Cum să obțineți o diplomă de master în timp ce lucrați

În prezent, mii de oameni se întorc la universitate pentru a continua formarea, fie pentru a-și actualiza abilitățile sau pentru a-și îmbunătăți calificările academice, cât și pentru a concura mai bine pe piața forței de muncă. O diplomă de masterat poate fi o valoare adăugată importantă pentru programele profesionale care au venit pe cât posibil pe baza gradului lor. De când a devenit o tendință clară, universitățile au dezvoltat programe postuniversitare destinate adulților care lucrează și au obligații familiale. Acest articol prezintă câteva sugestii pentru a obține acea stăpânire pe care niciodată nu ați crezut că o veți avea nevoie.

conținut

pași

Imaginea intitulată Câștigați un masterat în timp ce lucrați Pasul 1
1
Examinați cu atenție opțiunile dvs. online. În fiecare an, universitățile mai tradiționale oferă studii online datorită tiparelor de schimbare pe care le observă în învățământul superior. De asemenea, în fiecare an universitățile virtuale create câștigă credibilitate și recunoaștere prin îmbunătățirea continuă a calității. Dar dacă sunteți student la o școală tradițională, aveți și opțiuni.
 • Imaginea intitulată Câștigați un masterat în timp ce lucrați Pasul 2
  2
  Timp total sau parțial? Un Master of Business Administration (MBA), de exemplu, poate fi luat în 2 ani de studiu cu normă întreagă sau 3 ani de studiu cu frecvență redusă. Un program cu normă întreagă poate necesita 20 de ore de curs și de studiu pe săptămână. Este foarte bine să vă atingeți obiectivele care vă schimbă rapid viața pentru a obține beneficii, dar există un motiv pentru care programele cu program parțial sunt create care sunt purtate noaptea, în weekend sau online.
 • Imaginea intitulată Câștigați un masterat în timp ce lucrați Pasul 3
  3
  În multe programe postuniversitare există o nouă paradigmă a programelor de clasă care pot face acest proces mai ușor de gestionat. Multe programe virtuale și master-part-time pentru profesioniști prezintă clase în module de opt săptămâni consecutive. Clasele sunt intense, dar scurte și se desfășoară una după alta cu un curriculum structurat.


 • Imaginea intitulată Câștigați un masterat în timp ce lucrați Pasul 4
  4
  Într-un program virtual cu cursuri de 8 săptămâni vă puteți înscrie în 6 clase diferite pe tot parcursul anului și puteți face progrese semnificative. Nu va trebui să așteptați până ajunge primul semestru. Unul dintre motivele pentru care acest format funcționează este că clasele se desfășoară pe parcursul întregului an, ceea ce înseamnă că puteți studia 6 cursuri într-un an, luând unul câte unul cu jumătate de normă și terminând un program de la 12 la 15 clase în 2 până la 2 ½ ani. Incepe acest lucru sa aiba sens?
 • Imaginea intitulată Câștigați un masterat în timp ce lucrați Pasul 5
  5
  Unul dintre avantajele cele mai izbitoare ale unui program virtual este natura "asincrone" a clasei. Puteți să vizionați o conferință sau o prezentare a unei clase în orice moment și din orice loc în care laptopul dvs. are acces la Internet. Deoarece există multe programe online, au fost implementate mecanisme de comunicare cu profesorii și colegii de clasă.
 • Imaginea intitulată Câștigați un masterat în timp ce lucrați Pasul 6
  6
  Programele online au adaptat tehnologia pentru a simula experiența campusului virtual, astfel încât să puteți crea programul academic în funcție de viața de zi cu zi și nu invers. O bună căutare pentru o diplomă de masterat de calitate, precum și utilizarea tehnologiei educaționale, pot face studiile postuniversitare o valoare adăugată pentru viața ta și nu că trebuie să renunți la obligațiile de familie și de muncă.
 • sfaturi

  • Un program cu fracțiune de normă poate fi mai ieftin decât un program cu normă întreagă. Unele universități tradiționale încep să plătească pentru credit, oferind un plan de plată imediat. De asemenea, există împrumuturi finanțate de guvernul federal atât pentru absolvenți, cât și pentru studenți, dacă trebuie să alegeți această opțiune.
  • Acreditarea este importantă în orice universitate sau școală, deoarece determină credibilitatea diplomelor pe care le oferă. Aflați despre acreditarea școlilor și a universităților, primul nivel al procesului și despre acreditarea anumitor programe academice, cum ar fi programele de MBA acreditate de Asociația Școlilor Universitare de Afaceri Avansate. Există organisme de acreditare pentru fiecare specializare academică, în care puteți afla despre acest subiect.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a studia contabilitatea financiară în MexicCum de a studia contabilitatea financiară în Mexic
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să devii bibliotecarCum să devii bibliotecar
  Cum să devii un animator pe computerCum să devii un animator pe computer
  Cum să devii un degustătorCum să devii un degustător
  Cum să găsești universitatea perfectăCum să găsești universitatea perfectă
  » » Cum să obțineți o diplomă de master în timp ce lucrați

  © 2011—2020 ertare.com