Cum să obțineți un certificat pentru a preda limba engleză ca limbă străină

Doriți să călătoriți în lumea predării limbii engleze? Obținerea unui certificat înainte de călătorie vă va ajuta să obțineți un contract bun și să vă arătați ce să faceți înainte de a intra în clasa de limbi străine într-o țară străină.

pași

Imagine cu titlul Learn Arabic Step 6
1
Alege un curs bun. CELTA este primul certificat important (Certificat de predare a limbii engleze pentru adulți) sau CertTESOL (Certificat de predare a limbii engleze pentru vorbitori de limbi străine).
 • Imagine cu titlul Learn Arabic Step 3
  2
  Nu pierdeți banii într-un curs de "introducere". Ei nu contribuie cu nimic la un angajat potențial și sunt o pierdere de timp și bani.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru testul general GRE 6
  3
  Nu pierdeți timpul sau banii într-un curs online de certificare a educației. Veți pierde doar banii. Nici o școală cu reputație medie nu ar angaja pe cineva cu acest tip de certificare. Cei care nu sunt de calitate inferioară ar angaja pe cineva care vorbește puțin engleza. Școlile valoroase vor aplica pentru CELTA sau un certificat TESOL de la Trinity College London, chiar dacă aveți deja un certificat în educația virtuală. Orice curs respectat are cel puțin 6 sau mai multe ore de practică de predare directă în clasă cu feedback-ul lor respectiv.
 • Imaginea intitulată Revizuirea săptămânii înainte de examene Pasul 5
  4
  Cursul CELTA este de obicei 4 săptămâni, cu normă întreagă și poate fi foarte intens. Pe de altă parte, puteți să urmați și cursurile cu fracțiune de normă cu o durată de aproximativ 12 săptămâni.


 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru testul general GRE 10
  5
  Luați un curs bine acreditat, indiferent ce costă mai mult și durează mai mult. Veți vedea că va merita atunci când începeți să căutați un loc de muncă. Având o certificare adecvată, veți avea mai multe șanse de a obține un contract care are un salariu decent și condiții de muncă.
 • Imaginea intitulată Pregătiți notele de lansare Pasul 5
  6
  Obțineți o certificare recunoscută. Cele două certificate cele mai recunoscute sunt: ​​ESOL (limba engleză ca a doua limbă) de la Universitatea din Cambridge, certificatul CELTA și certificatul TESOL TESOL. Școala lingvistică International House London oferă în mod frecvent cursuri Cambridge CELTA în modalitățile cu jumătate de normă și cu normă întreagă, precum și alte cursuri online.
 • Imaginea intitulată
  7
  Cursul combină teoria și practica. Se oferă sesiuni informative în care se explică teoria predării limbilor străine, a gramaticii, a vocabularului și a competențelor. Există, de asemenea, sesiuni de practică în care vă așteaptă să planificați și să faceți o cursă de engleză pentru un grup de studenți străini. În plus, veți observa și alți profesori experimentați în acțiune, pentru a vedea cele mai bune practici.
 • sfaturi

  • Dacă doriți să studiați o carieră pe termen lung predând limba engleză ca o limbă străină, trebuie să urmați cursul pentru a obține diploma DELTA sau TESOL de la Trinity College London, după ce ați obținut câțiva ani de experiență.

  avertismente

  • Cursul este intens. Încercați să o luați atunci când nu aveți alte angajamente
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea limbii în Skype pe un PC sau MacModificarea limbii în Skype pe un PC sau Mac
  Cum să scrieți caractere de limbi străine cu o tastatură americanăCum să scrieți caractere de limbi străine cu o tastatură americană
  Cum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lumeCum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lume
  Cum de a face o viață de călătorieCum de a face o viață de călătorie
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum să înveți limba italianăCum să înveți limba italiană
  Cum să obțineți un loc de muncă unde puteți călătoriCum să obțineți un loc de muncă unde puteți călători
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  Cum să devii profesor de liceu în TexasCum să devii profesor de liceu în Texas
  Cum să stăpânești cuvintele în limba englezăCum să stăpânești cuvintele în limba engleză
  » » Cum să obțineți un certificat pentru a preda limba engleză ca limbă străină

  © 2011—2020 ertare.com