Cum să lucrezi într-o companie aeriană

În general, companiile aeriene solicită lucrători pentru o varietate de locuri de muncă, deci este foarte probabil că veți putea găsi un loc de muncă în acest domeniu. Datorită gamei largi de locuri de muncă și a companiilor aeriene, procesul de angajare și cerințele de angajare vor varia. Cu toate acestea, există unele elemente care nu se vor schimba în căutarea unui loc de muncă pe o companie aeriană.

pași

Partea 1
Respectați cerințele

Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă pentru o companie aeriană Pasul 1
1
Obțineți educația corespunzătoare. Există numeroase locuri de muncă în afacerile companiilor aeriene și toate necesită diferite tipuri de educație și formare. Nivelul de educație de care aveți nevoie va depinde de poziția pe care doriți să o aplicați. Mai jos este o listă a locurilor de muncă aeriene și nivelul de educație necesar.
 • Însoțitor de zbor: În general, a fi însoțitor de zbor necesită doar o diplomă de liceu. Dacă nu ați terminat școala, un examen de dezvoltare generală a educației (GED) este, de asemenea, un nivel acceptabil de educație.
 • Regulator de trafic aerian: acest loc de muncă necesită o diplomă de licență sau cel puțin trei ani de experiență profesională responsabilă. În general, orice tip de experiență este aplicabilă, atâta timp cât puteți demonstra că ați efectuat în mod competent. După aceea, veți intra în Academia Federală de Administrare a Aviației (FAA) pentru a vă educa în controlul traficului aerian.
 • Personal tehnic: există o mare varietate de tehnicieni care lucrează pentru companiile aeriene care au diferite specialități. În general, aceste posturi necesită cel puțin o diplomă de licență în inginerie sau un domeniu conex și pot necesita alte calificări absolvent. De asemenea, trebuie să faceți un examen de certificare pentru a obține un loc de muncă pe o companie aeriană.
 • Pilot: Piloții trebuie să aibă o educație și o formare extinsă. Pentru a fi potrivit pentru acest loc de muncă, veți avea nevoie, cel puțin, de o diplomă de licență. Desigur, ar trebui să știi și cum să zbori cu avionul, așa că ar fi util să ai o licență de pilot înainte de a începe colegiul. De asemenea, trebuie să participați la o școală de zbor certificată de FAA pentru a primi pregătirea corespunzătoare pentru a zbura în scop comercial.
 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă al companiei aeriene Pasul 2
  2
  Respectă cerințele fizice Unele locuri de muncă pentru companiile aeriene au cerințe fizice al căror scop este asigurarea funcționării în siguranță a aeronavelor.
 • Cerințele privind vizibilitatea: piloții, însoțitorii de zbor și controlorii de trafic aerian trebuie să aibă o vizibilitate 20/20 sau, altfel, să utilizeze ochelari corectori care să facă viziunea lor 20/20.
 • Înălțimea și greutatea: în general, însoțitorii de zbor trebuie să măsoare între 1,50 și 1,90 m, deși astfel de măsuri variază între companiile aeriene. Nu există o cerință fixă ​​pentru greutate, dar este necesar ca persoana să se poată deplasa ușor pe coridoarele planului.
 • Cerințe de forță: Însoțitorii de zbor ar trebui să ridice valizele și să le plaseze în compartimentele de bord. În aceste cazuri, unele companii aeriene au stabilit cerințe de forță. De exemplu, este necesar să se poată ridica o greutate aproximativă de 30 kg (70 de lire sterline) este o cerință tipică.
 • Cerințe de limbă: majoritatea locurilor de muncă ale companiei aeriene necesită abilitatea de a vorbi și de a citi engleza fluent.
 • Cetățenia: Toate locurile de muncă din companiile aeriene din Statele Unite necesită să se arate dovezi că aveți un permis de muncă pe teritoriul respectiv.
 • Cerințe medicale: Majoritatea locurilor de muncă ale companiilor aeriene vor necesita efectuarea unui examen medical pentru a vă asigura că sunteți suficient de sănătoși pentru a vă face treaba. În general, piloții trebuie să treacă aceste examene la fiecare 6 luni pentru a garanta că sunt capabili să opereze un avion.
 • Cerințele de vârstă: Cele mai multe locuri de muncă ale companiei aeriene necesită să aveți cel puțin 18 ani. Dacă munca ta presupune participarea la Academia FAA, trebuie să te înregistrezi înainte de a împlini 31 de ani.
 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă pentru o companie aeriană Pasul 3
  3
  Trimiteți la un test de securitate. Ca și în cazul majorității angajaților, companiile aeriene vor efectua o verificare de fond a solicitanților. În general, această analiză va fi mult mai dificilă decât o verificare normală. Există mai multe infracțiuni care ar putea provoca îngrijorarea companiilor aeriene.
 • Faceți clic aici pentru a accesa o listă completă a crimelor pe care FAA le va căuta atunci când efectuează o analiză a fundalului. Trebuie să aveți o înregistrare curată sau, altfel, să fiți pregătit să explicați orice infracțiune care ar putea apărea în acea analiză.
 • Partea 2
  Găsiți și aplicați pentru un loc de muncă

  Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă pentru o companie aeriană Pasul 4
  1
  Căutați postări de locuri de muncă pe companiile aeriene. Procedând astfel, puteți găsi toate tipurile de posturi pe Internet. Există mai multe modalități de a le găsi.
  • Dacă doriți să lucrați pentru o anumită companie aeriană, încercați să accesați site-ul web al companiei aeriene. În general, va exista o filă care spune "Oportunități de angajare". "Oportunități de lucru" sau "Oportunități profesionale". Dacă nu puteți găsi nimic pe pagina de pornire, încercați să tastați numele companiei aeriene și cuvântul "ocuparea forței de muncă" într-un motor de căutare de pe Internet.
  • Airlinejobfinder.com Este specializată în detașarea de locuri de muncă pe companiile aeriene, deci ar trebui să căutați aici dacă nu aveți în vedere o companie aeriană specifică.
  • Aceste tipuri de locuri de muncă sunt, de asemenea, publicate în pagini web generale, cum ar fi Careerbuilder.com, așa că trebuie să te uiți și acolo.


 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă pe linie aeriană Pasul 5
  2
  Comunicați direct cu companiile aeriene. Dacă nu puteți găsi o slujbă atunci când căutați pe Internet, puteți contacta direct companiile aeriene. Ocazional, sunt prezentate oportunități de angajare care nu au fost încă publicate. Dacă aveți noroc, ați putea întâmpina unele dintre acestea atunci când consultați cu companiile aeriene.
 • Încercați să apelați sau trimiteți un e-mail către departamentul de resurse umane al companiilor aeriene care solicită oportunități de muncă.
 • Imagine intitulată Obțineți un loc de muncă pe linie aeriană Pasul 6
  3
  Plasați CV-ul și scrisoarea de intenție împreună. Când aplicați pentru un loc de muncă, veți avea nevoie de un CV și de o scrisoare de intenție. În multe privințe, pregătirea acestor documente pentru un loc de muncă pe o companie aeriană este ca și cum ați fi pregătit pentru orice alt loc de muncă. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le accentuați în funcție de locul de muncă pe care îl căutați.
 • Citiți articolele "scrieți o scrisoare de intenție" și "scrie un CV" pentru a găsi sfaturi generale despre cum să vă pregătiți CV-ul și scrisoarea de intenție.
 • Pentru poziția însoțitorului de zbor, este o idee bună să accentuați orice experiență în serviciul clienți pe care ați avut-o. Însoțitorii de zbor petrec cea mai mare parte a timpului lor de a ajuta pasagerii, astfel încât orice experiență pe care o aveți în servirea publicului larg va fi valoroasă. Câteva exemple includ lucrul ca casier sau recepționer.
 • Pentru orice tip de poziție tehnică, este o idee bună să evidențiezi locurile de muncă și practicile pe care le-ați făcut, care necesită abilități electrice sau de inginerie.
 • Citiți cu atenție anunțurile lucrărilor cu atenție și utilizați cuvintele cheie din aceste publicații în scrisoarea dvs. de intenție. De exemplu, este obișnuit ca acest tip de publicație să caute candidați "foarte motivat". În acest caz, explicați în scrisoarea dvs. cum vă simțiți în acest fel. Acest lucru va arăta că ați făcut timp pentru a citi anunțul și pentru a pune împreună o scrisoare de intenție bună. Practic, folosiți fraze și cuvinte din acea publicație pentru a arăta de ce sunteți un bun candidat.
 • Imagine intitulată Obțineți un loc de muncă pe linie aeriană Pasul 7
  4
  Pregătiți-vă pentru interviu. Dacă ați făcut o treabă bună cu scrisoarea dvs. de intenție și CV-ul dvs., veți ajunge la interviul de locuri de muncă. În special, procesul de interviu va varia în funcție de poziția pe care o cereți. De exemplu, un însoțitor de zbor ar putea obține locul de muncă după o întâlnire rapidă, în timp ce un pilot probabil va cere mai multe interviuri și teste. Este important să urmăriți procesele utilizate de compania aeriană pentru a intervieva candidații.
 • Citiți articolul "pregătiți pentru un interviu de angajare" pentru sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru un interviu.
 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă al companiei aeriene Pasul 8
  5
  Conduceți în mod corespunzător în timpul interviului. Indiferent de poziția pe care doriți să o aplicați, trebuie să mențineți întotdeauna un comportament politicos și profesional în timpul interviului de angajare. Multe poziții ale unei companii aeriene (cum ar fi piloții, tehnicienii sau controlorii de trafic aerian) au o responsabilitate directă în ceea ce privește siguranța oamenilor. Prin urmare, intervievatorii vor dori să angajeze persoane competente și serioase pentru aceste posturi.
 • Nu uitați întotdeauna să vă îmbrăcați corespunzător pentru interviu. Îmbrăcămintea corespunzătoare poate varia în funcție de poziția pe care o cereți. O regulă bună este să vă îmbrăcați puțin mai bine decât ați lucra într-o zi normală de lucru.
 • Multe locuri de muncă ale companiilor aeriene, inclusiv însoțitorii de zbor și piloții, vă vor cere să interacționați cu clienții companiei aeriene. Ca atare, ar trebui să păstrați mereu un comportament prietenos pentru a arăta că sunteți candidatul potrivit.
 • Nu există într-adevăr nicio modalitate de a anticipa tipul de întrebări pe care vi le veți pune în timpul interviului. În general, ar trebui să vă pregătiți să vorbiți despre punctele forte și să aveți câteva povestiri gata să vă demonstreze competența sau responsabilitatea.
 • sfaturi

  • Trimiteți o notă de mulțumire intervievatorilor dvs. după interviu. Acest lucru ar putea fi diferit de ceilalți candidați.
  • Citiți despre cerințele de licențiere, de certificare sau de formare specializată înainte de a vă depune o cerere de muncă la o companie aeriană. Cerințele variază în funcție de locul de muncă și de țară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați bilete de avion în cantitateCum să cumpărați bilete de avion în cantitate
  Cum se obține un upgrade de primă clasăCum se obține un upgrade de primă clasă
  Cum să obțineți zboruri ieftineCum să obțineți zboruri ieftine
  Cum să reduceți riscurile pentru un animal de companie când călătoriți în cala aeronaveiCum să reduceți riscurile pentru un animal de companie când călătoriți în cala aeronavei
  Cum să găsiți zboruri ieftine din Statele Unite către LondraCum să găsiți zboruri ieftine din Statele Unite către Londra
  Cum să găsiți un tarif redus pentru aerCum să găsiți un tarif redus pentru aer
  Cum sa devii un insotitor de zbor pentru Air CanadaCum sa devii un insotitor de zbor pentru Air Canada
  Cum să obțineți un loc de muncă temporar de peste 50 de aniCum să obțineți un loc de muncă temporar de peste 50 de ani
  Cum să obțineți un loc de muncă unde puteți călătoriCum să obțineți un loc de muncă unde puteți călători
  Cum să devii un animator pe computerCum să devii un animator pe computer
  » » Cum să lucrezi într-o companie aeriană

  © 2011—2020 ertare.com