Cum să obțineți o bursă de fotbal

Obținerea unei burse de fotbal în cadrul colegiului este un vis pentru majoritatea tinerilor care au pus vreodată piciorul pe un teren de fotbal. Din păcate, nu toți își pot îndeplini visul. Cu toate acestea, puțini norocoși care se sacrifică și dau ceea ce este necesar pentru a obține bursa de fotbal a colegiilor o merită.

pași

Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 1
1
Atrageți atenția cercetașilor de fotbal Participați la multe tabere și clinici din întreaga regiune, astfel încât antrenorii și recrutorii să vă poată vedea. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să mergeți la tabere în timpul verii la școlile pe care sunteți interesat să le participați. În plus, există tabere naționale de expoziții în toate regiunile care permit antrenorilor și recrutorilor din întreaga țară să vadă jucători din aceste domenii.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 2
  2
  Păstrați note bune. Dacă nu păstrezi media punctului de clasa peste 2.0, școlile te pot arunca la fel ca un recrut. Mulți sportivi studenți cred că numai talentul le asigură o bursă de fotbal, dar acest lucru nu este neapărat adevărat. Regulamentele impun ca sportivii de la colegiu să mențină un anumit nivel de performanță academică, astfel încât să nu primiți o bursă dacă nu vă puteți menține gradele ridicate.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 3
  3
  Nu vă implicați în droguri și dacă ați început deja, începeți să le părăsiți.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 4
  4
  Decideți-vă specialitatea, care vă va ajuta să vă reduceți căutarea universităților. Dacă nu sunteți sigur și doriți să vă alegeți domeniul de diplomă odată ce ajungeți la universitate, toate echipamentele și ofertele de burse vor fi o opțiune bună.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 5


  5
  Faceți un videoclip cu cele mai importante piese și trimiteți-le la universitățile alese de dvs. Antrenorul tău de fotbal școlar are toate jocurile înregistrate. Cu software-ul potrivit, sau serviciul unui profesionist. Puteți transfera toate capturile dvs. mari, aruncări, lovituri etc. Într-un videoclip Alegeți un format video obișnuit, cum ar fi DVD-ul, astfel încât antrenorii să îl poată reproduce.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 6
  6
  Jucați din greu de fiecare dată când vă aflați pe teren. Jucătorii cu talent mare pot trece neobservate de antrenori și recrutor dacă aveți o atitudine proastă sau semne de lene în domeniu. Chiar dacă nu sunteți cel mai bun jucător, o atitudine puternică și etica muncii vă vor face să arătați bine.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 7
  7
  Înregistrați-vă la casa de compensare a NCAA când ajungeți la ultimul an de liceu. Această înregistrare înseamnă numai că NCAA va verifica dacă sunteți eligibil pentru a juca fotbal de facultate. Situația dvs. academică va fi revizuită, statutul dvs. de amator și SAT și ACT. Odată înregistrați, antrenorii universității vor ști că puteți semna oficial cu ei și nu au nici o problemă care a apărut după intrarea în vigoare a eligibilității.
 • Imagine intitulată Obțineți o bursă de fotbal Pasul 8
  8
  Înregistrați-vă cu echipa de fotbal a universității care vă oferă o bursă. Ai lucrat destul de mult pentru a ajunge la acest punct și acum trăiești un vis.
 • avertismente

  • Când semnezi o bursă pentru a juca fotbal, munca grea nu sa terminat. Poți fi exclus din echipă sau îți poți pierde bursa dacă nu respecti regulile, dacă nu păstrezi note bune sau dacă nu joci din greu.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Video cu cele mai bune piese
  • Înregistrarea la NCAA
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un fotbalCum de a desena un fotbal
  Cum de a desena o cască de fotbalCum de a desena o cască de fotbal
  Cum să transformi copilul într-o stea de fotbalCum să transformi copilul într-o stea de fotbal
  Cum sa alegi cea mai buna tabara de varaCum sa alegi cea mai buna tabara de vara
  Cum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbalCum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbal
  Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)
  Cum să devii un jucător de fotbalCum să devii un jucător de fotbal
  Cum de a alege o echipă preferată de fotbalCum de a alege o echipă preferată de fotbal
  Cum să înțelegi strategia fotbalului (fotbal)Cum să înțelegi strategia fotbalului (fotbal)
  Cum să pregătești o echipă de fotbalCum să pregătești o echipă de fotbal
  » » Cum să obțineți o bursă de fotbal

  © 2011—2020 ertare.com