o barca cu panza miniatura cu telecomandaCum sa alegi o barca cu panza miniatura cu telecomanda
  Cum să montați capul unui șurubCum să montați capul unui șurub
  Cum să obțineți o licență de radio amator în Statele UniteCum să obțineți o licență de radio amator în Statele Unite
  Cum de a deveni un șofer de Formula 1Cum de a deveni un șofer de Formula 1
  Cum să obțineți o licență pentru distribuția de armeCum să obțineți o licență pentru distribuția de arme
  Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum să aprinzi un pilotCum să aprinzi un pilot
  Cum de a face o gaură pilotCum de a face o gaură pilot
  » » Cum să obțineți o licență pilot (generală)

  © 2011—2020 ertare.com