Cum să obțineți un loc de muncă fără vânzări fără experiență

Lucrările de vânzare constau în câștigarea interesului potențialilor clienți și apoi la transformarea lor în clienți reali. Vânzătorii sunt necesari în aproape meserii și sectoare, de asemenea, au posibilitatea de a câștiga salarii mari. Pentru multe locuri de muncă trebuie să aveți experiență în vânzări, dar nu puteți avea experiență până când nu veți obține primul loc de muncă. Din fericire, există multe modalități prin care viitorii vânzători pot face intrarea lor triumfătoare.

pași

Partea 1
Aflați despre vânzări

Imagine intitulată Obțineți o lucrare de cântat Pasul 6
1
Aflați cât de mult puteți despre vânzări. Sarcina ta va fi să-ți impresionezi pe șeful tău viitor cu cunoștințele și entuziasmul tău. Indiferent dacă doriți să faceți vânzări prin telefon, să fiți un vânzător medical sau un inginer de vânzări, trebuie să aveți același nivel de cunoștințe tehnice de bază. Citiți cărți despre vânzări și despre strategiile de vânzări online. Trebuie să înveți psihologia practică a vânzării artei, strategiile de a atrage un client interesat și de a închide vânzarea.
 • Dacă știți pe cineva care lucrează în vânzări, invitați-i să mănânce, pentru a-și împărtăși cunoștințele cu dvs.
 • Imaginea intitulată Creșterea vânzărilor dvs. de afaceri Pasul 5
  2
  Comparați materialul înainte de al cumpăra. Căutați secțiunea de afaceri și de marketing a bibliotecii sau bibliotecii locale sau citiți listele cu cele mai bune reviste de pe Internet. Alegeți cărți și videoclipuri care se ocupă de fapte și date. Căutați materiale actualizate și dovedite, de exemplu, ediții noi de cărți, cărți revizuite sau videoclipuri recomandate pe scară largă.
 • Mențineți o înregistrare a ceea ce citiți! Puteți menționa autori pe care îi admirați în interviul dvs., astfel încât viitorul dumneavoastră șef știe că ați pregătit-o.
 • Imagine cu titlul Fii un bun vânzător de mașini Pasul 13
  3
  Rafinați-vă opțiunile Deși ați intrat recent pe piața muncii, nu este niciodată prea devreme să vă specializați. Alegeți un produs care vă excitează și că știți. De exemplu, dacă aveți experiență în contabilitate, este mai practic să aplicați pentru un loc de muncă în care vindeți planuri de investiții care se aplică unui loc de muncă ca vizitator medical. Alegeți un tip de produs care vă interesează și căutați locuri de muncă disponibile în acest sector.
 • Nu vă temeți să fiți foarte specifici. Dacă sunteți interesat în vânzarea de autovehicule, concentrați-vă pe autoturismele uzate, pe mașinile ecologice sau pe autoturismele de lux.
 • Indiferent dacă vindeți un produs sau un serviciu, trebuie să îl cunoașteți suficient pentru a explica beneficiile sale în câteva propoziții.
 • Când alegeți un produs, căutați resurse specifice pentru acest câmp. Abonați-vă la reviste pentru membrii industriei sau citiți copiile disponibile la biblioteca publică locală.
 • Imaginea intitulată Studiu eficient Etapa 10
  4
  Luați o cursă Căutați dacă există cursuri de vânzări în centrul de studiu terțiar al comunității dvs. Multe oferă clase în vânzări și marketing. Dacă îți poți permite să studiezi, poți chiar să te înscrii pentru un program certificat de vânzări de 1 an sau un program de 2 ani pentru un grad asociat.
 • Reprezentanții de vânzări intră pe piața muncii cu o gamă largă de studii anterioare. Solicitanții cu studii superioare în afaceri au un avantaj, mai ales dacă au o specialitate în vânzări. Cu toate acestea, solicitanții fără diplomă universitară au, de asemenea, posibilitatea de a fi angajați dacă pot face vânzări.
 • Unele câmpuri cer să aibă o certificare pentru a intra. Cunoașteți cerințele jobului pe care doriți să îl aveți înainte de a începe să aplicați.
 • Partea 2
  Căutați un loc de muncă

  Imaginea intitulată Setați obiectivele pentru viață Pasul 15
  1
  Faceți o listă de companii pentru care doriți să lucrați. Căutați companii din regiunea dvs. în care doriți să lucrați. Puteți să le căutați în directoarele de afaceri pe Internet sau în paginile galbene. Trebuie să le oferiți CV-ul dvs. chiar dacă nu angajează personal. Locurile de muncă se pot deschide în mod neașteptat. Dacă au informații la îndemână, ar putea să vă ofere o șansă.
 • Imagine intitulată Obțineți un post de cântat Pasul 14
  2
  Căutați un loc de muncă de bază. Căutați portaluri virtuale pentru funcții de bază în domeniul dvs. de alegere. Alegeți pozițiile care oferă formare, deoarece aceste companii vă vor ajuta să vă măriți cunoștințele. Amintiți-vă că nu toate posturile sunt publicate. Trebuie să distribuiți CV-ul dvs. companiilor care par a nu angaja personal așa cum sunt.
 • Apelați agențiile locale de ocupare a forței de muncă pentru a întreba dacă există poziții de vânzări temporare
 • Luați în considerare începerea carierei dvs. de vânzări ca vânzător cu amănuntul. Uneori este mai ușor să găsiți locuri de muncă de bază în magazinele de vânzare cu amănuntul decât în ​​alte domenii.
 • Luați în considerare posibilitatea de a fi un vânzător independent. Companiile de cosmetice sau agențiile de turism nu au o cerință de a avea experiență în vânzări, pot oferi, de asemenea, materiale de formare și marketing.
 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă cu o înregistrare penală Pasul 5
  3
  Află cine angajează unde. Când vedeți companii în care doriți să lucrați, căutați profilurile angajaților dvs. Puteți căuta această companie pe un site de rețea și cunoașteți experiența de muncă și educația anterioară a angajaților dumneavoastră. Obțineți o idee despre experiența de vânzări pe care angajații dvs. recent angajați o au. O companie care angajează reprezentanți de vânzări fără experiență sau aproape fără experiență vă poate angaja.
 • Imagine intitulată Obțineți un loc de muncă la Starbucks Pasul 1
  4
  Faceți-vă CV-ul. Luați în considerare istoricul ocupării forței de muncă care nu este legat de vânzări, dar care se potrivește cu cerințele locurilor de muncă în care sunteți interesat. De exemplu, dacă intenționați să vă înscrieți pentru o activitate de vânzări în care trebuie să demonstrați unelte electrice, puteți să vă evidențiați experiența de construcție în vorbirea publică.
 • Analizați-vă istoricul pentru a găsi experiență ascunsă în vânzări. Ați vândut vreodată mobilier sau o mașină folosită? Multe experiențe conțin elemente de vânzări, deși nu se reflectă în numele poziției. Scoateți-o ca o experiență în curriculum.
 • Asigurați-vă că CV-ul dvs. arată profesional. Căutați exemple de curriculum pentru locurile de muncă de bază pe Internet.
 • Găsiți ajutor pentru a vă face CV-ul. Este ușor să omiteți detalii importante la editarea unui CV sau a unui CV. Aflați orele de la biblioteca locală sau din centrul comunității pentru a vă ajuta să vă faceți. Dacă știți un agent de vânzări, cereți-i să vă revizuiască CV-ul cu dvs.
 • Personalizați-vă CV-ul pentru fiecare post de vânzare pe care îl postați. De exemplu, dacă începeți CV-ul pune „Cauti o poziție de vânzare“, atunci trebuie să-l personalizați pentru tine să se precizeze tipurile de munca pe care il cautati: „Căutând o poziție reprezentativă contra nivel de bază în sectorul de piese auto“
 • Imaginea intitulată
  5
  Scrieți o scrisoare de intenție scurtă. Trebuie să faceți diferite scrisori de intenție pentru fiecare aplicație. Personalizați-vă scrisoarea pentru a reflecta calitățile pe care le caută angajatorul. De exemplu, în cazul în fișa postului specifică dorința de a avea un furnizor de „onest, organizat și extrovertit“, puteți utiliza exemple din viața reală, legate de vânzări sau nu, exemplificând aceste calități în tine.


 • Imaginea intitulată Lucrul de la domiciliu Facturare și codificare medicală Pasul 12
  6
  Concepeți-vă filosofia personală în vânzări. Trebuie să-i explicați viitorilor sefi posibili. Cu ceea ce ați învățat în vânzări, cu ceea ce știi despre clienții și motivele pentru care doresc să fie un vânzător, formulează o viziune de abordare la o vânzare. Faceți referințe la cărți și articole pe care le-ați citit despre vânzări. Rezumați pașii pentru a face o vânzare atâta timp cât este relevant pentru poziția dorită.
 • Un exemplu de filosofie de vânzări poate fi: „Atunci când în mod specific o vânzare, am ajuta clientii fac propriile decizii“ sau „Eu încerc să fac clientul să vină la mine și fac tot ce-mi că ești bucuros că ai făcut“ .
 • Imagine intitulată
  7
  Faceți o listă a calităților personale. În momentul interviului, potențialul dvs. angajator va căuta trăsăturile de personalitate ale unui agent de vânzări de succes. Vânzătorii nu trebuie să fie expulzați și sofisticați. Mai degrabă, trebuie să fie profesioniști, punctuali, pregătiți și perseverenți.
 • Gândiți-vă la acele povestiri care exemplifică aceste calități. Dacă ați aplicat la o poziție de mai multe ori, aceasta arată perseverența.
 • Companiile caută marketeri orientați spre rezultate. Gândiți-vă la obiectivele pe care le-ați realizat și la modul în care ați făcut-o pentru a le atinge. Este foarte probabil ca acest punct să apară în interviu.
 • Imagine intitulată Obțineți o lucrare de cântat Pasul 4
  8
  Lăsați-vă CV-ul în persoană. Pentru a vă arăta interesul pentru obținerea postului, faceți mai mult decât trimiteți-l prin e-mail. Asigurați-vă că pentru prima dată veți vedea pe site-ul dvs. că nu există nicio politică împotriva vizitelor nesolicitate de la potențialii solicitanți. Puneți un costum profesionist și fiți prietenos și respectuos cu toată lumea pe care o întâlniți. Adresați-vă recepționerului unde puteți lăsa CV-ul dvs. și asigurați-vă că cereți numele directorului de angajare.
 • Trimiteți prin e-mail CV-ul dvs. și scrisoare de intenție managerului de angajare după ce l-ați părăsit personal pentru a vă asigura că aveți materialul.
 • Dacă nu ați auzit nimic de la companie, sunați după o săptămână.
 • Există companii care nu acceptă livrările în persoană. Aflați în avans pentru a vă asigura că nu există avertismente explicite împotriva solicitanților surprinși. Ei pot să te respingă, dar dacă o fac, acceptați-o cu har.
 • Dacă nu vă puteți lăsa CV-ul în persoană, trimiteți-l prin e-mail la managerul de angajare.
 • Partea 3
  Succes în interviu

  Imaginea intitulată Obțineți o viză TN pentru a lucra în Statele Unite Pasul 2
  1
  Pregătește-te pentru interviul tău. Citiți rapoartele corporative ale companiei și orice mențiune despre aceasta în revistele sectorului. Vizitați site-ul web și aflați date specifice pentru interviu. Vânzătorii buni sunt informați să se pregătească pentru vânzările lor. A fi bine pregătit pentru interviu arată că solicitantul are abilitățile necesare pentru a se pregăti pentru o poziție de vânzări.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru o lucrare în persoană Pasul 3
  2
  Du-te îmbrăcat în funcție de slujba pe care o vrei. Puneți o îmbrăcăminte profesională. Dacă solicitanții de locuri de muncă de bază în domeniul dvs. de interes tind să se îmbrace mai ușor, încercați să arătați un pic mai conservator pentru interviu. Culorile neutre, pantofii de pantofi curat și lustruit și hainele măgulitoare nu prea strânse sau în vrac se vor potrivi.
 • Imaginea intitulată Lucrul de la domiciliu Facturare și codificare medicală Pasul 10
  3
  Arătați calitățile dvs. de vânzător Urmăriți interviul ca și cum ați fi prima dvs. întâlnire cu un potențial client: trebuie să fii pregătit, să fii politicos și convingător. Ea ajunge la timp sau cu câteva minute înainte. Asigurați-vă contactul vizual și zâmbetul. Vino pregătit cu informații despre companie și cu răspunsuri despre modul în care vă veți potrivi cu nevoile lor.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru o lucrare în persoană Pasul 10
  4
  Descrieți cea mai bună vânzare Chiar dacă nu ați avut niciodată o slujbă de vânzări, este foarte probabil că, chiar o dată, ați convins sau ați convins pe cineva (sau un grup de oameni) în favoarea ta. În anecdotul dvs. trebuie să explicați cum ați "vândut" ideea dvs. unui public și ce au câștigat ambele părți.
 • Evidențiați-vă că ați avut realizări. Pentru a face acest lucru, descrieți unele din cele mai mari realizări din viața voastră, indiferent de ce ar putea fi. De exemplu, ați fost în fața echipei de fotbal a colegiului, ați fost președinte al asociației de absolvenți ai școlii, ați câștigat primul premiu într-un concurs de pian sau ați publicat o scurtă poveste într-o publicație binecunoscută.
 • Imaginea intitulată Cereți telemarketerii să oprească apelarea Pasul 3
  5
  Urmăriți-vă interviul cu o notă de mulțumire. Dacă nu auziți de la angajator în termenul stabilit, planificați să efectuați un apel. Când căutați un loc de muncă de vânzări, perseverența se plătește.
 • sfaturi

  • Mulți angajatori preferă solicitanții cu diplome de colegiu pentru posturile de vânzări în care trebuie să se întâlnească cu clienții.
  • Dacă aveți de gând să ia în considerare posibilitatea de a obține o diplomă universitară, ia în considerare care unul. Titlurile legate de vânzări sunt: ​​marketing, comunicare, afaceri, publicitate și psihologie.

  avertismente

  • Multe posturi de vânzări sunt guvernate de comisioane, adică plătesc doar ceea ce vinde vânzătorul. Întrucât veți intra în domeniul vânzărilor fără experiență și fără să știți ce se va întâmpla, trebuie să aveți economii considerabile în cazul în care perioada de învățare durează mai mult decât sa planificat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzăriCum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzări
  Cum să obțineți un loc de muncă unde puteți călătoriCum să obțineți un loc de muncă unde puteți călători
  Cum să devii un vânzător TupperwareCum să devii un vânzător Tupperware
  Cum sa gasesti reprezentanti pentru vanzariCum sa gasesti reprezentanti pentru vanzari
  Cum să urmăriți potențialii clienți comercialiCum să urmăriți potențialii clienți comerciali
  Cum să începeți propriul program de afiliereCum să începeți propriul program de afiliere
  Cum puteți îmbunătăți vânzărileCum puteți îmbunătăți vânzările
  Cum să-ți motivezi echipa de vânzăriCum să-ți motivezi echipa de vânzări
  Cum să începi o carieră în vânzarea de automobileCum să începi o carieră în vânzarea de automobile
  Cum se calculează comisioaneleCum se calculează comisioanele
  » » Cum să obțineți un loc de muncă fără vânzări fără experiență

  © 2011—2020 ertare.com