Cum să-ți arăți personalitatea într-un interviu

Afișarea personalității dvs. vă poate ajuta să vă conectați cu intervievatorul dvs. și vă permite să vedeți adevăratul dvs. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a decide dacă vă veți încadra în viziunea lor, care este benefică pentru ambele. Cu toate acestea, uneori nervii pot face dificilă prezentarea adevărată personalitate într-un interviu. Urmând acești pași vă poate ajuta să vă depășiți nervii și să vă arătați personalitatea într-un interviu.

pași

Metoda 1
Înainte de interviu

Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 1
1
Înțelegeți importanța primei impresii. În primele 5 minute ale interviului, intervievatorul va forma o impresie despre tine. Această primă impresie tinde să rămână și poate fi extrem de dificil de schimbat, mai ales în timpul foarte scurt pe care îl aveți cu intervievatorul.
 • De exemplu, dacă participați la un interviu pentru o funcție de reprezentant de vânzări, dar acționați timid, intervievatorul va avea prima impresie că nu sunteți la fel de ieșiți cum spuneți că sunteți.
 • În acel moment, indiferent cât de multe exemple le dai sau cât de mult încerci să-ți explici capacitatea de a-ți face treaba, intervievatorul te va vedea în continuare ca o persoană timidă. Prin urmare, doriți să vă străduiți să fiți singuri și să arătați calitățile bune care vă vor ajuta să vă potriviți cu compania și să vă prezentați drept cea mai bună persoană pentru această slujbă.
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 2
  2
  Practica efectuarea de interviuri și pregătiți-vă să răspundeți la întrebări despre dvs. Dacă practicați și pregătiți răspunsurile la întrebările intervievate, vă veți simți mai relaxat în timpul interviului. Acest lucru se datorează faptului că veți putea răspunde cu ușurință la întrebări și fără să vă gândiți prea mult.
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 3
  3
  Ajungeți devreme, astfel încât să aveți timp să vă odihniți și să vă sortați gândurile. Doar că puteți să vă așezați câteva momente înainte de interviu vă va permite să vă relaxați mintea și să vă puneți "modul de interviu".
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 4
  4
  Încearcă să te relaxezi. Să te relaxezi în timpul unui interviu este cel mai important pas să fii tu singur. A fi relaxat în timpul unui interviu înseamnă a nu vă lăsa nervii să vă fure cel mai bine, ceea ce vă poate împiedica să vă prezentați în cel mai bun mod posibil.
 • Experții intervievatori vor încerca să-și relaxeze candidații începând cu puțin "conversație" înainte de a intra în partea principală a interviului. Acest lucru este excelent pentru ambele, deoarece vă permite să construiți o relație bună și să vorbiți mai liber în partea principală a interviului.
 • Cu toate acestea, o relație bună nu este întotdeauna garantată înainte de începerea interviului sau se simte confortabil cu intervievatorul.
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 5


  5
  Fiți încrezători și luați-vă timp pentru a răspunde la întrebări. Fiți încrezători și gândiți pozitiv. Dacă începeți să gândiți negativ, veți deveni mai nervos. Ați ajuns atât de departe, deci acum este șansa dvs. să arătați că sunteți persoana potrivită pentru această slujbă.
 • Amintiți-vă să respirați și să vă faceți timp pentru a răspunde la întrebări. Respirațiile lungi și profunde vă vor ajuta să vă mențineți o stare mai calmă și să vă ajutați să vă gândiți clar când răspundeți la întrebări.
 • Metoda 2
  În timpul interviului

  Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 6
  1
  Amintiți-vă să zâmbiți Personalitatea poate fi dezvăluită prin zâmbetul tău. De exemplu, dacă ajungeți la un interviu cu un zâmbet mare, puteți fi văzut ca o persoană foarte veselă și plină de dragoste, care poate reprezenta adevărata dvs. personalitate.
  • Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană foarte gravă, faptul că vă arătați zâmbetul în mod natural (și nu un zâmbet fals sau exagerat) va reprezenta seriozitatea dumneavoastră.
  • Indiferent de situație, începerea interviului cu un zâmbet autentic (nu forțat) vă va ajuta să construiți o relație bună, să vă simțiți mai relaxat, să vă arătați personalitatea și, eventual, să vă evidențiați încrederea.
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 7
  2
  Fii tu insa inca profesionist. Poți fi prost, excentric sau au un simț ciudat de umor. Uneori, este bine să dezvăluiți acest lucru într-un interviu. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că trebuie să rămâneți profesionist și uneori asta înseamnă să îl înmuiați.
 • Nu uitați de ce sunteți în interviu! Amintiți-vă că punctul nu este "să fie pe scenă", dar arătați punctele forte și personalitatea dvs. care vor dovedi că sunteți persoana potrivită pentru această slujbă.
 • Cel mai bun sfat este să vă gândiți înainte de a spune sau de a face ceva care poate fi puțin excesiv pentru un interviu. Nu doriți ca intervievatorul să termine gândirea la interviu "Gee, ce sa întâmplat acolo?", dar gândiți-vă "Această persoană poate face treaba și se va potrivi bine".
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 8
  3
  Răspundeți la întrebările de interviu prin exemple relevante care vă arată personalitatea și caracteristicile dvs. unice. Cea mai bună modalitate de a răspunde la întrebările interviului este furnizarea de exemple pentru a vă susține pretențiile de a vă putea face treaba. Pentru a vă arăta personalitatea, puteți alege exemple care explică modul în care personalitatea dvs. contribuie la acțiunile dvs. și vă ajută să reușiți.
 • De exemplu, spuneți intervievatorului dvs. despre un moment în care ați organizat un concurs pentru echipa dvs. pentru a reduce numărul erorilor din rapoartele sale, recompensând persoana cu cel mai mic număr de erori după 2 săptămâni, cu un prânz gratuit. Acest lucru poate arata intervievatorului ca aveti o personalitate unica, cu capacitatea de a motiva echipa intr-un mod distractiv.
 • Imaginea intitulată Afișați-vă personalitatea într-un interviu Pasul 9
  4
  Evitați să acționați. Afișarea adevărată personalitate nu înseamnă acțiune, ea iese în mod natural și trebuie să rămână ca atare. Dacă încerci prea mult, vei arăta ca un fals și va fi evident că te comporți ca o persoană pe care nu o faci. Acest lucru va fi, de asemenea, obositor pentru tine!
 • De exemplu, participarea la un interviu cu o atitudine foarte activă, izbitoare și optimistă vă poate face să păreați insuportabil, pentru că nu veți fi considerat autentic. Atunci vei fi atat de obosit in mijlocul interviului ca nu poti sa te concentrezi.
 • Amintiți-vă că veți dori să acționați ca persoană care Credeți că societatea vrea să angajeze, ci ca persoana în care sunteți cu adevărat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un loc de muncă într-o economie dificilăCum să obțineți un loc de muncă într-o economie dificilă
  Cum să răspundă la întrebări dificile într-un interviuCum să răspundă la întrebări dificile într-un interviu
  Cum să răspundeți când cineva îți spune "spune-mi ceva despre tine" într-un interviu de…Cum să răspundeți când cineva îți spune "spune-mi ceva despre tine" într-un interviu de…
  Cum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajareCum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajare
  Cum să vă dezvoltați discursul personalCum să vă dezvoltați discursul personal
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviuCum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviu
  Cum să vă evaluați oportunitățile în timpul unui interviu de angajareCum să vă evaluați oportunitățile în timpul unui interviu de angajare
  Cum să eviți să faci greșeli într-un interviu de angajareCum să eviți să faci greșeli într-un interviu de angajare
  Cum să evitați greșelile în timpul unui interviu de angajareCum să evitați greșelile în timpul unui interviu de angajare
  » » Cum să-ți arăți personalitatea într-un interviu

  © 2011—2020 ertare.com