Cum să obțineți un doctorat în istorie

În mod obișnuit, finalizarea unui doctorat în istorie (numită și doctorat) durează între 5 și 9 ani și constituie gradul cel mai înalt obținut în acest domeniu. Dacă doriți să obțineți un doctorat în istorie, trebuie să completați toate cursurile cu succes și să scrieți o teză de disertație a unei cărți. O modalitate de a obține ajutor pentru atingerea obiectivelor dvs. este să solicitați sprijin din partea altor studenți și facultăți în cursul programului dvs., precum și să vă petreceți cea mai mare parte a timpului studiat în istorie. În timp ce obțineți un doctorat în istorie nu este ușor, mulți oameni consideră că merită.

pași

Partea 1
Aplicați la un program de absolvent

Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 1
1
Studiați un program de licență în Istorie sau într-un domeniu conex. Idealul este de a obține o diplomă de licență în istorie, dar dacă nu, puteți lua cât mai multe subiecte pe care le puteți lega de poveste. Asigurați-vă că optați pentru o varietate de subiecte care acoperă diverse subiecte și perioade și pentru care este necesară o muncă considerabilă de cercetare.
 • Încercați să luați mai multe subiecte cu aceiași profesori. Acest lucru le va permite să vă cunoască suficient de bine pentru a vă scrie scrisori de recomandare. De asemenea, este recomandabil să începeți să predați subiecte de istorie într-un stadiu incipient al carierei dvs. de licență (de exemplu, nu ar trebui să lăsați-l pentru anul dvs. de juniori, dacă este posibil).
 • Multe programe doctorale admit, de asemenea, studenți care au absolvit programe de masterat.
 • Înainte de a vă depune o cerere de doctorat, încercați să publicați ceva, indiferent dacă faceți acest lucru în timpul studiilor universitare sau în timpul programului de masterat. Enciclopediile sunt o opțiune bună, deoarece nu este ușor să obțineți locuri care să fie de acord să publicați. Puteți cere profesorilor dvs. sfaturi și îndrumări cu privire la publicații.
 • Imagine intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 2
  2
  Determinați zona dvs. de interes în cadrul povestirii. Când ați intrat într-un program de doctorat, ar fi trebuit să faceți o idee generală despre domeniile de interes care vă interesează cel mai mult. Luați în considerare ceea ce vă place cel mai mult să înveți și tipul de întrebări istorice care vă interesează cel mai mult și pe cele care te-au născut înainte de a te înscrie la programul doctoral. De asemenea, trebuie să fiți absolut siguri că istoria în general este subiectul pe care doriți să vă concentrați studiile postuniversitare.
 • Nu intra în prea multe detalii. Unii oameni intră în programe postuniversitare, având deja conceput un subiect pentru teza lor, dar acest lucru nu este necesar. În primul an al programului, probabil că veți petrece mult timp explorând diferite subiecte și consultați-le cu profesorii dvs. consilieri.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 3
  3
  Luați în considerare aspirațiile dvs. în profesie și opțiunile pe care le aveți. Dacă vă petreceți timp căutând online pentru a afla care este piața locurilor de muncă pentru persoanele cu doctorat în istorie, veți vedea că este extrem de competitivă, deoarece mulți oameni absolvă aceste programe, dar puțini obțin poziții care le conduc către obținerea categoria de profesor numerar cu normă întreagă. Prin urmare, trebuie să fii realist și să te gândești dacă vei accepta o funcție ca adjunct sau profesor cu fracțiune de normă într-o anumită perioadă. De asemenea, trebuie să începeți să luați în considerare alte profesii.
 • Când obțineți un doctorat în istorie, veți avea la dispoziție diferite locuri de muncă dincolo de domeniul academic. De exemplu, unii absolvenți lucrează ca editori în sectorul privat datorită abilităților de scriere, în timp ce alții se dedică păstrării istoriei, iar alții obțin locuri de muncă în muzee sau în organizații de informare educațională.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 4
  4
  Vorbiți cu consilierii de licență. La un moment dat sau altul, este posibil ca toți profesorii să fi finalizat un program postuniversitar și este probabil că, în aceste cazuri, aceștia sunt încă în contact cu aceste universități și programe. Prin urmare, puteți programa o întâlnire cu un profesor de istorie pentru a cere sfaturi cu privire la procesul de aplicare și la programele pe care le gândiți. Pentru această întâlnire, trebuie să fiți pregătit să luați cu dvs. curriculum-ul dvs., rezultatele examenelor relevante și un eșantion posibil de scriere.
 • În cazul în care unul dintre profesorii dvs. de licență oferă să contacteze unul dintre profesorii lor universitari sau unul dintre aceste programe, permiteți-le să facă acest lucru, deoarece nu este nimic mai bun decât să aveți o conexiune profesională în prealabil pe care să o puteți încorpora în aplicația dvs. .
 • Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere faptul că opiniile profesorului dvs. sunt doar: opiniile. Dacă există o anumită instituție pe care doriți să o depuneți, nu o respingeți fără să o investigați.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 5
  5
  Investigați posibilele programe postuniversitare. Pentru a începe, puteți căuta programe online care sunt bune în zona de istorie care vă interesează. Puteți găsi programe care se specializează în anumite tipuri sau categorii ale povestirii. Apoi, puteți reduce numărul de opțiuni pe baza locației, disponibilitatea ajutorului financiar, mărimea programului etc.
 • Verificați cu atenție site-ul web al fiecărui departament. Acolo puteți găsi, de obicei, un profil al programului care arată numărul de studenți înscriși, numărul acestora acceptat în fiecare an și dimensiunea cadrelor didactice, precum și previzualizări sau o listă completă a tuturor cursurilor disponibile.
 • Rețineți că piața actuală a muncii este foarte competitivă, deci ar trebui să acordați atenție informațiilor privind absolvenții de angajare. În multe programe, ați putea găsi indicele de angajare sau o listă de absolvenți recenți, împreună cu pozițiile acestora.
 • Universitatea Rutgers este un exemplu de departament specializat, deoarece programul său are un accent marcat asupra elementelor legate de istoria femeilor și a genului. Un alt exemplu este Universitatea din New Mexico, al cărei departament se concentrează pe studiul Occidentului American. Rețineți că aceste puncte de focalizare pot varia, astfel încât în ​​timpul cercetării dvs. ar trebui să căutați cele mai recente informații.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 6
  6
  Comunicați cu profesorii în programele de doctorat. Site-urile departamentelor vor furniza în cea mai mare parte numele și informațiile de contact ale profesorilor, de obicei împreună cu specializările, publicațiile, cursurile pe care le predau sau le-au predat etc. După reducerea opțiunilor pentru a obține o listă de aproximativ 15 universități, puteți contacta profesorii acestor instituții prin e-mail. Cel mai bine este să faceți acest lucru înainte de a vă depune cererea, astfel încât să puteți obține un aliat în comitetul de admitere.
 • Mai presus de toate, ar trebui să contactați profesorul cu care doriți să lucrați. În programele postuniversitare, spre deosebire de programele de licență, accentul se pune în mare măsură pe relațiile cu mentorii. Aplicând, în esență, nu numai universitatea și programul, ci și profesorii din zona dvs. de interes.
 • Dacă le scrieți prin poștă, vă puteți prezenta în felul următor: "Stimate domnule profesor Sánchez: Numele meu este Miguel Suárez și în prezent studiez anii de juniori ai carierei Universității X. Intenționez să vă depun o cerere de doctorat pentru anul universitar X din anul 2017". Apoi, puteți vorbi despre interesele dvs. legate de locul dvs. de muncă particular și de programul în general.
 • Este posibil ca acest profesor să vă furnizeze informațiile de contact ale mai multor studenți actuali. Acestea sunt resurse excelente la care vă puteți consulta despre cazare (dacă este cazul), despre cultura din campusul universității etc.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 7
  7
  Trimiteți cererea dvs. Trebuie să trimiteți cererea completă fie prin poștă sau prin poștă electronică, împreună cu toate materialele necesare cu cel puțin două săptămâni înainte de termenul limită. În cazul multor programe, în funcție de locul în care se află, este posibil să fie necesar să trimiteți o taxă de înscriere, o scrisoare de intenție, o mostră de scriere, trei scrisori de recomandare și rezultatele examenelor relevante (dacă este cazul). Este posibil să trimiteți o cantitate mai mare sau mai mică de documentație în funcție de universitate și, de asemenea, dacă veți aplica pentru o funcție de asistent.
 • Rețineți că, în funcție de programul de doctorat, dacă ați obținut o diplomă de masterat, trebuie să furnizați documente suplimentare atunci când aplicați. De asemenea, este posibil să treceți peste câteva ore din curs, astfel încât să puteți trece mai repede la absolvire.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 8
  8
  Alegeți programul cel mai potrivit pentru dvs. În funcție de data de începere a programului, veți începe să primiți scrisori de acceptare în diferite momente ale anului, după care trebuie să luați decizia finală. Poate că una dintre universități vă invită să vizitați campusul, ceea ce ar putea fi o idee bună dacă ei plătesc pentru aceasta sau că vă puteți permite. Dacă va fi util, puteți discuta și cu studenții sau cu profesorii.
 • În această perioadă, trebuie să vă gândiți foarte bine la situația financiară. Este posibil să intrați în program și să primiți și finanțare, cum ar fi un post asistent sau un grant de cercetare. Examinați detaliile și luați în considerare dorințele și nevoile dvs. într-un mod realist. Trebuie să rețineți că, în anumite cazuri, ofertele de finanțare completă a programelor sunt, cu toate acestea, cu mult mai mici decât costurile reale de viață (de exemplu, 18 000 USD pe an într-o zonă urbană).
 • Partea 2
  Excelent în studiile universitare

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 9
  1
  Concentrează-te pe cursurile tale. În funcție de program, veți lua aproximativ 9 ore de clasă pe semestru pentru între 2 și 3 ani. În acest fel, veți respecta cerințele privind cursurile. Acestea sunt de obicei împărțite în colocvii (unde accentul este pus pe lectură și analiză) și seminarii (unde accentul se pune pe pregătirea unei lucrări complete de cercetare).
  • În general, practica standard este pentru directorul de studii postuniversitare (sau autoritatea relevantă), împreună cu consilierul dvs. și alți profesori, să vă evalueze progresul în cursurile dvs., fie semestrial, fie anual. Rețineți că, în funcție de programul de doctorat din Istorie, probabil este acceptabil să obțineți note în intervalele mai mari și, dacă obțineți ceva sub aceasta, va fi în general considerat un semnal de alarmă.
  • Unele instituții lucrează sub forma unor consorții. Acest lucru înseamnă că puteți lua cursuri la alte instituții care vă ajută, de asemenea, să îndepliniți cerințele programului dvs. de doctorat. În acest mod, este de obicei oferită o mai mare flexibilitate în ceea ce privește orarele și o gamă mai largă de subiecte.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 10
  2
  Dezvoltați o relație strânsă cu consilierul dvs. Vizitați frecvent biroul dvs. sau programați întâlniri oficiale. De asemenea, puteți participa la evenimente în care participați. De asemenea, acesta răspunde tuturor solicitărilor dvs., fie prin telefon, fie prin e-mail, într-o manieră rapidă și profesională. Încercați din greu să dezvoltați această relație, deoarece va avea o importanță profesională și personală enormă pentru dvs.
 • Lucrul obișnuit este că consilierul dvs. are aceleași interese de cercetare, astfel încât să vă puteți orienta atunci când lucrați pe teren. De asemenea, vă va supraveghea examenele de calificare, cercetarea pentru teza dvs. și sprijinul acordat. În mod tipic, consilierul dvs. va fi un profesor cu normă întreagă la universitate, cu mult timp pentru îndrumarea studenților.
 • Deși puteți să vă înscrieți la un program de doctorat știind cine vreți să fie consultantul dvs., în orice caz trebuie să așteptați câteva luni după ce ați început cursurile înainte de a putea aborda în mod oficial acest lucru și cereți-i să fie.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 11
  3
  Treceți examenele de integrare. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute ca examene de calificare și sunt cele pe care trebuie să le faceți la sfârșitul cursurilor pentru a vă evalua cunoștințele despre zona principală și aria secundară a istoriei în care v-ați concentrat. Acestea constau, de obicei, dintr-o combinație de examene scrise și orale și, în unele cazuri, partea scrisă trebuie prezentată mai întâi. Pentru a trece cercetarea pentru teza dumneavoastră, este necesar să fi trecut aceste examene.
 • La acest punct, probabil, de asemenea, trebuie să aprobe o examinare a unei limbi străine, în special în cazul în care zona pe care le-ați concentrat implică o altă limbă decât a ta.
 • După încheierea examenelor dvs., de obicei vi se acordă 6 ani pentru a termina programul în sine și pentru a obține doctoratul.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 12


  4
  Efectuați cercetări pentru teza dumneavoastră. Puteți începe să dedicați aproape întregul dvs. timp cercetării imediat ce terminați examenele. Pentru a face acest lucru, trebuie să dezvoltați mai întâi o propunere de teză în care să includeți o schiță de bază a planului dvs. de cercetare. În cele mai multe cazuri, după aprobarea acestei propuneri, veți avea libertatea de a lucra la acest proiect fără o asemenea supraveghere directă a profesorilor universității.
 • Pentru acest punct, sunteți considerat TMT ("cu excepția tezei"), deoarece ați îndeplinit toate cerințele, cu excepția tezei.
 • În această perioadă, veți face excursii, dacă este necesar, pentru a vizita fișierele. În timp ce înregistrați încă orele dvs. de cercetare, este posibil să fiți nevoit să petreceți și timpul în afara departamentului.
 • Imagine intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 13
  5
  Scrieți o teză despre extensia unei cărți. Când terminați cercetarea sau în timp ce efectuați aceasta, veți începe să scrieți teza. Consilierul dvs. vă poate solicita să trimiteți schițele dvs. în timp ce le puteți pregăti sau pur și simplu să solicitați să prezentați o versiune aproximativă a proiectului final. De asemenea, trebuie să le arătați progresele în scris în comitetul tezei dvs., care va fi deja stabilită.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 14
  6
  Sprijini teza ta. După finalizarea versiunii finale a tezei, va avea loc un eveniment public în care vă veți întâlni cu comisia pentru a discuta și susține proiectul. Acest sprijin ar putea dura ore în funcție de capriciile membrilor comitetului. În timp ce această extensie poate părea copleșitoare, acest lucru vă va oferi, de asemenea, ocazia de a vă împărtăși entuziasmul și mândria că munca dvs. vă inspiră.
 • În general, rezultatele sunt aprobarea, aprobarea cu recenzii în așteptare, aprobarea cu întârziere sau respingere. Această clasificare va varia în funcție de fiecare program. Dacă trebuie să faceți revizii, trebuie să le faceți și apoi să trimiteți o copie sistemului universitar cu formatul corespunzător indicat. Respingerea unei teze este, de obicei, o decizie finală care va însemna că trebuie să vă retrageți din program.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 15
  7
  Participați la toate întâlnirile necesare. Obținerea unui doctorat în Istorie, nu se referă doar la aprobarea cursurilor și la scrierea tezei, ci și la a deveni un membru solid și de încredere al departamentului. De exemplu, dacă departamentul sau universitatea de care aparțineți aveți un scaun, trebuie să participați. Dacă este organizată o întâlnire pentru o activitate voluntară, trebuie să participați și ea.
 • Participând la evenimente de acest fel, nu numai că veți avea un impact pozitiv asupra bunăstării generale, dar, pragmatic, veți fi chiar mai bine poziționați pentru a obține scrisori de recomandare pozitive în timpul căutării iminente a locului de muncă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 16
  8
  Finalizați toate lucrările după cum este necesar. În timpul carierei dvs. de student absolvent, trebuie să vă pregătiți pentru a trebui să livrați o cantitate mare de documente, deoarece aceasta face parte din cariera dvs. profesională. Verificați bine calendarele și programele departamentului și întrebați secretarul departamentului, consilierul dvs. sau alt profesor, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 17
  9
  Absolvent cu doctorat Veți absolvi cu un doctorat ani după intrarea în program, ceea ce este o mare realizare pe care ar trebui să o sărbători cu entuziasm. Din acest moment, veți fi considerat un expert în studiul istoriei.
 • Partea 3
  Dezvoltați un profil profesional

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 18
  1
  Rămâneți în legătură cu profesorii dvs. Trebuie să păstrați legătura cu aceștia în timp ce studiați în continuare vizitând-i în mod constant în birourile lor, adresându-vă întrebări prin e-mail și frecventând cursuri. Asigurați-vă că acest lucru continuă chiar și după ce ați absolvit prin trimiterea de e-mail-uri din când în când pentru a le spune ce faci.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 19
  2
  Participă la conferințe. O modalitate prin care istoricii își împărtășesc munca cu ceilalți într-un cadru mai direct și mai personal (mai degrabă decât în ​​publicațiile jurnalistice) este prin participarea la conferințe de dimensiuni mai mari și mai mici. Încercați să participați cât de mult puteți și să identificați cele mai potrivite pentru dvs. în special. De exemplu, dacă sunteți specializat în istoria unei regiuni a țării dumneavoastră, ați putea găsi conferințe legate de acest domeniu.
 • Nu trebuie să fiți timizi să depuneți lucrări ca un student absolvent. De fapt, este de așteptat și încurajat să facă acest lucru. Dacă acceptați un articol, este posibil ca departamentul din care vă aparține să vă ofere un fel de finanțare pentru a vă ajuta.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 20
  3
  Publicați sau muriți Cu toate că, din fericire, această frază nu este la fel de precisă ca și când a fost, publicația oricum este un mod clar care vă permite să vă distingeți de alți absolvenți ai doctoranzilor. care apar în fiecare an. Încercați să căutați reviste sau colecții editate care caută conținut nou și contactați editorii revistelor pentru a întreba dacă au nevoie de cineva pentru a face recenzii de carte. De asemenea, puteți cere consultantului dvs. să vă ajute să găsiți oportunități.
 • Când publicați, trebuie să aveți răbdare. Va trebui să vă corectați munca de mai multe ori și cel mai probabil nu veți putea să-l vedeți publicat timp de mai multe luni.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 21
  4
  Obțineți finanțare Fiți insistent atunci când solicitați finanțare pentru activitățile dvs. de cercetare și pentru absolvenți. Căutați în fiecare piatră pentru a găsi granturi sau burse de cercetare în cadrul departamentului, al universității, al arhivelor locale sau chiar al grupurilor de companii sau non-profit. Este posibil ca, în unele cazuri, programul dvs. chiar vă oferă să vă acoperiți costurile până la un anumit punct.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în istorie Pasul 22
  5
  Extindeți-vă orizonturile profesionale Prin educație și formare profesională a unui doctorat, veți dezvolta abilități variate. Puteți transmite un mesaj scris sau oral într-un mod coerent și precis și veți dezvolta rezistența necesară pentru a finaliza proiecte lungi și complexe. De asemenea, puteți analiza și organiza o cantitate mare de informații. Petreceți o mulțime de timp considerând ce competențe unice vă va distinge de ceilalți atunci când faceți o cerere de muncă.
 • Ar trebui să luați întotdeauna în considerare locuri de muncă care nu se află în sfera academică. În timp ce procesul de a obține le-ar putea fi foarte competitivi, ar putea oferi, de asemenea o mare satisfacție profesională. De exemplu, ați putea lucra într-un muzeu într-un mod care să vă permită să transmiteți cunoștințe persoanelor de toate vârstele sau să lucrați în resurse umane, astfel încât să administrați informații în același timp cu oamenii. Ar trebui să fie întotdeauna receptivi la posibilitățile fără infravalorarte-te sau abilitățile tale.
 • sfaturi

  • Înainte de a decide să faceți studii postuniversitare, este recomandabil să investiți puțin despre piața muncii legată de zona particulară de istorie care vă interesează. Puteți introduce cuvintele cheie "locuri de muncă istorice" în orice motor de căutare pentru a găsi relații de muncă în domeniul istoriei.

  avertismente

  • Fii sigur că studiile postuniversitare vor fi foarte stresante. De exemplu, poate fi necesar să obțineți un loc de muncă suplimentar în afara studiilor sau cercetării dvs., astfel încât să vă puteți susține. În măsura în care aveți nevoie de ele, nu ezitați să cereți sprijin din partea profesorilor sau a altor studenți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum se citează un site fără autor, data sau numărul paginii cu stilul APACum se citează un site fără autor, data sau numărul paginii cu stilul APA
  Cum să devii criminologCum să devii criminolog
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să începeți o narațiune personalăCum să începeți o narațiune personală
  Cum să alegi un subiect de învățatCum să alegi un subiect de învățat
  Cum să scrieți rapid o carteCum să scrieți rapid o carte
  » » Cum să obțineți un doctorat în istorie

  © 2011—2020 ertare.com