Cum să observi discriminarea după vârstă

Oamenii care nu au crezut niciodată să facă comentarii rasiste sau sexiste la locul de muncă, nu se gândesc de două ori la batjocura adulților mai în vârstă. Cu toate acestea, această discriminare de vârstă este împotriva legii. Discriminarea din cauza vârstei, tratarea unei persoane mai puțin favorabilă din cauza vârstei, crește. Din 2007, plângerile din acest motiv au crescut cu 17%, dar experții spun că acest număr este încă foarte scăzut. Multe persoane care sunt victime ale discriminării pe motive de vârstă nu o pot dovedi, iar mulți pur și simplu nu știu cum să o detecteze.

pași

Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 1
1
Cunoașteți legile privind discriminarea adulților în vârstă.
 • Decretul privind discriminarea din cauza vârstei din 1975 proclamă că este ilegal discriminarea în funcție de vârstă în activitățile și programele care primesc ajutor federal pentru finanțare. De exemplu, un program de locuințe care primește fonduri federale nu poate închide pe cineva deoarece este "prea vechi".
 • Discriminarea pe motive de vârstă a reprezentat o problemă recurentă la locul de muncă, deși decretul privind discriminarea în funcție de vârstă la locul de muncă în 1967 interzice discriminarea în funcție de vârstă a persoanelor de la vârsta de 40 de ani și peste la locul de muncă . Acest decret este de origine americană, iar alte țări ar putea avea unele similare.
 • În 1998, discriminarea pe motive de vârstă a devenit ilegală în program
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 2
  2
  Ați văzut vreodată o reclamă de locuri de muncă în căutarea unei persoane care a absolvit recent colegiul? Deoarece majoritatea persoanelor care tocmai au absolvit colegiu sunt sub 40 de ani, acest exemplu de discriminare din cauza vârstei ar însemna că "persoanele în vârstă nu se aplică".
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 3
  3
  Ascultați cu atenție limba folosită de recrutorii de locuri de muncă. Recrutarea de noi angajați într-un mod care exclude pe ceilalți este discriminare din cauza vârstei.
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 4
  4
  Recunoaște discriminarea adulților mai în vârstă, atunci când angajatorii refuză să acorde o muncă persoanelor "de o anumită vârstă".
 • De asemenea, obtinerea de oameni pentru a da un test care nu este legat de locul de muncă ar putea fi un alt mod de a descuraja adulții mai în vârstă de a aplica pentru un loc de muncă.
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 5
  5
  Cereți o referință de lucru. Un angajator sau agenție de ocupare a forței de muncă care refuză să dea referințe despre un adult mai în vârstă acționează împotriva legii.
 • Un alt exemplu de discriminare pe motive de vârstă este un angajator care refuză să dea referințe la locul de muncă sau face comentarii cum ar fi "este un angajat bun pentru vârsta lui".
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 6


  6
  Refuză să fie primul care a fost concediat pentru că era aproape de vârsta de pensionare. Angajatorii nu pot alege să concedieze în mod egal angajații mai în vârstă.
 • Imaginea cu titlul Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 7
  7
  Acesta aspiră la același salariu și beneficii ca și ceilalți angajați care efectuează un loc de muncă similar.
 • Singura dată în care un angajator poate reduce beneficiile unui angajat senior este atunci când beneficiile acestuia au aceleași costuri ca și cele ale unui tânăr angajat.
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârstă spontală Pasul 8
  8
  Înscrieți-vă în programe de instruire și de învățare care oferă același lucru pentru persoanele de toate vârstele.
 • Imaginea intitulată
  9
  Documentați orice tip de agresiune legată de vârstă. Plasarea de scutece pentru adulți pe birou este agresiunea din cauza vârstei.
 • Hărțuirea poate fi ofensatoare și include comentarii deranjante.
 • Imaginea intitulată Discriminare la vârsta la fața locului Pasul 10
  10
  Determinați-vă abilitatea de a vă face treaba și de a pune întrebări despre ea fără referire la vârsta dvs.
 • Puteți cere doar o fotografie pentru a identifica persoana după ce ați acceptat un loc de muncă.
 • sfaturi

  • Este important ca toți cei de la locul de muncă, inclusiv angajații mai în vârstă, să rămână bine informați despre domeniul carierei. Recunoașteți importanța continuării studiilor și adaptarea la schimbările din domeniul carierei.

  avertismente

  • În 2009, o decizie a Curții Supreme de Justiție a făcut mai dificilă demonstrarea discriminării din cauza vârstei. Organizații precum AARP încearcă să inverseze acest lucru.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează un program simplu în PythonCum se creează un program simplu în Python
  Cum se instalează Age of Empires 3 fără disc 1Cum se instalează Age of Empires 3 fără disc 1
  Cum să consolideze imunitatea copiilor de vârstă înaintatăCum să consolideze imunitatea copiilor de vârstă înaintată
  Cum să ajuți un bătrân cu alimentația luiCum să ajuți un bătrân cu alimentația lui
  Cum de a cumpăra o armă de foc în MichiganCum de a cumpăra o armă de foc în Michigan
  Cum se calculează vârsta câinilorCum se calculează vârsta câinilor
  Cum se determină vârsta unui câine prin intermediul dințilorCum se determină vârsta unui câine prin intermediul dinților
  Cum de a îmbunătăți apetitul unui câine seniorCum de a îmbunătăți apetitul unui câine senior
  Cum se calculează vârsta unei persoane care folosește palmistryCum se calculează vârsta unei persoane care folosește palmistry
  Cum să comunicați cu o persoană cu dizabilități mintaleCum să comunicați cu o persoană cu dizabilități mintale
  » » Cum să observi discriminarea după vârstă

  © 2011—2020 ertare.com