Cum să obțineți un certificat LEED

Te-ai gândit să devii un asociat verde LEED sau un profesionist acreditat de LEED? Mai jos puteți citi câțiva pași de bază pentru a deveni un profesionist certificat LEED (Leadership in Energy & Designul de mediu sau conducerea în proiectarea energiei și a mediului).

pași

Imagine intitulată Deveniți un evaluator comercial al imobilelor Pasul 1
1
Aflați despre procesul de acreditare LEED. Procesul de acreditare LEED v3 are trei clasificări pentru o certificare individuală. Prima clasificare este un asociat verde al LEED. Testul pentru această clasificare este o cerință care acoperă aspectele de bază ale sistemului verde de evaluare a clădirilor din cadrul LEED. A doua clasificare este cea a unui profesionist acreditat LEED cu o specialitate. Această specialitate constă în cinci examene de specialitate LEED. Înainte de a efectua aceste teste, persoana trebuie să aibă o experiență documentată a proiectelor LEED. Un exemplu al acestei noi clasificări de acreditare este LEED Homes. Acest exemplu acoperă standardele LEED pentru construcțiile rezidențiale. A treia clasificare este partenerul profesional acreditat de LEED. Până în prezent, nu au fost stabilite criteriile de calificare pentru un partener profesional acreditat LEED.
 • Imagine intitulată Deveniți un comerciant de bunuri imobile comerciale Pasul 4
  2


  Studiu pentru examene LEED. Puteți alege între participarea la cursuri LEED live, participarea la cursuri de seminar prin intermediul internetului, practicarea examenelor sau studierea cu carduri ilustrative.
 • Imagine intitulată Transmiterea e-mailului Pasul 2
  3
  Luați testul verde asociat LEED. Când sunteți gata, examenul se poate face șase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, între orele 8:00 și 08:00. Examenul se poate face la orice centru Prometric. Examenul se face pe un computer. Nu veți putea accesa altceva decât computerul de examen. Este o carte închisă, deci va trebui să învățați foarte bine conceptele examenului. Un avantaj al efectuării examenului pe computer este că puteți cunoaște rezultatul acestuia înainte de a părăsi instalarea.
 • avertismente

  • Testul LEED green associate nu este ușor. Nu pierdeți timp în timpul studiului de pregătire. Planificați să studiați între 20 și 30 de ore, dacă nu vă decideți să participați la cursuri live.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)
  Cum să sortați cărțile într-o bibliotecăCum să sortați cărțile într-o bibliotecă
  Cum să colaborați pentru a evita poluarea luminoasăCum să colaborați pentru a evita poluarea luminoasă
  Cum să deveniți medic stomatologCum să deveniți medic stomatolog
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii arbitruCum să devii arbitru
  Cum să devii un antrenor personalCum să devii un antrenor personal
  Cum se întocmește un certificat de livrareCum se întocmește un certificat de livrare
  » » Cum să obțineți un certificat LEED

  © 2011—2020 ertare.com