Cum să obțineți un al doilea grad

Obținerea unui al doilea grad poate fi un pas important pentru a vă re-echipa cariera sau aprofunda cunoștințele despre un anumit subiect. Un al doilea grad vă va permite să începeți să studiați un domeniu diferit, ceea ce va facilita o schimbare în cariera dvs. dacă doriți. Puteți, de asemenea, să aspirați la un grad secund într-un domeniu legat de profesia dvs. curentă, vă va ajuta să deveniți mai expert și comercializați. Există provocări implicate, inclusiv limitări ale politicilor de timp, bani și de înscriere. Învățați cum să obțineți un al doilea grad vă va ajuta să depășiți aceste provocări și să vă concentrați căutarea pentru o universitate și un program de studii.

conținut

pași

Imagine intitulată Cumpărați cadouri creative pentru prietenii dvs. adolescenți Pasul 1
1
Alegeți un domeniu de studiu. diplome de licență poate fi de timp și poate fi costisitoare, deci trebuie să aibă un plan clar și un scop în minte înainte de a aspira la o a doua. Stabilește câmpul pe care doriți sau studierea profilului, dacă aveți o schimbare de cariera in minte, ales dintre programele de studiu care dau acces la cursa.
 • Obțineți-o-a doua-Bachelor% 27s-Degree-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Obțineți un al doilea licență`s Degree Step 2
  2
  Căutați universități care acceptă candidații în domeniul de studiu pe care l-ați ales. Majoritatea facultăților și universităților au un anumit tip de restricție a veniturilor pentru solicitanții de diplome de gradul doi. Multe școli vor permite doar un al doilea grad în anumite domenii de studiu, în timp ce altele vor refuza în totalitate intrarea. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea școlilor identifică scopurile lor cele mai importante ca acordarea de grade pentru persoanele care nu au un grad și îi ajută pe elevi să aspire la grade avansate, cum ar fi de masterat și doctorat.
 • Imagine intitulată Fii un student mai bun 5


  3
  Solicitați o admitere la mai multe universități din domeniul pe care l-ați ales. Atunci când solicitați admiterea la universități, va trebui să vă asigurați că îndepliniți toate cerințele de înscriere și trimiteți toate materialele necesare pentru înscriere. Cu toate acestea, cea mai importantă parte a cererii pentru un al doilea grad este adesea declarația de intenție. Prin această declarație, va trebui să convingă universitatea că pentru ei și pentru tine, acesta va fi în valoare de a accepta un al doilea program academic.
 • Atunci când scrieți declarația de intenție, încercați să evitați să suneți la fel cum v-ați schimbat mintea despre cariera dvs. Va fi mai favorabil dacă vă arătați declarația din punctul de vedere al aprofundării și al completării setului dvs. actual de calificări.
 • De asemenea, va arăta bine dacă puteți convinge consiliul de admitere că sunteți interesat să urmeze o diplomă avansată după gradul al doilea. De exemplu, este posibil să aveți o diplomă de licență în managementul construcțiilor, dar poate doriți să faceți un masterat într-un domeniu conex, de exemplu, inginerie civilă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o diplomă în inginerie. Ar trebui să detaliați acest plan în declarația de intenție.
 • Imagine cu titlul Fii un elev mai bun Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că puteți îndeplini angajamentul de timp care necesită o diplomă. Cele mai multe grade de licență sunt oferite în timpul zilei, astfel încât poate fi dificil de a planifica o diplomă de licență al doilea în programul dvs. de lucru curent. Asigurați-vă că pentru a avea timpul necesar de la muncă înainte de a inscribirte- poate lucra cu planificarea consilier programul academic pentru a vă ajuta să evitați orice probleme de timp.
 • Imagine intitulată Obțineți custodia copilului Pasul 1Bullet2
  5
  Asigurați-vă că puteți finanța gradul. Unul dintre cele mai mari obstacole în obținerea unui al doilea grad este finanțarea. Când vă aspirați la gradul I, puteți avea acces la burse de stat și programe de burse care nu sunt disponibile pentru studenții care doresc să obțină diploma de gradul al doilea. Aceasta ar însemna finanțarea titlului de buzunar sau obținerea unui împrumut mare pentru a-l plăti.
 • sfaturi

  • Înainte de a urma un al doilea grad, asigurați-vă că o diplomă de master nu este o opțiune mai bună. Chiar dacă nu îndeplinesc cerințele de intrare ale programului de master dvs., este posibil să se înregistreze ca un student non-înmatriculați la locul de muncă curs necesar înainte de înregistrare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă aventurați în industria muzicalăCum să vă aventurați în industria muzicală
  Cum să devii criminologCum să devii criminolog
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să devii un jurnalist autoCum să devii un jurnalist auto
  Cum să devii un animator pe computerCum să devii un animator pe computer
  Cum să devii un agent sportivCum să devii un agent sportiv
  Cum să devii scriitor tehnicCum să devii scriitor tehnic
  » » Cum să obțineți un al doilea grad

  © 2011—2020 ertare.com