Cum să obțineți un certificat de profesor în Texas

Există mai multe metode pentru a obține un certificat de profesor în statul Texas. Una dintre ele este să se înscrie într-un program aprobat de pregătire pentru educatorii unei universități acreditate. De asemenea, vă puteți califica să vă înscrieți într-un program de certificare alternativ ca o completare la o diplomă sau o experiență de predare pe care o aveți deja. În cele din urmă, dacă aveți o certificare din alt stat, puteți obține, de asemenea, un certificat de profesor în Texas.

pași

Metoda 1
Obțineți certificarea printr-un program universitar

Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 1
1
Alegeți un program pregătit pentru educatori de la o instituție acreditată din Texas. Dacă ați absolvit recent liceul și sunteți în căutarea unui program universitar, multe universități și colegii vă oferă posibilitatea de a obține un grad și un certificat simultan. Alegeți un program din lista de programe acreditate furnizate de statul Texas. Numai aceste programe vă pot recomanda pentru certificare în cadrul statului.
 • Consiliul de Stat al Consiliului de Stat al Consiliului de Educație al Consiliului de Certificare listează toate programele acreditate în statul Texas. Puteți chiar să vizualizați o hartă interactivă care vă va arăta programele din localitatea dvs.
 • Va trebui să vă dedicați în jur de patru ani pentru a obține o diplomă de licență în timp ce sunteți înscris în acest tip de program.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 2
  2
  Alegeți un program pe baza a ceea ce doriți să predați. Diferitele programe vor oferi diferite curriculum-uri. Acest lucru vă va permite să vă concentrați studiile în funcție de obiectivele dvs. de predare. Pentru a vă ajuta să luați o decizie cu privire la program, ar trebui să alegeți, să vă gândiți la gradul și subiectele pe care doriți să le predați.
 • De exemplu, dacă știți că doriți să predați într-un anumit tip de școală sau să vă concentrați asupra unui anumit tip de educație, căutați programe care se specializează în formarea pentru acest tip de învățământ.
 • Dacă tot nu știți ce vreți, alegeți un program care oferă flexibilitate în ceea ce privește subiectele și oportunitățile disponibile pentru predarea practicilor ca student.
 • Extinderea programului, oportunitățile asociate acestuia și costurile variază în funcție de fiecare program.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că vă calificați pentru program. Admiterea la programele de pregătire a cadrelor didactice va depinde de capacitatea dvs. de a îndeplini anumite criterii. Cel mai probabil, veți trece printr-un filtru când trimiteți cererea dvs. pentru a vedea dacă îndepliniți aceste criterii. Va trebui să termini liceul, deși media generală minimă cerută va varia în funcție de program.
 • Căutați cerințele pentru calificarea unui program pe site-ul instituției.
 • Starea din Texas necesită unele dintre aceste cerințe, iar altele sunt doar linii directoare utilizate de biroul de admitere.
 • Contactați-vă direct la biroul de admitere pentru a vă informa despre orice cerință despre care aveți îndoieli.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 4
  4
  Elaborați un plan specific odată ce sunteți admis. Familiarizați-vă cu tot ce oferă programul pe care îl alegeți. De exemplu, luați în considerare toate cursurile disponibile și familiarizați-vă cu opțiunile de stagii și practici de predare ca student. Programul ar putea oferi, de asemenea, oportunități de pregătire pentru examene. Planificați-vă înainte pentru a profita de oportunități precum acestea.
 • Citiți descrierea tuturor cursurilor oferite de programul dvs. Acest lucru vă va ajuta să luați cea mai bună decizie cu privire la cursurile pe care le veți lua.
 • Faceți cunoștință cu un consultant care vă va ajuta să faceți planuri specifice cu privire la modul de a profita de ceea ce oferă programul dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 5
  5
  Obțineți un stagiu de predare. La un moment dat în timpul programului de pregătire educațională, vă veți califica să lucrați ca practicant didactic. Programul dvs. va avea criterii de calificare, cum ar fi aprobarea anumitor cursuri. Odată ce vă calificați, aplicați și obțineți un loc de muncă în clasa și subiectul pe care doriți să-l predați într-o zi.
 • Un consultant care lucrează la programul dvs. vă poate ajuta să găsiți un stagiu de predare.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 6
  6
  Solicitați un certificat de probă. Odată ce ați obținut un stagiu, solicitați un certificat de predare prin intermediul Agenției de Educație Texas (TEA, pentru acronimul său în limba engleză). Mai întâi, creați un cont de conectare (TEAL) pe site-ul agenției. Programul dvs. trebuie să ofere o recomandare agenției pentru a vă asigura că vă calificați. Acest certificat vă va permite să începeți să predați ca practicant sau asistent.
 • Când vă creați contul TEAL ca utilizator nou, alegeți "educator" ca "Tipul organizației". Site-ul web vă va spune cum să continuați să creați contul.
 • Plătiți onorariile corespunzătoare (în jur de un total de 100 $) și trimiteți o verificare de fond criminală și amprente digitale. Dacă aveți un cazier judiciar, trebuie să înțelegeți că nu vă puteți califica să învățați.
 • Dacă aveți nevoie de îndrumări specifice pentru a naviga prin site-ul TEA și Sistemul online de certificare a educatorilor, contactați un reprezentant al Centrului de servicii educaționale din regiunea dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 7
  7
  Luați și aprobați examenul corespunzător. Înscrieți-vă, luați și treceți fie la examenele de standarde Texas pentru educatori (TExES), fie la examenul de certificare a educatorilor Texas (ExCET). Aceste teste vă asigură că aveți cunoștințele necesare pentru a preda în sistemul școlar public din Texas. Cele mai multe dintre aceste examene au un format cu alegere multiplă.
 • Programul dvs. trebuie să vă autorizeze să vă înregistrați pentru aceste examene. Cel mai probabil, pentru a vă califica, trebuie să fi trecut anumite cursuri. Discutați cu un consultant despre programul dvs. pentru a obține informații specifice.
 • Vizitați site-ul web Texas Educator Certification pentru a vă înscrie la examen.
 • Aceste teste vă vor testa cunoștințele de matematică, știință, gramatică, citire și scriere.
 • În funcție de subiectele în care ați ales să vă concentrați, cunoștințele dvs. despre studii sociale pot fi, de asemenea, testate.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 8
  8
  Solicitați un certificat standard de predare. Odată ce ați îndeplinit toate cerințele necesare pentru a obține certificarea, aplicați pe site-ul TEA utilizând contul dvs. TEAL. Va trebui să oferiți toate informațiile despre curs, practicile dvs. de predare și rezultatele examenelor. Programul dvs. ar trebui să vă recomande un certificat standard de predare pentru a vă asigura că ați îndeplinit cerințele pentru obținerea unei diplome.
 • Dacă aveți nevoie de îndrumări specifice pentru a naviga prin site-ul TEA și Sistemul online de certificare a educatorilor, contactați un reprezentant al Centrului de servicii educaționale din regiunea dvs.
 • Plătiți taxa de înscriere în valoare de 78 USD.
 • Metoda 2
  Înscrieți-vă într-un program alternativ de certificare

  Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 9
  1
  Calificați-vă pentru un program de certificare cu titlul pe care îl aveți deja. Dacă aveți deja o diplomă de licență, puteți îndeplini cerințe suplimentare pentru a obține o certificare de predare. Verificați pentru a vă asigura că Consiliul de Coordonare pentru Învățământul Superior din Texas vă recunoaște gradul. Această întâlnire cere ca instituția la care ați participat să fie acreditată de către Departamentul pentru Educație al SUA.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 10
  2
  Determinați domeniile dvs. de interes. Asigurați-vă că programele care vă interesează oferă instruirea adecvată. În special, decideți ce clase și ce tipuri de discipline doriți să le predați. Aceste decizii pot afecta tipul de certificat de care aveți nevoie și programul în care trebuie să vă înregistrați.
 • Dacă doriți să predați meserii cum ar fi sudarea sau proiectarea asistată de calculator (CAD), este posibil să nu aveți nevoie de un grad de colegiu. Luați în considerare obținerea certificării specifice necesare pentru a preda aceste cursuri.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 11
  3
  Alegeți un program alternativ de certificare. Mai multe instituții (inclusiv universități, colegii și chiar districte școlare) pot pregăti absolvenții pentru a obține certificatul de predare. Aceste programe alternative de certificare sunt aprobate de statul Texas.
 • Luați legătura cu cel mai apropiat centru educațional regional din Texas pentru a vă ajuta să găsiți un program adecvat pentru dvs.
 • Aceste centre de servicii oferă chiar și alte programe de certificare alternative.


 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 12
  4
  Aplicați la programul dorit. Asigurați-vă că îndepliniți cerințele consultând administratorii de programe înainte de a le aplica. În general, aceste cerințe vor include un minim de competențe, o medie generală minimă în studiile de licență și o demonstrație că sunteți familiarizat cu conținutul pe care doriți să-l predați.
 • Unele cerințe sunt cerute de stat, iar altele sunt alese de diferitele programe.
 • Contactați administratorii de programe dacă sunteți curioși de rigurozitatea cerințelor.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 13
  5
  Finalizați programul conform unui plan specific. Faceți cunoștință cu personalul programului pentru a vă ajuta să stabiliți direcția specifică pe care o va face formarea. Aceasta va include un anumit tip de experiență didactică într-un context similar cu stagiul, examenele și alte cerințe. Asigurați-vă că ați pregătit un stagiu de predare primind cursurile și examenele necesare pentru a vă califica.
 • În general, veți fi instruit timp de aproximativ un an înainte de a avea ocazia să începeți să lucrați ca practicant didactic cu supraveghere și îndrumare.
 • Faceți cunoștință cu un consultant înainte de a începe cursul pentru a vă asigura că vă veți califica pentru a începe stagiul de îndată ce programul va permite.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 14
  6
  Obțineți un contract de probă de un an. Odată ce ați îndeplinit cerințele programului dvs., veți primi o declarație de adecvare pentru a începe să lucrați ca practicant didactic. Aplicați online la Agenția de Educație Texas (TEA) pentru a obține un certificat probator care vă permite să faceți acest lucru. Creați un cont de conectare (TEAL), plătiți în jur de 100 $ în taxe care includ costurile de aplicație și amprentele digitale și faceți o verificare a situației criminale.
 • Când creați contul TEAL ca utilizator nou, selectați "educator" ca "Tipul organizației". Site-ul web vă va spune cum să procedați.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 15
  7
  Obțineți un stagiu în predare. Găsiți și aplicați pentru o poziție în gradul și subiectul în care doriți să vă certificați. Întrebați personalul programului cum să caute aceste tipuri de poziții. Este posibil ca ei să vă ajute. O instituție care este de acord să vă dea un stagiu vă va atribui un mentor. Veți continua, de asemenea, să fiți supravegheați de personalul programului dvs.
 • Veți lucra cu mulți profesori și conducătorul școlii în care predați. Ei vor scrie rapoarte despre adecvarea dvs. pentru certificare.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 16
  8
  Solicitați un certificat standard de predare. După ce ați îndeplinit toate cerințele programului dvs., vă pot recomanda un certificat standard. Utilizați contul dvs. TEAL pentru a vă aplica făcând clic pe link "educator" și alegerea solicitării unui certificat standard. Urmați instrucțiunile de pe site, inclusiv plata comisionului de 78 USD.
 • Dacă aveți nevoie de îndrumări specifice pentru a naviga prin site-ul TEA și Sistemul online de certificare a educatorilor, contactați un reprezentant al Centrului de servicii educaționale din regiunea dvs.
 • Ați putea să vă extindeți certificatul de probă pentru încă un an dacă nu îndepliniți toate cerințele programului în decurs de un an.
 • Metoda 3
  Obțineți un certificat în Texas cu o certificare din partea altui stat

  Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 17
  1
  Solicitați o revizuire a certificatului dvs. standard de la un alt stat. Dacă aveți un certificat standard dintr-un alt stat sau teritoriu al Statelor Unite, solicitați o revizuire de către Agenția de Educație Texas (TEA, pentru acronimul său în limba engleză). Creați un cont de conectare (TEAL) pe site-ul dvs. web, obțineți un număr de identificare de la TEA și completați o cerere de revizuire a unui certificat dintr-o altă țară. După finalizarea cererii, plătiți taxa de revizuire de 180 USD.
  • Solicitați un certificat de predare non-regenerabil de un an, împreună cu cererea dvs. de revizuire.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 18
  2
  Trimiteți certificatul dvs. în format electronic. Trebuie să trimiteți o copie a oricărui certificat standard pe care îl aveți de la alt stat sau teritoriu. Puteți trimite cele mai multe dintre documentele necesare TEA prin e-mail. Includeți numărul dvs. de identificare TEA cu orice document pe care îl trimiteți. Nu uitați să includeți ambele părți ale oricărui document care are două laturi.
 • Dacă doriți să solicitați revizuirea unui certificat de serviciu sau de administrație, trimiteți dovada obținerii a doi ani de experiență corespunzătoare printr-o evidență oficială a serviciilor școlare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 19
  3
  Trimiteți înregistrările oficiale prin poștă. De asemenea, revizuirea necesită înregistrări oficiale din toate universitățile la care ați participat. Înregistrările nu pot fi trimise electronic. Cereți fiecărei instituții la care ați participat să trimiteți prin e-mail dosarele dvs. oficiale către TEA. Dacă aveți o documentație oficială din afara SUA, trebuie să o trimiteți și prin poștă.
 • Ar putea dura 3 până la 4 săptămâni pentru a primi confirmarea primirii documentelor.
 • Imaginea intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 20
  4
  Urmați instrucțiunile din TEA. Odată ce revizuirea este finalizată, TEA vă va trimite rezultatele prin e-mail. Aceste rezultate vor include o listă de examene pe care va trebui să le treceți pentru a obține o certificare standard în Texas. Dacă sunteți certificat într-un alt stat, este probabil că ați făcut deja un test comparabil cu cel cerut în Texas. Verificați tabelul examenelor comparabile de pe site-ul TEA.
 • Dacă examenul dvs. se califică drept comparabil, contactați compania care a gestionat examenul și îi îndrumați să trimită rezultatele oficiale către TEA.
 • Nu trimiteți rezultatele testelor până nu primiți rezultatele examinării.
 • Dacă nu ați făcut un examen comparabil, faceți oricare dintre testele indicate de TEA. Acestea ar putea fi testul Texas Educational Standards Test (TExES) sau testul Texas Certification Certification (ExCET, pentru acronimul său în limba engleză).
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 21
  5
  Primiți un certificat de predare de un an. Rezultatele dvs. vă vor anunța, de asemenea, dacă ați primit sau vă calificați pentru un certificat de un an care nu poate fi reînnoit. Dacă nu ați solicitat acest certificat atunci când solicitați revizuirea, conectați-vă la contul TEAL pentru a face acest lucru. Faceți clic pe link "educator". selecta "Solicitanți certificați din alte state" și apoi "Certificat inițial de un an". Site-ul web vă va cere să aplicați și să plătiți certificatul de un an.
 • Imagine intitulată Obțineți un certificat de predare în Texas Pasul 22
  6
  Solicitați certificatul standard. Odată ce ați îndeplinit toate cerințele, va trebui să aplicați pentru certificatul standard de predare în statul Texas. Utilizați contul TEAL pentru a aplica online. Faceți clic pe link "educator" și selectați "Solicitanți certificați din alte state". Veți vedea o listă de cereri. Derulați în jos și faceți clic pe "Certificat standard". Veți primi instrucțiuni pentru a trimite cererea și pentru a plăti o taxă de 78 USD.
 • sfaturi

  • O serie de programe și granturi, printre care Teach for Texas, Programul de scutire de educație certificată, Teach for America, Trupele pentru profesori, Iertarea creditorului și Bill G.I. Te-ar putea ajuta financiar. Contactați direct aceste programe.
  • Unele licee oferă un contract absolvenților care intenționează să obțină certificatele de învățământ prin frecventarea colegiului imediat după absolvirea liceului.
  • Persoanele care doresc să învețe studenții care sunt surzi sau cu greu de auzit trebuie să se supună evaluării comunicării semnalului Texas (TASC).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii specialist în lactațieCum să devii specialist în lactație
  Cum să faci fajitas de carne în stilul TexasCum să faci fajitas de carne în stilul Texas
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  Cum să devii scriitor tehnicCum să devii scriitor tehnic
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  » » Cum să obțineți un certificat de profesor în Texas

  © 2011—2020 ertare.com