Cum să obțineți un grad de 7 pe examenul IETLS

Dacă doriți să urmați testul IELTS, asigurați-vă că petreceți suficient timp ridicându-vă nivelul de engleză generală.

pași

Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 1
1
Alegeți un obiectiv realist și realizabil. Pentru a obține o notă satisfăcătoare în IELTS este necesar să fii realist. Dacă obiectivul este de a atinge un anumit nivel de competență în limba engleză, este posibil să reușești cu multă practică. Este important să știți ce înseamnă un scor în fiecare dintre subtesturile IELTS înainte de a vă stabili un obiectiv.
 • Imaginea intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 2
  2
  Urmați un curriculum regulat. Rezervați cât de multe ore puteți pentru a practica în cele patru subtestări. Nu vă concentrați doar pe zonele cele mai slabe. Practicați în mod regulat și faceți o pauză între subiecți. Luați cel puțin o zi liberă în timpul săptămânii pentru a uita complet de examen. Secretul succesului constă în lucrul cu obiectivul tău treptat, constant și regulat. Profitați de orice oportunitate pe care trebuie să o ascultați în limba engleză când și unde puteți. Vizionați emisiuni TV și filme, ascultați programe radio și audio în limba engleză, chiar ascultați melodii în limba engleză. Discutați cu cât de mulți vorbitori nativi de limba engleză puteți și exersați-vă engleza cât mai des posibil cu prietenii care nu sunt vorbitori nativi, dar vorbesc, de asemenea, engleza. Încercați să citiți textele în limba engleză cel puțin o dată pe zi. Trebuie să citiți întotdeauna o carte în această limbă, o pagină sau două înainte de a dormi este o idee excelentă. Citiți ziare, reviste și romane scrise pentru nivelul dvs. de engleză (disponibil în biblioteci de limbi de bună calitate). Dacă este posibil, candidații pentru modulul academic ar trebui să obțină cărți academice. Păstrați întotdeauna cu dvs. texte în limba engleză, astfel încât să puteți citi în timpul liber că, altfel, ar fi un timp pierdut. Nu vă faceți griji cu privire la înțelegerea fiecărui cuvânt. Citiți cu atenție unele articole și altele pentru a vă dezvolta viteza.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 3
  3
  Mărește viteza personală În examenul IELTS, timpul este inamicul tău. De multe ori, candidații care au luat examenul și nu au efectuat la fel de bine cum era de așteptat plâng că ei nu au putut răspunde la toate întrebările pe înțelegerea de test de ascultare, deoarece înregistrarea a fost foarte rapid, și au fugit din timp testul de comprehensiune la citire. Pentru început, nu vă faceți griji dacă nu efectuați testele. Rețineți că testul este conceput pentru a măsura candidații într-o serie de scoruri variind de la 0 la 9 (0 indică faptul că testul nu a fost încercat). Candidații a căror limba engleză este aproape perfect poate avea încredere că ei vor primi un 9, dar chiar și este puțin probabil ca vorbitori nativi de limba engleză rezolva toate testul de ascultare la perfecțiune sau se termina înțelegerea lectură cu timpul liber. Amintiți-vă că testul este făcut pentru a reprezenta o provocare. Testul IELTS măsoară multe aspecte ale competenței dvs. englezești, inclusiv viteza cu care ascultați, citiți, scrieți, vorbiți și gândiți în limba engleză. Viteza ta personală nu este ceva care se schimbă foarte mult peste noapte, dar se face atât de mult pe o perioadă mai lungă de timp, ca rezultat direct al practicii lingvistice. Viteza și domeniul dvs. personal al celor 5 zone menționate anterior pot fi îmbunătățite în mod satisfăcător la un moment dat. Rezultatele oficiale ale IELTS pe care le primiți sunt extrem de exacte, fiecare examen fiind supus unui eseu cuprinzător pentru a obține rezultate standardizate pentru candidații de la toate nivelurile de limbă engleză. Cu toate acestea, desigur, există multe lucruri pe care le puteți face, înainte și în ziua examenului, pentru a vă ajuta să maximizați timpul petrecut și pentru a vă oferi cele mai bune șanse de succes. Luați în considerare următoarea situație: deși o mașină de curse nu poate merge mai repede decât viteza maximă, puteți câștiga competiția și să mențină viteza maximă pentru mai mult timp, dacă oricine de conducere este un șofer priceput. Testele de înțelegere a ascultării, înțelegerea citirii și expresia scrisă sunt date în această ordine și sunt, în general, efectuate într-o singură dimineață. Durata combinată a acestor trei teste este de 2 ore și 30 de minute (testul de exprimare orală are loc la o oră desemnată după-amiaza). Numai acesta este dat o scurtă pauză între testele de citire de înțelegere și exprimare scrisă, deci trebuie să fie de 100% pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă că trebuie să dormi și să mănânce bine înainte de testare. Sugestiile și recomandările din acest articol vă vor ajuta să atingeți "viteza maximă". Cu cât încercați mai mult, cu atât viteza dvs. personală va fi mai rapidă în ziua testului.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 4
  4
  Măriți viteza de citire a propozițiilor. Cu cât citiți mai repede și mai precis, cu atât mai multe întrebări puteți rezolva. În toate testele, instrucțiunile, exemplul și întrebările trebuie să fie citite rapid și înțelese bine, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a găsi răspunsurile. Merită să măriți viteza de citire în general.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 5
  5
  Dezvoltați memoria pentru limba engleză. În testul de citire a înțelegerii, trebuie să vă amintiți ce ați citit cât de mult puteți, dar cel puțin puteți citi textul din nou. Cu toate acestea, în testul de înțelegere a ascultării nu puteți să vă întoarceți, deoarece sunetul este redat doar o singură dată. Dacă răspunsul este înainte de un cuvânt sau de o expresie cheie, amintirea a ceea ce tocmai ați auzit este și mai importantă. Cu toate acestea, răspunsul apare, de obicei, după cuvintele sau frazele și se spune aproape în același timp cu cuvântul cheie sau fraza pe care o auziți.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 6
  6
  Controlează-ți timpul cu prudență: În subtestul de înțelegere a ascultării, sunetul este audiat o singură dată și întrebările sunt rezolvate în timp ce le ascultați. Prin urmare, vă controlați timpul, deși aveți o scurtă perioadă după ce ați ascultat fiecare fragment pentru a vă verifica răspunsurile. Nu utilizați acest timp pentru a completa foaia de răspuns, deoarece veți avea la dispoziție 10 minute pentru a face acest lucru la sfârșitul testului. În subtestul de înțelegere a cititului, se acordă, de regulă, o anumită perioadă de timp în care fiecare dintre cele trei secțiuni ale examenului trebuie completat. Urmăriți timpul în timp ce rezolvați subtestul și completați fiecare grup de întrebări. Asigurați-vă că nu mai răspundeți la expirarea timpului. Continuați cu următorul grup de întrebări, chiar dacă nu ați terminat cele precedente. Dacă nu, probabil că nu veți răspunde la cât mai multe întrebări posibil. Nu uitați că sunteți responsabil pentru controlul timpului dvs. în timpul acestui subtest.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 7
  7
  Regula de aur a IETLS: Această regulă se referă la "a da mereu maimuței exact ceea ce dorește". Dacă te întreabă de o banană, ar trebui să-i dai o banană, nu un măr. Cu alte cuvinte, trebuie să răspundeți exact la ceea ce vi se cere. Trebuie să fii foarte sigur de tipul de informație pe care ți-o dau înainte de a da un răspuns și de ce ar trebui să faci cu aceste informații pentru a oferi un răspuns corect. S-ar putea crede că acest sfat este foarte simplu pentru a face merită să-și amintească, și s-ar putea părea evident că trebuie să faci ceea ce cere testul să faci și să dea răspunsurile la testul vă cere. Cu toate acestea, uitarea aplicării regulii de aur este unul dintre principalele motive pentru care candidații nu primesc o notă la fel de bună pe cât cred ei că ar trebui. Citiți foarte atent întrebările. Cunoașteți tipul de informații solicitate de test: răspunsul este o metodă de transport? ... o persoană? ... un loc? ... un număr? Dacă o cunoașteți, aveți o șansă mai bună de a da un răspuns corect. Rețineți ce aveți de a face cu informațiile: Trebuie să completați o propoziție sau să puneți cuvintele lipsă în ea? Dacă da, atunci propozițiile ar trebui să fie corecte din punct de vedere gramatic în acea teză. Trebuie să răspundeți cu un număr limitat de cuvinte? Dacă da, răspunsul dvs. nu trebuie să depășească numărul de cuvinte. Trebuie să numești două obiecte pe care le auzi în audio sau pe care ar trebui să le găsești într-un fragment din lectură? Dacă da, întrebarea dvs. ar trebui să conțină numai două obiecte - trei ar fi incorecte. Întotdeauna știți exact ce fel de informații trebuie să oferiți și ce trebuie să faceți cu ea.
 • Imaginea intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 8
  8


  Citiți cu atenție instrucțiunile: Candidații care nu citesc sau care nu ascultă instrucțiunile cu atenție pot crede că economisesc timp, dar conțin informații importante care trebuie înțelese pentru a răspunde corect. Instrucțiunile pot conține informații despre subiectul pasajului, care vă ajută să anticipați ce ați auzit sau citiți. În plus, ei vă spun ce trebuie să faceți, tipul răspunsului pe care trebuie să-l oferiți și, în cazul instrucțiunilor pentru testul de ascultare, ce să răspundă. Este important să le citiți rapid și precis. Dacă durează mult timp pentru a face acest lucru, este posibil să nu aveți suficiente pentru a finaliza testul.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 9
  9
  Priviți întotdeauna exemplul: exemplul este dat pentru o serie de motive foarte bune. Unii candidați cred că pot economisi timp dacă nu se uită la exemplu - este o greșeală. Dacă nu știți cum să răspundeți, este foarte probabil să dați răspunsul greșit sau cel corect, dar în mod greșit. Exemplul ne dă 3 lucruri foarte importante despre ceea ce ar trebui să facem: În primul rând, vă spune cum să răspundă la a doua întrebări-, acesta vă oferă informații despre fragmentul audio sau reading- și a treia, vă spune când sau în cazul în care pentru a începe să ascultați Începeți să citiți pentru a găsi răspunsurile.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 10
  10
  Utilizați cuvintele cheie din întrebare pentru a găsi răspunsul: cuvintele sau expresiile-cheie din întrebări vă ajută să căutați răspunsuri. Acest lucru este valabil atât pentru înțelegerea ascultării, cât și pentru subtesturile de citire a comprehensiunii. În primul rând, trebuie să alegeți cuvântul sau fraza pe care trebuie să o căutați în fragmentele audio sau în fragmentele de lectură. Ar putea exista mai mult de un cuvânt cheie sau o frază într-o întrebare și ar putea fi găsită înainte sau după răspuns.
 • Imaginea intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 11
  11
  Verificați răspunsurile înainte de a termina testul.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 12
  12
  Nu uitați să faceți presupuneri logice: În subtestul de înțelegere a citirii, dacă aveți probleme de completare a întrebărilor legate de un anumit fragment, trebuie să lăsați aproximativ un minut la sfârșitul fiecărei perioade de timp date pentru acel fragment (de obicei 20 de minute) pentru a răspunde la acele întrebări care pot fi deduse. În subtestul de înțelegere a ascultării, vi se dă un minut de tăcere la sfârșitul fiecărei secțiuni. Candidații care uită să răspundă cu o presupunere logică la întrebări la care nu se poate răspunde în nici un alt mod, nu au nici o șansă să obțină un punct!
 • Imaginea intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 13
  13
  Întrebările dvs. sunt gramaticale corecte? Deși este adevărat că nu toate cuvintele și expresiile folosite ca răspunsuri în testele de înțelegere și citire a cititului trebuie să fie corect gramaticale, este adesea posibil să se dea răspunsul adecvat folosind cunoștințele dvs. de gramatică. Întotdeauna gândiți-vă dacă răspunsul dvs. este acceptabil din punct de vedere gramatic înainte de a lua decizia finală. Acest lucru este valabil mai ales pentru următoarele tipuri de indicații: întrebări cu răspuns scurt, instrucțiuni pentru completarea întregii diagrame, diagrame, diagrame sau note, instrucțiuni pentru completarea propozițiilor sau instrucțiuni pentru completarea formularelor. Formele verbale, plural și alte forme gramaticale pot fi importante atunci când răspund la testele de înțelegere și citire a cititului. O regulă bună este întotdeauna să încerci să răspunzi folosind forma corectă de gramatică.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 14
  14
  Doar dați un răspuns: Dă un singur răspuns, dacă nu se cere altfel. Chiar dacă unul dintre răspunsurile multiple este corect, ați putea avea un scor de zero dacă ceilalți nu sunt. În mod surprinzător, uneori candidații răspund mai mult decât este necesar! Dacă vi se cere să numiți numai trei obiecte pe care le auziți sau le citiți într-un fragment, nu are sens să numiți patru în răspunsul dvs. Veți obține un zero ca rating, chiar dacă toate cele patru obiecte sunt corecte. Amintiți-vă de regula de aur. Rețineți că în ceea ce privește întrebările cu răspuns scurt, în special în testul de înțelegere a ascultării, uneori există o varietate de cuvinte sau fraze care pot da răspunsul. Cu toate acestea, pierdeți timp prețios dacă dați mai mult de un răspuns corect la aceste tipuri de întrebări. Secțiunea "Cheile de răspuns" (Soluții) pentru testele de înțelegere a citirii și citirii conținute în cartea dvs. vă va oferi răspunsuri alternative la mai multe întrebări.
 • Imaginea intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 15
  15
  Verificați-vă ortografia: În testele de înțelegere a citirii și a citirii, nu este întotdeauna esențial să aveți ortografia exactă. În testul de înțelegere a ascultării este necesar doar dacă răspunsul este complet clar în audio. Atât în ​​înțelegerea ascultării, cât și în testele de comprehensiune la citire, răspunsurile corecte pot fi corect scrise și sunt considerate valide, dar trebuie să fie suficient de ușor de înțeles pentru a indica răspunsul adecvat. Copiați cu precizie răspunsurile fragmentelor de text în testul de citire a înțelegerii. În testul de ascultare, dacă nu sunteți sigur de ortografie, scrieți răspunsul cât mai aproape posibil de modul în care ați auzit-o.
 • Imagine intitulată Obțineți 7 în IELTS Pasul 16
  16
  Asigurați-vă că răspunsurile dvs. sunt ușor de citit: Nu vă așteptați să obțineți un scor bun dacă răspunsurile dvs. nu pot fi citite. Candidații pot să nu știe că examinatorii care califică testele nu își pot înțelege răspunsurile. Fii atent! Cuvinte: Dacă aveți probleme cu scrisorile în limba engleză, puteți scrie răspunsurile în CAPITAL LETTERS pentru testele de comprehensiune scrisă și citită. Literele pe care le scrieți trebuie să fie capabile să distingă una de cealaltă. Acordați o atenție deosebită: E și F- I, J și L- M, N și W- U și V- I și T (adesea este dificil să apreciați diferența dintre aceste scrisori când candidații le scriu foarte repede). Numerele: numerele pot fi chiar mai greu de citit - mulți candidați nu își dau seama că examinatorii nu pot recunoaște numerele pe care le scriu. Practicați-vă astfel încât numerele dvs. să fie similare cu cele afișate mai sus.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum să înveți engleza de bazăCum să înveți engleza de bază
  Cum să înveți engleza cu ușurințăCum să înveți engleza cu ușurință
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să dezvolți fluența în limba englezăCum să dezvolți fluența în limba engleză
  Cum să pregătești un CVCum să pregătești un CV
  Cum să studiezi în ultimul moment pentru un test de limba englezăCum să studiezi în ultimul moment pentru un test de limba engleză
  » » Cum să obțineți un grad de 7 pe examenul IETLS

  © 2011—2020 ertare.com