Cum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizza

Dacă ești un băiat de livrare pizza care lucrează pentru Domino sau orice altă pizzerie, șansele sunt dependente de sfaturi generoase de bun venit. Nu puteți face prea multe pentru a obține sfaturi mai puternice - totuși, dacă faceți tot ce vă stă în putere, veți observa diferența pe termen lung.

pași

Imaginea intitulată
1
Memorați traseele. Trebuie sa stii cele mai importante rute din orașul tău și clienții regulate și să dea sfaturi bune să știe cine și cine nu este, și ce produse oferite de magazin pentru care lucrați. Veți mulțumi clienții mai mult dacă vă puteți răspunde la toate întrebările.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fii eficient Nu exagerati cu viteza, pentru a nu pune in pericol viata sau viata altora. Cu toate acestea, asigurați-vă că livrați pizza la timp. De asemenea, dacă sunteți responsabil de preluare a comenzilor prin telefon, spune clienților că pizza va lua un pic mai mult decât este de fapt nevoie pentru a ajunge acasă. Este probabil să fie dezamăgit un pic la început, dar dacă le dai pizza înainte de a se aștepta, va fi foarte fericit.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii foarte buni Zâmbiți, chiar dacă nu există nici un motiv să faceți acest lucru și râzi chiar dacă nu este nimic amuzant să râdeți. Întreabă-l pe client cum face, spune-i cât de frumos este casa lui sau dă orice altceva care îți permite să-ți arăți personalitatea prietenoasă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dacă se întâmplă ceva, cereți-mi scuze pentru o mulțime de fucționare. Apoi, remediați problema. Indiferent cât de mult spui că simți, asta nu va remedia problema. Cu toate acestea, un sifon liber poate face acest lucru. Chiar dacă nu veți obține un sfat bun în acest timp, vă vor aminti data viitoare când veți bate la ușă.


 • Imaginea intitulată
  5
  Clienți obișnuiți Se așteaptă să știi ce-i place.
 • Imaginea intitulată
  6
  Dacă clientul vă oferă un sfat bun, fiți recunoscător. Dacă vârful este foarte bun, mulțumiți-l excesiv. Clienții vor să știe că apreciați generozitatea lor și o veți lua în considerare data viitoare.
 • Imaginea intitulată
  7
  În general, încercați să arătați clientului că vă pasă cu adevărat și că vă luați munca foarte în serios. Acest gest simplu este foarte important, deoarece majoritatea clienților o iau în considerare în mod decisiv atunci când decide ce vârf să dea.
 • sfaturi

  • Aspectul este mai important decât crezi. Dacă te uiți înșfăcătoare, dacă nu te-ai bărbierit sau dacă ești dezordonat, clientul va avea acea imagine în mintea lui atunci când își mănâncă pizza. Clienții nu doresc ca angajații să nu aibă nimic de-a face cu alimentele lor și acest lucru se reflectă în sfaturile lor.
  • E vorba de personalitate. Faceți ceva pentru a vă diferenția de ceilalți oameni de livrare de pizza din lume. Fii expediat și prietenos. Mergeți la a doua mila pentru client.
  • Dacă sunteți ocupat și știți că veți întârzia, sunați clientul pe drum. Spuneți-i numele dvs. și că sunteți distribuitorul companiei pentru a crea o legătură personală cu el. Apoi, cereți-mi scuze. În acest fel, puteți să vă salvați să vă confruntați cu un client furios, puteți evita pierderea vârfului și chiar creșterea acestuia.
  • Rețineți că atunci când oferiți un sfat, clientul își arată aprecierea pentru un loc de muncă bine făcut. Aceasta nu este o cerință în nici un fel. Nu credeți că meritați un sfat pentru actul simplu de livrare a unei pizza.

  avertismente

  • Când conduci, trebuie să o faci inteligent și nu repede. Asigurați-vă că știți unde mergeți înainte de a părăsi magazinul. Nu accelerați Nu merită să obțineți un bilet sau, chiar mai rău, să suferiți un accident chiar și pentru cel mai generos tip. Rămâi în siguranță și nu puneți în pericol pe ceilalți șoferi.
  • Nu arăta că ceea ce contează cel mai mult pentru tine este vârful. Îngrijorați cu sinceritate clientul.
  • Amintiți-vă că serviciul intern de venituri al Statelor Unite consideră sfaturile ca venituri. Dacă nu raportați sfaturile pe care le primiți angajatorului dvs., este responsabilitatea dvs. să le raportați atunci când depuneți declarația fiscală. Păstrați înregistrări ordonate și adevărate, deoarece vă pot controla (și vă pot sancționa sau vă pot face să plătiți dobânzi dacă nu ați raportat veniturile menționate).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează costul pe centimetru pătrat al unei pizzaCum se calculează costul pe centimetru pătrat al unei pizza
  Cómo comer pizzaCómo comer pizza
  Cum să pui o bucată de pizzaCum să pui o bucată de pizza
  Cum sa faci burgeri de pizzaCum sa faci burgeri de pizza
  Cum se fac pâine de pâine de casă de casăCum se fac pâine de pâine de casă de casă
  Cum să faci pizza dulceCum să faci pizza dulce
  Cómo hacer pizza con pan tostadoCómo hacer pizza con pan tostado
  Cum sa faci pizza pestoCum sa faci pizza pesto
  Cum să faci pizza de legumeCum să faci pizza de legume
  Cum sa faci pizza de puiCum sa faci pizza de pui
  » » Cum să obțineți sfaturi bune dacă sunteți un om de livrare de pizza

  © 2011—2020 ertare.com