Cum se obține un certificat în flebotomie

Phlebotomists sunt tehnicieni medicale care extrage sânge pentru analize medicale, transfuzii de sânge sau donații, sau pentru cercetare. Ei lucrează cu medici, asistente medicale, personalul spitalicesc și cu pacienții, precum și pot efectua sarcini administrative, cum ar fi contabilitatea și telefoanele de răspuns. Citiți acest articol pentru a afla cum.

conținut

pași

Imagine cu titlul Obțineți o certificare de phlebotomie Pasul 1
1
Absolvent de liceu sau trece examenul de dezvoltare generală a educației (GED). Va trebui să faceți una sau să aveți vârsta de cel puțin 18 ani pentru a fi eligibil să faceți pregătirea pentru flebotomie. Cele mai multe școli solicită, de asemenea, persoanelor care nu au boli transmisibile, care sunt la zi în programul lor de imunizare și să treacă un test de droguri / de fond.
 • Imaginea intitulată Obțineți o certificare a phlebotomiei Pasul 2
  2
  Determinați instituțiile de certificare care sunt recunoscute în statul dvs. Există mai multe instituții care oferă certificare de flebotomie, fiecare având cerințele proprii. Cele mai populare sunt: ​​ASCP, AMT, NHA, ASPT, NCCT și ACA. Trebuie să aveți certificarea unei instituții recunoscute în statul dvs.


 • Imaginea intitulată Obțineți o certificare pentru phlebotomy Pasul 3
  3
  Înscrieți-vă într-un program de antrenament pentru flebotomie. Există mai multe programe acreditate și certificate care oferă formare de flebotomie. Aceste programe pregătesc practic elevii pentru examenul de certificare și, de obicei, durează 2 până la 4 luni pentru a finaliza. Elevii învață despre etica și comunicarea, eșantionarea și considerațiile juridice ale practicii. Asigurați-vă că găsiți un program care oferă cursuri practice în plus față de clasele teoretice, deoarece unele institute de certificare cer un anumit număr de probe de sânge de succes.
 • Imaginea intitulată Obțineți o certificare a phlebotomiei Pasul 4
  4
  Aplicați examenul de certificare. După ce ați finalizat un program de formare acreditat pentru flebotomie și ați determinat agenția de certificare preferată în statul dvs., va trebui să aplicați pentru examenul de admitere. Trecerea la examen vă va transforma în mod efectiv într-un flebotomist certificat.
 • Asigurați-vă că vă actualizați certificarea. Fiecare instituție de certificare impune ca flebotomii să-și reînnoiască certificatele într-o anumită perioadă de timp (care variază în funcție de instituție). Dacă nu faceți acest lucru, vă pot costa costuri suplimentare pentru re-certificare. Unele agenții de certificare vă vor cere să faceți din nou testul dacă ați uitat să le reînnoiți.
 • sfaturi

  • În California și Louisiana, flebotomiștii trebuie să fie certificați pentru a practica. Deși certificarea nu este necesară în alte state, obținerea unei persoane este vitală pentru a crește șansele de a obține contracte, precum și salariul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un acupuncturistCum să devii un acupuncturist
  Cum să vă determinați grupul de sângeCum să vă determinați grupul de sânge
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii medic de medicină legalăCum să devii medic de medicină legală
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  Cum să devii pediatruCum să devii pediatru
  Cum să devii un îngrijitor personalCum să devii un îngrijitor personal
  » » Cum se obține un certificat în flebotomie

  © 2011—2020 ertare.com