Cum să îmbunătățiți notele de matematică

Majoritatea oamenilor nu își dau seama că matematica are mai mult în comun cu atletismul decât cu orice alt subiect academic. Calea de a învăța matematica este privirea la ea, a face-o și a învăța-o.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 1
1
Luați note atente și ascultați cu atenție. Când învățați un anumit concept, încercați să colectați o listă de pași pentru a le revizui mai târziu. Scrieți puncte cheie și lucruri importante de evitat. Când profesorul dvs. scrie exemple pe tablă, copiați-le cu rezoluția pentru referințe viitoare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă gradul de matematică Pasul 2
  2
  Participați la lecție. Deși nu puteți învăța matematica pur și simplu dacă vă uitați la rezoluția sa, trebuie să o vedeți cel puțin o dată. Atunci trebuie să o faceți singur. Cheia înțelegerii matematicii este un participant activ. Dacă sunteți activ, utilizați ambele părți ale creierului. Ascultați problemele pe care profesorul le pune și le rezolvați. Ridicați mâna pentru a vă explica ceea ce ați făcut sau pentru a asculta cu atenție ce au făcut ceilalți studenți și răspunsurile lor pentru a vă asigura că ajungeți în același punct.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 3
  3
  Faceți-vă temele Completați temele și rezolvați întrebări suplimentare pentru a profita de material. Faceți-vă obiceiul să vă faceți temele corect, ca și cum ați fi făcut un test. E ca un eseu pentru un test. Luați notele și manualul ca o referință în timp ce faceți temele. Cereți-i ajutor din partea profesorului, prietenului, tutorelui sau elevului inteligent dacă aveți probleme.
 • 4
  Întrebați întotdeauna profesorul dacă aveți întrebări. În caz contrar, veți continua cu următorul subiect fără a înțelege primul. Nu înțelegi materialul poate face ca nota să scadă. Verificați întotdeauna cu profesorul dacă ați revizuit răspunsurile dvs. și dintr-o dată vă dați seama că aveți cinci răspunsuri rău de șapte, nu mergeți cu un prieten! Un profesor este întotdeauna cea mai bună opțiune de a pune întrebări.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 4
  5
  Căutați modele și conexiuni. După ce ați rezolvat o perioadă exercițiile de matematică, veți începe să vedeți modele și conexiuni pe care nu le puteți experimenta ca observatori. Implicându-vă cu problema, puteți vedea și simți cum este rezolvată. Răspunsul la toate problemele, fie că este vorba despre matematică sau despre altă problemă, se află în problema însăși. În cele din urmă, după ce ți-ai dezvoltat abilitatea, e extrem de eficient să o transmiteți. Când predați, verbalizați conexiunile pe care le-ați făcut în timpul practicării. Pentru a învăța, trebuie să înțelegeți problema astfel încât să puteți explica în mod corect și să lucrați la ea pentru a ajunge la un răspuns corect.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 5
  6
  Studii. Când aveți timp suplimentar, căutați probleme matematice online sau rezolvați probleme suplimentare în manual. Consultați notele și paginile manualului ori de câte ori este posibil. Asigurați-vă că înțelegeți bine cum să rezolvați o problemă și să examinați răspunsul dvs. Dacă nu înțelegi, întreabă-l pe profesor.
 • Nu vă uitați să vă studiați pentru teste. Începeți să studiați cu o săptămână înainte și între 30 de minute și o oră în fiecare zi. Acest lucru vă permite să faceți o revizuire în noaptea testului, în loc să învățați din nou concepte pe care le-ați uitat. De asemenea, vă va ajuta să vă relaxați și să vă simțiți încrezători în test, ajutându-vă să evitați greșelile neplăcute.
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă gradul de matematică Pasul 5Bullet1
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 6
  7
  Învățați alți elevi. Puteți dezvolta abilitățile de matematică vizionând un profesor bun care explică o mie de probleme sau rezolvă o sută de probleme practice, însă metoda cea mai eficientă este de a dezvolta această abilitate prin predarea a zece probleme. Deci, căutați colegii de clasă care au probleme cu lecția. Dați-le probleme suplimentare și arătați-le cum să le rezolvați pentru a vă favoriza abilitățile.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 7
  8
  Alăturați-vă grupurilor de studiu și cluburilor de matematică. Grupurile de studiu vă oferă posibilitatea de a conecta idei și concepte cu un grup de egali. Ei vor putea să învețe și să învețe unii de la alții. Cluburile de matematică vă vor ajuta să vă exersați abilitatea de a învăța.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 8
  9
  Faceți testul cu diligență. Cu o noapte înainte, pregătiți-vă calculatorul, cel puțin două creioane, în cazul în care celălalt se rupe (de preferință # 2) și un radieră. Verificați notele pentru ultima oară și du-te la culcare imediat după aceea. Du-te la culcare devreme și ridica mai devreme decât de obicei, astfel încât să vă puteți pregăti și bucura de un mic dejun delicios. Luați o băutură lungă de apă, săriți și alerga puțin. Mănâncă ciocolată neagră. Păstrați energii în timpul zilei, transportând o sticlă de apă împreună cu dvs. și beți din ea în mod repetat. Înainte de test, afișați o notă ridicată și zâmbet. Calmați puțin și evidențiați punctele cheie din întrebări. Reveniți la întrebările pe care nu le înțelegeți după terminarea celorlalte. Verificați răspunsurile de mai multe ori.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea gradului de matematică Pasul 9
  10
  Bucurați-vă de notele minunate. La urma urmei, ați lucrat din greu!
 • Lucrează

  Imaginea intitulată 735865 10
  1
  Dacă există ceva ce profesorul dvs. dorește să faceți, asigurați-vă că faceți acest lucru. Acesta vă poate ajuta să vă îmbunătățiți nota și este, de asemenea, bine să vă consolidați studiile.
 • Imaginea intitulată 735865 11
  2
  Dacă aveți un test de matematică săptămâna viitoare, asigurați-vă că studiați. Nu face totul aseară. Studiați din când în când între 30 de minute și o oră pe zi. În acest fel, în noaptea dinaintea testului, puteți face doar o scurtă trecere în revistă a ceea ce ați studiat în timpul săptămânii. Asigurați-vă că aveți un somn bun, astfel încât să nu fiți prea obosiți când faceți testul.
 • Imagine cu titlul 735865 12
  3
  Asigurați-vă că vă faceți toate temele. Pe drumul spre casă puteți face unele teme, astfel încât să nu vă supraîncărcați când vă întoarceți acasă. Când ajungeți la casa dvs., relaxați-vă pentru maximum două ore, dacă ajungeți mai devreme. Dacă întârziați, apoi odihniți-vă timp de cel mult o oră, astfel încât să nu vă treziti toată noaptea și să vă întindeți târziu.
 • Imagine cu titlul 735865 13
  4
  Concentrați-vă în clasă, deoarece profesorul caută de asemenea participarea și această muncă de clasă este terminată, arată că sunteți pregătit. Nu vorbiți cu prietenul dvs. sau nu vă opriți să acordați atenție, deoarece nu numai că opriți să participați și să vă concentrați, că vă lipsesc munca care va fi în test sau în sarcină și că nu veți mai putea înțelege mai târziu.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ignorați colegii enervanțiCum să ignorați colegii enervanți
  Cum să înveți algebra bine în colegiuCum să înveți algebra bine în colegiu
  Cum să înveți matematicaCum să înveți matematica
  Cum să aprobe calcululCum să aprobe calculul
  Cum să predați matematicaCum să predați matematica
  Cum să-ți înveți matematica copiluluiCum să-ți înveți matematica copilului
  Cum să înțelegi matematicaCum să înțelegi matematica
  Cum să studiezi matematicaCum să studiezi matematica
  Cum să studiezi pentru școală în timpul veriiCum să studiezi pentru școală în timpul verii
  Cum să studiezi pentru un test de matematicăCum să studiezi pentru un test de matematică
  » » Cum să îmbunătățiți notele de matematică

  © 2011—2020 ertare.com