Cum să obțineți sfaturi bune în calitate de chelner

Cea mai bună parte a faptului de a fi un chelner este în fiecare zi fără bani în buzunare. Sfaturile pot fi minunate, dar nu sunt întotdeauna ușor de obținut. Iată câteva sfaturi pentru a obține cele mai bune sfaturi de lucru ca un chelner.

pași

Imaginea intitulată Faceți sfaturi bune în calitate de ospătar Pasul 1
1
Amintiți-vă că trebuie să serviți clientul. Când participați, pentru a obține un sfat mare, primul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că sarcina dvs. este de a servi clientul. Lăsați nevoile clientului să vă ghideze serviciul. Fă ceea ce ai nevoie și cere și vei fi bine răsplătit.
 • Imaginea intitulată Faceți buni sfaturi ca un chelner 2
  2
  Fii rapid Viteza este esențială pentru a obține sfaturi bune. Cu cât satisfaceți mai repede nevoile clienților, cu atât sunt mai fericiți și despre asta este vorba, nu-i așa? Este vorba despre a face clienții fericiți. Dacă vă cer ceva, faceți-o imediat. Lăsați tot ce faceți și răspundeți la cerere. Nu vă faceți griji dacă vezica urinară este plină și doare și nu aveți timp să mergeți la baie timp de șase ore. Dacă tabelul șapte cere mai multă pâine, dă-i în același moment. Portofelul dvs. vă va mulțumi mai târziu.
 • Imaginea intitulată
  3
  Întotdeauna zâmbește Clienții ar trebui să simtă că sunteți bucuroși să le slujiți. Este important să ascundeți orice dispreț față de dvs., deoarece este sigur că vă va afecta vârful. Puneți un zâmbet mare pe fața dvs. și păstrați-l tot timpul când utilizați șorțul. Poate doriți să puneți vaselina pe dinți pentru a vă reaminti să vă păstrați expresia de bucurie. Dacă funcționează pentru regine de frumusețe, va funcționa și pentru tine, deci zâmbește.
 • Imaginea intitulată Faceți sfaturi bune în calitate de ospătar Pasul 4
  4
  Notați comanda dvs. Clienții cred că chelnerii sunt ignoranți și nu pot să facă nimic altceva în viața lor, chiar dacă mulți au grade de colegiu. Dacă scrieți comanda, clientul va fi sigur că comanda dvs. va fi difuzată după cum doriți. Chiar dacă comandați pur și simplu o salată de casă cu dressing de fermă, cel puțin pretindeți-vă că o scrieți în comandă. Doar face o doodle sau poate scrie ceva de genul, "Tipul ăsta chiar crede că sunt prost". Clientul vă va face să luați la cunoștință cu atenție comanda dvs.


 • Imaginea intitulată Faceți sfaturi bune în calitate de ospătar Pasul 5
  5
  Nu sunteți de acord cu clientul dvs. Clientul are întotdeauna dreptate în toate circumstanțele și niciodată, în niciun caz, nu poate fi greșit. Pur și simplu nu este posibil. Dacă spui comanda a luat 45 de minute pentru a ajunge și tu știi că a fost doar 18 minute, și puteți confirma acest lucru pe computer, pur și simplu dă din cap și zâmbete da un motiv. Ne cerem scuze pentru un astfel de serviciu prost și oferim un desert ca scuză.
 • Imaginea intitulată Faceți sfaturi bune în calitate de ospătar Pasul 6
  6
  Nu atingeți clienții. Deși există studii care susțin că veți primi un sfat mai mare dacă atingeți ușor umerii clientului atunci când îi dați schimbarea și îi mulțumiți, nu atingeți niciodată un client. În prezent, oamenii pot interpreta cu ușurință greșit contactul, considerându-l inadecvat.
 • Pe de altă parte, dacă un client vă atinge, lăsați-l, dacă este ceva cu care vă simțiți confortabil. Râzi și spune-i "Ce pot face?" Dacă dovedești că nu ți-a plăcut un străin perfect să intre în spațiul tău personal, poate fi suficient motiv pentru tine să primești mai puține sfaturi și nu este ceea ce vrei. Cu toate acestea, în funcție de modul în care o atingeți, puteți lua în considerare dacă acest sfat suplimentar merită. Depinde de tine.
 • Imaginea intitulată Faceți sfaturi bune în calitate de ospătar Pasul 7
  7
  Amintiți-vă că sfaturile sunt subiective. Dacă urmați toți acești pași, nu veți avea nici un motiv să nu primiți un sfat de 20% din consum. Totuși, pentru că vârful este subiectiv, nu fi surprins dacă, în loc să primiți un sfat în numerar, primiți un sfat oral cum ar fi, "Ești cel mai bun chelner care ma tratat vreodată" sau "Aș dori să scriu o scrisoare administratorului pentru a-i spune cât de bine serviți clienții". Deși acestea sunt sfaturi care nu vă vor ajuta să vă plătiți datoriile sau chiria, acestea sunt de asemenea valoroase. Valóralas, uneori, ai putea obține ceva care arată ca un proiect de lege de douăzeci de dolari și apoi îți dai seama că este o hârtie cu o frază din Biblie care pare un bilet (acest lucru se întâmplă frecvent în sudul Statelor Unite). Dacă primiți acest sfat, zâmbiți și puneți-l în buzunar. Ar putea fi utilă la un moment dat când simțiți că există un nor negru pe cap și că aveți nevoie de spiritul lui Isus pentru a vă mângâia.
 • sfaturi

  • Dacă primiți un bănuț, este calea clientului de a vă spune că nu meritați un sfat. Luați moneda și salvați-o pentru noroc.
  • Dacă există persoane din Europa în zona în care participați, vă recomandăm să adăugați sfatul în cadrul contului, deoarece în aceste țări nu există obiceiuri de a lăsa sfaturi. Acest lucru le-ar putea face o favoare și, bineînțeles, voi.
  • Dacă serviciul este rapid, este mai probabil să primiți un sfat bun, așa că încercați să serviți clienții rapid.

  avertismente

  • Nu plângeți niciodată clientului despre un sfat rău. În multe restaurante ar putea fi un motiv pentru a fi concediat. Doar credeți că karma va avea grijă să ajungă la acel client. Nu merită să-ți pierzi slujba pentru așa ceva.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a apela politicos un chelnerCum de a apela politicos un chelner
  Cum să rezolvați reclamațiile cliențilorCum să rezolvați reclamațiile clienților
  Cum să porniți corectCum să porniți corect
  Cum puteți câștiga mai multe sfaturi ca chelner sau chelneriță (chelner sau chelneriță)Cum puteți câștiga mai multe sfaturi ca chelner sau chelneriță (chelner sau chelneriță)
  Cum să rezolvați reclamațiile clienților despre alimenteCum să rezolvați reclamațiile clienților despre alimente
  Cum să păstrați confidențialitatea în consiliereCum să păstrați confidențialitatea în consiliere
  Cum puteți îmbunătăți vânzărileCum puteți îmbunătăți vânzările
  Cum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizzaCum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizza
  Cum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barmanCum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barman
  Cum să obțineți sfaturi mai bune ca chelnerCum să obțineți sfaturi mai bune ca chelner
  » » Cum să obțineți sfaturi bune în calitate de chelner

  © 2011—2020 ertare.com