Cum să obțineți calificări bune în economie

Pentru a vă face bine în economie, trebuie să dezvoltați o înțelegere profundă a teoriilor economice, a progreselor în domeniu și a matematicii aplicate. Rămâi informat prin citirea ziarelor și a revistelor, cum ar fi Financial Times și

Economistul. Pentru a excela în cursurile dvs., luați note bune, formați un grup de studiu și cereți ajutor atunci când aveți nevoie.

pași

Partea 1
Cunoaște economia

Image cu titlul Obțineți note bune în economie Pasul 1
1
Dezvoltați o înțelegere a teoriilor, a istoriei și a practicilor economice. Când începeți să studiați economia, vă scufundați în literatura academică existentă pe această temă. Verificați secțiunea economie din bibliotecă. Citiți ziare ca Financial Times sau reviste cum ar fi Economistul. Bloguri renumite precum economia Vizualizarea economistului sau Respectarea realității reprezintă surse bune de informații actualizate.
 • Întrebați un bibliotecar dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea secțiunii economice.
Podcast-urile sunt o modalitate foarte bună de a intra în lumea economiei. De exemplu, puteți să ascultați "Planet Money" din radioul american NPR.
 • Cărți de economie scrise pentru publicul larg și care sunt mai ușor de înțeles includ
 • Freakonomics: Un economist din punct de vedere politic explorează partea ascunsă a ceea ce ne afectează, Naked Economics ("Economia goală") și Economistul în pijamale.
 • Image cu titlul Obțineți note bune în economie Pasul 2
  2
  Urmăriți știrile Economia este legată de deciziile politice, mediul, climatul și mișcările sociale. Țineți cont de ceea ce se întâmplă în lume. Încercați să adunați o serie de perspective. Deși preferați CNN, ocazional verificați un canal cu un punct de vedere opus sau mai conservator. Asigurați-vă că accesați și surse străine. Dacă știți limba engleză, BBC sau Al-Jazeera oferă programare în limba engleză. Pentru a găsi programe economice specifice, aruncați o privire la următoarele:
 • CNN Dinero, prezentat de Xavier Serbia.
 • CNN în limba spaniolă oferă, de asemenea, programul GloboEconomía, prezentată de José Antonio Muntenegru.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 3
  3
  Se ocupă de scaune în campusul instituției dvs. de învățământ. Atunci când economiștii proeminenți vizitează campusul dvs., participați la scaunele dvs. Acest lucru vă va oferi informații despre noile evoluții din domeniu. Deși este posibil ca cunoștințele pe care le obțineți să nu aibă legătură directă cu următorul examen, este posibil să puteți folosi un exemplu de scaun într-o întrebare de test. Este probabil ca unele concepte pe care le-ați învățat deja (de exemplu, oferta și cererea) să apară pe scaun. Vaderea conceptelor aplicate în situații practice vă va ajuta să vă consolidați cunoștințele.
 • Partea 2
  Fiind un elev harnic în clasă

  Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 4
  1
  Pregătește-te înainte de curs. Citiți toate citirile atribuite Înregistrați orice vocabular nou, teorie, model, grafic sau măsură și orice întrebări pe care le puteți avea.
  • Citiți cu atenție introducerea și încheierea unui articol. Autori adesea folosesc introducerea pentru a rezuma materialul care trebuie tratat. Concluzia ar putea servi ca un rezumat și vă va ajuta să vedeți dacă ați omis ceva.
  • Planificați să dedicați două ore pentru a studia pentru fiecare oră de curs.
 • Image cu titlul Obțineți note bune în economie Pasul 5
  2
  Stați lângă fața. În cursurile de economie, încercați să stați în fața sălii de clasă. În acest fel, profesorul dvs. este mai probabil să vă vadă, să vă recunoască și să fie dispus să vă ajute. De asemenea, vor exista mai puține lucruri care vă distrag atenția de pe scaun (de exemplu, laptopurile altor persoane).
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 6
  3
  Luați note bune. Când profesorul tău dă un scaun, ia niște note atente. În timp ce nu trebuie să copiați fiecare cuvânt pe care îl spuneți, încercați să creați o schiță a ideilor dvs. Lăsați o margine stângă largă pentru a rezuma conținutul. Completați fiecare segment cu sub-puncte și date. Înregistrați orice definiție importantă. Lăsați o marjă dreaptă mai mică pentru propriile opinii despre material. Dacă spune profesorul tău "aceasta va fi în timpul examenului", Ia notă de asta!
 • Dacă profesorul dvs. oferă o prezentare PowerPoint, completați prezentarea cu detalii suplimentare. Este puțin probabil să vă furnizați toate informațiile direct.
 • Luarea de note de mână este de fapt mai bună pentru reținerea memoriei decât pentru a lua notițe pe un computer. Dacă aveți timp, faceți notele de mână și apoi le etichetați pe computer.
 • Desenează-ți propriile versiuni ale graficii. Când profesorul dvs. trage un grafic pentru a ilustra un concept pe tablă, desenați propria versiune. Chiar dacă dați o versiune tipărită a graficului, desenați practică și etichetați-o. Probabil că va trebui să reproduceți această abilitate mai târziu.
 • Concentrați-vă pe legătura dintre ideile pe care profesorul dvs. le explică sau le-a menționat mai devreme.
 • Scopul său este de a înțelege logica dintre numere într-o problemă matematică. Dacă nu înțelegeți conceptul, trageți un semn de întrebare asupra notelor dvs. și întrebați mai târziu un profesor sau un profesor asistent.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 7
  4
  Participați la curs. Este mai probabil să vă amintiți ce sa întâmplat în clasă dacă participați. Puneți întrebări când le aveți. Răspunde la întrebările pe care le știi. Participați la dezbateri. Oferte pentru a desena grafica. Multe clase au un grad de participare, dar, chiar dacă nu este așa, studenții activi vă vor ajuta să obțineți note mai bune.
 • Folosiți timp de clasă pentru a elimina orice confuzie cu privire la materialul acoperit, în loc să cereți întrebări logistice. De exemplu, în loc să cerem "Care este lectura pentru saptamana viitoare?", respectați-vă curriculum-ul. O întrebare bună ar fi "Îți explici cum a produs cifra asta? Nu am înțeles deloc".
 • Imaginea intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 8
  5
  Fii inteligent când iei teste. Când primiți testul, notați imediat orice formulă, teorie sau termen cheie pe care doriți să-l amintiți în timpul examenului. Citiți întregul examen și acordați atenție cât de multe puncte merită fiecare secțiune. Citiți toate instrucțiunile încet și cu atenție. Apoi, începeți cu întrebări la care vă simțiți cel mai încrezători.
 • Țineți cont de cerințele pentru echipamentul dvs. de scris. Dacă trebuie să utilizați un pix, faceți-o.
 • Vezi dacă orice întrebare este similară cu întrebările pe care le-au examinat în clasă.
 • Când răspundeți întrebărilor sau întrebărilor cu mai multe opțiuni "adevărat sau fals", căutați cuvinte precum "niciodată". "uneori". "mereu" sau "nici unul". Asigurați-vă că răspunsul dvs. este adecvat pentru cuvântul inclus.
 • Pentru întrebări de eseu, asigurați-vă că includeți o diagramă dacă vi se solicită. Urmați instrucțiunile cu atenție. Dacă sloganul spune "explica" ceva, fă-o Dacă vi se cere să desenați o diagramă și să identificați anumite marcaje, faceți acest lucru.
 • Scrieți lizibil și utilizați timpul bine.
 • Partea 3
  Dezvoltați obiceiuri inteligente de studiu

  Imaginea intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 9
  1
  Verificați notele după curs. În ziua de după curs, verificați notele. Dacă le-ați scris manual, asigurați-vă că vă puteți citi caligrafia. Dacă nu, corectați-l. Este mai ușor să corectați caligrafia rău mai repede decât după ce ați uitat ce ați scris. Examinați-vă pe orice termeni-cheie noi.
  • Utilizați marcaje, pixuri colorate, creioane și note lipicioase pentru a evidenția punctele importante.


 • Imaginea intitulată
  2
  Analizați grafica cu meticulozitate. Observați unitățile de măsură pe fiecare axă. Care este relația dintre axe? Ce concept încearcă să explice graficul (de exemplu, curbele de cerere și cerere)? De ce liniile urcă sau coboară în acea direcție?
 • Image cu titlul Obțineți note bune în economie Pasul 11
  3
  Finalizați-vă temele curând. Deși sunteți probabil ocupați, încercați să vă terminați în curând sarcinile. În acest fel, dacă aveți întrebări, puteți întreba profesorul sau profesorul asistent înainte de data livrării. Dacă terminați sarcina în ultimul moment, nu vă așteptați ca profesorul dvs. să răspundă la un e-mail la ora 3 a.m.
 • Când faceți lecturile atribuite, puneți întrebări înainte de a le citi pe baza principalelor concepte discutate în clasă sau a subiectului pe care le-ar putea adresa lectura. Citiți pentru răspunsuri la aceste întrebări.
 • Imagine cu titlul Obțineți note bune în economie Pasul 12
  4
  Studiați treptat examenele. Când vă revizuiți notele, studiați din greșeală pentru examenele viitoare. Continuați acest proces examinând sarcinile calificate atunci când le primiți. Adresați-vă profesorilor dvs. despre orice confuzie cu privire la răspunsurile greșite pe care le-ați avut.
 • Dacă profesorii dvs. nu discută despre formatul examenului, întrebați-l. Cereți informații despre ce tipuri de întrebări se vor pune și câte puncte va valora fiecare secțiune.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 13
  5
  Creați un ghid de studiu. Adunați ideile principale ale fiecărei sarcini, test sau eseu. Explicați fiecare concept în scris. Împărtășiți-vă ghidul cu un partener pentru a verifica dacă aceștia înțeleg același material.
 • Definiți cei cinci sau șase termeni cei mai importanți pentru fiecare capitol. Scrieți ideile cheie și trageți graficul cel mai esențial pentru fiecare capitol. Dați exemple de o problemă numerică și o problemă algebrică. Utilizați cantități și numere diferite de cele utilizate în exemplele din clasă.
 • Adresați-vă propriile întrebări ale examenelor și practicați-le să le răspundeți.
 • Faceți cartele mnemonice pentru termenii vocabularului.
 • Închiriați un tutore. Dacă aveți probleme cu înțelegerea economiei, luați în considerare angajarea unui tutore pentru a obține ajutor individual suplimentar.
 • Imaginea intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 14
  6
  Vizitați profesorii dvs. în momentul în care vă aflați în biroul dvs. Profesorii și profesorii asistentului au programe în care se află în biroul dvs. Folosește-le. Dacă aveți întrebări, utilizați acest timp pentru a le întreba. Este, de asemenea, o modalitate bună de a dezvolta o relație profesională cu instructorii dvs. Poate doriți să vă dezvoltați propriul proiect de cercetare în economie. Instructorul tău este mai probabil să vrea să fie mentorul tău dacă te cunoaște.
 • Nu vă așteptați ca profesorii să fie disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână prin e-mail sau prin telefon. De orele în care vă aflați în biroul dvs. există pentru acest motiv și e-mailul nu înlocuiește vorbirea cu aceștia personal în biroul dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 15
  7
  Țineți cont de obiectivele dvs. Când studiați pentru un examen dificil sau faceți o sarcină dificilă, amintiți-vă de ce studiați economia. Poate vrei să lucrezi pentru Consiliul Economic Național al țării tale. Poate vrei să fii profesor universitar într-o zi. Având o listă lângă biroul dvs. de ceea ce doriți să obțineți cu cunoștințele dvs. de economie vă va ajuta să vă mențineți motivați.
 • Partea 4
  Consolidați-vă cunoștințele de economie

  Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 16
  1
  Începeți un grup de studiu. O modalitate de a vă aminti informațiile pe care le învățați este să le comunicați altora. Adunați câțiva colegi de clasă și formați un grup de studiu. Acestea pot fi examinate înainte de examene și pot practica aplicarea teoriilor în studiile de caz.
  • Încercați să formați un grup de elevi cu abilități academice similare. Acest lucru vă va optimiza timpul de studiu și capacitatea dvs. de a vă ajuta reciproc.
  • Scopul nu mai mult de șase persoane din grup. Grupurile mai mari tind să se piardă mai ușor.
 • Imaginea intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 17
  2
  Aplicați-vă cunoștințele de economie în situațiile de zi cu zi. Lucrul bun în studierea economiei este că este relevant pentru viața de zi cu zi. De exemplu, puteți aplica conceptul de deficit în bugetul dvs. Resursele nu sunt nelimitate și trebuie să planificați utilizarea lor. Găsiți momente în timp ce cumpărați sau planificați banii în care puteți aplica teorii economice.
 • Puteți utiliza teoria utilității marginale sau puteți cumpăra produse care vă oferă cea mai mare plăcere pentru cost. De exemplu, ați putea cheltui 10 $ pe un manual economie sau 10 $ pe un bilet de film. În timp ce te-ai putea bucura de film timp de două ore, manualul te-ar putea ajuta să obții cel mai înalt nivel din clasa ta de economie, ceea ce te-ar putea ajuta să intri în școala absolventă și să te conduc la o carieră promițătoare. Retururile durabile ale manualului sunt mai mari.
 • Scăderea returnărilor funcționează luând în considerare dacă să cumpărați oa doua cafea cu lapte, de exemplu. Prima cafea cu lapte poate fi delicioasă. Costul a fost de 3.50 dolari și a meritat fiecare bănuț. Ați dori să beți puțin mai mult, dar probabil că beți doar o treime din a doua cafea, care va costa, de asemenea, 3,50 USD. Utilitatea (satisfacția) celei de-a doua cafea cu lapte este considerabil mai mică, astfel că nu este o decizie sensibilă.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în economie Pasul 18
  3
  Învățați un elev mai mic. Atunci când studiați economia, o modalitate de a vă consolida cunoștințele despre elementele de bază este aceea de a revizui materialul precedent prin predarea acestuia elevilor mai tineri. De exemplu, dacă vă aflați în ultimul an al colegiului, luați în considerare predarea studenților de primul an. Acest lucru va fi, de asemenea, benefic din punct de vedere economic, în sensul că veți câștiga bani.
 • sfaturi

  • Manâncați gustări periodic în timp ce studiați. Aceasta vă va crește energia și vă va reduce somnolența.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o economie foarte buna in Age of Empires 3Cum sa faci o economie foarte buna in Age of Empires 3
  Cum să te bucuri de viață într-o economie reaCum să te bucuri de viață într-o economie rea
  Cum să predați fundamentele teoriei muziciiCum să predați fundamentele teoriei muzicii
  Cum să citești un ziarCum să citești un ziar
  Cum să vă extindeți logica și cunoștințeleCum să vă extindeți logica și cunoștințele
  Cum să înțelegeți de ce o țară este bogată sau săracăCum să înțelegeți de ce o țară este bogată sau săracă
  Cum să obțineți un loc de muncă într-o economie dificilăCum să obțineți un loc de muncă într-o economie dificilă
  Cum să devii un auditorCum să devii un auditor
  Cum să devii un jurnalist autoCum să devii un jurnalist auto
  Cum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitateCum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitate
  » » Cum să obțineți calificări bune în economie

  © 2011—2020 ertare.com