Cum să obțineți o diplomă de îngrijire medicală on-line

Școli de îngrijire online oferă o alternativă mai accesibilă și mai economică decât nevoile dvs. decât școlile tradiționale de îngrijire medicală. Ele sunt foarte benefice dacă trebuie să lucrați în timp ce studiați, dacă sunteți incapabil din anumite motive sau dacă locuiți într-un loc îndepărtat. Deși toate programele de îngrijire medicală includ aspecte clinice și de laborator care trebuie să fie efectuate într-un spațiu de educație fizică, cele mai multe subiecte de bază pot fi realizate acasă pe Internet pentru unele cursuri. Acest articol vă va ajuta să luați cea mai bună decizie cu privire la modul de înscriere într-o școală de îngrijire medicală on-line și de a obține gradul respectiv în Statele Unite.

pași

Imaginea intitulată
1
Luați în considerare cu atenție ce înseamnă să fiți o asistentă medicală. Responsabilitățile, orele lungi de lucru și compensațiile relativ scăzute legate de îngrijirea medicală pot fi factori provocatori. Cu toate acestea, este important să se găsească un echilibru între aceste provocări și recompense de furnizare a serviciilor pentru bunăstarea societății și de ai ajuta pe alții, inclusiv faptul că ajută foarte mulți pacienți trăiesc o viață mult mai bună. Unul dintre motivele cele mai convingătoare pentru a deveni o asistentă medicală este numărul mare de oportunități de angajare, este Biroul de Statistică a Muncii a prezis că în următorii ani va fi nevoie de mai multe asistente medicale cu îmbătrânirea populației boom generație de copii. Monitoare Internet pentru comentarii asistente medicale despre profesia lor (există mai multe publicații pe care le puteți examina forumuri) și de a pune unele asistente medicale sunt aspectele pozitive și negative ale muncii lor înainte de a lua o decizie sunt.
 • Imagine cu titlul Câștigați un grad de asistență medicală online Pasul 2
  2
  Alege cursul ideal postuniversitar pentru tine. Dacă aveți deja experiență ca asistentă medicală sau cu o diplomă de îngrijire medicală, ați putea căuta cursuri avansate de absolvent online, decât dacă ați fi început pentru prima dată. În general, puteți găsi următoarele cursuri postuniversitare:
 • Bachelor of Science în Nursing (ASN) Online sau credite de examen - acest titlu poate obține acreditare asistent social (RN) și este o alegere bună dacă sunteți deja un paramedic sau o asistentă medicală practicant / profesional (LPN / LVN).
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN) Online - cu acest titlu poti deveni o asistenta medicala inregistrata (RN).
 • RN-BSN Online - dacă aveți deja o diplomă sau o diplomă de îngrijire medicală, acesta este a "rapidă" pentru a obține un BSN.
 • Master of Science în Nursing (MSN) Online - specializarea într-o zonă de practică avansată.
 • Doctoratul Nursing Online - specializare suplimentară în practica avansată sau în cercetarea clinică, dacă doriți să vă asumați un rol de conducere.
 • Imaginea intitulată Câștigă un grad de asistență medicală online Pasul 3
  3
  Găsiți un curs adecvat de absolvire on-line de asistență medicală. Există multe cursuri disponibile pe internet și va trebui să vă petreceți timpul cu atenție în revizuirea fiecăruia dintre ele. Există două metode principale de căutare - unul este de a merge la o universitate recunoscută pentru grade lor care alăptează (verificați cu niște prieteni sau asistente întâlni la spitalul local, etc, dacă nu sunteți sigur), sau puteți vizita unul dintre numeroasele portaluri care colectează titluri online și care menționează toate universitățile importante și recunoscute. Acest lucru este foarte important pentru a vă asigura că cursul absolvent pe care intenționați să îl luați este acreditat. Puteți obține ajutor prin articolul wikiHow cu privire la modul de garantare a credibilității unui titlu online, evitând astfel orice neplăcere. După ce ați ales un curs online pentru tine, să ia timp pentru a revizui termenii și condițiile, întrebări frecvente, și dacă cursurile oferite întruni nevoile și interesele.
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați în considerare timpul disponibil. Este, de asemenea, o idee bună să stabiliți cât de multă flexibilitate doriți să aveți în cursul absolvent - dacă totuși trebuie să lucrați în timp ce studiați, găsiți un curs cu cea mai bună flexibilitate care se potrivește programului dvs. Multe cursuri virtuale sunt deja conștiente de faptul că studenții lor lucrează și se pot adapta bine la acest lucru.


 • Imagine cu titlul Câștigați un grad de asistență medicală online Pasul 5
  5
  Completați înregistrarea online pentru cursuri de bază. Cursurile pot include: Introducere în Nursing Professional, Managementul Nursing, Probleme legate de sănătate Politica, Nursing Administratie, Sanatate si de gestionare a bolilor, metode de cercetare, Teoria Nursing, etc. Investigați despre cerințele de rezidență - multe școli virtuale care nu au acest lucru. Deși va trebui să îndeplinească anumite cerințe clinice și de laborator, la un moment dat, este important să se gândească în avans cu privire la modul în care se va potrivi acest lucru în timp util.
 • Imagine cu titlul Câștigați un grad de asistență medicală online Pasul 6
  6
  Finalizați procedurile necesare la școală pentru a îndeplini cerințele clinice ale unui centru medical din apropierea locului de reședință. Acest lucru va trebui să se facă după ce ați terminat cursurile de bază și trebuie să țineți minte ca parte a procesului de înscriere, în cazul în care intenționați să aveți o ședere temporară în altă parte.
 • Imaginea intitulată Câștigați un grad online de asistență medicală Pasul 7
  7
  Faceți tot posibilul pentru a rezolva cursul postuniversitar. Programele de îngrijire online oferite la universitățile publice pot costa între 110 și 170 de dolari pentru fiecare oră de credit. În funcție de calendarul academic al universității, ar fi de la 60 la 90 de credite. În calitate de student on-line, de obicei, nu veți fi taxat de o taxă de școlarizare pentru studenții nerezidenți. Bursele și granturile sunt disponibile pentru cursuri virtuale de asistență medicală, care sunt oferite pentru a încuraja oamenii să intre în domeniul asistenței medicale. Verificați secțiunea burse și granturi de pe site-ul universității sau solicitați sfaturi.
 • sfaturi

  • Profitați de surse reputate care oferă îndrumare pentru cursuri postuniversitare și școli virtuale.
  • O modalitate de a economisi timp și bani este luarea în considerare a acumulării creditelor pentru premisele de bază printr-un examen. Multe programe de îngrijire medicală solicită candidatului să urmeze cursuri de biologie, chimie și matematică de bază. Programul de testare la nivel universitar (CLEP) permite studenților să acumuleze credite în aceste discipline pentru 10% din ceea ce ar costa pentru a lua cursul complet.

  avertismente

  • Vizitați site-ul de mai sus și verificați cu atenție pentru a vă asigura că școala există într-adevăr.
  • Atunci când căutați un grad de îngrijire medicală online, este important să verificați dacă școala este acreditată în mod corespunzător. Multe site-uri universitare virtuale oferă aceste informații. De asemenea, puteți afla mai multe despre acreditare accesând site-ul Departamentului de Educație al Statelor Unite, https://ed.gov.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii specialist în lactațieCum să devii specialist în lactație
  Cum să alegi între un ginecolog obstetrician și o asistentă medicală obstetricăCum să alegi între un ginecolog obstetrician și o asistentă medicală obstetrică
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să obțineți un loc de muncă dentar la un cost redusCum să obțineți un loc de muncă dentar la un cost redus
  Cum să ajuți caritate pentru copiiCum să ajuți caritate pentru copii
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să devii un îngrijitor personalCum să devii un îngrijitor personal
  » » Cum să obțineți o diplomă de îngrijire medicală on-line

  © 2011—2020 ertare.com