Cum să obțineți note bune în clasele de biologie

Succesul într-o clasă de biologie necesită timp, dedicație și memorare. Chiar dacă nu intenționezi să-ți urmezi o carieră în biologie, există modalități prin care poți să te referi la material pentru a stăpâni următorul test.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți note bune în clasa de biologie 01
1
Alegeți o zonă de studiu curată și liniștită, cu puțină distragere a atenției. Dacă nu puteți găsi o cameră adecvată la domiciliu, vizitați biblioteca locală.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în clasa de biologie 02
  2
  Colectați-vă materialele de studiu. Asigurați-vă că includeți cartele mnemonice, stilou sau creion, hârtie de șters, note și manuale.
 • Image cu titlul Obțineți grade bune în clasa de biologie Pasul 03
  3
  Programați-vă timpul de studiu. Veți învăța și vă amintiți mai mult dacă planificați mai multe sesiuni mai scurte de studiu pe o perioadă mai lungă de timp, în loc să acumulați totul în ultimul moment. Dacă aveți de gând să aveți o sesiune lungă, asigurați-vă că luați multe pauze.
 • Imagine cu titlul Obțineți note bune în clasa de biologie Pasul 04
  4
  Examinați capitolele alocate manualului. Scrieți ceea ce vă amintiți (în propriile cuvinte) a fiecărei pagini, după ce ați citit-o și ați scris orice definiție pe cartelele mnemonice. Reveniți la ele și completați detaliile care lipsesc înainte de a continua la pagina următoare.
 • Imaginea intitulată
  5
  Verificați notele de curs. Scrieți ceea ce vă amintiți după ce ați citit fiecare pagină, plasați definițiile cartelelor mnemonice și, în final, completați toate detaliile uitate.


 • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în clasa de biologie Pasul 06
  6
  Creați un ghid de studiu, care va acționa și ca un test simulat. Scrieți principalele concepte și definiții într-o listă.
 • Imagine intitulată Obțineți grade bune în clasa de biologie Pasul 07
  7
  Studiu pentru testul simulat. Verificați notele pe care le-ați luat din manual, rezumatul notei de clasă și cartelele mnemonice.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în clasa de biologie 08
  8
  Luați testul simulat. Obțineți o foaie separată de hârtie și, așa cum ați făcut cu fiecare set de note, notați tot ce vă puteți aminti pentru fiecare concept sau definiție. Dacă unele dintre răspunsurile dvs. erau prea superficiale, studiați din nou materialul și încercați să scrieți cât de mult puteți despre ele până când răspunsurile dvs. sunt mai detaliate.
 • Imagine intitulată Obțineți note bune în clasa de biologie Pasul 09
  9
  Luați răspunsurile finale ale testului simulat și folosiți-le pentru a studia pentru examenul real. În acest moment, nu ar trebui să revizuiți alte note sau definiții, deoarece ați asimilat cu exactitate toate informațiile.
 • Image cu titlul Obțineți note bune în clasa de biologie Pasul 10
  10
  Abordați adevăratul test cu încredere! Îmbrăcați-vă hainele pentru a doua zi, du-te la culcare într-un timp rezonabil, ridicați-vă devreme pentru o verificare finală și să aveți un mic dejun nutritiv. Vizualizați-vă rezolvarea bine a testului. Știți deja materialul, tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați pentru a trece ziua examenului.
 • sfaturi

  • De asemenea, obiceiurile de studiu bune te ajută în notele pentru eseul biologic. Amintiți-vă aceste sfaturi: înțelegeți, imaginați și relaționați. Relaționarea conceptelor și a ideilor este cheia cea mai importantă pentru a obține rezultate bune în biologie. Deci, practic!
  • Scrierea tot ce vă amintiți va avea nevoie de timp și de răbdare, dar va merita în cele din urmă. Deoarece ați scris răspunsurile în propriile cuvinte, este foarte probabil ca acestea să rămână în memoria dvs. pe termen lung după ziua testului, ceea ce înseamnă că ați învățat efectiv materialul. Această metodă este cea mai eficientă în clasele de biologie, datorită cantității enorme de material care trebuie memorat și folosit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te încurajezi să studieziCum să te încurajezi să studiezi
  Cum să înveți fără a uitaCum să înveți fără a uita
  Cum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitateCum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitate
  Cum sa alegi un curriculum pentru educatia acasaCum sa alegi un curriculum pentru educatia acasa
  Cum să studiezi când ai mai multe exameneCum să studiezi când ai mai multe examene
  Cum să studiezi biologiaCum să studiezi biologia
  Cum să studiezi în ultimul momentCum să studiezi în ultimul moment
  Cum să studiezi eficient examenele de biologie finalăCum să studiezi eficient examenele de biologie finală
  Cum să studiezi mai multCum să studiezi mai mult
  Cum să studiezi pentru examenul de biologie APCum să studiezi pentru examenul de biologie AP
  » » Cum să obțineți note bune în clasele de biologie

  © 2011—2020 ertare.com