Cum să obțineți o diplomă online

La un moment dat, poate că studiile la școală sunt întrerupte de munca, de familie sau de viața în general. De asemenea, vă puteți da seama că cele mai bune locuri de muncă sunt acordate persoanelor cu niveluri de învățământ superior, deci ați luat decizia de a continua studiile online, cu timpul și cu termenii dvs., pentru a obține acest lucru gradul pe care îl doriți atât de mult. Studiile și gradele găsite online sunt abundente și există școli care apar peste tot. Găsirea unei școli online, unde puteți obține un grad asociat (AA), o diplomă de licență (BA), o diplomă de licență în științe (BS) sau o diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este încă un pic complicat pentru adulții care lucrează . Acesta este un mod de a face acest lucru.

pași

1
Decideți ce tip de grad doriți să faceți. Acesta poate fi un pas simplu pentru unii oameni, dar pentru grade avansate este foarte important să fii specific. O școală care are un program general excelent de studii asupra mediului nu poate fi la fel de calificată ca o școală care oferă un program de gestionare a resurselor de apă ecologică.
 • Gândiți-vă la obiectivele carierei și la modul în care o diplomă academică vă poate ajuta să atingeți aceste obiective.
 • 2
  Utilizați internetul Utilizați motorul de căutare Google pentru a găsi școli care oferă un grad academic de interes pentru dvs. și comparați diferitele școli online. Există o mulțime de informații care vă pot ajuta să alegeți universitatea potrivită pentru a vă efectua studiile online.
 • 3
  Eliminați școli care nu se potrivesc. Unele instituții online pot avea anumite reguli sau pot cere angajarea timpului pe care nu-l puteți îndeplini. Dacă o școală nu îndeplinește criteriile dvs., ștergeți-o din listă.
 • Aflați despre învățarea stilului asincron versus sincron. Învățarea sincronă permite interacțiunea online în timp real, în timp ce o clasă asincronă permite o mai mare flexibilitate cu care puteți sta și lucra la clasă și sarcini.
 • 4
  Concentrați-vă pe primele 3 alegeri. Acordați-vă timp pentru a studia și a citi despre programele pe care le oferă în domeniul dvs. de interes, atât pentru a determina dacă este potrivit pentru dvs. și pentru a afla dacă acesta este un curs pe care sunteți încântat.
 • Aflați care sunt premisele necesare pentru fiecare școală. Acestea pot varia și pot influența direct alegerea dvs.
 • 5


  Sapa mai adanc. Aflați mai multe despre certificarea și acreditarea școlii. Consiliul pentru educație și formare la distanță se ocupă de o mulțime de acreditare a școlilor online și este o resursă excelentă pentru cercetarea universitară online.
 • 6
  Contactați școlile După efectuarea unei cercetări detaliate detaliate, contactați școlile care ți-au atras atenția. Discutați cu cineva din departamentul de admitere despre nevoile dvs., procedurile dvs. de aplicare și orice altceva despre care ar trebui să știți că este important pentru instituția dvs.
 • 7
  Completați formularele de cerere. Completați formele de admitere ale acelor instituții care ți-au atras atenția, plătiți taxa de admitere și așteptați rezultatele.
 • Dacă forma dvs. de admitere este acceptată în toate școlile pe care le-ați ales, va trebui să luați o decizie, dar după ce ați trecut prin procesul de eliminare, veți avea o idee clară asupra a ceea ce este prima, a doua sau a treia opțiune. 
 • Un reprezentant al școlii vă va contacta și vă va îndruma prin procesul de înscriere.
 • 8
  Mult noroc! Pregătiți-vă, luați cursurile și câștigați acest grad!

 • sfaturi

  • Întotdeauna contactați direct școala înainte de a trimite orice plată, de asemenea, de cercetare toate despre ea să știe ce să se aștepte.
  • Multe dintre colegiile cum ar fi Harvard, MIT, Berkeley College of Music și câțiva alții oferă clase online gratuite și gratuite pentru persoanele care ar dori să-și continue studiile pe tot parcursul vieții. Majoritatea universităților tradiționale au site-uri web, dacă sunteți interesat de oricare dintre ele, puteți vizita site-ul lor și puteți vedea ce vă pot oferi.
  • Păstrați un jurnal al cercetării dvs., în care puteți să vă referiți în orice moment. După cercetarea a 50 sau 60 de universități, este foarte dificil să vă amintiți care a fost cea mai bună școală sau cele mai bune opțiuni, care a fost cea mai favorabilă sau care a avut cel mai bun program.

  avertismente

  • Fii atent cu site-urile care îți trimit o diplomă în schimbul unei sume de bani. În cele din urmă, nu merită cheltuiala și poate reprezenta un pericol în cadrul muncii dvs. dacă angajatorul constată că aveți o diplomă falsă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accesați sistemul de învățământ superior din EcuadorCum să accesați sistemul de învățământ superior din Ecuador
  Cum de a studia contabilitatea financiară în MexicCum de a studia contabilitatea financiară în Mexic
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să devii un animator pe computerCum să devii un animator pe computer
  Cum să devii un degustătorCum să devii un degustător
  Cum să devii profesor de liceu în TexasCum să devii profesor de liceu în Texas
  Cum să găsiți un loc de muncă în administrarea sănătățiiCum să găsiți un loc de muncă în administrarea sănătății
  » » Cum să obțineți o diplomă online

  © 2011—2020 ertare.com