Cum să obțineți un doctorat în fizică

Acest articol vă va învăța cum să vă pregătiți pentru un doctorat. în fizică, pornind de la experiența universitară și curriculum prin susținerea tezei. Există o mulțime de pași, dar procesul durează de obicei 8 sau mai mulți ani.

pași

Metoda 1
Este un doctor în fizică o opțiune bună?

Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 1
1
Mai întâi, întrebați-vă: "Este fizica pentru mine?". Puteți deveni atât de interesat de ceva care ar fi dispus să faceți acest lucru în următorii 50 de ani? O faci pentru că ești interesat sau de către "slavă"? Oamenii care studiază fizica pentru că vor să fie următorii Feynman sau Einstein sunt rapid dezamăgiți. Unul are o carieră de succes în fizică, pentru că se bucură de el și îl găsește convingătoare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 2
  2
  Există practic un singur motiv pentru a obține un doctorat. în fizică: fizician. Este o cale dificilă, dar foarte plină de satisfacții. Ai ocazia să-ți folosești mintea pentru a-ți face o viață, ceea ce este un privilegiu rar. Veți lucra cu oameni din întreaga lume. Timpul zboară când vă place într-adevăr un subiect și aveți ocazia să îmbătrâniți cu alți fizicieni, în cea mai mare parte veți descoperi că au minunate sensuri de umor: extravagante și creative.
 • Metoda 2
  grad

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 3
  1
  Curriculum-ul de licență: Desigur, trebuie să luați cursurile necesare pentru a finaliza o diplomă în fizică. În cea mai mare parte, celelalte cursuri pe care le alegeți nu contează, deși o specializare minoră sau dublă majore în matematică nu rănește. Puteți lua cursuri în alte domenii pe care le considerați interesante, deoarece practic este importantă acordarea de către APC a candidatului la școala postuniversitară. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că cursul dvs. include cursuri de nivel înalt de mecanică cuantică și electromagnetism. În plus, mecanica statistică poate fi foarte utilă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 4
  2
  Studii superioare: Cererea dvs. va fi evaluată folosind patru criterii: 1) clasele 2) scorurile GRE 3) instituția dvs. (programul de fizică recunoscut la nivel internațional este cel mai bun) și 4) experiența de cercetare universitară. Școlile diferite plasează diferite niveluri de prioritate în aceste puncte. În cea mai mare parte, se poate presupune că fiecare factor este la fel de important.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 5
  3
  Experiență de licență: Ar trebui să câștigați cu siguranță experiență cu un program de cercetare în fizică, care lucrează cu un membru al facultății sau un program de cercetare universitară. Aceasta înseamnă o activitate care, de obicei, nu acordă un credit colegiu. Are trei funcții: 1) obțineți experiență într-un laborator, astfel încât să aveți o idee despre ceea ce aveți de gând 2) să stabiliți o relație strânsă cu un membru al facultății care poate scrie o recomandare puternică și 3) să obțină dovezi că Puteți lucra în domeniul fizicii. Din fericire, majoritatea acestor locuri de muncă plătesc - puteți lucra din greu în timpul verii și puteți lucra cu fracțiune de normă pe parcursul anului. Nu este niciodată prea devreme să începeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 6
  4
  Pentru a alege cercetarea pe care o veți face, vizitați consilierul colegiu pentru a stabili ce oportunități sunt disponibile în departamentul dvs. Întotdeauna intervievați elevii în cursurile de învățământ superior pentru a vă ajuta să evitați programele proaste. O căutare pe web vă va ajuta, de asemenea, să identificați programele de vară în afara universității. Avantajul acestor programe externe este că aceștia sunt, de obicei, responsabili de instituțiile cu o reputație foarte bună și una dintre recomandările dvs. va veni din afara facultății universității.
 • Metoda 3
  Postulând și selectând o școală absolventă

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 7
  1
  Pregătirea pentru GRE (Graduate Record Exam) în fizică este un factor decisiv principal în aplicația dvs. la școala absolventă. Obțineți teste de practică și manuale de pregătire. Nu putem fi prea pregătiți. Puteți chiar să doriți să o luați de câteva ori, doar pentru a crește șansele de a obține un scor bun (întrebați mai întâi dacă va fi benefic pentru dvs.).
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 8
  2
  Întrebările de testare implică de obicei principiile de bază ale studiilor universitare. Există o gamă largă de subiecte. Nu presupune că întrebările vor fi doar din cursurile pe care le-ați luat. În mod probabil, vor exista întrebări din cursuri pe care nu le-ați terminat încă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 9
  3
  Nu trebuie să vă îngrijorați prea mult despre secțiunile generale. Evident, este mai bine să obțineți cel mai bun punctaj, dar probabil că sunteți deja bun la probleme cantitative și analitice, iar secțiunea verbală nu contează atât de mult. Cu toate acestea, ar trebui să aruncați o privire la testele de practică pentru a vedea unde ați putea avea probleme și știți dacă ar trebui să vă pregătiți.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 10
  4
  Asigurați-vă că obțineți rezultatele în timp pentru aplicațiile școlare postuniversitare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 11
  5
  Alegerea unei școli post-universitare: Este greu de spus dacă vă veți bucura de o anumită școală absolventă. Discutați cu facultatea pe care o cunoașteți cel mai bine și vedeți dacă au o înclinație mai mare față de anumite școli. În acest fel, veți avea mai multe șanse să alegeți o școală compatibilă cu interesele dvs. și, cel mai important, profesorul de facultate va deveni un aliat în acest proces și probabil va crește șansele de a fi acceptat.
 • Metoda 4
  Cursuri postuniversitare

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 12
  1


  Odată ce ați fost acceptat și ați început școala absolventă: Credeți sau nu, notele pe care le obțineți în cursurile dvs. de absolvent nu sunt la fel de importante ca și calificarea de cercetare și examenele de performanță. Examenul de calificare este un obstacol major și determină dacă veți putea să vă începeți doctoratul. Cu cât mai repede treceți examenul, cu atât mai bine - puteți alege consultanții tezei dacă treceți rapid. Programele pot varia, dar de obicei examenul durează 1 / 2-1 zile, acoperă toate disciplinele și trebuie aprobat la sfârșitul cursului principal.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 13
  2
  Pregătirea examenului de calificare: E ca un GRE de fizică avansată și nu te poți pregăti suficient. Cereți elevilor care au supraviețuit procesului cum puteți face același lucru.
 • Metoda 5
  Cercetarea tezei

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 14
  1
  Găsiți un consilier de teză: În cele mai multe cazuri, ar trebui să încercați să obțineți un consultant de teză cât mai curând posibil. Fiind un profesor de sprijin este o experiență mare, dar trebuie să vă concentrați pe absolvire. Trebuie să alegeți o temă și un consilier cu care vă veți distra! Acest lucru nu poate fi evidențiat. Dacă alegeți un consultant sau un subiect din orice alt motiv, este posibil să nu vă bucurați de sarcină și performanța dvs. va fi afectată. În plus, mulți studenți care aleg un curs inutil de dificil ajung să urăască fizica și să părăsească terenul. Amintiți-vă, veți face acest lucru de zeci de ani ..
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 15
  2
  Examen oral: Luați examenul oral când consilierul tezei spune că ești pregătit. De obicei, examenul oral este mult mai ușor decât examenul scris. Examenul va determina dacă sunteți gata să începeți lucrarea de teză. Vi se vor pune întrebări cu privire la subiectul cercetării și este posibil să vi se pună și câteva întrebări generale de fizică. Întotdeauna încercați să răspundeți la o întrebare. S-ar putea să nu știți cum să rezolvați problema, așa că trebuie să arătați că aveți o înțelegere a fizicii fundamentale. De cele mai multe ori studentul nu răspunde complet sau corect la toate întrebările. Unele comisii de examinare orală vor ridica chiar și dificultatea întrebărilor până când nu sunt la îndemână, doar pentru a vedea cum efectuați. Practica raționamentul cu voce tare și continuați să încercați fără a renunța la o problemă - este mai bine decât să spuneți că nu știți.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat in Physics Pasul 16
  3
  Activități de cercetare: Citiți o mulțime de articole de revistă din domeniul dvs. Este dificil la început (poate să nu înțelegeți un cuvânt), dar devine mult mai ușor în timp. Trebuie să vă familiarizați în domeniul dvs. de investigație.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 17
  4
  Încercați să obțineți câteva publicații evaluate de experți sub centură. Înseamnă multe atunci când încerci să găsești o poziție după școala absolventă. De asemenea, încercați să prezentați câteva lucrări la conferințe. Acesta vă va oferi mai multă expunere și este o excelentă (dar uneori stresantă) modalitate de a vedea cum se adaptează cercetarea dvs. la restul domeniului.
 • Metoda 6
  Supraviețuiește scrierii tezei tale

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în fizică Pasul 18
  1
  Scrieți teza de doctorat: ouch, ouch, ouch. Aproape toată lumea urăște această parte. Probabil vă place tema tezei, dar scrierea a sute de pagini despre ea poate fi chiar oribilă. Dacă aveți unele publicații, utilizați-le pentru a completa capitolele. Trebuie doar să adăugați comentariile cele mai generale, dar descrierea și imaginile vă salvează munca și ar trebui să le includeți în teză.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 19
  2
  O problemă important este că probabil sunteți distras de ceva ce scrieți în acel moment. Veți fi tentați să explorați mai multe subiecte sau să vă amintiți ceva ce ați vrut să faceți înainte. Și mintea voastră va încerca, probabil, să o găsească ceva mai mult de gândit
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 20
  3
  Începeți cu descrierea. De obicei, terminologia termină ultima. Aflați ce trebuie să spuneți, împărțiți-l în capitole și apoi lucrați la imaginile suport. Veți avea nevoie de o mulțime de imagini și tabele pentru a vă susține concluziile. De asemenea, recenzenții din comitetul dvs. nu pot citi toate cuvintele, dar, de obicei, observați toate imaginile și citiți legendele pentru a obține punctul esențial al ceea ce se întâmplă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 21
  4
  Completarea terminologiei este, de obicei, cea mai gravă parte. Adesea vă ajută să o spuneți cu voce tare - explicați punctele ca și cum ați vorbi despre acest subiect și înregistrați-o. Apoi veți avea totul acoperit și cu sens - trebuie doar să-l traduceți într-un timp mai vocal pasiv.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 22
  5
  Când scrieți, numai scrie. Acordați-vă o perioadă de timp în care nu vă permiteți nici o altă opțiune decât să faceți altceva decât să scrieți. Uneori ajută la scrierea în același birou, în cantină etc. cu un alt student care lucrează la teza sa, dacă ambii pot să se concentreze pe sarcina lor. Ei pot lua pauze împreună și pot face o pauză.
 • Metoda 7
  Finalizarea și completarea gradului

  Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 23
  1
  Susținerea tezei: Aceasta este de departe cea mai ușoară parte. Doar dacă nu ești consilierul tău foarte sadic, nu vi se va cere să susțină până când veți fi aproape sigur că veți trece. Va trebui să faceți o discuție pe această temă și să se bazeze numai pe punctele principale ale tezei. Amintiți-vă să faceți acest lucru ca o vorbă la o conferință, nu ca un examen. Cele mai multe întrebări nu vor implica derivări cantitative, mai ales atunci când vine vorba despre o problemă actuală în domeniul dvs. Susținerea tezei dvs. este cel mai simplu pas - este mai mult o sărbătoare a finalizării tezei decât un test.
 • Imaginea intitulată Obțineți un doctorat în Fizică Pasul 24
  2
  Bucurați-vă și aveți o carieră excelentă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să lupțiCum să lupți
  Cum să măriți masa corporală slabăCum să măriți masa corporală slabă
  Cum să faceți primul pas pentru a merge la salăCum să faceți primul pas pentru a merge la sală
  Cum să conduci o viață fericită fără relații romanticeCum să conduci o viață fericită fără relații romantice
  Cum să înveți fizicaCum să înveți fizica
  Cum să treacă un examen de FizicăCum să treacă un examen de Fizică
  Cum se calculează puterea (fizică)Cum se calculează puterea (fizică)
  Cum să devii un om de științăCum să devii un om de știință
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii copil psihologCum să devii copil psiholog
  » » Cum să obțineți un doctorat în fizică

  © 2011—2020 ertare.com