Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale

Obținerea de note rele poate fi jenantă. Când te dai un loc de muncă sau un examen C, a marcat în partea de sus, iar fata care stă lângă tine vede ... Toate aceste situații pot ruina ziua. Citiți acești pași pentru a afla cum să vă motivați să obțineți note bune.

conținut

pași

1
Rămâi ferm. Dacă prietenii dvs. vă cheamă să ieșiți și să vă petreceți atunci când aveți teme de făcut, rămâneți acasă și terminați temele. E mai bine așa.
 • 2
  Recompensați-vă munca. Când ați terminat temele sau ați excelat într-un examen, trebuie să vă răsplătim că ați făcut bine. Puteți cumpăra o înghețată, puteți mânca un cookie sau puteți petrece împreună cu prietenii. Nu ratați să recunoașteți efortul dvs. de a face lucrurile bine.
 • 3
  Gândește-te la viitorul tău. Acesta poate fi un subiect înfricoșător, dar dacă nu există nimic altceva care să vă motiveze, acest lucru va funcționa. Modelele rele în școala de mijloc devin obiceiuri proaste în liceu și așa mai departe până când ajungi la colegiu. Acest tip de comportament nu este foarte bun într-un mediu atât de complex ca universitatea, dacă puteți ajunge într-una cu acea atitudine.
 • 4
  Urmăriți calificările dvs. Unii oameni cred că se descurcă bine în școală, dar se dovedește contrariul. Adresați-vă profesorului dacă vă puteți trimite notele săptămânal sau biweekly. Acest lucru vă va face să știți unde nu reușiți și să învățați din greșelile dvs.


 • 5
  Învață să cooperezi cu profesorul tău. Să fim sinceri, profesorii pot fi enervanți. Dacă nu aveți o relație bună cu profesorii, încercați să o îmbunătățiți. Aflați ce vă place despre un student și ce îl face fericit.
 • 6
  Participați la curs. Nu vă fie frică să puneți întrebări, asta vă oferă cele mai bune note. Dacă aveți o întrebare și vă este rușine să întrebați pe profesorul dvs., lăsați rușinea deoparte și întrebați-i. Dacă într-adevăr nu vrei să o faci în clasă, trebuie să-ți găsești profesorul după școală și să-l întrebi.
 • 7
  Informați-vă părinții despre școală. Părinții tăi sunt ca avocații tăi - vor fi cu tine în vremuri bune și în vremuri grele. Dacă există ceva care te deranjează la școală, spune-le. De asemenea, informați-le despre notele pe care le obțineți în teste, locuri de muncă și știri școlare (activități, excursii etc.). Părinții dvs. vă pot oferi și sfaturi bune. Amintiți-vă că au trăit mai mult decât voi.
 • 8
  Nu dați presiune. Se pare că toți oamenii de vârsta dvs. primesc grade slabe sau că notele nu contează. Dacă este cazul, amintiți-vă obiectivele pe care le-ați stabilit pentru dvs. Doar gândiți-vă, veți obține cele mai bune note din întreaga clasă. Nu ascultați pe cei care vor să vă descurajeze.
 • sfaturi

  • Studiați din greu și acordați o atenție deosebită pentru a obține note bune și recompense.
  • Trebuie să fiți întotdeauna pregătiți. Profesorii te vor avea între ochii tăi dacă trebuie să împrumut mereu un creion de la alt coleg de clasă.
  • Fiți sociali. Este bine să stai cu oamenii. De fapt, școala este locul în care ar trebui să ai mai mulți prieteni. Prietenii te pot motiva, de asemenea, să faci bine și să te ajuți să rămâi pe drumul cel bun.
  • Adresați-vă părinților pentru ajutor, dacă aveți o notă proastă, părinții dvs. vor ști unde ar trebui să încercați mai greu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rezolvați stresul școlarCum să rezolvați stresul școlar
  Cum să echilibreze școala și viața socialăCum să echilibreze școala și viața socială
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum să oprești amânarea sarcinilorCum să oprești amânarea sarcinilor
  Cum să înțelegeți ce vă cer într-un examen sau într-un eseuCum să înțelegeți ce vă cer într-un examen sau într-un eseu
  Cum să studiezi pentru un test casual sau un test rapidCum să studiezi pentru un test casual sau un test rapid
  Cum să faci temele atunci când nu vrei să o faciCum să faci temele atunci când nu vrei să o faci
  Cum să faci o mulțime de sarciniCum să faci o mulțime de sarcini
  Cum să obțineți note mai bune pe exameneCum să obțineți note mai bune pe examene
  Cum să treacă un test sau un test de matematică cu o notă bunăCum să treacă un test sau un test de matematică cu o notă bună
  » » Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale

  © 2011—2020 ertare.com