Cum de a obține un scor perfect pe SAT

SAT-ul poate fi unul dintre cele mai importante teste pe care le vei face vreodată ca student. Un scor bun pe acest test este o armă mare în arsenalul tău când încerci să intri într-o universitate bună. Din acest motiv, SAT poate începe să pară o sarcină copleșitoare și stresantă. Problema pentru studenți este că nu au un plan organizat de a excela în examen și, în schimb, încearcă prea mult sau încearcă să studieze în ultimul moment. Cu toate acestea, obținerea unui scor perfect nu trebuie să fie atât de copleșitoare. În urma acestui ghid, puteți dezvolta un plan viabil care vă va ajuta să faceți acest test cu încredere și claritate.

pași

Partea 1
auto-evaluare

Imagine intitulată Nu fii nervos când vorbești cu străinii pe telefon Pasul 3
1
Faceți o listă cu lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă strădui. Sunt ecuațiile patrate greu pentru tine? Ești blocat în întrebările gramaticale? Gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți și a dedica mai mult timp acestui lucru în planul de studiu. Acest lucru nu numai că vă va ajuta cu acel subiect special, dar vă va scuti, de asemenea, stresul în general.
 • Imagine intitulată Fii un student mai bun 5
  2
  Nu uitați puterile voastre. Acest lucru poate părea contraproductiv, dar în timp ce este bine să vă concentrați asupra punctelor slabe, nu doriți să pierdeți din vedere ceea ce puteți face bine. Dedicarea întregii dvs. energii scorului perfect în secțiunea scrisă vă poate face să uitați puțin din acele abilități matematice de bază pe care le-ați stăpânit. De asemenea, este important să ne amintim că sunteți o persoană inteligentă, cu multe puncte forte si angustiarte pentru toate lucrurile de greu va face doar sa te simti tensionat (a) și incompetent, atunci când vine timpul de a lua examenul.
 • Imagine intitulată Cumpărați cadouri creative pentru prietenii dvs. adolescenți Pasul 1
  3
  Determinați ce tip de învățare aveți Unii oameni învață mai bine când citesc problema, în timp ce alții se simt mai bine atunci când o aud. Unii trebuie să-l vizualizeze în mintea lor. Reflectați pe calea de învățare și aplicați-o în programul dvs. de studiu. Dacă învățați mai bine în timp ce ascultați, utilizați CD-uri pentru a învăța în timp ce conduceți. Dacă sunteți mai bine să priviți la cuvintele, atunci mergeți mai departe și faceți niște pachete de cartonașe.
 • Partea 2
  Planificați-vă sesiunile de studiu

  Imaginea intitulată Treziți cu ușurință pentru școală Pasul 4
  1
  Dedicateste de la treizeci de minute la o ora pe zi pentru a studia. Timpul de studiu într-un mod serios și concentrat începe în luna (sau luni) înainte de examen, nu cu o noapte înainte. Cercetările arată că studiul pentru perioade lungi de timp crește cunoștințele mai mult decât să le facă în timpul sesiunilor scurte de ultim moment.
 • Imagine cu titlul Fii un student mai bun 1
  2
  Stabiliți obiective pentru fiecare sesiune de studiu. Când încercăm să realizăm ceva pe termen lung, fie că studiem, exercităm sau scriem un roman, poate fi foarte ușor să spui: "Oh, asta e prea mult, o voi face mâine". Problema cu amânarea lucrurilor este că găsirea motivației de a le relua este dublu de dificilă. Stabiliți un obiectiv scurt și accesibil pentru fiecare sesiune. De exemplu, "Voi primi 75% din acest test de practică" sau "Voi termina să scriu un scurt eseu în seara asta."
 • Imaginea intitulată Distrează-te când ești bolnav Pasul 7
  3
  Răsplătește-te Când îți atingi obiectivele, du-te și dă-ți o răsplată. Du-te mânca o înghețată de con, jucați o oră din jocul preferat, mergeți la magazinul din apropiere pentru a vă uita la produsele afișate. Acest lucru vă va menține motivația ridicată.
 • Partea 3
  Găsiți și utilizați resursele de studiu

  Imagine cu titlul Fii un elev mai bun Pasul 4
  1
  Utilizați cărțile de studiu. Consiliul Colegiului, creatorii oficiali ai SAT au lansat "Ghidul oficial de studiu pentru SAT", care este un bun punct de plecare pentru resursele dvs. de studiu SAT. Există, de asemenea, un număr mare de cărți de studiu pe care elevii pot alege. Este probabil ca bibliotecile locale și școlare să aibă o selecție bună, așa că verificați-le și vedeți ce vă atrage atenția.
 • Imaginea intitulată
  2
  Utilizați site-ul oficial al SAT. Site-ul Web al Colegiului Colegiului (https://collegeboard.org) include sfaturi de studiu, teste de practică, o nouă întrebare SAT în fiecare zi și simulatoare pentru ziua testului. De asemenea, vă oferă o funcție care vă ajută să vă planificați propriul ghid de studiu personalizat, realizat în funcție de nevoile dvs.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsește un tutore bun. Tutorii particulari pot fi o resursă excelentă, în special pentru studenții care nu știu cum să practice obiceiuri bune de studiu. Există multe companii care oferă servicii private de îndrumare pentru SAT, inclusiv The Princeton Review, Kaplan și TestMasters. De asemenea, puteți solicita consilierului școlar să vă recomande un serviciu pentru clasele private din zona dvs.
 • Imagine cu titlul Fii un elev mai bun Pasul 7
  4
  Folosiți examenele de practică. Există un motiv pentru care cărțile și site-urile Web continuă să ofere teste practice. Este pentru că nu există o modalitate mai bună de a afla ce va veni în examen. Când faceți un test de practică, pretindeți că este un adevărat test. Stați într-un loc liniștit fără distragere și unde aveți timp pentru voi înșivă. Nu te uita la răspunsurile de la sfârșitul cărții. La sfârșitul testului, evaluați răspunsurile corecte și incorecte.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați Poise Pasul 5


  5
  Citiți articole din reviste și ziare. Practicați citirea textelor lungi și complete pe un subiect care vă pune la încercare cunoștințele. Încercați să vă extindeți cunoștințele citirea de subiecte care nu par interesante sau despre care nu știți prea multe. Apoi cereți pe cineva să evalueze ceea ce ați învățat sau să scrieți o scurtă analiză. Acest lucru vă va forța să vă măriți atenția, să analizați un subiect și să vă exersați abilitățile detaliate de lectură.
 • Imagine cu titlul Train Your Brain Pasul 1
  6
  Joacă jocuri de învățare. Studiul nu trebuie întotdeauna să fie văzut ca o sarcină de rutină. Relaxați-vă la sfârșitul unei sesiuni lungi cu un joc de matematică sau vocabular pe computer. Acest lucru nu numai că vă va îmbunătăți abilitățile, dar vă va ajuta să vă relaxați.
 • Partea 4
  Noaptea inainte de examen

  Imaginea intitulată Pregătește-te pentru pat rapid 5
  1
  Nu studiați noaptea înainte de examen. Ia o noapte liberă. Există ceva numit epuizare. Dacă vă epuizați prea mult, ați putea fi deprimat și puteți începe să vedeți scăderi mari ale scorului. Citiți o carte, vizionați un film, faceți o plimbare în jurul străzii.
 • Imagine intitulată Obțineți buclele de bătătorie murdară Pasul 6
  2
  Așteptați bine înainte de examen. A dormi aproximativ opt sau nouă ore este important să te simți treaz și sănătos a doua zi.
 • Partea 5
  În dimineața examenului

  Imaginea intitulă Fă-ți brânzeturile cu ouă scrobite
  1
  Luați un mic dejun bun cu multe fibre și proteine. Făina de ovăz, iaurtul, granola și ouăle sunt alegeri bune. Untul de arahide este, de asemenea, o bună sursă de proteine. Fructele proaspete sunt o completare bună și oferă cantități mari de zahăr natural. Evitați zaharuri procesate și glucide rafinate, cum ar fi cele găsite în gogoși, brioșe și alte pasteles- vă poate oferi o mulțime de energie pentru o perioadă scurtă de timp și apoi o profundă „epuizare“, la sfârșitul zilei.
 • Imaginea intitulată Alegeți un cadou pentru o petrecere de naștere Pasul 1
  2
  Știți exact unde veți lua examenul și cât timp va ajunge să ajungeți acolo. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă faceți griji dacă veți întârzia la examen sau nu. Planificați-vă un traseu în avans, astfel încât să vă puteți concentra pe păstrarea calmului și să vă amintiți tot ce a studiat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți pielea facială Pasul 6
  3
  Nu beți prea multă apă sau cafea. Pauzele nedorite pentru a merge la baie va lua timp pentru a lua testul, deci beți doar suficient pentru a rămâne hidratat.
 • Partea 6
  În timpul examenului

  Imaginea intitulată Oprirea falsă a pasului 2
  1
  Răspundeți mai întâi la cele mai simple întrebări. Rezolvați mai întâi întrebările pe care le cunoașteți, astfel încât să aveți mai mult timp să vă concentrați pe cele mai dificile.
 • Imagine cu titlul Fii un student mai bun 1
  2
  Nu vă fie frică să săriți întrebări. Câteodată te găsești cu unul deosebit de dificil și înainte să-l cunoști, ai pierdut cincisprezece minute în căutarea unui răspuns la o singură problemă. Dacă o întrebare depășește capacitatea dumneavoastră de a deduce, atunci mergeți mai departe și omiteți-o.
 • Imaginea intitulată
  3
  Întotdeauna supravegheați vremea. Chiar și atunci când rezolvați testul, țineți cont de ceas. Cunoașteți timpul pe care l-ați lăsat și câte întrebări trebuie să rezolvați. Acest lucru vă va ajuta să evitați să cheltuiți prea mult timp pe o anumită secțiune sau problemă.
 • sfaturi

  • Nu credeți că studierea va dura o săptămână, veți avea nevoie de aproximativ două luni. În plus, acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți la școală.
  • Învață să te deconectezi de la distragere. Sunetul unei persoane care bâzâie, pe mâinile ceasului sau pe un aparat de aer condiționat zgomotos, poate începe să te deranjeze și să te distragă atenția de la examen. Respirați adânc, examinați examenul și concentrați-vă din nou.
  • Nu vă îndoiți de răspunsurile voastre. Din punct de vedere statistic, prima este mai probabil să fie corectă.
  • Adresați-vă prietenilor și familiei pentru a vă permite să aveți un loc liniștit pentru a studia, fie în camera dvs., în bibliotecă sau în afara.
  • Păstrați întotdeauna un ritm constant în timpul examenelor de practică pe care le faceți la domiciliu sau în altă parte. Vă va ajuta mult atunci când trebuie să faceți testul real.
  • Opriți telefonul mobil în timp ce studiați, deoarece este o altă distragere a atenției.
  • Păstrați întotdeauna creioane ascuțite în rezervă.
  • Păstrați o atitudine pozitivă. O întrebare incorectă nu este sfârșitul lumii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să treacă un test de matematicăCum să treacă un test de matematică
  Cum să treacă un test de matematică în ultimul momentCum să treacă un test de matematică în ultimul moment
  Cum se calculează o notă de examenCum se calculează o notă de examen
  Cum să studiezi în ultimul moment pentru un test de limba englezăCum să studiezi în ultimul moment pentru un test de limba engleză
  Cum să studiezi când ai mai multe exameneCum să studiezi când ai mai multe examene
  Cum să studiezi eficient examenele de biologie finalăCum să studiezi eficient examenele de biologie finală
  Cum să studiezi pentru examenul de biologie APCum să studiezi pentru examenul de biologie AP
  Cum să studiezi pentru TOEFLCum să studiezi pentru TOEFL
  Cum să studiezi pentru un examen bancarCum să studiezi pentru un examen bancar
  Cum să studiezi pentru un test de matematicăCum să studiezi pentru un test de matematică
  » » Cum de a obține un scor perfect pe SAT

  © 2011—2020 ertare.com