Cum puteți îmbunătăți vânzările

Urmați acești pași pentru a vă îmbunătăți capacitatea de vânzări. Nu este capacitatea de a vorbi drăguț cumpărătorului dvs., ci abilitatea de a întreba corect, de a asculta cu atenție și de a răspunde cu acțiuni adecvate. Aplicarea acestor pași vă poate îmbunătăți cu adevărat vânzările.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 1
1
Satisface. Satisfacția este unul dintre cei mai importanți factori pentru vânzare. Când puteți descoperi nevoia, atunci vă puteți satisface clientul prin discursul dvs. și prin produsul sau serviciul dvs. Când satisfaceți clientul, acesta va cumpăra produsul dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 2
  2
  Prindeți atenția potențialului dvs. client. Aceasta poate lua forma divertismentului, a informațiilor, a focusului la grup etc. Ascultați ce audiență are nevoie sau dorește și răspunde în mod corespunzător.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 3
  3
  Ascultă. Asta nu înseamnă că răspundeți fiecărei nevoi doar pentru că l-au menționat. Trebuie să vă administrați conturile, nu conturile dvs. să vă gestioneze. Acest lucru te-ar face pur și simplu pe cineva care ia comanda.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 4
  4
  Convingeți-vă publicul că aveți ceea ce au nevoie. Pe baza informațiilor colectate în primul pas, ar trebui să puteți găzdui ceea ce vindeți în funcție de nevoile dvs. și să le arătați succesul în folosirea a ceea ce vindeți. Dacă nu puteți face acest lucru, atunci găsiți un alt produs sau serviciu care să vândă sau să găsească un alt public. Forțarea problemei ar duce numai la o reputație proastă din partea dvs. și frustrare din partea dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 5


  5
  Măgulește. Nu uita niciodată să negociezi. Dacă este un profit care trebuie făcut, du-te pentru el. Nu doare niciodată pe nimeni să vorbească bine despre ei înșiși, așa că se plâng.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 6
  6
  Închis. De vreme ce publicul dvs. crede informațiile pe care le-ați prezentat, trebuie să le oferiți pașii simpli pentru a încheia tranzacția. Dacă aceasta înseamnă să cumpărați în acest moment, permiteți-le câteva opțiuni clare, astfel încât să se simtă în controlul situației. Acestea pot fi, de obicei, metode de plată sau opțiuni de cumpărare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 7
  7
  Acesta acoperă. Faceți vânzarea câștigată cu munca dvs. de transpirație pentru dvs. Prezentați-vă succesul altora și răspândiți senzația și emoția pentru a genera mai multe vânzări și pentru a vă îmbunătăți imaginea de vânzări.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 8
  8
  Ciclul. Repetați pașii 1-4 pentru a continua ciclul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți vânzările Pasul 9
  9
  CESA. Odată ce ați generat vânzările dorite, nu uitați să încheiați ciclul vânzărilor cu rezultate pozitive. Faceți ceilalți vânzători fericiți și clienții dvs. mulțumiți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să răspundeți unui telefon furios prin telefonCum să răspundeți unui telefon furios prin telefon
  Cum să rezolvați reclamațiile cliențilorCum să rezolvați reclamațiile clienților
  Cum să rezolvați reclamațiile clienților despre alimenteCum să rezolvați reclamațiile clienților despre alimente
  Cum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barmanCum să obțineți mai multe sfaturi de lucru ca barman
  Cum se calculează perioada de colectare a conturilor de încasatCum se calculează perioada de colectare a conturilor de încasat
  Cum să închideți o vânzareCum să închideți o vânzare
  Cum să încheiați un acordCum să încheiați un acord
  Cum să vă bucurați de cliențiCum să vă bucurați de clienți
  Cum să dezvolți o strategie de marketingCum să dezvolți o strategie de marketing
  Cum se determină creanțele neteCum se determină creanțele nete
  » » Cum puteți îmbunătăți vânzările

  © 2011—2020 ertare.com