Cum se înmulțește cu mâinile

A fi capabil să se înmulțească cu degetele este o abilitate valoroasă de a avea și că oamenii au folosit cel puțin din secolul al XV-lea. Este posibil să aveți un calculator pe telefonul dvs. mobil - cu toate acestea, în multe cazuri este de fapt mai ușor să păstrați telefonul mobil în buzunar și să vă multiplicați cu degetele. Este, de asemenea, util pentru studenții care învață să se înmulțească pentru prima dată. Pentru ca multiplicarea cu degetele să funcționeze cu succes, trebuie să cunoașteți mai întâi tabelul de multiplicare de la 1 la 5. Înmulțirea cu mâinile funcționează cu tabelele de la 6, 7, 8, 9 și 10.

pași

Partea 1
Înmulțiți cu 9

Imaginea intitulată Înmulțiți-vă cu mâinile Pasul 1
1
Puneți mâinile în fața dvs. cu palmele în sus. Fiecare dintre cele zece degete va reprezenta un număr. Pornind de la degetul mare stâng la degetul mare drept, conta numerele de la 1 la 10.
 • Imaginea intitulată Multiplicați cu mâinile dvs. Pasul 2
  2
  Împingeți degetul pe care doriți să îl multiplicați cu 9. De exemplu, dacă doriți să multiplicați 9 cu 3, va trebui să îndoiți degetul mijlociu al mâinii stângi. Degetul mijlociu va reprezenta numărul 3, deoarece acesta va fi al treilea deget dacă numărați degetele de la 1 la 10 începând cu degetul mare stâng.
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 3
  3
  Rezolva problema prin numărarea degetelor din stânga și din dreapta. În primul rând de numărare degete, care sunt lăsate de degetul îndoit: în acest caz, ar trebui să fie 2. Apoi numeri degetele care sunt la dreapta degetul îndoit: în acest caz, trebuie să fie 7. Prima cifră a scorul la 2 iar al doilea este 7. Răspunsul este de 27!
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 4
  4
  Încearcă acest proces cu alți multiplii de 9. Cum ai multiplica 9 cu 2 cu degetele? Cum ai inmulti 9 cu 7?
 • Partea 2
  Înmulțiți cu 6, 7, 8 și 10

  Image intitulat Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 5
  1
  Puneți mâinile astfel încât palmele să vă îndrepte spre corp și degetele față în față. Fiecare deget va reprezenta din nou un număr. Micile tale degete vor reprezenta numărul 6, degetele vor reprezenta cele 7, degetele de mijloc vor reprezenta cele 8, degetele indexului vor reprezenta 9 și degetele vor reprezenta cele 10.


 • Imagine cu denumirea Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 6
  2
  Alăturați degetele care reprezintă problema dvs. de multiplicare. De exemplu, dacă doriți să rezolvați 7 cu 6, trebuie să vă alăturați degetului din stânga cu degetul mic drept. Degetele de pe mâna stângă vor reprezenta numărul din partea stângă a problemei, iar degetele de pe mâna dreaptă vor reprezenta numărul din partea dreaptă a problemei. Rețineți din nou că fiecare deget va reprezenta un număr și că, în acest caz, degetul va reprezenta 7 și degetul mic va reprezenta 6. Prin urmare, va trebui să vă alăturați acestor degete pentru a rezolva această problemă matematică.
 • Este posibil să trebuiască să îndoiți încheietura mâinii într-un mod neconfortabil pentru a face acest lucru!
 • Ca un alt exemplu, dacă încercați să calculați 9 cu 7, v-ați alătura degetului dvs. stâng cu degetul din dreapta.
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 7
  3
  Adăugați degetele la care vă alăturați, precum și degetele care se află sub ele. Următorul pas este de a număra degetele care se ating unul de celălalt și de degetele care se află sub ele. Acestea vor reprezenta zecile. În acest caz, ați avea inelul și degetul mic al mâinii stângi și al micului deget al mâinii drepte. Fiecare deget pe care îl numeri va fi 10. În acest caz, totalul va fi de 30.
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 8
  4
  Înmulțiți degetele rămași. Următorul pas va fi să adăugați numărul degetelor fiecărei mâini, fără a include degetele care sunt atinse. În primul rând contoriza numărul de degete pe mâna stângă sunt pe partea de sus a degetelor se ating: în acest caz, ar 3. Apoi contoriza numărul de degete de pe mâna dreaptă sunt pe partea de sus a degetelor se ating: în acest caz, ar fi 4. 3 ori 4 este 12.
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 9
  5
  Adăugați cele două rezultate pentru a găsi răspunsul dvs. În acest caz, veți adăuga 30 la 12, iar numărul total va fi de 42. Răspunsul de la 7 la 6 este de 42!
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 10
  6
  Înmulțiți cu 10 folosind aceeași tehnică. De exemplu, dacă doriți să găsiți răspunsul de la 10 la 7, începeți prin a atinge degetul mare stânga cu degetul inelului din dreapta. Numără numărul de degete de sub degete care se ating unul de celălalt (inclusiv cele care ating); Acestea ar trebui să fie de 7 degete, ceea ce ar însemna 70. Apoi numărați numărul de degete care sunt pe deasupra degetelor care ating, atât mâna dreaptă cât și cea stângă. În mâna stângă rezultatul trebuie să fie 0 iar în mâna dreaptă rezultatul trebuie să fie 3. Acum multiplicați 3 cu 0, care este 0 și adăugați 70 la 0 pentru a găsi rezultatul. Răspunsul de 10 ori 7 este de 70!
 • Imaginea intitulată Înmulțiți cu mâinile dvs. Pasul 11
  7
  Încercați acest proces cu alți multiplii de 6, 7, 8 și 10. Cum ai multiplica 8 cu 8 cu degetele? Cum ai multiplica 7 la 10?
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează o scară mică folosind șirulCum se creează o scară mică folosind șirul
  Cum să formați cu degetele cuvântul "Sânge" (sânge)Cum să formați cu degetele cuvântul "Sânge" (sânge)
  Cum să faci un șarpe de mânăCum să faci un șarpe de mână
  Cum arăți ca și cum ai scos palmaCum arăți ca și cum ai scos palma
  Cum să învățați tabelele de multiplicareCum să învățați tabelele de multiplicare
  Cum să predați tabelele de multiplicareCum să predați tabelele de multiplicare
  Cum să predați înmulțirea în clasa a treiaCum să predați înmulțirea în clasa a treia
  Cum să învățați copiii să transmită numereCum să învățați copiii să transmită numere
  Cum se fac multiplicări lungiCum se fac multiplicări lungi
  Cum se face o multiplicare de două cifreCum se face o multiplicare de două cifre
  » » Cum se înmulțește cu mâinile

  © 2011—2020 ertare.com