Cum să obțineți un MBA în timp ce lucrați

Obținerea unui Master of Business Administration (MBA) poate avansa foarte mult cariera ta. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor trebuie să lucreze și să studieze în același timp. Poate părea imposibil, dar următoarele sfaturi au fost concepute pentru a vă ajuta să aflați cum să obțineți un MBA în timp ce lucrați.

pași

1
Discutați cu șeful dvs. despre posibilitatea de a găsi un program flexibil
 • Nu doare niciodată să întrebi șeful tău dacă există posibilitatea unui program flexibil. Un program de 4 zile pe săptămână, de 10 ore pe zi poate fi ideal. Ziua rămasă poate că puteți face ore întregi de la dvs. acasă, gestionând mai bine vremurile. Mulți șefi iau în considerare faptul că o pregătire mai mare din partea angajaților lor va aduce beneficii companiei, astfel încât acestea nu au nici o problemă în găsirea unei soluții la problemă. De asemenea, dacă compania dvs. nu urmărește această linie, încercați să le înțelegeți că este o situație de tip win-win. Cu siguranță, compania dvs. vă sfătuiește și vă puteți organiza un program de lucru bun.
 • 2
  Rămâi organizat.
 • Fiecare angajament nou aduce cu el mai multe responsabilități. Dacă nu utilizați o agendă până acum, este timpul să începeți. Trebuie să păstrați o evidență detaliată a tuturor sarcinilor legate de MBA, precum și întâlniri importante la locul de muncă și când puteți avea timp liber să ieșiți și să socializați. Fără o agendă, va fi foarte dificil să țineți evidența tuturor sarcinilor diferite, astfel încât unii să nu se amestece cu ceilalți.
 • 3
  Stabiliți priorități
 • Ești bine să te refuzi? Ei bine, va fi mai bine să începeți să practicați, pentru că cu siguranță trebuie să respingeți mai multe planuri cu prietenii și familia. Cu toate sarcinile noi pe care le veți încadra în facultate, în plus față de toate lucrările pe care le aveți deja în cariera profesională, este posibil să fiți nevoiți să pierdeți anumite angajamente opționale din viața dumneavoastră. De exemplu, este posibil să treceți peste acest sezon de fotbal sau în seara tradițională de vineri.


 • 4
  Fii realist
 • Acordați mai mult timp pentru sarcinile dvs. decât credeți că vă vor lua. Atât pentru sarcinile legate de MBA și de lucru. Pentru a aloca prea multe ori doar poate provoca stres care nu te va ajuta, vei ajunge să faci totul cu jumătate de suflare și să te simți frustrat. Stabilirea de obiective realiste vă va ajuta să fiți mai eficienți și să nu vă îndepărtați de obiectivele pe care le-ați stabilit.
 • 5
  Reglați programul de somn.
 • 6
  - Din păcate, este posibil să aveți nevoie de mai multe ore de lucru în timpul zilei decât sunteți obișnuiți. Dacă aveți o familie, orele după culcare pot fi transformate în orele cele mai prețioase. Deși, pe termen scurt, este posibil să fiți nevoiți să dormi mai puțin, toate aceste eforturi vor fi plătite în timp ce împliniți obiectivele pe care le-ați stabilit până când veți primi în sfârșit titlul râvnit.
 • 7
  Utilizați cu înțelepciune ora de prânz.
 • Veți fi surprins de cât de mult se poate schimba o oră suplimentară de lucru în fiecare zi. Veți fi mai productiv când începeți să utilizați tot timpul suplimentar pe care trebuie să-l studiați. Luați masa de la domiciliu în loc să ieșiți să cumpărați alimente în afara biroului, astfel încât veți profita de fiecare minut posibil.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să menținem echilibrul dintre muncă și viațăCum să menținem echilibrul dintre muncă și viață
  Cum să evitați dificultățile în birouCum să evitați dificultățile în birou
  Cum să-i ajuți pe șeful tău să reușeascăCum să-i ajuți pe șeful tău să reușească
  Cum să sărbătoriți ziua "Ia-ți câinele să lucreze"Cum să sărbătoriți ziua "Ia-ți câinele să lucreze"
  Cum sa spun nu la seful tauCum sa spun nu la seful tau
  Cum să vă apărați de un sef răuCum să vă apărați de un sef rău
  Cum să nu fiți de acord cu șeful dvs.Cum să nu fiți de acord cu șeful dvs.
  Cum să începeți un program de recunoaștere pentru angajațiCum să începeți un program de recunoaștere pentru angajați
  Cum să rezolvați un microgeneratorCum să rezolvați un microgenerator
  Cum să umpleți un decalaj de angajareCum să umpleți un decalaj de angajare
  » » Cum să obțineți un MBA în timp ce lucrați

  © 2011—2020 ertare.com