Cum să obțineți un grad de nutriție

Studiul nutriției vă permite să îi ajutați pe alții să practice obiceiuri alimentare sănătoase și în prevenirea diferitelor boli. Obținerea unui grad de nutriție implică, în primul rând, clarificarea obiectivului dvs. profesional maxim. Multe universități oferă cursuri de licență, masterat și doctorat în nutriție, cu accent pe sănătatea publică, pe hrana sportivă, pe sănătatea comunității și pe alte specialități. Acestea sunt pașii pe care trebuie să urmați pentru a obține un grad de nutriție.

pași

Metoda 1
Evaluați obiectivele carierei nutriționale

Imagine cu titlul Obțineți o diplomă în nutriție Pasul 1
1
Țineți cont de obiectivul dvs. profesional maxim în domeniul nutriției. Furnizarea de servicii de consiliere a nutriției sportivilor, predarea hranei pentru studenții universitari sau lucrul în calitate de dietetician înregistrat într-un spital sunt câteva dintre opțiunile din domeniu.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 2
  2
  Determinați cerințele necesare pentru profesia aleasă. Un cercetător de nutriție trebuie să aibă un doctorat în nutriție. De lucru ca un nutritionist într-un centru de sănătate, de obicei, necesită o diplomă de masterat. Furnizarea de sfaturi nutriționale într-o sală de sport poate fi posibil cu o diplomă de licență, în funcție de locație.
 • Vorbește cu oamenii din profesie. Întrebați-le ce titluri aveau nevoie pentru a-și face treaba.
 • Analizați ofertele de muncă legate de nutriție. Familiarizați-vă cu cerințele profesionale prin revizuirea secțiunilor privind cerințele privind anunțurile de locuri de muncă.
 • Metoda 2
  Obțineți o diplomă în nutriție

  Imagine cu titlul Obțineți o diplomă în nutriție Pasul 3
  1
  Investigați cerințele universității pentru diferitele grade. Dacă începi să învățați universitatea, începeți să studiați programele de licență în domeniul nutriției. Programele de masterat și de doctorat necesită, de obicei, minim o diplomă de licență în domeniul nutriției sau al unei științe conexe. Multe dintre programele de doctorat necesită o diplomă de masterat, deși unii vor accepta studenții care au absolvit cursurile necesare.
 • Imagine cu titlul Obțineți o diplomă în nutriție Pasul 4
  2
  Aplică la un program de studii. Selectați o universitate care oferă o diplomă de licență în domeniul nutriției. Cerințele de admitere includ, de obicei, o diplomă de liceu, rezultatele examenului de admitere și finalizarea unei cereri de admitere în colegiu și a unui eseu.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 5
  3
  Completați subiectele solicitate. Programele de licență în acest domeniu necesită deseori respectarea cerințelor educaționale generale, precum și cursuri de nutriție de bază, chimie organică, biochimie, anatomie umană și fiziologie.
 • Metoda 3
  Obțineți un masterat în nutriție

  Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 6
  1


  Se aplică la un program de master în nutriție. Cu cerința minimă de a avea o diplomă de licență în materie de nutriție sau un subiect științific, aplicațiile pentru programele de masterat includ, de obicei, certificatele de licență, clasele examenelor postuniversitare, aplicarea completă a școlii de studii postuniversitare și o declarație de scopuri.
 • Imagine cu titlul Obțineți o diplomă în nutriție Pasul 7
  2
  Înregistrați și completați toate subiectele. Completarea unei diplome de master în nutriție necesită de obicei finalizarea cu succes a unei varietăți de cursuri, inclusiv nutriția umană, boala cronică, sănătatea comunității, conservarea alimentelor, psihologia, tehnicile de orientare și microbiologia.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 8
  3
  Scrieți o teză de masterat. Majoritatea programelor necesită o teză de absolvire pe un subiect la alegere. Multe universități atribuie sau permit elevilor să aleagă un consilier de teză de la profesorii departamentului.
 • Metoda 4
  Obțineți un doctorat în nutriție

  Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 9
  1
  Se aplică la un program de doctorat în nutriție. Obiectivul dvs. ar putea fi cercetarea nutriției, predarea doctoranzilor la o universitate sau consilierea clienților privați. Alegeți un program care vă pune accentul pe alegere.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 10
  2
  Trimiteți o cerere pentru programul de doctorat și declarația de intenție. Rezumați obiectivele dvs. profesionale în domeniul nutriției și trimiteți transcrierea academică. Procesul de admitere poate necesita, de asemenea, scrisori de recomandare din partea profesorilor sau angajatorilor.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 11
  3
  Completați cerințele doctoratului. În general, se preconizează că doctoranzii din acest domeniu vor lua cursuri de statistici și metode de cercetare, precum și o gamă largă de cursuri de nutriție în domeniile lor de interes. Este nevoie de aproximativ 3 ani pentru a finaliza cerințele cursului pentru un program de doctorat în nutriție.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în nutriție Pasul 12
  4
  Scrieți o teză pe tema nutriției. Va trebui să alegeți un subiect pentru a studia și scrie extensiv despre el sub supravegherea unui consilier academic. În general, teza de doctorat este prezentată și susținută în fața unui grup de profesori ai departamentului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieniCum să obțineți toți nutrienții ca vegetarieni
  Cum se calculează cantitatea de calorii pe care ar trebui să o consumCum se calculează cantitatea de calorii pe care ar trebui să o consum
  Cum să încurajezi alimentația sănătoasă în școliCum să încurajezi alimentația sănătoasă în școli
  Cum sa faci o dieta de 2 zileCum sa faci o dieta de 2 zile
  Cum să citiți informațiile nutriționale din etichetele produselor alimentareCum să citiți informațiile nutriționale din etichetele produselor alimentare
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii criminologCum să devii criminolog
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  » » Cum să obțineți un grad de nutriție

  © 2011—2020 ertare.com