Cum să obțineți sfaturi mai bune ca chelner

În calitate de chelner, depindeți de sfaturi pentru a vă plăti facturile. Nu există nici un loc pentru stare proasta sau o atitudine leneș în industria ospitalitatii, deoarece aceste calități vor ajuta să obțineți sfaturi de la doar 10 la suta sau mai putin. Dacă încercați să oferiți cel mai bun serviciu, puteți maximiza potențialul pentru sfaturi mai mari.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Zâmbiți la toată lumea și fii plăcut. Clienții vor să simtă că serverul lor este dispus să servească. Zâmbetele sunt contagioase, punând clienții într-o stare bună, ceea ce va spori sfaturile.
 • Imaginea intitulată
  2
  Apare într-un mod fericit când primiți clienții dvs. Dacă vă plictisiți sau vă placeți de slujba, probabil că nu părăsiți multe sfaturi. Fă-ți clienții să știe că vei avea grijă de nevoile lor.
 • Imagine intitulată Obțineți sfaturi mai mari ca un server Pasul 3
  3
  Cunoașteți meniul, mai ales dacă lucrați în restaurante fine. Oamenii, uneori, vă întreb pentru gustul anumitor feluri de mâncare sau ceea ce le recomanda, astfel încât să fie pregătit să răspundă la aceste întrebări. De asemenea, trebuie să știți ce ingrediente conțin fiecare fel de mâncare, deoarece există persoane care au alergii la anumite alimente.
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați băuturile imediat. Luați comanda de băutură, mergeți la ea și reveniți puțin mai târziu pentru a oferi clienților posibilitatea de a privi meniul pentru câteva minute. Luați și orice complement pe care restaurantul dvs. îl servește, cum ar fi pâine sau cartofi prăjiți.
 • Imaginea intitulată
  5
  Serviți diferitele feluri de mâncare în ordinea corectă. Dacă un client comandă un aperitiv, acesta trebuie să vină mai întâi - nu aduceți salata până când nu se termină cu aperitivul. De asemenea, nu aduceți vasul principal până când nu ați terminat salata. Timpul potrivit între fiecare placă va face clientul să se simtă mai confortabil, în timp ce graba va reduce vârful. Dacă este necesar, așteptați să trimiteți comanda principală în bucătărie, pentru a permite un timp suficient.


 • Imaginea intitulată
  6
  Verificați dacă totul este bine, dar fără a fi enervant. După ce vă serviți, întoarceți-vă după cinci minute pentru a vedea dacă totul este bine gătit și dacă au nevoie de altceva, ca condimente. Stați aproape pentru a vedea dacă încep să se uite în jur ca și cum ar avea nevoie de ceva. Întotdeauna plângeți băuturile imediat ce ochelarii încep să se golească.
 • Imagine intitulată Obțineți sfaturi mai mari ca un server Pasul 7
  7
  Întrebați-vă clienții dacă doresc un desert când au terminat masa. În multe cazuri, clienții nu vor comanda desert decât dacă li se cere direct. Prețul deserturilor va fi adăugat în cont și va determina creșterea ponderii. Dacă spun că nu, oferiți-le să le puneți într-o cutie, astfel încât să poată să o ia, dar să nu insiste.
 • Imaginea intitulată Obțineți sfaturi mai mari ca un server Pasul 8
  8
  Ridicați fiecare placă pe măsură ce se termină cu fiecare etapă. Acest lucru va permite clienților dvs. să aibă mai mult spațiu, ceea ce îi va face să se simtă confortabil. Având prea multe feluri de mâncare pe masă o va face să pară dezordonat, ceea ce nu va mulțumi clienților.
 • Imaginea intitulată
  9
  Oferă cutii pentru a purta atunci când cineva a lăsat alimente pe placa lor. Uneori, oamenii sunt dispuși să plătească prețurile ridicate de a mânca, presupunând că vor avea restul pentru prânz a doua zi.
 • Imaginea intitulată
  10
  Încercați să nu curățați prea aproape de locul în care vă aflați clienții. În timp ce este posibil să trebuiască să vă curățați secțiunea înainte de a vă putea termina runda, nu o faceți în detrimentul sfatului.
 • sfaturi

  • Cereți ajutor atunci când aveți nevoie de el. Celelalte servere nu vor avea nici o problemă în a vă ajuta să serviți alimente sau să umpleți băuturi.
  • Urmăriți cursul principal dacă lucrați la schimbarea prânzului. Oamenii la prânz au timp limitat și nu pot aștepta mult timp să vă păstrați contul.
  • respinge cu amabilitate clientul, pentru că s-ar putea dori să vină înapoi și sunteți cine te tratează și vârful este asigurată.
  • Întrebare în vase de bucătărie din meniu au fost vândute, astfel încât să puteți sugera alte meniuri- acest lucru de multe ori se întâmplă și este foarte vergonzos înapoi la masă și spune clientului că vasul numit nr.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de creditCum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de credit
  Cum să faci un fluturaș de afaceriCum să faci un fluturaș de afaceri
  Cum să începeți un serviciu de datingCum să începeți un serviciu de dating
  Cum puteți câștiga mai multe sfaturi ca chelner sau chelneriță (chelner sau chelneriță)Cum puteți câștiga mai multe sfaturi ca chelner sau chelneriță (chelner sau chelneriță)
  Cum să urmăriți potențialii clienți comercialiCum să urmăriți potențialii clienți comerciali
  Cum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizzaCum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizza
  Cum să obțineți sfaturi bune în calitate de chelnerCum să obțineți sfaturi bune în calitate de chelner
  Cum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barmanCum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barman
  Cum să deschizi o cafenea pe un bugetCum să deschizi o cafenea pe un buget
  Cum de a crește clientela unui frizerCum de a crește clientela unui frizer
  » » Cum să obțineți sfaturi mai bune ca chelner

  © 2011—2020 ertare.com