Cum să obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California

Copiile certificate ale certificatelor de naștere sunt esențiale pentru multe activități comune. Ele pot fi utilizate pentru a se identifica și de obicei sunt o cerință de a obține un pașaport, de a se înscrie la școală, în programe de asistență socială, de a dovedi cetățenia, printre alte activități importante. Pentru a obține un certificat de naștere, trebuie să descărcați un formular de cerere și o declarație de avere. Apoi, va trebui să trimiteți aceste documente prin poștă obișnuită Departamentului de Sănătate Publică din California.

pași

Partea 1
Descărcați formularele solicitate

Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 1
1
Vizitați site-ul Departamentului de Sănătate Publică din California (CDHP sau Departamentul de Sănătate Publică din California). Pentru a obține o copie a certificatului de naștere, trebuie să o solicitați prin intermediul acestei entități. În primul rând, accesați site-ul Web și faceți clic pe link-ul "Birth, Death, & Certificate căsătorie „(naștere, deces și căsătorie), în partea din stânga sus a paginii de pornire al Departamentului de Sanatate Publica, la opțiunea de colț“ Legături Cele mai populare „(link-uri populare).
 • Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 3
  2
  Determinați ce tip de copie aveți dreptul să faceți. În funcție de cine sunteți și de certificatul de naștere pe care încercați să îl obțineți, puteți obține fie o copie autorizată, fie o "copie informațională" a documentului. În California, copii autorizate pot fi solicitate numai de către persoana menționată în certificatul de naștere, părinții persoanei menționate pe certificatul de naștere și alți câțiva alții.
 • Alte persoane care pot obține autorizat o naștere de copii certificate sunt copii, bunici, nepoți, un membru are dreptul să înregistreze nașterea unei persoane numită de către o instanță, o agenție de adopție autorizate în conformitate cu secțiunea 3140 sau 7603 din Codul Familiei, un reprezentant al legii (ca polițist), avocatul persoanei, sau cineva care acționează în numele ei desemnat de o instanță.
 • Toți ceilalți solicitanți pot obține doar o copie informativă. Copia informativă conține aceleași informații ca și copia autorizată, dar nu este un document de identitate valabil.
 • Toate certificatele de naștere eliberate, autorizate sau informative, sunt certificate.
 • Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 4
  3
  Descărcați formularele solicitate. Următorul pas este să descărcați o broșură care să explice cum să obțineți copii certificate ale înregistrărilor de naștere de pe site-ul CDPH, pe care le vom furniza mai jos ca PDF: https://cdph.ca.gov/certlic/birthdeathmar/Documents/Birth-2015.pdf. Această broșură este un ghid complet privind procedurile și tarifele. De asemenea, conține răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări.
 • Broșura include formularul de înscriere și declarația de avere, care sunt necesare pentru completarea și depunerea cererii.
 • Asigurați-vă că ați citit corect toate instrucțiunile pentru a finaliza aplicația înainte de a începe.
 • Puteți, de asemenea, să descărcați formularul de solicitare și instrucțiunile jurăminte direct cu următorul link: https://cdph.ca.gov/pubsforms/forms/CtrldForms/VS111.pdf.
 • Partea 2
  Solicitați un certificat de naștere

  Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 6
  1
  Completați formularul de cerere. Acum trebuie să completați formularul de cerere în întregime, respectând liniile directoare furnizate. Trebuie să indicați ce tip de copie doriți (autorizată sau informativă) și conexiunea dvs. cu persoana menționată în certificatul de naștere.
  • Trebuie să furnizați informații personale despre solicitantul certificatului de naștere. De exemplu, numele, adresa și motivul pentru care ați solicitat certificatul.
  • Vă vor cere numele, orașul de naștere, data nașterii și părinții persoanei menționate pe certificat. Răspundeți celor mai bune cunoștințe și înțelegeri.


 • Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 7
  2
  Găsiți un notar public pentru a autoriza declarația dvs. jurământ. Un notar public este persoana legal autorizată să îndeplinească formalitățile legale. Dacă intenționați să solicitați o copie autorizată, trebuie să legalizați (sau să notari) declarația dumneavoastră în jurământ. Aceasta înseamnă că va trebui să vă luați personal declarația jurământului la notar. Aceasta va legaliza (autoriza) declarația dumneavoastră și o va sigila.
 • Pentru a accesa o bază de date completă și actualizată a notarilor publici din California, vizitați site-ul Secretarului de Stat cu următorul link: https://sos.ca.gov/rotary/rotary-public-listing/.
 • De asemenea, puteți căuta notari publici după oraș, cod poștal și județ cu instrumente de căutare online.
 • Dacă doriți doar o copie informativă, nu va trebui să faceți acest lucru, dar trebuie să o indicați în aplicația dvs.
 • Dacă nu indicați că doriți o "copie informațională" (copie informativă) și nu vă prezentați declarația dumneavoastră legalizată, cererea dvs. va fi returnată și va trebui să o trimiteți înapoi cu informațiile corecte.
 • Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 8
  3
  Semnează un cec Trebuie să atașați taxa pentru certificatul de naștere împreună cu cererea dvs. Aplicațiile care nu includ taxa corespunzătoare sunt returnate. Rata curentă pentru o copie certificată a acestui document este de 25 USD. Înainte de efectuarea cecului, vizitați următoarea listă de rate online, în cazul în care au existat modificări: https://cdph.ca.gov/certlic/birthdeathmar/Pages/Fees.aspx.
 • Semnează cecul sau bancajul dvs. la ordinul: CDPH Vital Records. Verificarea trebuie să se facă de la o bancă din Statele Unite.
 • Nu trimite bani. CDPH nu este responsabil pentru numerar care poate fi pierdut prin poștă.
 • Trebuie remarcat faptul că în cazul în care nu există nici o înregistrare, problema CDPH un certificat de „Certificat de nr Public Record“ (certificat de înregistrare publică nu a fost găsit) și taxa pentru căutarea efectuată va fi perceput, în conformitate cu legea statului.
 • Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California Pasul 9
  4
  Trimiteți cererea dvs. la CDPH prin poștă. Trebuie să trimiteți cererea completă, declarația dvs. legală (dacă solicitați o copie autorizată) și cecul sau transferul de ordine valutară a copiei certificatului către Departamentul de Sănătate Publică din California. Trimiteți solicitarea dvs. către:
 • Departamentul de Sanatate Publica din California
 • Vital Records - MS 5103
 • P.O. Caseta 997410
 • Sacramento, CA 95899-7410
 • Dacă optați pentru serviciul de curierat și trebuie să trimiteți cererea la adresa fizică, faceți-o la:
 • Departamentul de Sanatate Publica din California
 • Vital Records - MS 5103
 • 1501 Capitol Avenue
 • Sacramento, CA 95814
 • Imaginea intitulată
  5
  Așteptați ca procesul să fie procesat. După trimiterea tuturor formularelor și a plății, trebuie să așteptați ca cererea dvs. să fie procesată. Prelucrarea acestor solicitări durează în mod normal aproximativ 15 zile lucrătoare. Această perioadă de timp este estimată și poate fi modificată în funcție de volumul cererilor primite.
 • Uneori, oficialii din registrele județene pot procesa aplicațiile mai repede.
 • Dacă aveți nevoie de certificat înainte, contactați funcționarul județean în care a avut loc nașterea.
 • Detaliile de contact ale oficialilor registrului județului din California pot fi găsite la următorul link: https://cdph.ca.gov/certlic/birthdeathmar/pages/countyrecorderoffice.aspx
 • sfaturi

  • Cel mai probabil este că trebuie să obțineți o copie autorizată autorizată, deoarece aceasta este copia care servește drept identificare și în scopuri oficiale.
  • În unele județe, un certificat de naștere poate fi solicitat online. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un card de credit valabil și trebuie să trimiteți o cerere legalizată oficiului prin fax.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să divorțezi în CaliforniaCum să divorțezi în California
  Cum să găsiți înregistrări privind divorțulCum să găsiți înregistrări privind divorțul
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
  Cum se obține cetățenia francezăCum se obține cetățenia franceză
  Cum se obține un pașaport din FilipineCum se obține un pașaport din Filipine
  Cum se obține un certificat de naștere în PeruCum se obține un certificat de naștere în Peru
  Cum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiuneCum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiune
  Cum să devii avocat în CaliforniaCum să devii avocat în California
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  » » Cum să obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California

  © 2011—2020 ertare.com