Cum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barman

Dacă sunteți barman și vă bucurați de munca dvs. și de faptul că vă aflați în jurul oamenilor, veți obține mai multe sfaturi care lucrează ca barmani decât acea persoană care pur și simplu vine să lucreze orele care corespund și amestecă o băutură bună. Aveți grijă să cunoașteți clienții, să faceți ca fiecare să se simtă special și să le arate că sunteți bucuroși să îi vedeți. Clienții dvs. ar trebui să vă vadă din când în când. Cu cât îți place mai mult clienții tăi și cu cât sunt mai fericiți cu serviciile tale, cu atât vor fi mai bune sfaturile tale.

pași

Imaginea intitulată Face mai multe sfaturi ca barman Pasul 1
1
Barul dvs., ochelarii de cocktailuri, agitatorii de cocktailuri și zona în care pregătiți băuturile trebuie să rămână curate și fără scurgeri sau alte resturi. Un bar curat este la fel de important ca un serviciu bun.
 • Imaginea intitulată Face mai multe sfaturi ca barman Pasul 2
  2
  Salutați-vă clienții când se apropie de bar. Dacă aveți de gând să aveți grijă de un alt client, zâmbiți celui care ajunge pentru prima dată sau care sa întors sau a dat din cap în salut.
 • Vino și salută-ți clientul cât de repede poți. Dacă clientul dvs. este obișnuit, asigurați-vă că îl întâmpinați după nume. Clienții se simt bineveniți, apreciați și importanți atunci când faceți asta.
 • Imaginea intitulată Face mai multe sfaturi ca barman Pasul 3
  3
  Oferiți-le clienților obișnuiți cocktail-ul obișnuit sau băutura și le serviți exact așa cum le place. Puteți să vă asigurați un sfat mai bun dacă vă amintiți detaliile, cum ar fi dacă un client preferă ca băutura lor să aibă coaja de lămâie în loc de o felie, o atingere de sifon sau gheață.
 • Imaginea intitulată Face mai multe sfaturi ca barman Pasul 4
  4
  Fiți eficienți atunci când serviți clienții, amestecați băuturi și acționați casa de marcat. Cea mai mare parte a veniturilor barmanului provine din sfaturi, deci capacitatea de a oferi servicii bune pentru clienți este esențială.
 • Dacă un client trebuie să aștepte mai mult de două minute pentru un serviciu, acest lucru poate avea un impact negativ asupra sfatului tău. Clientul poate decide să nu vă mai viziteze din nou bara.
 • Păstrați geamul clientului plin. Când vedeți un pahar gol, întrebați-l pe client dacă doriți o altă băutură.
 • Asigurați-vă că decorați toate băuturile, dacă nu știți că clientul nu le place. Dacă vă puteți aminti dacă un client preferă o decorare cu var, lămâie, măsline sau țelină, puteți crește vârful care vă va părăsi.


 • Image titled Face mai multe sfaturi ca un barman Pasul 5
  5
  Pregătește o băutură specială pentru un client indecis. Aceasta este o modalitate excelentă de a face noi prieteni și de a avea un sfat mai bun.
 • Imaginea intitulată Faceți mai multe sfaturi ca barman Pasul 6
  6
  Testați-vă clienții. Unii clienți preferă să se distreze. Ei pot răspunde bine la glume, flirtări ușoare sau conversații casual. Alții preferă să stea și să bea în tăcere.
 • Ascultați când clienții dvs. sunt trist sau nefericiți și doriți să vorbiți, dar nu vă implicați. Politiți-vă scuze când este necesar să serviți alt client. Trebuie să vă asigurați că nu neglijați pe nimeni.
 • Imaginea intitulată Face mai multe sfaturi ca barman Pasul 7
  7
  Distrează-te, râde și bucură-te de timpul tău la serviciu. Fiți creativi, spuneți o glumă sau faceți un truc magic când timpul o permite. Nu veți primi mai multe sfaturi doar amestecând băuturi.
 • sfaturi

  • Dacă întâmpinați probleme în a vă aminti numele, repetați numele clientului când acesta este prezentat.
  • Discutați cu proprietarul unității pentru a vă oferi câteva oferte speciale de băuturi în timpul orelor fericite. Acest lucru va atrage mai mulți clienți și vă va economisi bani, ceea ce va genera mai multe sfaturi.
  • Aveți un manual de instrucțiuni pentru barmani pe care să îl puteți consulta, dacă este necesar.
  • Dacă un client obișnuit vă întreabă despre un anumit vin sau lichior în mai multe ocazii și de obicei nu îl are, vedeți dacă puteți să comandați o sticlă care să fie disponibilă la următoarea dată când vă vizitează clientul.

  avertismente

  • Nu asculta niciodată în secret. Chiar dacă puteți asculta o conversație, acționați ca și cum nu ați fi făcut-o.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci un fluturaș de afaceriCum să faci un fluturaș de afaceri
  Cum să comandați o băutură într-un barCum să comandați o băutură într-un bar
  Cum să începeți un serviciu de datingCum să începeți un serviciu de dating
  Cum să începeți o companie de servicii de barmaniCum să începeți o companie de servicii de barmani
  Cum puteți câștiga mai multe sfaturi ca chelner sau chelneriță (chelner sau chelneriță)Cum puteți câștiga mai multe sfaturi ca chelner sau chelneriță (chelner sau chelneriță)
  Cum să urmăriți potențialii clienți comercialiCum să urmăriți potențialii clienți comerciali
  Cum să începeți un serviciu de curățenieCum să începeți un serviciu de curățenie
  Cum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizzaCum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizza
  Cum să obțineți sfaturi bune în calitate de chelnerCum să obțineți sfaturi bune în calitate de chelner
  Cum să obțineți sfaturi mai bune ca chelnerCum să obțineți sfaturi mai bune ca chelner
  » » Cum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barman

  © 2011—2020 ertare.com