Cum se memorează codurile produselor

Oamenii adesea cred că a fi un casier într-un supermarket este un loc de muncă simplu, deoarece jumătate din muncă este scanarea articolelor. Lucrarea, în sine, este mult mai dificilă decât pare, deoarece este obligatorie memorarea codurilor produselor. De asemenea, este necesar să știți cum să marcați Codurile UPC

conținut

(acronim în limba engleză a "Codul produsului universal"), țineți minte codurile de interfon pentru a contacta alte departamente sau secțiuni ale magazinului și cunoștințele necesare pentru a face față tranzacțiilor, cum ar fi cardurile de credit și verificări. Pe măsură ce citiți acest articol, veți afla cât de ușor este să memorați codurile produselor.

pași

Imaginea intitulă Alegeți confortabile pantofi de mers pe jos Pasul 6
1
Faceți o plimbare prin secțiunea de produse de fiecare dată când aveți ocazia. Asociați apariția unui a fruct sau verde cu numele tău. Uneori pot exista coduri pe produs sau pe eticheta de preț. Aceste coduri pot fi corecte sau pot fi diferite de sistemul din cutie. Este mai bine să vă asigurați că vă consultați cu managerul.
 • De asemenea, poate fi foarte util să faceți ceva prostește în timp ce memorați codurile. De exemplu, faceți dansul de pui în timp ce memorați asemănările!
 • Imaginea intitulă Alegeți pantofi de mers pe jos confortabil Pasul 3
  2
  Studiați ofertele de produse săptămânale. Acestea vor fi elementele pe care oamenii le vor cumpăra cel mai mult, astfel încât acestea vor fi pe bandă transportoare tot timpul.
 • Imaginea intitulată
  3
  Notați codurile de fructe și legume care sunt vândute cel mai mult. Indiferent dacă este o marcă de mere, sau dacă este momentul căpșunilor sau dacă prețul piersicilor a scăzut, nu doriți să căutați cartea de cod de fiecare dată când puteți avea codul chiar în fața dvs.


 • Image title Gratar Fructe Pasul 1
  4
  Utilizați aceeași hârtie pentru alte coduri de supermarket, indiferent dacă este vorba de lichior sau de un cod lung pe care trebuie să-l introduceți manual. Dacă nu ați lucrat mult timp ca casier de supermarket, ar fi bine să notați codurile altor departamente sau codurile cuponului, dacă este necesar.
 • Imagine cu numele Ascunde-ți băutura de la părinții tăi când tu`re in College Step 16
  5
  Când vă simțiți confortabil, luați o foaie nouă de hârtie și scrieți coduri pentru diferite produse. Această foaie de hârtie poate include produse pe care oamenii le cumpără adesea, dar nu la fel de des ca și restul. Nu includeți produse sezoniere, deoarece nu este la fel de util să le rețineți ca pe alții.
 • Imagine intitulată Fii un prieten bun (pentru fete) Pasul 12
  6
  Amintiți-vă ce arată un produs și comparați-l sau încheiați-l cu ceilalți. În orice caz, rețineți că majoritatea produselor vor avea o etichetă (de exemplu, mere).
 • sfaturi

  • Dacă nu sunteți familiarizat cu produsul, întrebați-l pe client în mod informal, "Ce a fost asta?". Dacă nu pare foarte sigur sau pare ciudat, întrebați un alt casier. Asigurați-vă că îl memorați, astfel încât să nu devină un obicei constant.
  • Vizitați secțiunea de produse ori de câte ori este posibil, fie înainte de începerea schimbului de muncă, în timpul pauzelor, fie când vă aflați făcând achiziții proprii.
  • Păstrați întotdeauna cu dvs. o copie a codurilor generale, deci dacă cineva cumpără un fruct pe care aproape nimeni nu îl cumpără, veți avea codul la îndemână.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să valorificați un cod din portofoliul SteamCum să valorificați un cod din portofoliul Steam
  Cum să valorificați un cod promoțional UberCum să valorificați un cod promoțional Uber
  Cum să obțineți coduri pentru a obține puncte Microsoft gratuitCum să obțineți coduri pentru a obține puncte Microsoft gratuit
  Cum să obțineți coduri promoționale pe AmazonCum să obțineți coduri promoționale pe Amazon
  Cum se creează coduri de bare în WordCum se creează coduri de bare în Word
  Cum se creează simboluri de textCum se creează simboluri de text
  Cum se creează un cod QRCum se creează un cod QR
  Modul de editare a unui document scanatModul de editare a unui document scanat
  Cum să scanați coduri de bare cu un telefon Android utilizând aplicația Scanner de coduri de bareCum să scanați coduri de bare cu un telefon Android utilizând aplicația Scanner de coduri de bare
  Cum să scanați un cod QRCum să scanați un cod QR
  » » Cum se memorează codurile produselor

  © 2011—2020 ertare.com