Cum de a obține un scor mare pe SAT sau PSAT

SAT este un test planificat pentru a măsura pregătirea academică pentru colegiu. Prin urmare, veți descoperi că universitățile sunt interesate de scorul pe care îl obțineți la SAT, în plus față de media punctului de clasă al școlii dvs. Obținerea unei calificări înalte este esențială pentru a fi admisă în instituții și universități de prestigiu. Având în vedere câteva tehnici, veți putea să conduceți acest examen. SAT durează în total patru ore și două minute (inclusiv două pauze).

pași

Imagine intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 1
1
Stabiliți un obiectiv realist, dar provocator. Dacă ați dat anterior PSAT sau SAT, setați scorul inițial. Pentru PSAT, multiplicați scorul dvs. cu zece pentru a obține o estimare a cât de bine ați putea ieși pe SAT. Dacă ați dat SAT, setați-vă obiectivul puțin mai mult decât clasa inițială. Este foarte important să o faci într - un realist. Dacă nu ați luat niciunul dintre aceste examene, vizitați site-ul Colegiului Colegiului și obțineți o copie a acestuia Teste de practică oficială pentru SAT și imprimați-l Dacă nu aveți o imprimantă, încercați să obțineți o copie a broșurii de pregătire a consilierului școlar al consiliului școlii (acestea sunt aceleași).
 • Găsiți o zonă liniștită în care puteți lucra timp de aproximativ patru ore fără întreruperi.
 • Efectuează testul de practică pentru SAT în aceleași condiții ca și testul
 • Măsurați-vă timpul în fiecare secțiune
 • Se odihnește cel mult două minute între fiecare secțiune
 • După terminarea celor trei secțiuni, faceți o pauză de zece minute.
 • Urmați instrucțiunile privind calificarea examenului și convertiți scorurile fiecărei secțiuni într-un rezultat standardizat. Puteți utiliza aceste calificări ca referință pentru a vă stabili scopul.
 • Aflați scorurile medii SAT necesare pentru boboci din instituțiile superioare pentru care solicitați. Puteți găsi aceste informații la birourile de admitere ale instituției respective sau pe Internet.
 • Stabiliți obiective care sunt provocatoare, dar realiste.
 • Imaginea intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 2
  2
  Practica. Acesta este cel mai important pas pentru a obține un scor mare pe SAT și pe PSAT. Deoarece durata examenului este de aproximativ patru ore, este destul de dificil să răspundeți la toate întrebările dacă nu sunteți bine pregătit. Singurul mod în care vă puteți pregăti pentru testul de lungă durată este practicarea cu teste de durată similară într-un scenariu similar. Utilizați instrumente de studiu de la Consiliul Colegiului pentru a se pregăti pentru SAT. "Întrebarea zilei" și "Cuvântul zilei" Ele pot fi utile, dar asigurați-vă că practicați întrebările și examenele.
 • Imagine intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 3
  3
  Determinați numărul de întrebări pe care ar trebui să le încercați să le răspundeți. Este important să se stabilească un obiectiv ridicat, dar în același timp realist. Nu încercați să răspundeți la prea multe întrebări, deoarece dacă apăsați pentru a le răspunde la tot ce ați putea greși în mai mult. Rețineți că nu primiți nici o penalizare pentru întrebările pe care nu le răspundeți, ci dacă întrebările greșite. Prin urmare, trebuie să adaptați o strategie care ia în considerare atât pedeapsa pentru răspunsul incorect, cât și scorul fără credit sau fără sancțiune pentru întrebările fără răspuns (Strategia de a sări peste toate întrebările care ridică cea mai mică îndoială ar putea să nu fie cea mai bună pentru tine).
 • Imagine intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 4
  4
  Păstrați ritmul. Rezolvați repede (dar cu atenție) întrebările ușoare (care sunt la început) fără a opri și a răspunde încet celor mai dificile. Nu răspundeți la întrebările de la 16 la 20 cu excepția cazului în care ai mai rămas cel puțin 5 minute. În acest caz, uita-te la ultimele întrebări și Alegeți două pe care le preferați și încercați să le răspundeți.
 • Imagine intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 5


  5
  Învățați să ghiciți Dacă puteți să renunțați la cel puțin unul dintre răspunsuri, încercați să ghiciți. Dacă eliminați răspunsurile care nu au sens, vă îmbunătățiți semnificativ șansele de a obține răspunsul corect. Multe dintre întrebările matematice au opțiuni de răspuns absurdă care nu pot fi corecte în nici un fel (numere negative când sunt solicitate unități pozitive, greșite).
 • Imagine intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 6
  6
  Controlați timpul. Luați un ceas, chiar dacă există unul în cameră. Reglați ceasul la ora 12:00 și astfel puteți să realizați rapid timpul trecut și cât ați rămas. Dacă o utilizați în cameră, veți pierde timp în căutarea și calcularea timpului scurs. În schimb, folosiți-vă timpul și energia mentală pentru a răspunde la întrebări.
 • Imagine intitulată Scor mare pe SAT sau PSAT Pasul 7
  7
  Răspundeți la întrebările ușoare, apoi la cele dificile. Fiecare secțiune merge de la întrebări ușoare la dificile, deci ar trebui să le răspundeți în mod normal în ordinea în care apar. Există câteva întrebări care apar pe toate examenele și care sunt considerate cadouri. Deoarece întrebările ușoare sunt aceleași cu cele dificile, este mai bine să răspundem corect la primele întrebări și să omitem întrebările mai dificile, în loc să folosim tot timpul pentru a rezolva doar câteva dintre ele.
 • sfaturi

  • Rădăcinile latine vor fi de ajutor enorm cu vocabularul, deoarece multe cuvinte incomprehensibile se bazează pe verbe simple latine.
  • Puteți efectua testul SAT de mai multe ori. Nu încercați să o dați mai mult de trei ori dacă aveți deja un rating excelent pentru a fi prezentat la universități. Ofițerii de admitere vor observa că ești prea obsedat de note.
  • Nu modificați răspunsurile la un capriciu de ultim moment. Dacă aveți certitudinea că ați făcut o greșeală, continuați-o, corectați-o (asigurați-vă că ați șters complet răspunsul anterior). Orientarea generală este "nu modificați un răspuns". În cele mai multe cazuri, răspunsurile corecte sunt modificate de cele incorecte.
  • Puteți scrie ce vrei în broșura de examen. Utilizați-l pentru a evidenția și a scrie note în margine.
  • Este permisă purtarea unui calculator, dar nu este necesar să se încheie examenul. Încercați să faceți abordări mentale, astfel încât să puteți evalua "raționamentul" tuturor rezultatelor calculatorului.
  • Du-te la somn mai devreme pentru a vă asigura că vă odihniți bine pentru ziua examenului.
  • Uită-te la tipul de întrebări pe care le rezolvi cel mai bine și vezi direct față de ele.
  • Este mult mai rapid să marchezi răspunsurile în broșura de testare și apoi să le copiați în foaia de răspuns atunci când aveți trei minute rămase până la sfârșitul secțiunii (sau atunci când ajungeți la întrebările mai grele de la # 16). Luați-vă timp pentru a copia răspunsurile, trei minute este mai mult decât suficient. Asigurați-vă că utilizați această strategie în teste practice pentru a vă obișnuiți să o faceți.

  avertismente

  • Nu marcați pe foaia de răspuns. SAT-ul este marcat folosind un computer și dacă sunt detectate două răspunsuri, întrebarea va fi dată ca incorectă. Șterge totul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un ceas sau un timer silențios
  • calculator
  • creioane
  • Un ghid de pregătire pentru SAT al Consiliului Colegiului
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă yahtzeeCum se joacă yahtzee
  Cum să faci scorul într-un joc de bowlingCum să faci scorul într-un joc de bowling
  Cum să luați tabloul de bord pentru tenisCum să luați tabloul de bord pentru tenis
  Cum să păstrați puncte în golfCum să păstrați puncte în golf
  Cum să treceți examenul CPACum să treceți examenul CPA
  Cum puteți mări scorul dvs. pe testul IQCum puteți mări scorul dvs. pe testul IQ
  Cum se calculează o notă de examenCum se calculează o notă de examen
  Cum se calculează scorul LODCum se calculează scorul LOD
  Cum puteți calcula nota finalăCum puteți calcula nota finală
  Cum să calculați ratingulCum să calculați ratingul
  » » Cum de a obține un scor mare pe SAT sau PSAT

  © 2011—2020 ertare.com