Cum să obțineți respectul la locul de muncă

Obținerea respectului la locul de muncă nu este doar o modalitate de a face ziua să meargă mai ușor. În lumea de astăzi a muncii, respectul vă poate determina să obțineți o promovare, să specificați un proiect sau să obțineți creșterea mare pe care ați așteptat-o!

conținut

pași

Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 1
1
Respectați-i pe alții Arătați-le colegilor dvs. care sunt importante pentru dvs. Respectați autoritatea șefilor dvs. și tratați bine subordonații.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 2
  2
  Faceți-vă munca și faceți-o bine. Nu permiteți nimănui să facă ce trebuie să faceți pentru dvs., să fiți punctual și să vă oferiți asistență colegilor dumneavoastră atunci când este posibil. Dacă nu înțelegeți ceva sau nu puteți face o sarcină, nu vă fie frică să întrebați ajutorul sau colaborarea unui coleg.
 • Imaginea intitulată Obțineți respect la lucru Pasul 3
  3
  Au demnitate Este minunat să-i ajuți pe alții, dar nu trebuie să le permiteți să vă abuzeze nici de dvs. Nu faceți lucrarea care corespunde unei alte persoane. Informați șeful, "Pot să ajut de data asta, o voi face pentru echipă" care vă va arăta că sunteți dispus să colaborați, dar că nu sunteți un prost.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 4
  4
  Fii discret. Nimeni nu respectă un bârfitor. Și nimeni nu va vrea să auzi ce spune el dacă știe că vei comenta pe el în toată biroul. Respectați încrederea pe care oamenii vă dau să vă spuneți confidențialitatea.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 5
  5
  Arată bine. Curățați-vă de câte ori este necesar (cel puțin o dată pe zi) și puneți haine proaspăt spălate, de asemenea fier, dacă este necesar. Doamnelor trebuie să poarte o cantitate rezonabilă de machiaj, dar nimic foarte ornamentat sau potrivit pentru o noapte de club de noapte (dacă nu lucrezi într-un club de noapte). Utilizați bijuterii de bun gust și potrivite pentru tipul dvs. de lucru. Părul trebuie să fie curat, curat și nu trebuie să interfereze cu munca ta.
 • Imaginea intitulată Obțineți respect la lucru Pasul 6
  6
  Fii în siguranță. Stați drept, ridicați-vă capul, faceți contact vizual, aveți o strângere de mână fermă și SMILE!


 • Imaginea intitulată Obțineți respect la lucru Pasul 7
  7
  A face pe alții să se simtă bine despre tine. Felicitarea oamenilor după numele lor arată că sunt importante pentru dvs. Toată lumea vrea să se simtă importantă și să fie auzită. Acordați un compliment onest și casual unui coleg. Acordați un compliment unei alte persoane în fiecare zi.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 8
  8
  Fiți o persoană a cuvântului vostru. Menținerea cuvântului dvs. este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a obține respect. Dacă o faceți, veți avea o bună reputație.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 9
  9
  Răbdați într-un mod care te face pe oameni să te respecte. Dacă colegii dvs. din firma de avocatură văd fotografiile dvs. pe Facebook unde sunteți observat inconștient că ați băut prea mult, este foarte probabil că aceștia își vor pierde respectul.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 10
  10
  Păstrați calm Fii imperturbabil. Nu lăsa pe sefii răi sau pe colaboratorii tăi să te facă prea emoționiști sau să te facă să te insultezi. Aproape orice lucrare există, așa că vă mușcați limba, nu vă implicați în niciun scandal de birou sau în lupte interne și întotdeauna faceți binele chiar dacă este dificil. Când furtuna a trecut, vă veți aminti că acționați cu clasă.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 11
  11
  Furnizați creditul corespunzător. Când lucrați cu alte persoane, trebuie să fiți sigur că le veți da creditul pe care îl merită. Nu luați toată gloria singur, permiteți-i și altora să se bucure de ea cu voi.
 • Imaginea intitulată Obțineți respectul la locul de muncă Pasul 12
  12
  Nu vorbi niciodată bolnav de oameni la locul de muncă. Tu și colegul tău poți să te distrați de un șef prost în spatele tău, dar atunci când acest coleg are nevoie de o creștere sau se supără pe tine, poate repeta tot ce ai spus. Nu dați nimănui combustibil pentru a provoca un incendiu.
 • sfaturi

  • Există unii oameni a căror afecțiune va fi imposibil de câștigat, indiferent de ceea ce spuneți sau faceți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi respectul celorlalțiCum să câștigi respectul celorlalți
  Cum să-i facem pe oameni să te respecteCum să-i facem pe oameni să te respecte
  Cum să arate respectCum să arate respect
  Cum să acționezi când un coleg devine șeful tăuCum să acționezi când un coleg devine șeful tău
  Cum să ajuți angajații descurajațiCum să ajuți angajații descurajați
  Cum să devii un profesionist de succesCum să devii un profesionist de succes
  Cum sa spun nu la seful tauCum sa spun nu la seful tau
  Cum să dezvolți relații de muncă pozitiveCum să dezvolți relații de muncă pozitive
  Cum să-i antrenezi pe cineva să-ți facă treabaCum să-i antrenezi pe cineva să-ți facă treaba
  Cum să scrieți o sarcină pentru lucruCum să scrieți o sarcină pentru lucru
  » » Cum să obțineți respectul la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com