Cum să obțineți o diplomă în justiția penală

Aflați cum să obțineți un grad de justiție penală sau criminologie și să începeți cu o cale către o carieră plină de satisfacții în domeniul securității interne, a activității poliției, a investigației private și a altor domenii de specialitate conexe. Deși mulți oameni care intră în aceste domenii au grade diferite, o diplomă în justiția penală va oferi un meci excelent și o pregătire specializată. Un grad de justiție penală va furniza, de asemenea, formare, certificate și acreditări corespunzătoare altor domenii, cum ar fi ofițerii din sistemul judiciar și din sectorul privat.

conținut

pași

Imagine cu titlul Obțineți un grad în justiția penală Pasul 1
1
Investigați notele disponibile în raport cu obiectivele și obiectivele studiului. Elevii pot câștiga o diplomă de licență sau de licență ca prim pas înainte de a lucra spre un doctorat, master sau drept. Traiectoriile de carieră în justiția penală sau criminologia sunt variabile și luând timp pentru a studia pentru a obține experiență ar putea fi benefice.
 • Discutați cu oamenii de succes din diferite domenii ale justiției penale pentru a găsi cele mai bune căi posibile. Securitatea națională este un domeniu relativ nou și în prezent adaugă în fiecare zi numeroase angajări noi.
 • Puneți întrebări care vă vor permite să cunoașteți activitatea zilnică în diferite domenii. Nu uitați că justiția penală sau colaborarea cu profesioniștii în criminologie includ criminali criminali. Asigurați-vă că doriți să lucrați cu criminali înainte de a pierde timpul pe un curs de studiu care ar putea fi neplăcut.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în justiția penală Pasul 2
  2
  Decideți la un titlu de nivel de intrare într-un campus sau online. Programele excelente vor oferi o pregătire excelentă, dar și contacte în domeniile de interes. O educație într-o școală de fizică în locul unei școli online se va baza pe nevoile fiecărei persoane. Excelente programe de titlu există în ambele locuri.


 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în justiția penală Pasul 3
  3
  Înscrieți-vă în cursul alegerii dvs. pentru a începe avansul în teren. Începând de pe campus și continuarea online este o opțiune pentru examinarea dumneavoastră.
 • Completați o diplomă de asociat, obțineți un loc de muncă și continuați online în timp ce lucrați. Certificatele și acreditările specializate pot fi adăugate prin școli sau programe speciale.
 • Înscrieți-vă într-un program de stagiu în timp ce lucrați la gradul dvs. pentru a obține o experiență de primă mână în domeniu, referințe valoroase și un curriculum îmbunătățit.
 • Imagine cu titlul Obțineți un grad în justiția penală Pasul 4
  4
  Continuați educația în justiția penală. Fiecare nivel de titlu finalizat va fi adăugat opțiunilor disponibile și salariilor plătite.
 • Adăugați titluri și acreditări pentru a relua ocaziile ori de câte ori apar. Oamenii pot de obicei să urmeze un grad asociat de doi ani. O diplomă de licență și de master sunt de obicei completate cu doi ani de studiu suplimentar pe fiecare pas.
 • Luați în considerare faptul că fiecare titlu are cerințe și opțiuni specifice. Unii studenți vor avea o pasiune pentru un anumit domeniu, dar ceilalți studenți vor fi plăcut surprinși de câteva noi teme fascinante, care vor purta titlul.
 • sfaturi

  • Dezvoltați și mențineți contactul cu profesioniștii și studenții din domeniu și cultivați continuu rețeaua în timp ce adăugați la ea.
  • Universitățile care oferă cursuri de justiție penală oferă cursuri diferite în funcție de interesul fiecărui student, dar multe dintre cursurile curriculare sunt cerințele pentru toate gradele. Există posibilitatea schimbării specialității atunci când este necesar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii criminologCum să devii criminolog
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum să devii secretar juridicCum să devii secretar juridic
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  » » Cum să obțineți o diplomă în justiția penală

  © 2011—2020 ertare.com