Cum să te facă să citești mai întâi instrucțiunile

Imaginea casetei face ca asamblarea noii biciclete să pară foarte ușoară - deci de ce complicați instrucțiunile lungi și dificile atunci când vă puteți uita pur și simplu la designul imaginii și o puteți termina în jumătate de timp? Dacă vă păreți cazul, puteți fi unul dintre multele persoane care ar prefera să improvizeze decât să se așeze și să revizuiască un manual de instrucțiuni complicat. Poate că uneori veți fi norocoși și veți afla cum funcționează ceva sau cum puteți pune împreună jucăria sau echipamentul, dar de cele mai multe ori ajungeți la 5 piese suplimentare, iar fiica dvs. cade pe față, deoarece bicicleta se dezintegrează când se plimbă. La fel ca nașterea, uneori uită unele dintre dificultățile legate de a nu citi mai întâi instrucțiunile. Cu toate acestea, pentru siguranța dvs. și pentru familia dvs., în acest articol veți învăța cum să vă forțați să citiți instrucțiunile.

pași

Imaginea intitulată Forțează-te să citești instrucțiunile Primul pas 1
1
Configurați motivele pentru care evitați manualele de instrucțiuni sau de instrucțiuni. Unii oameni au citit în mod constant direcțiile, de la început până la sfârșit, dar tu nu. De ce?
 • Crezi că instrucțiunile sunt o pierdere de timp. Vrei doar carnea și cartofii noului articol și nu trebuie să știi fiecare detaliu despre el.
 • Crezi că știi deja ce faci. Unii oameni cred că știu deja și avansează pentru că este ușor să asamblați articolul sau să administrați medicamentul.
 • Ești prea ocupat sau prea repede ca să nu mai citești toate instrucțiunile. Mulți oameni lucrează la viteza luminii, încercând să facă mai multe lucruri pe zi decât Hercule. Când revizuiți broșura de instrucțiuni, se pare că vă va lua mult timp să le citiți.
 • Imaginea intitulată Forțează-te să citești instrucțiunile Primul pas 2
  2
  Cel puțin verificați instrucțiunile de fiecare dată când primiți un articol nou. Fie că este vorba despre un nou sistem de divertisment pe care trebuie să-l asamblați, fie despre un iPod mai modern, trebuie să-ți spui că trebuie să iei instrucțiunile și să le dai cel puțin o șansă.
 • Amintiți-vă ultima dată când ați încercat să asamblați sau să folosiți ceva nou și a explodat în fața dumneavoastră. Din fericire, articolul nu a explodat cu adevărat în fața ta, dar au existat mai multe anomalii și abuzuri mai devreme dacă ai refuzat să citești instrucțiunile. Gândiți-vă la ce a mers prost și la motivele pentru care a mers prost (cel mai probabil pentru că nu ați citit instrucțiunile).
 • Dați conturi unei alte persoane. Spuneți soțului, colegului de cameră sau prietenului că trebuie să stați în spatele obiectivului dvs. de a citi mai întâi instrucțiunile.
 • Imagine intitulată Forțează-te să citești instrucțiunile Primul pas 3


  3
  Determinați cât de important este citirea instrucțiunilor. Țineți minte consecințele că nu le citiți. În unele cazuri, acest lucru ar putea face ca dumneavoastră sau familia dumneavoastră să fiți în pericol.
 • Este un articol care ar putea pune în pericol pe tine sau pe familia ta pentru că nu citești instrucțiunile? Dacă intenționați să administrați un medicament sau un dispozitiv de siguranță, citirea instrucțiunilor nu poate provoca rănirea sau moartea. De exemplu, dacă nu citiți instrucțiunile referitoare la modul de instalare în siguranță a scaunului pentru copii în vehiculul dvs., puteți face diferența între faptul că copilul dvs. tânără revine în urma unui accident sau nu.
 • Ați putea să asamblați sau să utilizați articolul incorect, ceea ce vă poate răni pe dvs. sau pe altcineva? De exemplu, dacă intenționați să utilizați un sistem de citire a tensiunii arteriale la domiciliu, evitarea instrucțiunilor dvs. vă va determina să citiți greșit sau să interpretați greșit o lectură (eventual vă duc să pierdeți informațiile de salvare a vieții)?
 • Imaginea intitulată Forțează-te să citești instrucțiunile Primul pas 4
  4
  Rețineți că ați putea pierde caracteristici importante sau interesante. Amintiți-vă ultima dată când ați improvizat când ați asamblat un sistem de divertisment și ați descoperit mai mulți ani mai târziu că sistemul avea o componentă suplimentară pentru stocare.
 • Ați cheltuit deja pe element, deci asigurați-vă că profitați de fiecare bănuț. Puteți plăti pentru funcții suplimentare pe care nu le utilizați, pur și simplu pentru că ați omis instrucțiunile.
 • Dacă ignorați instrucțiunile, puteți încetini progresul. De exemplu, dacă primiți un antibiotic de la medic și singurul mod în care pastila este absorbită este să o luați pe stomacul gol, ar fi important să știi să accelerezi recuperarea. Este posibil să luați pilula cu mese numai pentru a avea o altă rundă a aceluiași medicament deoarece nu se îmbunătățește.
 • Caracteristicile articolului ar putea economisi timp și bani. Și dacă, dacă caracteristica pe care ați pierdut-o, ar putea să vă eficientizeze ziua sau să economisiți bani pe termen lung? De exemplu, multe computere noi au capacitatea de a "conecta și de a juca", dar dacă utilizatorii nu citesc manualul de instrucțiuni, nu vor realiza niciodată că sistemul lor are caracteristici încorporate care îi pot ajuta să-și facă treaba sau să-și gestioneze zi.
 • sfaturi

  • În unele cazuri, nu este necesar să citiți instrucțiunile de la început până la sfârșit. Mai degrabă, revizuiți-le și apoi acordați atenție secțiunilor care se referă la nevoile dvs. De exemplu, dacă aveți de gând să citiți instrucțiuni despre cum să luați un anumit medicament, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la farmacologia medicamentului, ci mai degrabă cum să îl luați în mod corespunzător.
  • Luați în considerare amestecarea metodei originale cu instrucțiunile. Dacă vă place să priviți desenul sau imaginea casetei când asamblați un element, completați-vă metoda cu manualul de instrucțiuni pentru a vă asigura că o asamblați corect.

  avertismente

  • Citiți întotdeauna instrucțiunile atunci când trebuie să administrați un medicament. Doza sau amestecul greșit al anumitor medicamente pot fi letale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să invitați toți prietenii dvs. pe pagina sau grupul dvs. pe FacebookCum să invitați toți prietenii dvs. pe pagina sau grupul dvs. pe Facebook
  Cum se joacă XboxCum se joacă Xbox
  Cum se scrie instrucțiunile unui jocCum se scrie instrucțiunile unui joc
  Cum să numiți animale sau jucării umpluteCum să numiți animale sau jucării umplute
  Cum să înveți un copil să se plimbe cu bicicletaCum să înveți un copil să se plimbe cu bicicleta
  Cum să gătești pastele al denteCum să gătești pastele al dente
  Cum să evitați greața când citiți într-o mașinăCum să evitați greața când citiți într-o mașină
  Cum să distrugi în mod creativ copia ta de "Distruge acest jurnal"Cum să distrugi în mod creativ copia ta de "Distruge acest jurnal"
  Cum se instalează un sistem de deschidere a ușii de garajCum se instalează un sistem de deschidere a ușii de garaj
  Cum să citiți etichetele pentru îngrijirea hainelorCum să citiți etichetele pentru îngrijirea hainelor
  » » Cum să te facă să citești mai întâi instrucțiunile

  © 2011—2020 ertare.com