Cum să obțineți un permis de presă

Dosarele de presă permit jurnaliștilor accesul la zone cu profil ridicat, controlate. Există diferite tipuri de treceri pentru diferite evenimente. Unele organizații nu solicită ca presa să utilizeze presa oficială, în timp ce alții o fac. Autoriștii jurnaliști și fotojurnaliștii pot primi cărți de presă cu planificarea corectă și conexiunile.

pași

Metoda 1
Obțineți un permis de presă pentru un eveniment special

Imaginea intitulată Obțineți un pas Pass Pass Pasul 1
1
În prealabil, investigați despre eveniment. Evenimentele speciale includ concerte, evenimente sportive și alte evenimente pentru care este necesară înscrierea. Permisul de presă vă oferă acces liber și, uneori, vă permite să accesați zona de culise pentru o mai bună acoperire. În general, concertele vor avea un promotor, independent de locul de desfășurare, care va fi responsabil pentru acordarea acestor permise.
 • Cercetați evenimentul și sediul de contact pentru a vă ajuta să urmăriți cine este responsabil.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Pass Pass Pasul 2
  2
  Pregătiți-vă acreditările. Pentru a obține un permis de presă, veți avea nevoie de acreditări sau de înregistrări care să dovedească că lucrați pentru o priză media. Utilizați articole anterioare sau titluri care au legătură cu evenimentul în care vă interesează. Pentru promotori va fi benefic să vă vedeți stilul de lucru și demografia dvs., dacă corespunde evenimentului în cauză.
 • Una dintre cele mai bune modalități de a vă dovedi afilierea la o sursă de știri este prin utilizarea unei adrese de e-mail corporative pentru a intra în contact.
 • Asigurați-vă că adresa de e-mail a companiei include o semnătură care indică rolul dvs. în companie. De exemplu: "Gerardo Suárez Fotograf și editor al Underground News din Los Angeles".
 • O identificare emisă de ziar sau de compania de radiodifuziune ar putea fi, de asemenea, utilă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un pas Pass Pasul 3
  3
  Luați legătura cu biroul de presă. Încearcă să-i contactezi cât mai curând posibil. Lăsați-i să știe cine sunteți și pentru care lucrați. Adesea, biroul de presă va adopta numele biroului de afaceri publice sau al biroului de relații publice. Poate că ar trebui să le vindeți ideea de ce ar dori să vă permită accesul la eveniment și cum le-ați putea beneficia de o acoperire favorabilă.
 • Ei vă vor cere să furnizați informații despre publicație sau despre adepții blogului care ar beneficia de acoperire.
 • Efectuați un e-mail care conține o propunere simplă, dar profesională. Ai putea începe cu "Bună ziua, numele meu este ________ și sunt un fotojurnalist avid de ________. Sunt în legătură cu dvs. pentru că sunt interesat să solicit un permis pentru fotografi pentru concertul Switchfoot care va avea loc în iulie ".
 • Imaginea intitulată Obțineți un pas Pass Pass Pasul 4
  4
  Fii persistent pentru a obține o carte de presă. Unele evenimente preconcepute vor acorda insigne membrilor acreditați ai mass-media. În aceste cazuri, autoritatea emitentă poate fi foarte aspru în ceea ce privește acreditările. Insistați că sunteți acolo pentru a acoperi povestea. Încercați să le convingeți că ar fi o idee bună să le dați o insignă.
 • Cine acordă insignele în cadrul evenimentului va avea o înregistrare cu toate numele persoanelor care au acces la eveniment.
 • Este mai bine să solicitați permisiunea de presă cât mai curând posibil!
 • Imaginea intitulată Obțineți un Pass Pass Pasul 5
  5
  Obțineți insigna și păstrați-o. Din mai multe motive, unii fotografi păstrează toate insignele de presă mici pe care le primesc. Pentru jurnaliști, insignele sunt ca trofee și servesc ca indicatori vizuale că sunteți un jurnalist cu experiență. Puteți descoperi că puteți obține acces preferențial la evenimente importante folosind doar o etichetă de nume vechi.
 • Imagine intitulată Obțineți un Pass Pass Pasul 6
  6
  Afiliați-vă la o uniune de jurnaliști. Puteți deveni membru al unei uniuni de jurnaliști care protejează fotografii și scriitorii independenți și le ajută să acopere evenimentele. Unele sindicate solicită să plătiți o taxă și vă vor beneficia de locuri de muncă plătite și de mai puțin inconveniente pentru a obține permise de presă.
 • Cu majoritatea sindicatelor scriitorilor, procesul de aplicare este simplu. Ei vă vor cere să le dați mostre și dovezi ale scrierilor voastre.
 • Metoda 2
  Obțineți un permis de presă eliberat de stat

  Imaginea intitulată Obțineți un permis de trecere Pasul 7
  1
  Asigurați-vă că aveți nevoie de un permis de presă de stat. Va fi necesar doar dacă acoperiți povestiri legate de scene de crimă, conferințe exclusive de presă și alte evenimente care nu sunt urgențe și care au bariere ale poliției. În general, permisele de presă acordate de stat sunt rezervate ofițerilor media. Accesul și eligibilitatea acestui tip de permis de presă variază de la stat la altul.
  • Dacă datorită activității din blogul dvs. sunteți eligibil (ă) să obțineți un permis de presă în statul dvs., lucrurile pot fi diferite într-o altă stare.
  • Permisele de presă acordate de stat expiră după o perioadă stabilită. Odată ce obțineți unul, verificați valabilitatea acestuia la agenția locală.
  • Puteți intervieva membrii guvernului și poliția fără permis de presă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de trecere Pasul 8


  2
  Trimiteți o solicitare de obținere a permisului de presă de stat. Faceți o căutare rapidă pe Internet pentru a afla dacă permisele de presă sunt acordate în orașul dvs. sau în orașul dvs. Unele orașe mici nu au un birou responsabil cu acordarea permiselor de presă. În general, permisele sunt legate de departamentul local de poliție. Numai noi agenții care acoperă investigații penale sau conferințe de presă guvernamentale trebuie să facă acest lucru.
 • În Nou, de exemplu, vi se cere să trimiteți unul sau mai multe articole sau comentarii publicate pe parcursul unei perioade de doi ani. De asemenea, trebuie să dovediți că ați acoperit personal șase sau mai multe povești.
 • Cele mai multe cereri pot fi completate pe site-ul poliției.
 • Imaginea intitulată Obțineți un pas Pass Pasul 9
  3
  Solicitați un permis pentru jurnaliștii independenți. Dacă sunteți un corespondent de știri independenți care lucrează pentru mai multe agenții, puteți obține în continuare permisul emis de guvern. Scrieți contactele dvs. din fiecare sursă de știri și solicitați înregistrarea raportului de muncă. În unele orașe sunt cerute trei scrisori diferite de identificare. În alte orașe, agențiile oferă doar permisele de stat reporterilor care lucrează pentru o sursă oficială de știri.
 • Scrisorile dvs. de referință ar trebui să includă verificări ale comisiilor efectuate pentru o priză media.
 • Departamentul de poliție al fiecărui oraș va avea reguli diferite pentru jurnaliștii independenți.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de trecere Pasul 10
  4
  Treci prin agenția de știri. Multe orașe nu acceptă aplicații și acordă permisiuni de presă doar prin agenții de știri oficiale. Dacă începeți să lucrați pentru o mass-media, ar trebui să discutați cu superiorii despre pașii de presă de stat. Puteți afla că veți primi una dacă vi se atribuie o poveste care o cere.
 • Agenția dvs. le va difuza numai în cazul în care căutați evenimente care necesită permisiuni de presă de stat.
 • Metoda 3
  Creați un permis de presă

  Imaginea intitulată Obțineți un pas Pass 11
  1
  Înțelegeți ce acreditări de presă acasă sunt. Mulți jurnaliști și reporteri își creează propriile cărți de presă cu Photoshop sau un alt program de editare a fotografiilor. Pentru diverse evenimente vi se va acorda un permis de presă oficial. Cu toate acestea, uneori aveți nevoie de informații suplimentare. De aceea, mulți oameni din domeniul jurnalismului creează o identificare cu fotografia în care își indică rolul.
  • Aceste coduri nu garantează accesul la un concert Paul Simon sau la un interviu cu Seth Curry. Ele servesc pentru a vă stabili mai mult credibilitatea în domeniu.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Pass Pass Pasul 12
  2
  Obțineți materialele. Cea mai comună modalitate de a reproduce o identificare de presă este cu un suport pentru curele. Puteți cumpăra acest tip de titular de identitate la majoritatea magazinelor de birou. În plus, veți avea nevoie de hârtie cu luciu mare pentru a imprima graficul pe acesta. Ar fi bine să aveți acces la un program de editare a fotografiilor, cum ar fi Photoshop, pe un computer decent.
 • Dacă nu aveți o imagine bună despre dvs., veți avea nevoie de cineva care să vă ajute să faceți o calitate de înaltă calitate.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de trecere Pasul 13
  3
  Creați identificarea pe computer. Pe computer, deschideți Photoshop sau orice alt program de editare a fotografiilor. Creați un document de 80 mm x 50 mm (3 × "x 2"), care este dimensiunea normală a insignelor. Decideți dacă doriți să creați o insignă cu orientare verticală sau orizontală. Introduceți fotografia în document și tăiați-o astfel încât să fie doar o imagine clară a feței.
 • Apoi, trebuie să introduceți un text minim în care să indicați că sunteți "PRESS" și organizația de care aparțineți. Scrieți "PRESS"" sau "MEDIA" în litere negre sau roșii. De asemenea, puteți include că sunteți fotograf sau jurnalist.
 • Dacă organizația dvs. jurnalistică are o siglă, introduceți-o în colțul identificării sau plasați-o ca filigran.
 • Păstrați-l simplu, astfel încât să pară cât mai profesional posibil.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de trecere Pasul 14
  4
  Imprimați identificarea. Cel mai bine este să imprimați pe hârtie groasă, lucioasă. Imprimați identificarea și tăiați cu atenție insigna. Când tăiați conturul identificării, faceți-o curată. Imprimați mai multe coduri pe aceeași pagină, în cazul în care omiteți.
 • Înainte de a începe procesul, asigurați-vă că imprimanta dvs. poate imprima în culori.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Pass Pass Pasul 15
  5
  Asamblați suportul cu șireturi. După ce ați terminat ultima dată a ecusonului de identificare, sunteți gata să terminați. Introduceți insigna în suport cu șireturi. Apoi, veți fi gata să ieșiți pe stradă cu insigna dvs. de presă. Pe partea din spate a cardului, ar putea include câteva referiri la superiorii dvs.
 • Lucrurile pe care le puteți include pe spate sunt numerele de telefon, adresele și orice alte informații despre care cineva vă poate cere.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează PlayStation 4 la InternetCum se conectează PlayStation 4 la Internet
  Cum se conectează o imprimantă HP Deskjet 5525 la rețeaua de domiciliuCum se conectează o imprimantă HP Deskjet 5525 la rețeaua de domiciliu
  Cum să eliminați CydiaCum să eliminați Cydia
  Cum să eliminați jocuri pe Android pe AndroidCum să eliminați jocuri pe Android pe Android
  Cum să ștergeți un eveniment pe FacebookCum să ștergeți un eveniment pe Facebook
  Cum să trimiteți direct un document scanat prin e-mail cu un HP Deskjet 5525Cum să trimiteți direct un document scanat prin e-mail cu un HP Deskjet 5525
  Cum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorieCum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorie
  Cum se instalează Beats Audio pe un telefon Android înrădăcinatCum se instalează Beats Audio pe un telefon Android înrădăcinat
  Cum să mutați mouse-ul calculatorului cu tastatura (Windows)Cum să mutați mouse-ul calculatorului cu tastatura (Windows)
  Cum se obține parola pentru o rețea WiFi Wpa2 cu WifislaxCum se obține parola pentru o rețea WiFi Wpa2 cu Wifislax
  » » Cum să obțineți un permis de presă

  © 2011—2020 ertare.com