Cum să obțineți calificări de excelență

Pentru a fi un mare elev nu trebuie să studiezi ore întregi și să nu ai deloc viața socială! Da, există posibilitatea de îmbunătățire, deci este util să examinați activitatea pe care o faceți. Acest lucru va genera fericire și satisfacție nu numai cu dvs., ci și cu ceea ce faceți cu viața voastră. De asemenea, știți că realizările sunt pentru viață - ei au trecut. Dacă obțineți note bune, sunteți mult mai aproape de a participa la un colegiu bun care duce la o treabă bună. Continuați să citiți pentru a afla cum să aveți mai mult succes în școală.

pași

Metoda 1
Practici generale

Imaginea intitulată
1
Depășiți informațiile superficiale. Nu vă opriți învățarea în faptele expuse. Acest lucru nu vă va face mai inteligenți și nici nu vă va oferi instrumentele analitice de care aveți nevoie pentru a obține note excelente. Dacă într-adevăr doriți să excelați în școală, cel mai important lucru este întotdeauna să întrebați de ce. Aflați de ce lucrurile funcționează așa cum fac, de ce contează lucrurile și puteți aplica acea cunoaștere la o cantitate mare de informații, chiar dacă ați ghicit corect lucruri pe care nu le-ați învățat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Utilizați cunoștințele altora. Nu înseamnă inselat. Spunând că folosiți cunoștințele altora, înseamnă că trebuie să discutați cu prietenii, familia și profesorii despre cursurile pe care le studiați. Obțineți opinia dvs. cu privire la anumite subiecte, vedeți cum ar fi abordat o problemă sau aflați metoda lor de a face ceva. Prin deschiderea minții spre noi moduri de gândire și acțiune, veți fi mai pregătiți să faceți față oricăror provocări academice.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii proactiv în educația ta Participați la grupurile de studiu. Cereți ajutor atunci când aveți nevoie de el. Studiați înainte de timp, în loc să vă saturați înainte de examen. Practic, obținerea de note excelente este dificilă (dacă ar fi ușor, toată lumea le-ar obține), deci trebuie să lucrați pentru a le obține dacă doriți cu adevărat să o faceți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii organizat. Sistemul plasează în mod sistematic toate sarcinile, munca efectuată sau retipăririle separat și în ordine cronologică. Acest lucru nu numai că face viața mai ușoară, dar ajută și la examene, mai ales dacă va exista un examen cumulativ "sfârșitul anului". De asemenea, trebuie să vă organizați timpul (să aveți suficient timp să studiați și să dormiți!). Organizați notele și locul dvs. de studiu (un loc aglomerat generează distragere).
 • Studiați și faceți temele în părți. Dacă aveți 2 zile pentru a efectua o misiune, faceți majoritatea în prima zi și cealaltă parte în a doua zi. Sau, dacă aveți o săptămână să învățați 10 cuvinte vocabulare, faceți câteva în fiecare zi și revizuiți cele pe care le-ați învățat deja. În acest fel, veți fi mai puțin copleșiți și în cele din urmă veți avea mai mult timp liber pentru a studia.
 • Obțineți o agendă Unul dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie pentru a reuși este o agendă. Înregistrați-vă temele de îndată ce profesorul dvs. le atribuie, nu mai târziu pentru că veți uita. Dacă un profesor vă spune data de livrare a unui proiect, a unui examen sau a unei practici pe care o dați, atunci scrieți-l. Acest lucru vă va ajuta să știți ce trebuie să faceți.
 • Imaginea intitulată
  5
  Alegeți cursurile care vă interesează. Dacă puteți, asigurați-vă că studiați lucrurile care vă plac și unde puteți investi. Veți face mai bine dacă vă interesează materialele pe care le studiați. Acesta este motivul pentru care obțineți cele mai bune note din clasele preferate.
 • Amintiți-vă că trebuie să echilibrați lucrurile care vă plac cu lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți! Țineți minte viitorul!
 • Imaginea intitulată
  6
  Fiți conștienți de ceasul corpului. Corpul uman învață cel mai bine la anumite momente (adesea dimineața pentru majoritatea oamenilor). Asigurați-vă că separați acest timp pentru a studia și a asimila informațiile importante ale clasei și pentru a rezerva un alt moment pentru activități care necesită mai puțină gândire, cum ar fi temele și socializarea. Evitați studierea când sunteți obosiți. În general, ar trebui să încercați Așteptați cel puțin 8 ore pe zi.
 • Imaginea intitulată
  7
  Faceți tot ce aveți mai bun. Aveți nevoie de un talent, dar perseverența este cel mai important lucru. Nu renunta niciodata. Dacă nu înțelegeți o întrebare dintr-un examen, analizați-o și scrieți-o astfel încât să puteți vedea ce faceți.
 • Metoda 2
  Muncesc din greu în clasă

  Imaginea intitulată
  1
  Acordați atenție în clase. Veți fi surprinși să aflați cât de mult puteți învăța doar ascultând. Veți observa. Dacă acordați atenție, nu va trebui studiați foarte mult pentru examenele tale. Veți înțelege mai bine un curs și veți ști ce vorbeste profesorul înainte de examen.
  • Dacă vă lipsește concentrarea sau distras, nu uitați să luați vitamine, nutriție adecvată și să ia orice medicament pentru deficit de atentie (daca este cazul) înainte de a merge la școală, astfel încât să puteți să acorde o atenție la curs. Fii plin de viață, se trezește complet și arată interes!
 • Imaginea intitulată
  2
  Puneți întrebări. Întrebați profesorului întrebări inteligente, nu întrebări superficiale. Încercați să descifrați ceea ce într-adevăr nu înțelegeți, care este informația cheie și apoi să puneți întrebări despre aceasta. Așteptați până ați ascultat, ați citit și ați încercat să înțelegeți și încă nu înțelegeți subiectul. Dacă vă este rușine să întrebați, faceți-o la sfârșitul zilei, în timpul orelor de program ale profesorului, între clase (dacă este rapid) sau programați o întâlnire dacă este necesar.
 • Nu-ți fie rușine să întrebi întrebări! Nu toată lumea știe totul și nu este nimic rău să nu știi ceva. La un moment dat, toți trebuiau să învățăm! Profesorul tău știe și va înțelege ... va fi chiar fericit dacă întrebi! Studenții curioși fac profesorii fericiți! Asigurați-vă că înțelegeți perfect fiecare dintre concepte. Nu trebuie să aveți nici cea mai mică îndoială!
 • Imaginea intitulată Etapa 10 a obținerii lui Straight
  3
  Înțelegeți traiectoria clasei. Citiți orice program de învățământ care a fost dat și, în general, înțelegeți unde merge cursul. Trebuie să știți ce ar trebui să știți în viitor, astfel încât să începeți să faceți o conexiune în creier cu materialul pe care îl învățați în prezent.
 • De exemplu, dacă sunteți în clasă de istorie și învățați despre formarea statelor, dar vedeți că noua secțiune se va referi la războiul civil, încercați să vă gândiți la modul în care aceste două evenimente pot fi corelate pe măsură ce aflați despre formarea state. Acest lucru vă va ajuta să analizați informațiile mult mai bine.
 • Imaginea intitulată Etapa 11 a obținerii lui Straight
  4
  Luați notă. Nu scrie nimic ce spune profesorul tău. În schimb, învățați să scrieți o schemă și completați cu părți ale informațiilor cheie. Scrieți un rezumat al ceea ce ați învățat în clasă și utilizați-l ca referință viitoare.
 • De asemenea, puteți lucra înainte de curs și să luați notă de ceea ce nu înțelegeți, astfel încât să fiți bine pregătiți atunci când profesorul dvs. explică astfel de lucruri.
 • Imaginea intitulată
  5
  Participați la cursuri. Niciodată nu săriți clase. Acest lucru va afecta numai evaluarea dvs. Nu te opri niciodată! Vei întârzia Doar dor de clase când ești într-adevăr foarte bolnav. Dacă sunteți bolnav de mai mult de două zile, părinții dumneavoastră trebuie să adreseze profesorilor sarcina. Când te întorci, fă-ți temele înainte. Încearcă să ai o prezență perfectă!
 • Imaginea intitulată
  6
  Discutați cu profesorii despre notele dvs. Întrebați-i despre calitatea muncii dvs. și despre motivele pentru orice calitate scăzută. Solicitarea notelor dvs. vă va ajuta să le ridicați, să vă motiveze să fiți mai buni sau să vă simțiți recompensați pentru munca dvs. Fii atent! Nu întrebați frecvent notele dvs. sau profesorul dvs. poate începe să se supără, deoarece el vă va considera superficial și nu va beneficia de gradul dvs.
 • Metoda 3
  Muncesc din greu acasă

  Imaginea intitulată


  1
  Faceți-vă temele. Chiar și în colegiu, unde rareori le revizuiesc, este important te motivează Întotdeauna să-ți faci temele. Este pentru a vă ajuta să învățați cursul și să identificați ceea ce nu înțelegeți, astfel încât să știți ce ar trebui să faceți studiu. Temele sunt alocate pentru a întări abilitățile pe care le-ați învățat în clasă, astfel încât timpul de studiu să fie mult redus. De asemenea, dacă nu aveți temele într-un curs, citiți notele, citiți cartea dvs., nimic pentru a vă antrena ceea ce ați învățat.
  • În medie, aproximativ 10% din nota ta este temă, dar modul în care este încorporat în clasa ta depinde într-adevăr de profesor.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu amâni lucrurile. Nu rămâneți treaz în timp ce efectuați o misiune, cu excepția cazului în care nu ați terminat și data de livrare este următoarea. În schimb, dacă aveți două săptămâni pentru a vă îndeplini misiunea, petreceți prima săptămână făcând o schemă și principalul lucru. În timpul weekendului, adunați informațiile în mod corespunzător, iar săptămâna viitoare, doar faceți ultimele atingeri, editați ceva și imprimați-l. Nu uitați să o dați profesorului dvs. cu o zi înainte de dată. Acest lucru va arăta dăruirea dvs. și vă va oferi un timp profesorului dvs. pentru a sugera revizuiri.
 • Începerea unei misiuni în avans vă va oferi, de asemenea, timp pentru a vă întâlni cu profesorul dvs. și pentru a discuta problemele pe care le aveți, instrucțiunile pe care le puteți lua și pentru a primi orice ajutor important pentru obținerea unui scor de excelență. Pur și simplu a lua probleme pentru a pune întrebările profesorului și urmați sfatul lor, probabil, vă va oferi un grad mai bun.
 • Imaginea intitulată
  3
  Arătați materialul altcuiva. Găsiți un loc liniștit, ca și camera dvs., închideți ușa și imaginați-vă că sunteți profesorul care explică cursul unui elev. Acesta este, de asemenea, un mod bun de a măsura înțelegerea materialului și de a explica acest lucru cuiva care nu înțelege nimic, vă poate ajuta adesea să dezvoltați o mai bună înțelegere a materialului. Dacă puteți, participați la programele de îndrumare la școala dvs., deoarece servesc aceluiași scop.
 • Imaginea intitulată
  4
  Obțineți un loc exclusiv de studiu. Aveți nevoie de un spațiu numai pentru a studia. Acest lucru vă va ajuta să minimalizați distragerile, astfel încât să puteți continua. Studiind singur este un alt obicei, și dacă vă învățați creierul că un birou sau o cameră specială este doar pentru a studia, atunci va fi mai ușor să vă concentrați și să faceți lucrarea.
 • Imaginea intitulată
  5
  Citiți materiale suplimentare dacă aveți timp. Puteți folosi întotdeauna internetul sau puteți merge la bibliotecă și puteți găsi mai multe cărți sau informații despre cursurile pe care le studiați. Învățând mai multe lucruri și adăugând acele informații articolelor sau întrebărilor din examen vă vor impresiona profesorii!
 • Imaginea intitulată
  6
  Luați în considerare un tutore. Dacă vă puteți permite, atunci vă recomandăm să aveți un tutore. S-ar părea rău că trebuie să obțineți ajutor suplimentar, dar nu este nimic în neregulă cu studierea mai mult și poate face diferența în notele dvs.
 • Metoda 4
  Sfaturi și trucuri utile pentru școală

  Imaginea intitulată Găsiți pasul 20 al lui A Straight
  1
  Învățați să luați note bune. Încă aveți probleme de a lua note care vă vor ajuta mai târziu? Încearcă metoda de arătare, acoperire, scriere și revizuire care vă va ajuta memorie să asimileze informațiile pe care le învățați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aflați cum să faceți o schemă. Efectuarea unei scheme poate face o alocare mai ușoară, împărțind-o în părți ușor de înțeles. Manipularea acestor părți, în loc să încercați să obțineți creierul să absoarbă totul, vă poate ajuta într-adevăr să excelați.
 • Imaginea intitulată
  3
  Aflați cum să scrieți corect. Dacă doriți să obțineți puncte perfecte într-o sarcină, va trebui să vă asigurați că nu aveți probleme de ortografie. Există multe sfaturi pentru a nu scrie corect și scrie ca un profesionist.
 • Imaginea intitulată
  4
  Aflați să faceți un examen. Dacă doriți să obțineți calificări excelente, va trebui să obțineți aceste calificări în cele mai importante examene. Pentru a afla cum să faceți acest lucru, citiți tutorialul nostru util.
 • Imaginea intitulată
  5
  Învață să te concentrezi. Ai avut vreodată probleme să te concentrezi când fratele tău mai alergă și țipă ca Tarzan sau colegul tău de cameră ascultă muzica country? Citiți ghidul pentru a evita acest lucru și pentru a vă concentra asupra muncii dvs.
 • Imaginea intitulată Coborâți pasul 25 al lui A Straight
  6
  Învață să faci bine în școală. Mergând bine nu înseamnă doar obținerea de note excelente. Citiți despre asta în ansamblu.
 • Imaginea intitulată Găsiți pasul 26 al lui Straight A
  7
  Obțineți ajutor pentru curs. wikiCă oferă ajutor în toate tipurile de cursuri, inclusiv tutoriale de matematică, ajutor științific și sfaturi în limba engleză. Găsiți mai mult ajutor în general în carieră și în educație.
 • sfaturi

  • Atitudinea corectă ajută foarte mult. Unii oameni sunt extrem de inteligenți, dar, deoarece nu le pasă, în cele din urmă se obțin note rele.
  • Luați notă de ceea ce spune profesorul. În general, ceea ce accentuează profesorul vine în examene.
  • Răsplătați-vă dacă atingeți obiectivele și încurajați-vă să obțineți o altă notă bună.
  • Dedicarea necesită atenție la detalii și face chiar mai mult decât ceea ce vi se cere. Finalizați toate lucrările pentru un motiv bun, făcând-o este minim. Încearcă să depășești efortul tău de a fi un exemplu cu calitatea prezentărilor.
  • Trebuie să aveți a "înregistrarea obiectivelor" în notebook-ul tău. Scrieți ce scop al zilei este și evaluați-vă pentru a vedea dacă știți materialul care este predat în clasă. Dacă nu știți, studiați-o înainte de a începe să studiați altceva.
  • Începeți recenzia cu cel puțin 8 sau 10 săptămâni în avans, ceea ce va asigura că creierul dvs. este saturat cu toate informațiile importante și, prin urmare, nu veți stresa cu 2 săptămâni înainte de examen, deoarece veți ști totul. Mult noroc
  • Stabiliți prioritățile. Faceți o listă a motivelor pentru care doriți să obțineți note excelente și plasați-o pe un perete sau pe masa de studiu pentru a vă motiva.
  • Mâncați mereu o persoană sănătoasă, o masă ușoară sau o gustare, cum ar fi fructele, legumele, iaurtul etc. înainte de o examinare sau evaluare. Ea face o mare diferență și vă ajută să vă îmbunătățiți nivelul de energie și concentrarea și, de asemenea, împiedică foametea.
  • Notați notele lizibile Dacă scrisoarea dvs. este lipsită de griji, încercați să notați pe computer, dacă acest lucru este permis. Dacă nu, tastați-le imediat ce ajungi acasă.
  • Încercați să echilibrați toate domeniile din viața dvs. - dacă aveți probleme sociale sau nu vă întâlniți cu prietenii sau cu familia, este posibil să vă simțiți stresați emoțional pentru a vă face temele.

  avertismente

  • Bucurați-vă de cursurile dvs., vedeți note excelente în notebook-ul dvs., intrați în universitatea pe care o doriți sau absolventă școală și pentru a vă atinge cariera dorită, va face toate aceste lucruri suplimentare merită.
  • Niciodată să nu trișezi sau să copiezi munca altcuiva! Dacă înșelăci, poți obține un zero în cesiune sau examen și poți risca să fii dat afară din școală dacă te prinzi. Cheating nu vă ajută pe termen lung.
  • Nu stresați, dacă primiți un rating obișnuit. Este posibil să obțineți scoruri regulate ale testelor, dar în loc să obțineți o atenție deosebită, considerați că ar trebui să lucrați mai greu data viitoare. Este la fel de simplu ca asta.
  • Continuă să lucrezi la această problemă în cartea pe care nu o poți rezolva. Când are sens, vei fi mândru de tine, și asta te va ajuta cu studiile tale.
  • Ridicați-vă și umblați timp de 5 minute, ca pe scări, pentru fiecare 45 de minute de muncă sau de studiu. Acesta va fi sanatos pentru rezistenta, ochii, muschii picioarelor si a spatelui, vitalitate si atat de usor.
  • Doar pentru că obțineți note excelente sau sunteți cel mai bun student nu înseamnă că sunteți cei mai talentați. Deci, nu torturați pe cei care nu au note atât de bune ca tine.
  • Cu siguranta trebuie sa lucrezi la asta, dar este important sa realizezi cand ceva nu este realist pentru talentele tale. Este o utilizare mai bună a timpului pentru a dezvolta un subiect sau o abilitate diferită, care este mai ușor pentru dvs. sau că vă bucurați mai mult.
  • Nu încetați niciodată să vă dați sarcini - întotdeauna faceți lecturile sau sarcinile, altfel va trebui să compensați munca sau învățarea înainte de examen atunci când aveți multe alte lucruri de făcut.
  • Dacă obțineți note mai mici decât prietenii dvs., nu vă simțiți deprimat sau trist. Treceți peste el și învățați din greșelile dvs. pentru a obține grade mai bune.
  • Dacă ești numărul unu, cel mai bun din clasă, este singurul lucru care contează pentru tine, trebuie să te oprești și să reflectezi. Probabil nu întotdeauna cel mai bun (mii de absolvenți cu cele mai bune note pot participa la universitatea dvs.) și când se întâmplă asta, ar trebui să ai altceva ce te face fericit: cum să faci lucrurile cât mai mult posibil și să nu te compari cu ceilalți. Poate fi orice, de la sport și lectură, la muzică și la colectarea timbrelor, atâta timp cât nu doar notele tale vă definesc "avid interes". Veți fi foarte aproape de a fi cei mai buni din clasa voastră și veți avea succes pe calea admiterii la o universitate exclusivă sau la o școală absolventă. Dar, de asemenea, dacă ați învățat să studiezi și să muncești din greu, vei fi plin de succes în viața ta, ceea ce din punct de vedere tehnic este singurul avantaj de a fi primul în clasă.
  • Răsplătește-te când îți atingi obiectivele.
  • Asigurați-vă că dormiți suficient în timpul nopții. Dacă nu, va fi dificil să te concentrezi. În plus, lipsa de somn vă reduce capacitatea de a vă aminti ceea ce ați învățat deja. .
  • Nu vă lăudați calificările. Asta va deranja numai oamenii si nu le va place. Păstrați-le pentru dvs., pentru familia dvs. și pentru alți studenți remarcabili și mândriți.
  • Contact personal Nu faceți doar munca la școală. Dacă nu este săptămâna examenelor, faceți timp pentru activități sociale, sport și hobby-uri. Neglijarea acestor aspecte vă va face să vă concentrați mai mult pe ireal în timp ce studiați, pentru că veți dori doar să faceți alte lucruri.
  • De asemenea, aruncați o privire în jur, nu vă așezați și nu vă uitați la ecranul computerului pentru o perioadă lungă de timp fără întreruperi, deoarece este posibil să aveți riscul de a suferi miopie. Nu vă sprijiniți pe coate de ore întregi, vă poate deteriora nervii și poate provoca rigiditate și amorțeală.
  • Nu vă așteptați să utilizați toate aceste sfaturi în ultima lună sau săptămâna trecută și obțineți scoruri de excelență. Se poate întâmpla, dar va depinde de notele pe care le-ați primit mai devreme.
  • Nu comparați eforturile și calificările dvs., dacă vă stresați după ce le vedeți. Să credeți că este o mulțime de muncă și simțiți că nu merități: nu vă străduiți să obțineți unul excelent și vă stabiliți pentru o calificare obișnuită. Dacă nu există nici o motivație, este ca și cum nu înțelegeți și că nu sunteți capabil să faceți lucruri ca o altă persoană. Poate suna ca o poveste, dar "Dacă credeți că puteți face acest lucru, o puteți face de obicei, când nu renunțați" (Puteți lăsa o cursă la universitate, puteți studia pentru dvs. și încercați din nou semestrul următor, sau să faceți o clasă de tranziție ca a "memento" sau obțineți un alt tutore dacă aveți nevoie de el).
  • Utilizați resurse suplimentare și petreceți mai mult timp în învățare pentru a îndeplini aceleași obiective dacă este necesar, ceea ce poate fi ușor pentru alte persoane, dar, de exemplu: unii copii au paralizie cerebrală, au probleme de învățare, dar încă se simt bine fără resurse suplimentare sau ajutor datorită efortului suplimentar de a face toate lucrurile (persoanele cu dizabilități care au probleme de învățare vor trebui, de asemenea, să utilizeze curaj și un efort suplimentar de a excela în felul lor propriu).
  • Este de preferat ca calificările excelenței să fie rezultatul a ceea ce vă propuneți tu și nu că este produsul cererii și insistenței părinților dvs. - care, în acest caz, denotă că sunt autoritar cu tine. De asemenea, căutați să obțineți note excelente deoarece părinții dvs. cer acest lucru Nu este bine pentru sănătatea ta mintală și poate reduce stima de sine, care ar putea afecta viața viitoare, creând sentimente de nesiguranță, frică și neîncredere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți școala cu cea mai bună calitateCum să găsiți școala cu cea mai bună calitate
  Cum să echilibreze școala și viața socialăCum să echilibreze școala și viața socială
  Cum să gestionezi timpul cu înțelepciune ca elev de liceuCum să gestionezi timpul cu înțelepciune ca elev de liceu
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitateCum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitate
  Cum să începeți primul an de liceu în cel mai bun modCum să începeți primul an de liceu în cel mai bun mod
  Cum să intri la universitateCum să intri la universitate
  Cum să studiezi pentru școală în timpul veriiCum să studiezi pentru școală în timpul verii
  Cum să studiezi pentru un examen francezCum să studiezi pentru un examen francez
  Cum să te ocupi de a fi un elev talentatCum să te ocupi de a fi un elev talentat
  » » Cum să obțineți calificări de excelență

  © 2011—2020 ertare.com