Cum se obține un doctorat în economie

doctoranzi sau doctor în economie, de obicei, obținut titlul pentru a avansa cariera în domeniul cercetării economice, teoria, guvern, educație sau sectorul privat. Se preconizează că doctoranzii vor studia condițiile economice atât la nivel microeconomic, cât și macroeconomic. Obțineți un doctorat implică studierea economii, sisteme și servicii bancare la nivel mondial, precum și metode analitice și de cercetare. Ia un doctorat în economie continuă cu studii superioare dvs. la un colegiu sau universitate, în curs de dezvoltare o disertație și apărându-l într-un examen oral.

Notă: Aceste instrucțiuni sunt pentru persoanele care studiază în Statele Unite

pași

Imagine intitulată Obțineți licența dvs. pentru imobiliare din Georgia Pasul 2
1
Obțineți diploma de licență și gradul de masterat. Pentru a obține un doctorat, trebuie să fi absolvit o diplomă în economie.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alege o școală Cele mai bune programe de studii în economie, în funcție de clasamentul din S.U.A. News and World Report, inclusiv Universitatea Harvard, Massachusetts Institute of Technology (M.I.T., pentru acronimul în limba engleză), Princeton University și Universitatea din Chicago.
 • Luați în considerare continuarea la școala unde ați terminat deja. Continuați să studiați la instituția în care ați primit diploma de licență sau licența de licență, dacă vă place programa.
 • Căutați programe pe Internet. Obținerea unui doctorat în economie prin intermediul internetului este o posibilitate. Nu există multe programe disponibile, dar puteți găsi unul la Gradschools.com.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în economie Pasul 3
  3
  Luați cursurile necesare. Fiecare școală are clase diferite care trebuie luate atunci când studiați pentru a obține doctoratul.
 • Verificați manualul școlii pentru a vedea cursurile necesare. Este probabil ca clasele de nivel avansat să fie incluse în macroeconomie, microeconomie, statistici și metode de cercetare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Alegeți un domeniu de specializare. Cele mai multe programe de doctorat solicită elevilor să aleagă o arie de expertiză. În funcție de școală, puteți alege specializări în domeniul Economiei Sănătății, al Economiei Muncii, al Comerțului Internațional și al Dezvoltării, precum și în alte domenii.
 • Imagine intitulată Rulați o afacere de transport de marfă Pasul 3
  5
  Luați cursuri secundare. Celelalte cursuri pe care le alegeți trebuie să vă lărgească studiul de economie și să vă pregătească pentru doctorat. Aceste cursuri elective trebuie adesea aprobate de șeful departamentului de economie.
 • Aceasta include o mulțime de studii de cercetare. Completați studiile economice cu clase suplimentare în matematică, statistică și alte cursuri de cercetare cantitative și analitice.
 • Verificați cerințele de limbă străină. Unele școli vă cer să dovediți că puteți înțelege cel puțin o limbă străină.


 • Imaginea intitulată Taxele de plată pentru munca liberă Pasul 2
  6
  Lucrați îndeaproape cu un consilier sau un tutore. Asigurați-vă că studiile dumneavoastră de doctorat sunt bine pregătite pentru a dezvolta o relație cu consilierul dumneavoastră. Consilierul dvs. vă poate ajuta să alegeți clasele și să vă planificați disertația.
 • Imaginea intitulată
  7
  Treceți examenele de doctorat. Multe școli cer să faceți examene de calificare pentru a demonstra disponibilitatea de a scrie și apăra o teză sau o teză.
 • Luați examene scrise atunci când școala dvs. este programată. Unele școli pot solicita, de asemenea, o examinare orală.
 • Studiază-te și fii pregătit. Dacă nu faci o treabă bună examen de calificare sau examene preliminare, unele programe nu va lasa sa continue studiile pentru un doctorat în economie.
 • Imaginea intitulată Eliminați colecțiile dintr-un scor de credit Pasul 1
  8
  Pregătiți un plan de cercetare pentru disertația dvs. de doctorat.
 • Lucrați cu un consilier sau un alt membru al facultății cu privire la ceea ce veți scrie în disertație. Teza este o cercetare majoră care oferă punctul de vedere academic despre un anumit subiect și oferă observații și concluzii care au sosit pe baza de studiu.
 • Imaginea intitulată Retrageți devreme prin construirea venitului rezidual Pasul 6
  9
  Apără-ți disertația. La sfârșitul doctorat, va trebui să-și prezinte disertație dumneavoastră înainte de o comisie de profesori și administratori, și apăra oral împotriva a ceea ce ai scris la întrebările despre dumneavoastră de cercetare și observațiile dumneavoastră.
 • sfaturi

  • Crește șansele de a fi acceptat pentru un program de doctorat bun care trece cu note bune examenul de admitere la studii universitare (Graduate Record de examinare sau GRE), care prezintă scrisori de recomandare puternice și menținerea unui grad inalt in studiile universitare și gradul.
  • Nu uitați să acordați atenție tuturor termenelor și programelor pe care școala dvs. le oferă. Prezentați dizertația la timp și programați-vă examenele orale și scrise conform calendarului academic al școlii.

  avertismente

  • A lua un doctorat în economie este intensă și durează mult timp. Trebuie să fii pregătit să faci sacrificii în alte părți ale vieții tale, în timp ce te dedici acestui curs riguros de studii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te bucuri de viață într-o economie reaCum să te bucuri de viață într-o economie rea
  Cum de a studia o diplomă în Marketing și Publicitate în MexicCum de a studia o diplomă în Marketing și Publicitate în Mexic
  Cum să înțelegeți de ce o țară este bogată sau săracăCum să înțelegeți de ce o țară este bogată sau săracă
  Cum să devii un auditorCum să devii un auditor
  Cum să devii un om de științăCum să devii un om de știință
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să studiezi o carieră de marketing și vânzări în ArgentinaCum să studiezi o carieră de marketing și vânzări în Argentina
  » » Cum se obține un doctorat în economie

  © 2011—2020 ertare.com