Cum să obțineți un număr de telefon mobil

În zilele noastre, oamenii nu mai folosesc telefoane fixe și le înlocuiesc tot mai mult cu telefoane mobile. Deoarece agenda telefonică nu conține numere de telefon mobil, este puțin mai dificil să localizați și să contactați pe cineva pe care nu-l cunoașteți încă. Înțelegeți cum să obțineți numere de telefon mobil poate ajuta să contacteze o anumită persoană, în caz de urgență, se reconecteze la un vechi prieten, sau chiar a păstra legătura cu cineva al cărui număr de telefon mobil ai pierdut. Aici vă vom învăța cum să faceți acest lucru.

pași

Metoda 1
Utilizați Internetul

Imagine intitulată Obțineți numere de telefon mobil Pasul 1
1
Vizitați pagina National Directory Cellular. Directorul național celular este o organizație care funcționează foarte asemănător cu o companie de telefonie fixă, menținând o bază de date cu numere individuale de celule. Cu toate acestea, este un serviciu "opțional" și pentru a găsi o persoană acolo, acea persoană trebuie să fi înregistrat în mod voluntar.
 • Imagine intitulată Obțineți numere de telefon mobil Pasul 2
  2
  Plătiți pentru serviciu. Mulți oameni caută organizații cum ar fi Intellius și găsi rapid aproape oricine. O căutare simplă a numelui / adresei / numărului de telefon poate fi foarte ieftină, în unele cazuri mai mică de un dolar. Deși dacă efectuați o mulțime de căutări, probabil că doriți să luați în considerare un plan mai solid.
 • Cele mai multe căutări pe Internet vor "găsi" persoana gratuit. Dar pentru a obține orice alte informații, veți avea un cost semnificativ.
 • Aceste organizații nu funcționează întotdeauna cu informații actualizate. De exemplu, în timp ce aceștia ar putea să găsească numărul de telefon mobil al unei anumite persoane, acest număr poate fi eliminat cu câteva luni mai devreme. Aveți grijă să vă asigurați că faceți căutarea cu o companie legală. Experiența arată, de asemenea, că aceste site-uri au date sau locații incorecte, chiar merge atât de departe încât să ofere de a vinde numerele de telefon ale persoanelor care au murit cu mult timp în urmă.
 • Imaginea intitulată Obțineți numere de telefon mobil Pasul 3
  3
  Utilizați Google. În timp ce aproape toate site-urile de căutare nume vă taxează pentru un număr de telefon, există prea multe informații on-line despre noi toți, și numerele noastre de telefon pot fi cu nenumărate lucruri. Ziarele școlilor, site-urile de comunicare socială, organizațiile locale la care ne-am putut alătura, etc.


 • Imagine intitulată Obțineți numere de telefon mobil Pasul 4
  4
  Utilizați Facebook sau LinkedIn. De multe ori, oamenii își lăsau numerele de telefon la dispoziția publicului larg. Dacă știți persoana și încercați să o contactați din nou, deveniți un prieten pe Facebook sau conectați-vă cu ea pe LinkedIn.
 • Metoda 2
  Utilizați SneakerNet

  Imagine intitulată Obțineți numere de telefon mobil Pasul 6
  1
  În cazul în care Internetul nu reușește, utilizați "Sneakernet", descrierea informală pentru a face lucrări reale de cercetare.
  • Utilizați cuvântul din gură pentru a obține numere de telefon mobil. De exemplu, dacă aveți nevoie pentru a găsi pe David, dar nu știți numărul dvs., cere un prieten comun pentru a trimite un mesaj lui David și îi spune că ar vrea să-l contacteze. Dacă nu știe unde este David, el extinde căutarea la colegi și la familie.
  • Fiți sincer cu aceste persoane de contact pentru motivul pentru care doriți să obțineți numărul pentru a vă asigura cele mai bune rezultate pentru toate părțile implicate.

  sfaturi

  • Obținerea unui număr de telefon mobil în societatea de astăzi poate fi o provocare. Cei mai mulți oameni mai mult decât oricând vă faceți griji despre menținerea intimității lor. Indiferent cât de mult doriți un anumit număr de telefon, este posibil să fiți dispus să acceptați faptul că nu veți reuși întotdeauna să îl obțineți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să blochezi un telefon mobil furatCum să blochezi un telefon mobil furat
  Cum să blocați un ID al apelantuluiCum să blocați un ID al apelantului
  Cum de a schimba un număr mobil în Yahoo MessengerCum de a schimba un număr mobil în Yahoo Messenger
  Cum să cumpărați un telefon mobil fără acces la InternetCum să cumpărați un telefon mobil fără acces la Internet
  Cum se conectează la UConnectCum se conectează la UConnect
  Cum să scapi de un telefon mobil vechiCum să scapi de un telefon mobil vechi
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să eliminați tarifele lunare de la un telefon mobil chiar și cu planul de dateCum să eliminați tarifele lunare de la un telefon mobil chiar și cu planul de date
  Cum să găsiți un telefon mobil pierdutCum să găsiți un telefon mobil pierdut
  Cum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobilCum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobil
  » » Cum să obțineți un număr de telefon mobil

  © 2011—2020 ertare.com