Cum să nu te plictisești la locul de muncă

Timpul liber este inevitabil în multe locuri de muncă - cu toate acestea, chiar dacă într-adevăr nu aveți nimic de făcut, probabil că șeful dvs. nu va fi fericit să vă vadă distras. Fii precaut sau investește-ți timpul făcând ceva productiv, care nu îți amăgește mintea la fel de mult ca și așteptarea unui client sau a unui e-mail.

pași

Metoda 1
Pierderea timpului într-un mod distractiv

Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 1
1
Trimiteți un mesaj text unui prieten. Au o conversație cu un prieten șomer sau cu o slujbă la fel de plictisitoare. Mai întâi, coborâți întregul volum al telefonului și fiți subtil. Nu te mai uita la telefon sau va fi foarte evident că îți pierzi timpul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Țineți activitățile ascunse pe computer. Dacă este posibil, mutați ecranul de la uși și ferestre și puneți computerul și jocul în modul silențios. Acordați-vă ceva timp să vă deghizați activitățile chiar mai mult în cazul în care cineva intră.
 • Ascundeți bara de pornire sau Dock. Faceți clic dreapta (sau faceți clic în timp ce apăsați comanda) aici și activați "Ascunde", astfel încât nimeni să nu poată vedea ce ați deschis.
 • Aflați tastele rapide pentru închideți filele, să le minimalizați sau să le schimbați la alt program. Pentru a schimba programele, încercați altTab pe Windows sau cmdTab pe un Mac. Nu redați jocuri în modul ecran complet, deoarece este posibil să nu le puteți reduce la minimum.
 • Dacă vă este foarte frică de a fi descoperită, aruncați o privire aceste opțiuni software pentru a camufla site-urile de social networking sau pentru a vă anonim activitatea pe internet.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 3
  3
  Distreaza-te online. Vizitați un site de jocuri online cum ar fi Kongregate, o galerie de artă ca DevianArt sau căutați site-uri mai specializate. Se pare că ați găsit un site numit wikiHow. Puteți găsi câteva linkuri interesante în pagina de pornire.
 • Această opțiune poate fi periculoasă, mai ales dacă ecranul computerului este vizibil pentru colegii sau pentru oricine intră în cameră. Unele companii monitorizează chiar și utilizarea internetului de către angajații lor.
 • Pentru o divertisment care pare mai mult "oficial", măsoară viteza cu care scrieți online și încearcă crește numărul de cuvinte pe minut ce poți scrie?
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 4
  4
  Desenați imagini Luați un creion sau un pix și trageți o imagine simplă a oricărui lucru care vine în minte. Dacă aveți talent artistic, trageți o imagine pentru un prieten și dați-i cadou.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 5
  5
  Căutați aplicații de divertisment. Dacă sunteți obosit de jocuri pe telefon, educați-vă cu o aplicație de cultură generală sau comparați diferitele aplicații organizaționale. Păstrați telefonul în modul silențios și sub birou. De asemenea, îl puteți pune lângă un teanc de hârtii sau puteți pune un dosar pe ecran.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 6
  6
  Citiți o carte Dacă aveți o mulțime de timp liber la locul de muncă, unii angajatori vă vor lăsa să citiți pentru a trece timpul. Dacă trebuie să fii discret, adu o carte de buzunar pe care să o poți pune într-un sertar sau în buzunarul hainei tale. Ebook-urile sunt o altă opțiune. Există multe ebook-uri gratuite online sau în magazinele de aplicații.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 7
  7
  Inventați jocuri cu un coleg de muncă. Dacă aveți un prieten în mediul de lucru care încearcă, de asemenea, să ucidă timpul, inventați o competiție proastă pentru ao face mai interesantă. Uite cine poate arunca hârtii în coșul de gunoi de la mai departe sau cine poate pune cele mai ridicolete cuvinte într-o conversație fără ca cineva să observe. Iată alte idei pe care le puteți reveni la o competiție frecventă în timpul săptămânii de lucru:
 • Plasați un clip de pe hainele cuiva fără a vă observa. Dacă reușiți, acea persoană ar trebui să treacă clipul către altcineva.
 • juca "fotografia criminală" și atribuie fiecărei persoane un alt jucător aleator ca țintă. Dacă luați o fotografie a feței țintă, acea persoană pierde și trebuie să aveți grijă de obiectivul care i-a fost atribuit.
 • Dacă există scaune de birou în mediul de lucru, vedeți cine poate termina ziua de lucru fără să atingă podeaua biroului.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 8
  8
  Aflați origami Dacă aveți Mult timp liber, origami este un hobby care necesită multe ore de practică și nu necesită mult spațiu. Începeți cu o carte de origami pentru începători sau a ghid online. O hârtie tare, pătrată este mai bună, dar puteți crea propriile pătrate prin tăierea hârtiei de birou obișnuite dacă doriți ca creațiile dvs. să fie mai puțin evidente.
 • Metoda 2
  Pierderea de timp productiv

  Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 9


  1
  Încercați să faceți munca plăcută. Dacă simțiți că lucrul este ultimul lucru pe care doriți să îl faceți, încercați să vă schimbați concentrarea. Încearcă să vorbești mai mult cu colegii tăi sau să încerci să-i întâlnești în afara biroului pentru a crea o atmosferă mai caldă de lucru. Încurajați-vă să vă terminați munca oferindu-vă o recompensă la sfârșitul fiecărei ore, cum ar fi o gustare sau o pauză de cinci minute.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 10
  2
  Oferte pentru a ajuta un coleg. Umblați puțin și cereți unui colaborator dacă are nevoie de ajutor. Credeți ce vă spune dacă respinge oferta dvs. Întreruperea muncii prin oferirea constantă a ajutorului dvs. este contraproductivă.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 11
  3
  Organizați-vă e-mailul de lucru. Verificați toate e-mailurile necitite până când nu ați răspuns cât de mult puteți. Odată ce ați făcut-o, utilizați sistemul "dosare" sau "etichete" a corespondenței pentru a vă organiza corespondența. Puteți să vă împărțiți corespondența în datele de la "răspuns" (astăzi, în această săptămână sau în această lună), în proiecte sau tipuri (anunțuri, referințe și documente personale).
 • Dacă sistemul dvs. de e-mail se bazează pe Gmail, puteți filtrarea automată a mesajelor noi pentru a le clasifica în categoriile corecte.
 • Dacă aveți un computer de lucru cu multe documente, organizarea acestora poate fi o sarcină nesfârșită (ceea ce este probabil ceea ce căutați).
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 12
  4
  Încercați puțină întindere a luminii. Nu numai că este bine pentru tine, ci și o modalitate bună de a-ți petrece timpul. Puteți face multe exerciții în timpul ședinței, incluzând răsucirea umerilor și a gâtului și îndoirea mușchilor picioarelor și brațelor.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 13
  5
  Investigați problemele legate de muncă. Poate fi dificil pentru șeful tău să te pedepsească pentru că ai petrecut timp în birou încercând să fii mai bun la slujba ta. Citiți bloguri sau studii online legate de domeniul dvs. sau luați o carte despre subiectul de studiu în timpul liber.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 14
  6
  Faceți un calendar de casă. Puteți crea un calendar de acasă utilizând hârtie sau carton tipărit, dacă acestea sunt disponibile în mediul dvs. de lucru. Această sarcină poate dura tot timpul de care aveți nevoie (de la capsarea rapidă la trecerea unui șir prin perforații). După ce ați tăiat paginile, utilizați o riglă pentru a desena șase linii verticale și împărțiți paginile în șapte zile. Desenați patru linii orizontale pentru a împărți zilele în cinci rânduri și veți avea suficiente pătrate pentru a reprezenta o lună. Copiați un calendar online pentru a marca zilele și pentru a evita greșelile.
 • Dacă aveți mai mult timp liber, setați un cod de culoare pentru fiecare lună și scrieți concediile și zilele de naștere ale familiei cu un an în avans.
 • Dacă nu doriți să creați un calendar pe cont propriu, convertiți un notebook vechi într-o agendă zilnică care conține două sau trei zile pe fiecare pagină.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 15
  7
  Curățați spațiul de lucru și zona comună. Rearanjați sertarele biroului. Scoateți coșul de gunoi sau curățați băile. Dacă într-adevăr nu aveți de lucru, șeful dvs. vă poate da mai multă muncă dacă vă vede că faceți alte sarcini secundare.
 • Imaginea intitulată Kill Time at Work Pasul 16
  8
  Găsiți un nou loc de muncă Este adevărat că aceasta este una dintre principalele activități pe care nu ar trebui să le surprindeți la lucru. Dar dacă ați ajuns la această parte a ghidului, poate că este timpul să căutați mai multe oportunități de stimulare.
 • sfaturi

  • Dacă aveți sarcini, faceți-le.
  • Dacă aveți o muncă pe care trebuie să o faceți și dacă aveți probleme de găsire a motivației, încercați să împrăștiați mai multe sarcini și să investiți cincisprezece minute în fiecare dintre acestea. Programați o pauză de cinci minute la fiecare 30 sau 60 de minute pentru a vă răcori.
  • Căutați programe precum ZHider sau ClickyGone, astfel încât să puteți ascunde rapid programele care nu au legătură cu munca.
  • Jucați-vă cu materiale de birou dacă lucrați într-o cameră. grindă bile cu benzi elastice, lanțuri cu cleme, curele și bile cu cleme de foldere.

  avertismente

  • Dacă supraveghetorul dvs. vă surprinde prin pierderea timpului pe cheltuiala dvs., vă puteți pierde locul de muncă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să apară ca fiind deconectat pentru cineva de pe FacebookCum să apară ca fiind deconectat pentru cineva de pe Facebook
  Cum se face chat cu linia de comandăCum se face chat cu linia de comandă
  Cum să încetați să vedeți "Ca" unui prieten pe FacebookCum să încetați să vedeți "Ca" unui prieten pe Facebook
  Cum să ștergeți conversațiile Skype pe un PC sau MacCum să ștergeți conversațiile Skype pe un PC sau Mac
  Cum să eliminați bara de instrumente LookCum să eliminați bara de instrumente Look
  Cum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC SuiteCum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC Suite
  Cum se trimite un mesaj privat pe Google+Cum se trimite un mesaj privat pe Google+
  Cum să trimiteți și să primiți date de pe telefonul mobil la computerCum să trimiteți și să primiți date de pe telefonul mobil la computer
  Cum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobilCum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobil
  Cum de a face capturi de ecran sau de a imprima ecrane pe un Mac folosind aplicația SnapshotCum de a face capturi de ecran sau de a imprima ecrane pe un Mac folosind aplicația Snapshot
  » » Cum să nu te plictisești la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com