Cum se obține un certificat de siguranță pentru un operator de stivuitoare

Majoritatea industriilor solicită ca operatorii lor de stivuitoare sau stivuitoare să fie certificați de către OSHA (Administrația pentru Sănătate și Securitate Ocupațională). Diploma garantează că un operator de stivuitoare își poate face treaba eficient și în siguranță. Multe industrii, companii și furnizori de asigurări solicită ca operatorii, precum și alți lucrători în construcții sau industria generală, să fie calificați corespunzător.

Operatorul poate fi instruit la locul de muncă de către un instructor certificat. De asemenea, puteți participa la cursuri la un institut profesional. În cazul în care operatorul alege să ia cursuri on-line, ar trebui să fie evaluate de către un calificat pentru procesul de diplomă de instructor câmp practică social.

Există câțiva pași care trebuie îndeplinite pentru calificarea unui operator de stivuitoare.

pași

Imaginea intitulată Deveniți un pilot certificat de stivuitoare Pasul 12
1
Evaluați dacă doriți să utilizați o companie care oferă un instructor pentru a preda orele conform cerințelor OSHA. O alternativă este să luați cursuri din programul de formare diversificat, care vă va învăța pe voi însuți pe operatorii de stivuitoare de diplomă.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pilot certificat de stivuitoare Pasul 4
  2
  Dacă decideți că doriți să vă absolvi singuri operatorii, trebuie să completați cursul instructorului autorizat OSHA, fie pentru industria construcțiilor, fie pentru industria generală. Cursurile durează o săptămână și sunt predate de către instituția de formare OSHA și centrele educaționale ale institutului de formare OSHA care se află în întreaga SUA. Autorizația pe care o primiți vă va permite să eliberați cărți de diplomă valabile de la doi la patru ani. Pentru a reînnoi autorizația, va trebui să faceți clase de upgrade.
 • Imagine cu titlul Deveniți un lector universitar în Regatul Unit Pasul 16
  3
  Pregătiți și faceți lucrări de clasă pentru operatorii de stivuitoare. Partea de clasă a antrenamentului ar trebui să dureze cel puțin patru ore. Aceasta se concentrează pe probleme specifice de sănătate și siguranță pe care operatorii ar trebui să fie conștienți, în orice moment, precum și legile și sancțiunile legate de standardele OSHA.
 • Imaginea intitulată Deveniți un inginer chimist Pasul 3


  4
  Evaluează performanța operatorului cu materialul din clase. Pentru aceasta, trebuie să faceți examene care îndeplinesc cerințele de diplomă OSHA.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pilot certificat de stivuitoare Pasul 6
  5
  Faceți instruire în teren pentru operatorii de stivuitoare. Antrenamentul include, în general, conducerea prin cursuri de obstacole și demonstrarea utilizării corespunzătoare a comenzilor pentru stivuitor pentru a ridica și a reduce sarcinile. Trebuie să demonstrați, de asemenea, o cunoaștere activă a reglementărilor de siguranță.
 • Imaginea intitulată Deveniți un pilot certificat de stivuitoare Pasul 7
  6
  Atunci când un operator de stivuitor aprobă examenul clasei și demonstrează, de asemenea, că este competent în ceea ce privește cerințele de formare în teren, puteți absolvi ca operator de stivuitoare care respectă standardele OSHA. Puteți da cardul de diplomă care va fi valabil timp de trei ani. Nu este esențial ca operatorul să vă taxeze cartela în timpul programului de lucru, dar este foarte recomandat. Autoritățile de supraveghere vor putea identifica operatorii certificați, iar compania de asigurări sau reprezentanții OSHA vor putea să monitorizeze înregistrarea conformității angajatorului.
 • sfaturi

  • Faptul îndeplinesc cerințele diplomei poate face un operator de motostivuitor este valoros pentru angajator actual și potențialul viitor pentru un angajator. Un comerciant licențiat are de obicei un salariu și abilități mai mari pe care angajatorii îl caută. De asemenea, diploma ajută operatorii să țină pasul cu evoluțiile din domeniu. Acest lucru se realizează prin dezvoltarea profesională continuă.

  avertismente

  • Diploma OSHA trebuie reînnoită la fiecare trei ani cu un curs actualizat. Un operator care alege să folosească alte echipamente decât stivuitoarele, care a avut un accident sau un accident minor sau care este văzut că conduce un stivuitor într-un mod nesigur, trebuie, de asemenea, să urmeze un curs de actualizare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să deveniți moderator sau operator pe un server MinecraftCum să deveniți moderator sau operator pe un server Minecraft
  Cum de a debloca un iPhoneCum de a debloca un iPhone
  Cum să vă deblocați Samsung Galaxy SII (S2)Cum să vă deblocați Samsung Galaxy SII (S2)
  Cum să deblocați un telefon mobilCum să deblocați un telefon mobil
  Cum se calculează rata incidenței accidentelorCum se calculează rata incidenței accidentelor
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii un operator de sex prin telefonCum să devii un operator de sex prin telefon
  Cum să devii un pilot de elicopterCum să devii un pilot de elicopter
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  » » Cum se obține un certificat de siguranță pentru un operator de stivuitoare

  © 2011—2020 ertare.com