Cum să negociezi un salariu de plecare ridicat

Chiar și atunci când ați reușit să vă ocupați de visurile voastre, problema salariului este încă în așteptare. Este posibil să negociem un salariu de bază ridicat? Da, este posibil, atâta timp cât aveți o idee despre propria valoare și știți cum să vă prezentați propunerea. Iată câteva sugestii pentru a vă ajuta pe calea ultimei negocieri înainte de a vă angaja noua poziție.

pași

Imaginea intitulată
1
Depășiți orice reticență de a cere un salariu ridicat. Dacă sunteți un fel de persoană care nu dorește să solicite mai mulți bani din motive, de la frică la întrebarea la o problemă a stimei de sine sau la lipsa de încredere în abilitățile tale, este timpul să te confrunți cu temerile tale. Fiți recunoscători pentru a obține un loc de muncă în vremuri dificile, simțiți nerăbdători să primiți "nu", sau care nu doresc să fie reproșați pur și simplu prin a cere nu sunt modalități bune de a aborda problema. Oricare ar fi motivul pentru care te oprește, este și faptul că nu vei avea cea mai bună afacere. Mai jos sunt câțiva factori comuni care împiedică oamenii să negocieze în cel mai bun mod:
 • Frica: probabil cel mai frecvent motiv pentru care oamenii nu caută o creștere a sumei inițiale are de a face cu diferite temeri de respingere, să se uite resentimente foarte agresiv al sefilor viitoare și să se simtă rău în cazul în care răspunsul este negativ. Frica este un ucigaș al tuturor lucrurilor bune din viață și cu cât vă confruntați mai devreme, cu atât va fi mai bine pentru dvs., din punct de vedere mental și financiar.
 • Justificați salariul oferit: Spuneți-vă că salariul oferit este suficient de bun, că nu aveți nevoie de mai mult sau că vă veți plăti atât de mult încât banii pe care îi câștigați vor fi suficienți, etc., sunt toate "scuze". Scuzați-vă să nu încercați, să compromiteți sau să negociem. Meriți mai mult decât atât! La urma urmei, esti atât de pasionat de munca pe care ai face-o gratuit? Nu, desigur, nu, pentru că nu este vorba despre asta "că" un fel de pasiune!
 • Umilința: Un pic de smerenie este întotdeauna bun, dar nu merită să fie o viață deprimat, mai ales atunci când bunăstarea ta este în joc. Câștigați mai mult decât vă faceți griji despre prietenii sau familia și să nu fie văzută ca cineva umil sau subestimat pentru a fi talentat și nu trebuie să încerce atât de tare, nu sunt semne sănătoase de umilință - sunt doar modalități de a te descuraja sa ceri o marire de salariu. Vor exista deja mai multe oportunități pentru a vă arăta umilința atunci când șeful tău va lua tot creditul pentru munca ta! Dacă aveți într-adevăr o problemă cu care nu a fost văzut ca o persoană umilă, mulțumind practică cei capabili să acționeze mai devreme decât vă cere, în acest fel, puteți evita griji de a nu fi grijuliu cu altii sau se simt vinovați în mod inutil.
 • Lipsa stimei de sine: Sentimentul nesigur cu privire la valoarea muncii tale, spunându-ți că ceilalți sunt mai inteligenți sau demni, sau merită să câștigi mai mult decât tine, este cel mai rău mod de a te descuraja. Opriți-vă, înainte de a vă anonimat!
 • Lipsa de încredere: Acest lucru este legat de lipsa stimei de sine, a fricii și a umilinței. Aveți grijă să fiți respinși pentru că ați cerut sau ați fi prea agresivi sau vulnerabili. Acesta este un mod ne-asertiv de a începe o relație de muncă, și ei o vor observa. Cel puțin, ia în considerare ideea de a aplica un curs de asertivitate ca parte a înțelegerii, dacă nu aveți curajul să cereți bani grea!
 • Apatia: Sentimentul indiferentei. Poate că experiențele trecute te-au învățat că este o pierdere de timp să o încerci. Problema cu apatia este că se strecoară în toate aspectele vieții tale când ai lăsat-o înăuntru. Scoate-o de la tine cât mai curând posibil.
 • Idei părtinitoare: Unii oameni încă mai cred în clișee și au prejudecăți despre a face mai mulți bani ca ca oamenii bogati sunt snobi sau lacomi, probleme de bani sunt o pacoste sau implică înjosi sine pentru a trata sau acest lucru poate afecta relația cu dvs. seful sau ceilalți colegi. Dacă aveți oricare dintre aceste vederi părtinitoare, realizați că acestea nu fac altceva decât să vă opriți să scăpați de aceste prejudecăți acum! Contul dvs. bancar vă va mulțumi.
 • Imaginea intitulată
  2
  Armați-vă cu curaj. În primul rând, dacă nu o solicitați, viitorul dvs. angajator nu o va face pentru dvs., nu vă vor citi mintea și nici nu este ca și când le va încărca dintr-o dată oferta fără a fi presat să facă acest lucru. Amintiți-vă că în timp ce a "nu" este unul dintre răspunsurile posibile, așa este și a "da". "vom vedea ce putem face cu asta"și "Ce zici de un acord?". În fiecare caz, angajatorul vă va asculta, măsurându-vă dorința de a comite și căutați cele mai bune lucruri, ceea ce va extrapola performanța dvs. de lucru în ceea ce privește oferirea și primirea celor mai bune pentru companie. Chiar dacă răspunsul este a "nu", ați deschis relația de angajare cu un mesaj pozitiv de asertivitate și curaj și acest lucru va fi luat în considerare atunci când va veni timpul să vorbiți despre creșterile salariale în viitor, adică să fiți pe cineva care să fie luat în serios.
 • Dacă nu o solicitați, veți pierde o sumă de bani pe care o persoană mai îndrăzneață o va lua. Fii cel mai îndrăzneț!
 • După discutarea plății în prima etapă a relației dvs. de muncă, veți avea o noțiune clară despre ceea ce se așteaptă de la dvs. în legătură cu câștigarea mai multor bani prin majorarea salariilor. Aceasta este o poziție foarte bună pentru a începe.
 • Imaginea intitulată
  3
  Construiți-vă propunerea indicând exact ce ar trebui să ia în considerare angajatorul dvs. pentru a determina dacă ar trebui să măriți propunerea dvs. de salarizare. Mai întâi, ia în considerare "că" care te face special și valoros (pe lângă faptul că ai fost ales pentru poziție). Este vorba despre stabilirea valorii tale ca profesionist și despre clarificarea și confirmarea motivelor care trebuie să ceară o majorare. Comparați-vă "abilități și experiență" cu alți oameni care lucrează în același domeniu și notează factorii cheie care arată că în aceste aspecte ești mai presus de ceilalți. În special, selectați punctele forte remarcabile și demonstrați stilul, talentul și abilitățile incomparabile. Chiar dacă unele dintre acestea sunt deja explicate în CV-ul dvs. și în interviu, vor exista întotdeauna unele fapte mai concrete pe care le puteți prezenta pentru a câștiga pe viitorul dvs. șef, și aceasta este, de asemenea, o bună ocazie de a arăta într-un mod complet și detaliat dovezile valoarea dvs. în comparație cu colegii dvs. Pentru aceasta, aveți în vedere următoarele:
 • Nivelul și gradul dvs. de experiență în domeniu.
 • Formarea dvs. academică, inclusiv cea pe care o studiați în prezent și cea pe care o așteptați.
 • Capacitatea dvs. de a atrage noi clienți sau de a utiliza rețeaua de contacte.
 • Nivelul dvs. de cunoștințe despre viitorul dvs. angajator, alături de cel al concurenților și cum puteți profita de acesta în favoarea noii dvs. companii.
 • Imaginea intitulată
  4
  Următorul lucru este de a investiga. Nu poți negocia fără fapte. Mai mult decât atât, niciodată nu puteți presupune că noul dvs. angajator are totul la îndemână, nu sunt plătiți pentru a vă îngriji interesele! După ce este clar că ați obținut locul de muncă, este timpul să știți ce alții în poziția dvs. "câștiga" în industrie. Împreună cu experiența și expertiza ta, acest lucru ar trebui să dea o idee corectă și obiectivă cu privire la ceea ce este un salariu bun pentru poziția dumneavoastră și dacă oferta primită este rezonabilă, în cazul în care acesta este sub medie sau excelent (Se presupune a se califica "mare" la o ofertă salarială este o reacție neobișnuită!). Găsiți fapte concrete care să vă susțină pretențiile. Unele lucruri pe care ar trebui să le faceți sunt:
 • Verificați ghidurile salariale (unele sunt online, dar dacă aveți întrebări întrebați la librăria locală).
 • Discutați cu profesorii și foștii dvs. șefi.
 • Discutați cu colegii dvs. pentru a vedea dacă puteți identifica abilitățile care, din experiența dvs., sunt cele mai importante și întrebați-le cum au demonstrat aceste abilități înainte.
 • Dacă este cazul, discutați cu clienții pentru a obține opinia lor despre valoarea dvs.
 • Consultați istoricul plăților companiei pentru angajații aflați în poziția dvs.
 • Se recomandă să aproximați o sumă rezonabilă pentru a sugera viitorului dvs. angajator. Este mai greu să spui nu unei figuri specifice, bine gândite și corecte decât unei cereri imprecise de tip "cerul este limita".
 • Imaginea intitulată
  5
  Practica. Daca esti genul de oameni care devin nervoși când cer ceva și să găsească această problemă pentru a negocia chiar mai greu pentru a participa la interviu unde ai luat salariul de locuri de muncă, atunci investind ceva timp în practică modul în care veți întreba . Stand in fata oglinzii si cu voce tare precizează motivele pentru care solicitați o creștere, cifra propusă și reacții la răspunsuri posibile, inclusiv o respingere. Acesta este timpul să vă dezvoltați "joc de strategie" în libertatea spațiului tău.
 • Aveți un prieten de încredere care se preface că este șeful de cealaltă parte. Cereți-i să răspundă la diferite scenarii, astfel încât să puteți practica fiecare, de la "Da, bineînțeles, vă vom mări salariul" până la "în nici un fel" și de asemenea " "trebuie să ne gândim la asta".
 • Nu complicați problema. Mai simplu este mai bine și răspunsul ar trebui să fie pozitiv, oricare ar fi răspunsul angajatorului.
 • Imaginea intitulată
  6
  Începeți negocierea Cunoașteți cel mai mic salariu pe care ați fi dispus să-l acceptați și cel mai mare salariu pe care doriți să îl plătiți (pentru aceasta, uitați-vă la pasul următor privind rezonabilitatea). Apoi, începeți întotdeauna cu o cifră mai mare decât intenționați, ceea ce înseamnă că știți în avans ce este suma de bază. Aceasta oferă posibilitatea de a negocia sume mai mici și de a ajunge la o "acord". Dacă ești norocos, va fi exact ceea ce ai vrut.
 • Luați asta ca o operațiune comercială, căci așa este. Deși este personal pentru dvs., este o chestiune impersonală pentru companie, care vrea doar să vă stea în spatele biroului cât mai curând posibil la cel mai bun preț. Aceasta este o altă ocazie de a vă promova în fața acestora cu siguranța că știți că aveți deja locul de muncă, precum și un ușor avantaj pentru a solicita un salariu mai mare înainte de a accepta locul de muncă.
 • Pentru acei oameni introvertiți, rebeli sau timizi care simt panică și nemulțumire față de ideea "promova-te", acestea nu ar trebui să confunde promovarea valorii lor profesionale cu valoare personală. Valoarea personală nu este ceea ce este examinat. Este valoarea profesională pe care trebuie să o lustruiți într-un discurs standard. Gestionați acest lucru ca operațiune comercială care este și păstrați totul în domeniul profesional - nu promovați cât de valoroși sunteți la un nivel personal.
 • Acesta recunoaște că un procent ridicat de companii se așteaptă să renegocieze propunerile lor salariale astfel încât oferta apropos propunerea de jos să aștepte să accepte. În timp ce acest lucru nu se aplică tuturor companiilor (fie atent cu organizațiile guvernamentale în cazul în care salarizări sunt publice și sunt definite), de ce să nu accepte posibilitatea pe care le-au oferit mai puțin bazate pe acest raționament? Faceți încercarea!
 • Realizați că cei care întreabă sunt ascultați. "Cel care nu plânge nu sânge" Este ceva real, acum și în alte operațiuni de muncă.
 • Imaginea intitulată


  7
  Fii realist și rezonabil. Nu așteptați stelele când vă oferă numai luna. Un salariu mare este un obiectiv bun, dar un astronomic se limitează la lăcomie sau este imposibil de îndeplinit. Nu solicitați niciodată o sumă mai mare decât valoarea de piață decât dacă aveți un motiv excepțional de făcut. Încă o dată, este vorba despre cercetare, dar și despre utilizarea intuiției, cunoștințelor generale și cunoașterea modului de a alege momentul potrivit.
 • Acceptați faptul că ați obținut locul de muncă ca parte a procesului de negociere. Acesta este exact ceea ce gândește în mod constant viitorul tău angajator, iar presarea prea mult poate afecta cauza ta.
 • Acceptați faptul că unele companii își pot permite doar o anumită sumă înaintea lor "talentele tale" este departe de a ajunge. Rețineți că cele mai mari și mai bogate companii care încă mai trebuie să fie profitabilă și nu se umfla salariile lucrătorilor lor la niveluri ridicole. De fapt, creșterea ratelor salariale este în prezent văzută de majoritatea cetățenilor ca o evoluție a muncii nesănătoasă, iar următorul deceniu va, fără îndoială, caracterul rezonabil să devină un element cheie în determinarea salariilor, chiar și în cazul cei mai buni directori executivi.
 • Imaginea intitulată
  8
  Asteptati-va ca viitorul dvs. angajator sa va ceara ceva timp pentru ao lua in considerare si poate sa negocieze ceva mai mult. O posibilitate este cererea potențial pozitivă de timp pentru a reflecta, urmată de "hai să negociem puțin mai mult". Viitorul dvs. angajator, probabil, nu acceptă nicio propunere (cât mai mult posibil), dar este cu siguranță dispusă să facă compromisuri. Uită-te la asta ca pe un semn bun și pregătește-te să negociezi.
 • Dacă vă întreabă din nou, răspundeți-le calm și cu răbdare chiar și atunci când simțiți că vă intervievează din nou. Poate că viitorul dvs. angajator vă testează să cunoașteți mai multe detalii pentru a vă ajuta să luați decizia. Distrează-te!
 • Uneori, angajamentul dvs. față de companie poate fi testat. Dovediți că ați făcut tot ce este necesar atât pentru interviu, cât și pentru această aplicație și veți trece fără probleme acest test. Doar fii atent sa nu sugereze ca angajamentul dvs. este proporțională cu salariul tau, aceasta este o chestiune delicată, prin urmare, Reasigura spunându-vă simțiți entuziasmul de care aparține unei companii care recunoaște abilitățile și experiența.
 • Dacă ați cercetat și judeca adecvat pentru a face acest lucru, puteți face sugestii acorduri în timpul negocierilor care pot deschide posibilitatea de diferite tipuri de recompense, cum ar fi licențe suplimentare, timp liber să se ofere voluntari, bonusuri anuale sau rezerve, un birou mai mare, bilete de avion acasă dacă lucrați într-un alt stat, cursuri de dezvoltare personală, membri în club, un spațiu în parcare etc. În multe cazuri, compania poate avea o marjă de tranzacționare nu implică recompense financiare pe care le sunt fericit pentru a adăuga la oferta pe care le propune.
 • Imaginea intitulată
  9
  Pregătește-te pentru posibilitatea de a primi a "nu". Aflați în avans modul în care veți reacționa dacă răspunsul este a "nu". Încercați să fiți drăguți, dar încercați să gândiți dincolo de situație. Recunoașteți că angajatorul a stat cu dumneavoastră la masa de negociere cu cea mai bună intenție.
 • Ține minte că nu ești salariul tău. Acest lucru nu este personal, este doar o afacere.
 • Consultați pașii anteriori, astfel încât, în cazul primirii unui mesaj "nu", puteți sugera alte posibilități nemonetare.
 • Chiar și atunci când primiți a "nu", ați făcut foarte bine atunci când ați încercat. Ați dovedit că puteți pune întrebări și să vă comportați în mod independent. Veți face foarte bine în noul dvs. loc de muncă.
 • Nu în ultimul rând, nu uitați că a "nu" ar putea fi o modalitate de a spune "nu pentru moment, dar nu putem explica de ce", adică situația economică nu o permite în acest moment, dar compania nu va dezvălui această situație. Cu toate acestea, dacă vom continua în vremuri bune, creșteri viitoare pot compensa "nu" Original.
 • Imaginea intitulată
  10
  Finalizați aplicația cu o notă pozitivă, deoarece aceasta va fi bine primită de viitorul dvs. angajator. Ai reușit sau nu (și, în multe cazuri, nu știu pentru că majoritatea angajatorilor necesită ceva timp să ia în considerare propunerea dumneavoastră) a încheiat problema cu pregătire fără a diminua tine. O simplă "bine, mulțumesc foarte mult" Este un mod bun și neutru de a răspunde. Păstrați zâmbetul, acel zâmbet prietenos și perfect pentru afaceri.
 • Nu bâjbâi și nu apreciați considerațiile folosind multe superlative. Asta pare a fi disperare.
 • Nu converti niciodată a "nu" într-o reacție, cum ar fi arătând că știi că toți ceilalți din companie câștigă mai mult decât tine și bla bla bla. Aceasta este o invitație pentru retragerea ofertei dvs. de muncă!
 • Imaginea intitulată
  11
  Solicitați oferta în scris. Oricare ar fi oferta, niciodată să nu-ți iei o slujbă fără ca tot ce sa convenit să fie semnat în hârtie și cerneală. Acum du-te, negociator inteligent, noul tău loc de muncă te așteaptă!
 • sfaturi

  • Gândiți-vă ce altceva trebuie să oferiți. Faptul că ți-au oferit locul de muncă arată clar că te doresc în companie. Dar dacă aveți ceva în plus față de valoarea dvs. ca profesionist pentru a vă impresiona viitorul angajator, acum este momentul să-l arătați. De exemplu, puteți să aduceți doi noi clienți la companie. Sau poate sunteți dispuși să luați sarcina a doi clienți suplimentari în afara celor care corespund poziției dvs. Nu înțelegeți aceste promisiuni ca mită, ci să vă clarificați că aveți o dinamică specială pe care o aduceți companiei. Pregătiți-vă să împliniți aceste promisiuni oricum, pentru că ați descoperit ce puteți face pentru ei și ei o vor considera parte din lucrarea pe care ți-au dat-o. Cu alte cuvinte, oferă doar ceea ce sunteți gata să oferiți ca angajat, indiferent de rezultatul negocierilor salariale, în timp ce vă așteptați ca acest lucru să vă arate angajatorului dvs. valoarea profesională.
  • Dacă credeți că munca dvs. nu este bine plătită, nu vă faceți griji. Cel puțin aveți un picior în ușă și singura cale este în sus, chiar și în ceea ce privește salariul. Acceptați cu bucurie că aveți slujba și încercați să fiți cei mai buni. Vor exista noi oportunități pentru a obține câștiguri, promoții, călătorii etc. care va veni în viitor, ca să nu mai vorbim de experiența pe care o veți primi și care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

  avertismente

  • Nu comparați niciodată posibilitățile oferite de o companie și de o altă companie, mai ales atunci când într-adevăr nu aveți altă oportunitate de angajare (cum ar fi revenirea la locul de muncă vechi). Singura companie cu care ați negociat ar putea să vă lase să mergeți dacă începeți să jucați cu aceste posibilități. Nu uitați să comparați, dar să nu amenințați sau să presupuneți că aveți oportunități mai bune în altă parte.
  • Nu poți negocia decât în ​​spațiul dintre "ai slujba" și "da, vă mulțumesc". Încercarea de a negocia după ce ați acceptat postul nu este în discuție.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Comparați munca dvs. cu cea a colegilor dvs. din industrie - ratele salariale și nivelurile similare de lucru
  • O listă cu munca dvs. profesională
  • O oglindă (și un prieten probabil) pentru a testa cererea dumneavoastră
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a calma o prietena gelosCum de a calma o prietena gelos
  Cum să acceptați o ofertă de muncăCum să acceptați o ofertă de muncă
  Cum puteți calcula rata pe oră de lucruCum puteți calcula rata pe oră de lucru
  Cum să nu te mai simți mai puțin inteligent decât colegii tăiCum să nu te mai simți mai puțin inteligent decât colegii tăi
  Cum să înțelegeți de ce nu ați primit un loc de muncăCum să înțelegeți de ce nu ați primit un loc de muncă
  Cum se scrie o justificare a angajăriiCum se scrie o justificare a angajării
  Cum se scrie o propunere de compensareCum se scrie o propunere de compensare
  Cum să explici de ce vă retrageți de la locul de muncăCum să explici de ce vă retrageți de la locul de muncă
  Cum să se ocupe cu scrisorile de respingere a colegiuluiCum să se ocupe cu scrisorile de respingere a colegiului
  Cum să negociezi o ofertă de muncă ca angajatorCum să negociezi o ofertă de muncă ca angajator
  » » Cum să negociezi un salariu de plecare ridicat

  © 2011—2020 ertare.com