Cum să îmbunătățiți o zi proastă la locul de muncă

Te-ai trezit într-o stare proastă când ceva (sau chiar nimic) te-a făcut să te simți supărat, trist, frustrat și dezamăgit? Ei bine, cu toții ne confruntăm cu zile rele. Cu toate acestea, trebuie să vă liniștiți și să mergeți la lucru - totuși, sunteți deja furioși. Încercați să lucrați, dar cumva simțiți că toți clienții enervanți sau nemulțumiți au conspirat să se plângă cu tine în aceeași zi. Totul suna incredibil de proastă și o fac doar pentru asta

te deranjează Din fericire, acest articol explică ce trebuie să faceți în cazul în care aveți o zi proastă.

pași

Imagine cu titlul Întoarcere în jurul valorii de o zi proastă la locul de muncă Pasul 1
1
Acceptați starea de spirit proastă. Nu e așa de rău să ai o dispoziție proastă! Încercarea de a te forța să fii mai animat este mult mai rău. Lupta împotriva stării de spirit rău o prelungește, deci dacă sunteți supărat sau trist, exprimați-l. Asta nu înseamnă că ești nepoliticos sau neplăcut cu oamenii nevinovați, înseamnă doar că trebuie să recunoști și să-ți accepți umorul pentru a face ceva despre el.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă pe o zi rea la lucru Pasul 2
  2
  Spune-le celorlalți. Ei vor observa dacă continuați să încercați să vă ascundeți starea de spirit proastă cu o față zâmbitoare și vă întrebați dacă te-au supărat. Spune-le că nu ai o zi bună. Doar spune-le: "Ascultă, nu am o stare bună astăzi. Nu știu de ce, dar nu e vina ta. Îmi cer scuze în avans dacă mă înfuri pe tine".
 • Imagine cu titlul Întoarceți-vă pe o zi rea la lucru Pasul 3
  3
  Reflectă pe plan intern Oamenii de succes nu sunt întotdeauna cei mai deștepți, dar au dobândit abilități emoționale și au încredere în capacitatea lor de a-și recunoaște și gestiona propria emoție. Tindem să credem că umorul neplăcut este cauzat de ceva sau de cineva (cum ar fi încercarea de a face față unui șef dificil). Umorul neplacut nu este întotdeauna legat de factorii externi evideni. Poate că starea ta proastă ar fi putut fi generată pentru că ai dormit puțin, ai gripa sau este doar o zi proastă Nu încercați să justificați starea de spirit proastă. În schimb, încercați să reflectați pe plan intern pentru a stabili eventualele precursori pentru starea dvs. emoțională.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă pe o zi proastă la serviciu Pasul 4
  4
  Amintiți-vă binele. Când aveți o dispoziție proastă, totul este greșit. Cu toate acestea, lucrurile bune pe care le-ați apreciat ieri, când nu v-ați supărat, sunt încă acolo, doar că le-ați uitat. Petreceți timp considerând cel puțin una sau două lucruri care nu sunt complet rele (ceva cu care așteptați, o persoană care vă place, un eveniment plăcut care sa întâmplat recent) și fiți recunoscători pentru asta.
 • Imagine intitulată Întoarceți-vă pe o zi proastă la serviciu Pasul 5


  5
  Să se întâmple. Ai mai avut o dispoziție proastă înainte. Starea proastă a trecut înainte și de data asta ți se va întâmpla și tu. Nu este mare lucru. dacă Nu vă puteți schimba starea de spirit, așteptați să treacă.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă pe o zi proastă la lucru Pasul 6
  6
  Petreceți ceva timp liniștit. Pentru a evita să faci sau să spui ceva ce poți să regreți, scapă puțin dacă poți. Mergeți în timpul orelor de prânz sau stați și lucrați într-un loc liniștit. Du-te la baie pentru o lungă perioadă de timp. Luați în considerare posibilitatea de a vă duce acasă mai devreme sau de a lua o zi liberă
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă pe o zi rea la lucru Pasul 7
  7
  Începeți din nou ziua. De ce să așteptați până mâine să vă începeți din nou ziua? Fă-o acum. Lăsați-vă biroul sau plecați de oriunde vă aflați, decideți să începeți din nou, ca și cum ați fi dormit. Întoarce-te la lucru cu o nouă atitudine. Acest lucru funcționează cu adevărat și rezultatele sunt mai bune dacă o faceți.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă pe o zi proastă la serviciu Pasul 8
  8
  Profitați de următoarea bună dispoziție. Odată ce nu mai stai într-o stare proastă și te simți mai bine, afli ce te-a ajutat, a fost un gând ?, un cântec ?, un prieten ?, un eveniment? Când aveți din nou o zi proastă, ați dezvoltat deja o varietate de tehnici pentru a vă îmbunătăți starea de spirit.
 • sfaturi

  • Căutați un cântec bun și lăsați-l să vă îndepărteze de la starea actuală.
  • Exercitarea! Du-te la baie și sări în sus și în jos, respirați profund, faceți o plimbare rapidă la prânz sau mergeți la sala de gimnastică. Exercitarea. Lansarea endorfinelor este o modalitate firească de a vă îmbunătăți starea de spirit.
  • Fă-ți casa și familia ta zona ta de siguranță și prioritatea ta. Profesia voastră nu trebuie să vă definească ca pe o persoană, să descoperiți ce vă definește ca o persoană și că ați făcut un pas înainte!
  • Dacă aveți două zile proaste la rând, probabil că trebuie să faceți mai multe acțiuni. Munca ta poate fi în declin, poate că suferi de stres, chiar ai putea fi deprimat. Dacă credeți că sunteți deprimat, faceți ceva, discutați cu cineva.
  • Asigurați-vă că nu aveți o dietă bazată pe batoane sau zahăr bomboane. Creșterea și scăderea nivelului de zahăr rapid poate fi neplăcută.
  • Aveți grijă să vă duceți acasă, literal sau mental. Dați-vă ocazia de a lupta, îngrijindu-vă de voi și impunând limite între timpul de lucru și viața personală.
  • Ca măsură preventivă, efectuați o anumită activitate pentru a vă face ziua "începe bine Beți o cafea sau suc și discutați cu un prieten timp de cincisprezece minute. Sau începeți ziua cu o plimbare plăcută sau cu orice activitate fizică. Un început bun vă poate ajuta să depășiți orice dificultate care ar putea apărea.
  • Zâmbiți timp de zece secunde și gândiți-vă la ceva care într-adevăr vă face să zâmbiți pentru a vă menține mintea departe de probleme.
  • Râsul nu are nici un preț. Găsiți un videoclip distractiv, trimiteți-i prin e-mail cinci prieteni care vă cer să vă spună cea mai bună glumă, urmăriți cât de mici copii se joacă și râd!
  • Uneori trebuie să "pretindeți că sunteți veseli până când sunteți cu adevărat" spun, "aceasta este o zi "formidabil" ajuta uneori, cel puțin pentru a vedea "posibilitate" că poate fi. Gândiți-vă pozitiv!
  • Doar zâmbește Poate că nu doriți să zâmbiți, dar forțându-vă să faceți acest lucru, vă poate trimite semnale către creier că situația nu este atât de rea. S-ar putea să fiți surprinși să simțiți că starea dumneavoastră de spirit se îmbunătățește puțin în doar zece minute sau mai puțin!
  • Există unii oameni care, fie că o recunosc sau o realizează, le place să fie nefericite și să reziste eforturilor pe care le fac oamenii pentru ai încuraja. Dacă este cazul dvs., nu puteți face prea multe până când nu-l recunoașteți.
  • Reflectați, dar nu gândiți prea mult la asta. Reluarea zilei negative este distructivă, dar amintindu-vă cum ați depășit problemele care vă întăresc, fiți pozitivi.

  avertismente

  • Nu luați decizii importante atunci când vă aflați într-o stare proastă, fie că aveți decizii financiare, emoționale etc. Să treacă starea negativă înainte de a lua o decizie rea.
  • Nu renunta niciodata inainte de a obtine un alt loc de munca (preferabil unul mai bun!). Este tentant să spunem, "Acceptați această lucrare ..." dar dacă aveți multe probleme, luați-o ca un semn că trebuie să vă extindeți orizonturile. Munca este ca dragostea, cei care o au deja sunt mai atractive. Utilizați acest lucru pentru a vă propulsa spre succes.
  • Zilele rele sunt ca și spirala care se încadrează. Stabiliți că ziua de mâine va fi o zi mai bună și faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a face acest lucru.
  • Evitați să dați vina pe alții pentru ceea ce este posibil vina dvs. Dacă te deranjează că cineva vorbește la telefon cu voce tare, gândește-te la modul în care vorbești la telefon înainte de a spune ceva acelei persoane.
  • Dacă pare să existe un lanț lung de zile proaste la locul de muncă și depresia face parte din viața dvs., verificați dacă medicamentele dvs. funcționează în continuare în mod corespunzător.
  • Aceasta nu este ziua pentru "în cele din urmă" Spune-i pe cineva ce crezi despre el sau ea. Acesta este timpul pentru a scrie acele gânduri și pentru a le putea scoate din interior, dar nu pentru a acționa din cauza lor, până când starea dumneavoastră de spirit se îmbunătățește.
  • Dacă renunțați, faceți-o în termeni buni - pierderea referințelor limitează opțiunile de lucru. "Viața bună este cea mai bună răzbunare." Retreatul cu clasa nu costă nimic și poate da rezultate bune, cu referințe bune și o ușă deschisă înapoi dacă lucrurile nu merg bine în noua companie la care mergi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o tunsoare proastăCum să faci o tunsoare proastă
  Cum să vă răsfățați după o zi proastă (fete)Cum să vă răsfățați după o zi proastă (fete)
  Cum să nu mai fii răuCum să nu mai fii rău
  Cum să te bucuri de viață într-o economie reaCum să te bucuri de viață într-o economie rea
  Cum să împiedicăți temperamentul rău să vă domineCum să împiedicăți temperamentul rău să vă domine
  Cum sa te placi ca tine acumCum sa te placi ca tine acum
  Cum să rezolvați știrile medicale răuCum să rezolvați știrile medicale rău
  Cum să minimalizați modificările bipolare ale dispozițieiCum să minimalizați modificările bipolare ale dispoziției
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să renunț la o prietenie proastăCum să renunț la o prietenie proastă
  » » Cum să îmbunătățiți o zi proastă la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com