Cum să obțineți asistență cu un contract GSA

Guvernul federal al Statelor Unite obține majoritatea mărfurilor și serviciilor sale ale companiilor private prin Administrația Generală a Serviciilor sau GSA (Administrația Generală a Serviciilor, pentru acronimul său în limba engleză). Contractele GSA se încheie cu companii private care doresc să furnizeze serviciile sau produsele lor guvernului federal. Deci, dacă sunteți interesat de acordul cu GSA, puteți găsi ajutor pentru contractul dvs. urmând pașii de mai jos.

conținut

pași

Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 1
1
Vizitați Biroul de utilizare a întreprinderilor mici (OSBU / Office of Small Business Utilization) al GSA. OSBU a fost creat pentru a ajuta întreprinderile mici să găsească și să obțină un contract GSA. Puteți vizita USBO online aici: https://gsa.gov/portal/content/105221 sau contactați-i la 1-855-OSBUGSA (672-8472). Unele dintre modalitățile (printre altele) în care OSBU vă poate ajuta cu contractul dvs. includ:
 • Arată cum să navigați în sistemul contractual federal. OSBU oferă instruire în persoană și on-line, concepute pentru a învăța cum să localizeze și să procure un contract de guvern, precum și un program de mentor-ucenic care facilitează parteneriatele dintre întreprinderi mici și dezavantajați cu antreprenori experimentați GSA. Puteți găsi programe de formare in apropiere de tine prin selectarea biroul regional GSA pe hartă, la următoarea adresă: https://gsa.gov/portal/event/getRegions
 • Oferiți-vă instrumentele necesare pentru a căuta oportunități de afaceri publice. De pe site-ul GSA puteți găsi și obține informații despre contractele GSA și oportunitățile actuale și viitoare prin intermediul guvernului federal. Instrumentele furnizate includ un motor de căutare de tip Google care permite utilizatorului să caute cuvinte cheie în baza de date privind achizițiile de contracte sau un motor de căutare mai avansat care permite utilizatorului să aleagă tipul de contract , locația contractului, codul de achiziție rezervat și chiar agenția care oferă contractul.
 • Vă ajută să găsiți oportunități de cumpărături disponibile pentru afacerea dvs. Opțiunile de cumpărare rezervate oferă întreprinderilor socio-economice specifice (cum ar fi în cazul în care proprietarii sunt veterani sau femei) o sumă datorată de contracte guvernamentale. Pentru a determina dacă afacerea dvs. se încadrează în oricare dintre categoriile socio-economice desemnate, consultați site-ul Small Business Auditions and Certifications al Asociației întreprinderilor mici (SBA / Small Business Association) de mai jos: https://sba.gov/category/ravigation-structure/contracting/working-with-government/small-business-certifications-audiences.
 • Furnizarea de servicii de consiliere și de asistență. OSBU menține o rețea de sprijin pentru întreprinderile mici, oferind consultanță privind marketingul, disputele și alte provocări cu care se poate confrunta compania dvs. atunci când încearcă să obțină un contract GSA. Cea mai rapidă modalitate de a primi sfaturi și informații despre serviciile de asistență din zona dvs. locală este să completați un formular de solicitare de informații la următoarea adresă: https://gsa.gov/portal/category/101355
 • Instrucțiuni (pas cu pas) să se înregistreze la GSA pentru a primi contracte guvernamentale. Înainte de a obține orice, furnizorii trebuie să completeze cerințele specifice de înregistrare. Instrucțiunile pentru completarea cerințelor pot fi găsite pe site-ul GSA, direct la următoarea adresă: https://gsa.gov/portal/content/104121
 • Răspundeți direct la întrebările specifice. Dacă aveți o întrebare specifică cu privire la afacerea dvs., puteți consulta GSA direct la următoarea adresă: https://gsa.gov/portal/category/101355
 • Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 2
  2
  Sunați sau vizitați un centru local de asistență tehnică pentru achiziții publice (PTAC) pentru asistență suplimentară pentru contractare. Fiecare stat (și unele teritorii ale Statelor Unite) are un PTAC care oferă formare și asistență pentru o taxă minimă sau fără costuri pentru întreprinderile mici care doresc să fie de acord cu GSA. Găsiți biroul cel mai apropiat de dvs. la următoarea adresă: https://aptac-us.org/rew/. Diferitele tipuri de asistență oferite de PTAC includ:
 • Asistență cu înregistrări și certificări guvernamentale. Certificările și înregistrările sunt necesare pentru a negocia cu agențiile guvernamentale la diferite niveluri și pot ajuta întreprinderile să devină mai competitive pe piața pactului guvernamental sau a GSA. PTAC vă poate ajuta să determinați tipul de certificări pe care compania dvs. le poate alege și să vă ajute în completarea aplicațiilor necesare. De asemenea, vă poate ajuta cu diferite înregistrări ale bazei de date care vor fi necesare pentru a participa la contractul GSA.
 • Evenimente de creare de alianțe. Evenimentele de construire a parteneriatului sunt în general sponsorizate de PTAC-uri și pot oferi proprietarilor de afaceri mici o modalitate de a se conecta cu alți directori din cadrul agențiilor, contractorilor și altor întreprinderi care pot oferi oportunități de subcontractare.
 • Pregătirea propunerii. Pregătirea unei propuneri ca răspuns la o cerere deschisă sau un contract deschis (public) poate fi dificilă, dar un specialist PTCA sau de achiziții publice vă poate ajuta să răspundeți chiar și celui mai complicat contract GSA.
 • Probleme de performanță sau executarea contractului. Chiar și după ce ați asigurat un contract GSA, un PTAC vă poate ajuta cu probleme legate de performanța dvs., inclusiv, dar fără a se limita la: negocieri, contabilitate, controlul calității și planuri de prevenire a accidentelor.
 • Pregătiri pentru un audit. Când este timpul pentru un audit, PTAC vă poate ajuta să vă pregătiți oferindu-vă informații despre ce să vă așteptați, ce documentație să pregătiți și cum să o păstrați în ordine.
 • Cursuri și ateliere Multe PTAC oferta (sau gratuit), ateliere și resurse cuprinzătoare și economice pentru a ajuta afacerea dvs. pentru a obține merge cu un contract de GSA, pentru a afla cum pentru a naviga sistemul federal de contract pentru a găsi oportunități adecvate, să pregătească propuneri ca răspuns la o solicitare și publicitate produsul sau serviciul dvs. într-un mod mai eficient.
 • Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 3
  3
  Utilizați biroul de contractare guvernamental (GC / Guvernul contractant) al biroului Asociației întreprinderilor mici (SBA) din Statele Unite. GC sprijină întreprinderile mici și întreprinderile defavorizate în cercul federal de contractare. Pe site-ul GC, utilizatorii pot căuta contracte GSA deschise, localizați GSA formular, cererile și înregistrările, și să se alăture rețelei de asistență SBA, locație și externalizarea aplicare oportunități externalizate de companii cu Contractele GSA. Puteți găsi GC online la următoarea pagină web: https://sba.gov/about-offices-content/1/2986 sau contactați-le prin telefon la (202) 205-6460 pentru asistență suplimentară.
 • Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 4
  4


  Contactați biroul Utilizarea mici și dezavantajați Utilizarea de afaceri (OSDBU / Oficiul de mici și Utilizarea Dezavantaj firmei pentru) sau Oficiul Utilizarea Small Business (OSBU / Oficiul de utilizare Small Business), care este în cadrul agenției pe care doriți să îl contactați. Fiecare agenție guvernamentală care utilizează contractele BSA are un OSDBU sau OSBU pentru a ajuta întreprinderile mici care doresc să convină asupra unui contract GSA cu aceștia. Dacă aveți în prezent un contract GSA cu aceștia sau doriți să obțineți una cu una sau mai multe agenții guvernamentale specifice, contactați OSDBU sau OSBU în cadrul agenției respective pentru asistență.
 • Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 5
  5
  Vizitați site-ul OSDBU federal. Pe site-ul veți găsi o listă de link-uri către diverse agenții guvernamentale pe care le poate furniza informații generale despre pacte GSA și să vă ajute cu GSA-ul, precum și să furnizați o listă a membrilor OSDBU sau agenții care oferă asistență și contractele GSA. Puteți găsi lista membrilor la următoarea adresă: https://osdbu.gov/members.html și o listă a altor agenții guvernamentale utile la următoarea adresă: https://osdbu.gov/sb_links.html.
 • Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 6
  6
  Ia un curs SBA oferă mai multe cursuri online care îi învață pe proprietarii de afaceri și pe angajați să aibă mai mult succes cu contractele federale și GSA. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web SBA la următoarea adresă: https://sba.gov sau înscrieți-vă pentru un curs.
 • Imaginea intitulată Obțineți ajutor cu un contract GSA Pasul 7
  7
  Închiriați un profesionist. Firmele de consultanță în planificare, avocații și firmele de asistență pentru contracte oferă mai multe servicii contractuale GSA. Dacă încă nu aveți un contract GSA, un consultant vă poate ajuta să stabiliți dacă pactul guvernamental va fi benefic pentru compania dvs. și dacă sunteți sau nu eligibil (ă) să aplicați. Consilierii GSA vor face cea mai mare parte a activității pentru a obține un contract și vor oferi asistență și supraveghere continuă a contractului după ce vi se va acorda un contract GSA.
 • sfaturi

  • Deoarece nu există nicio limită a numărului de agenții guvernamentale din care să solicitați asistență pentru contractul dvs. GSA, puteți să contactați toate agențiile pe care le considerați necesare.
  • Dacă este posibil, explorați site-urile agențiilor înainte de a le contacta prin telefon cu orice întrebări. De multe ori, agenții guvernamentale îi vor referi pe cei care vă apelează la site-ul dvs. pentru a răspunde întrebărilor frecvente și pentru întrebări care nu se referă în mod specific la afacerea apelantului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă anulați contractul de participare într-o sală de gimnasticăCum să vă anulați contractul de participare într-o sală de gimnastică
  Cum să obțineți asigurare de sănătate în ArgentinaCum să obțineți asigurare de sănătate în Argentina
  Cum să obțineți un loc de muncă dentar la un cost redusCum să obțineți un loc de muncă dentar la un cost redus
  Cum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în ColumbiaCum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în Columbia
  Cum să găsiți informații despre oameniCum să găsiți informații despre oameni
  Cum să găsiți un loc de muncă în administrarea sănătățiiCum să găsiți un loc de muncă în administrarea sănătății
  Cum se scrie un apendice la contractCum se scrie un apendice la contract
  Cum se scrie un contract de consiliereCum se scrie un contract de consiliere
  Cum se scrie un contract de muncăCum se scrie un contract de muncă
  Cum să plătiți pentru școala de clasăCum să plătiți pentru școala de clasă
  » » Cum să obțineți asistență cu un contract GSA

  © 2011—2020 ertare.com