Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare în limba engleză

În prezent, aptitudinile engleze coerente reprezintă o obligație. Aceasta devine limba lumii și noi toți trebuie să fim actualizați. Cu toate acestea, dacă ați învățat ceva timp și nu puteți comunica cu ușurință, cum depășiți depresia de învățare? Veți avea nevoie de puțină ingeniozitate și dedicație, dar, din fericire, este mai ușor acum decât în ​​alte vremuri. Sunteți gata să începeți acum?

pași

Partea 1
Îmbunătățiți abilitățile de vorbire

Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 1
1
Găsiți niște vorbitori nativi de limba engleză. În unele zone, este cel mai dificil, dar este cea mai bună utilizare a timpului. Vorbind cu vorbitori nativi este calea mai eficient pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în limba engleză, pentru a vorbi sau pentru alte mijloace. Prin urmare, faceți tot ce este necesar, fie Skype cu ei, fie să-i chemați sau să-i implorați să vorbească cu dvs. Progresul dvs. va fi mai rapid în acest fel în comparație cu altul.
 • Invitați-i la cină dacă sunt turiști! Ei primesc o masă și veți obține o lecție de engleză. Publicitate pe Craigslist. Luați o clasă și fii prieten cu profesorul tău. Oferă un schimb de limbi. Sunt aleși undeva!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 2
  2
  Ascultați muzica engleză. Nu muzica in engleza, ci muzica engleza care contine ritmul, prozodia si tonalitatea ei. Intonația Chiar dacă Din punct de vedere tehnic, vorbesti perfect limba engleza, daca vorbesti ca un robot, nu vorbesti asa cum ar trebui sa fie vorba.
 • Uită-te la oameni. Observați cum gurile lor formează cuvintele. Observați cum comunică emoția. Observați unde accentul se pune pe anumite propoziții și modul în care acestea oferă context. În afară de descifrarea cuvintelor, notați umorul, sentimentul și formalitatea care se aplică.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 3
  3
  Incetiniti Mai presus de toate, încetini dacă vrei să fii înțeles. Cu cât vorbesti mai clar, cu atât șansele tale mai bune vor fi înțelese de ascultător. Este tentant să ai nervi și vrei să urci până la capăt, dar nu poți să o faci! Claritatea este esențială pentru unii vorbitori nativi de limba engleză!
 • Ei vor avea răbdare cu tine, nu-ți face griji! Trebuie să ai răbdare cu tine. Este mult mai puțin frustrant să vorbești cu cineva pe care-l înțelegi, chiar dacă vorbesc încet decât să vorbești cu cineva pe care nu o înțeleg. Vorbind repede, nu este impresionantă dacă limba se încurcă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 4
  4
  Înregistrați-vă. Chiar dacă ne ascultăm întotdeauna, nu știm cum suntem. Înregistrează-te! Care sunt aspectele puternice și slabe pe care le auziți în discursul dvs.? Apoi, vă puteți concentra asupra a ceea ce trebuie să vă străduiți.
 • O mare idee este de a obține o carte gravată, înregistrează-te în timp ce citește un fragment din carte (sau imita naratorul) și comparați-te de înregistrare. În acest fel, puteți face acest lucru de mai multe ori până când veți reuși!
 • Citiți cărțile cu voce tare când încercați prea mult. Veți obține câteva puncte pentru abilitățile dvs. de citire și să vorbească. Jumătate din bătălie se simte confortabil cu cuvintele!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 5
  5
  Luați diferite clase. Așa este, o clasă e bună. De fapt, o clasă este minunată. Cu toate acestea, este mult mai bine dacă puteți lua mai mult de o clasă de stiluri diferite. O clasă de grup poate fi ieftină, distractivă și să-ți acopere toate abilitățile, dar poate și o clasă personală. Veți primi o atenție individuală la discursul dvs., ceea ce doriți. Aceasta este o doză dublă de îmbunătățire.
 • Există clase specializate pe care le puteți lua. Există cursuri pentru reducerea accentului, cursuri de afaceri, cursuri de turism și chiar clase de hrană în limba engleză. Optați pentru ceea ce vă interesează dacă îl puteți vedea (să fim cinstiți, uneori gramatica nu este suficientă)! Este posibil să învățați mai mult decât credeți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 6
  6
  Vorbește engleza acasă. Nu vorbesc acasă este cea mai mare și mai ușoară greșeală pe care o poți face. Aveți grijă de ziua dvs., de munca dvs. parțial în limba engleză, de orele dvs. de engleză și apoi de casă unde vă reluați limba maternă. Deși este adevărat că puteți obține îmbunătățiri lente, nu veți trece niciodată dincolo de câmpul de temut al limbii. Obțineți obiectivul de a vorbi limba engleză acasă. Mănâncă numai engleza la prânz. Stick la vizionarea emisiunilor în limba engleză la televizor la domiciliu. Faceți-o în fiecare zi a săptămânii, dacă este posibil.
 • Vorbește cu tine în engleză. Spuneți-vă acțiunile. Spuneți ce faceți, gândiți-vă sau simțiți în timp ce faceți felurile de mâncare. Suna un pic prostie (daca cineva te vede!), Dar creierul tau gandeste in engleza înainte de limba maternă, ceea ce este suficient. Când o puteți face, restul va urma aceeași cale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 7
  7
  Creați oportunități Este ușor să vă vedeți situația și să vă gândiți că nu veți fi niciodată expus la limba engleză în mod natural cât doriți. Deplasarea în străinătate este costisitoare, nu cunoașteți niciun străin etc. Asta e modul leneș să-l vezi! Vorbitorii englezi sunt peste tot - uneori trebuie doar să găsească și să iasă din ascundere. Trebuie să mergi la ei.
 • Sunați la o linie telefonică în limba engleză. Sunați-l pe Nike și întrebați despre pantofii de pânză. Sunați la o companie de telefonie și aveți o conversație trivială despre planurile telefonice. Porniți un blog, configurați sistemul de operare în limba engleză, jucați WoW. Introduceți camerele de chat în limba engleză. Există mereu oportunități.
 • Partea 2
  Îmbunătățiți-vă abilitățile pentru a înțelege

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 8
  1
  Aflați de ce este dificil. Nu vă simțiți rău dacă abilitățile voastre de ascultare vă cad. Ele par a fi cele mai ușoare, dar pot fi foarte, foarte copleșitoare. Modul în care învățați limba engleză la școală este practic opusul modului în care o vorbiți de fapt vorbitorii nativi. Nu este o surpriză că este o treabă bună!
  • Data viitoare când cineva spune "Vrei să-mi dai punga?" (Vrei să-mi dai punga?) Și ascultă "Duyuwannapasmidatbag?"Nu credeți că sunteți nebuni Puteți să fugi în ceea ce poate conduce o persoană nebună dacă ascultați cele de mai sus, sau "ca" (As) "Uhh" (est) și "umm" (As). Prin urmare, reamintiți-vă că există jargoni atunci când vă concentrați pe ascultarea a ceea ce spun oamenii în engleză.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 9
  2
  Vorbire. E serios Ascultarea pasivă este bine, dar interacțiunea este mult mai bună. Trebuie să puneți întrebări dacă doriți să fiți buni în ascultare. În acest fel, aveți controlul conversației! Știți deja că oamenii vor răspunde printr-o tangență confuză în ceea ce privește politica dacă îi întrebați ce fac ei în vara. Sperăm că cel puțin asta se va întâmpla!
 • Cu cât auziți mai mult o persoană specifică, cu atât mai ușor va fi să vă înțelegeți. Limba engleză are numeroase accente pe care nu le înțelegeți pe cineva și vă întrebați de ce. Fii răbdător! Mintea ta se va obișnui cu accentul în timp. Vorbitorii de limba engleză trebuie să se adapteze reciproc Întotdeauna.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 10
  3
  Uita-te la TV, filme, podcast-uri și tot ce arată. Deși este adevărat că vorbind și ascultând în mod proactiv limba engleză este mai bună, învățarea pasivă este la rândul ei bună. Prin urmare, porniți televizorul și stați jos pentru a asculta. Încercați să opriți subtitrările! Este mai bine dacă o puteți înregistra și o puteți viziona de mai multe ori. În acest fel, puteți vedea progresul dvs.
 • Chiar și având radioul în fundal este util, trebuie doar să vă păstrați mintea într-o zonă în limba engleză. Cu toate acestea, cel mai bun caz este de a obține un film și urmăriți-l de mai multe ori, până când mintea ta opri îngrijorătoare cu privire la înțelegere și să se concentreze asupra detaliilor, cum ar fi intonație și jargoane. Uita-te la emisiuni TV în care există caractere egale de peste si peste din nou, astfel încât să vă obișnuiți cu discursul lor. Pe scurt, obișnuiți-vă cu repetarea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 11
  4
  Faceți un schimb de limba engleză. Începeți un schimb de limbi dacă aveți un prieten care vorbește limba engleză și încearcă să învețe limba dvs.! În jumătate de timp trebuie să vorbești în limba ta, iar cealaltă jumătate trebuie să vorbești în limba engleză. În plus, veți avea timp să beți cafea și să vă relaxați!
 • Dacă acest lucru nu este posibil, găsiți niște prieteni care doresc să practice limba engleză. Deși practicarea acestei limbi cu vorbitori non-nativi nu este ideală, este cu siguranță o modalitate mai bună decât a nu face nimic. Veți avea mai puțin nervi de vorbit în fața lor și puteți învăța din punctele lor forte.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 12
  5
  Ascultați muzică în limba engleză. Învățarea unei melodii pe zi poate extinde vocabularul. În plus, este distractiv și oferă o mulțime de energie. Puteți să vă măriți repertoriul muzical, să învățați cuvinte noi și să vă extindeți cunoștințele fără să vă dați un cont. Apoi, puteți merge la un karaoke pentru a le cânta!
 • Rămâneți la melodiile care sunt lente și clare. Puteți începe cu The Beatles și Elvis, deși muzica modernă este bună. Optați pentru balade, deoarece tind să fie mai ușor de înțeles. Puteți aștepta să ascultați melodiile rap.
 • Partea 3
  Îmbunătățiți abilitățile de scriere

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 13
  1
  Scrie. Este la fel de simplu ca asta. Trebuie să practici să fii bun. Trebuie să o faceți de mai multe ori. Prin urmare, scrieți în fiecare zi. Puteți scrie o intrare zilnic, poate fi următoarea dvs. carte best-seller - nu contează. Doar scrie pe o bucată de hârtie.
  • Păstrați totul într-un singur loc. Având un notebook sau un dosar pentru munca dvs. în limba engleză vă va menține organizat și motivat. Cu cât devii mai bine, cu atât vei fi mai ușor să vezi progresul tău. Puteți să vă întoarceți și să fiți uimiți de cât de rău Ai fost și cât de minunat ești acum.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 14
  2
  Vedeți câteva revizuiri. Cu toate acestea, este puțin inutil dacă nu primiți unele revizuiri sau corecții. Trebuie să vă îmbunătățiți întreaga limbă, nu numai în partea în care vă aflați acum. Aveți două opțiuni:
 • Internetul E incredibil, într-adevăr. Unele site-uri web ca italki.com și lang-8 corectează munca dvs. gratuit! Nu lăsați încă wikiHow, ci păstrați în minte aceste pagini web.
 • Un prieten Este evident. Cu toate acestea, lucrul grozav în ceea ce privește scrierea este că puteți trimite un e-mail prietenului dvs. oriunde este el și el poate să îl primească, să-l corecteze și să-l returneze. Prin urmare, puteți face progrese dacă sunteți separat cu o milă sau prietenul dvs. este în mijlocul Canadei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 15
  3
  Adăugați câteva fraze în vocabular. Scrisul dvs. va continua să sune ca unul făcut de un bătrân în vârstă de șase ani dacă scrieți așa, indiferent cât de corect este. Singura diferență dintre un bătrân în vârstă de șase ani, cu o gramatică bună și o bătrână de douăzeci de ani, cu o gramatică bună este vocabularul său. Scrieți frazele pe care doriți să le încorporați în eseu (sau în discursul dvs.) când întâlniți o astfel de expresie. Apoi, încercați să le utilizați.
 • Este recomandabil să începeți să învățați destinațiile de plasare. Acesta este un termen elegant pentru cuvintele care sunt utilizate împreună. "Intră în căsătorie" (căsătoria) este utilă, dar "să te căsătorești cu cineva" (Căsătoriți pe cineva) este mult mai bine. În acest fel, veți ști că nu trebuie să spuneți "să te căsătorești cu". Vei avea o privire amuzantă dacă spui "a primit o frig" (primiți o răceală), în loc de "a răcit" (au gripa) Ai observat cum funcționează?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 16
  4
  Nu uitați detaliile! Deși este adevărat că cunoașterea multor cuvinte este bună, scrisul dvs. nu arată foarte bine dacă scrieți cu ortografie greșită. Este dureros. Asigurați-vă că aveți spații corecte, scor corect și că utilizați litere mari dacă este cazul. Este important.
 • Scrierea în timp ce ascultați nu este bună, dacă nu sunteți o fată de cincisprezece ani care trimite mesaje text prietenilor ei. "tu" (voi) este "tu" (tu), nu "sau" (scrisoarea "sau"). "pentru" (pentru) nu este scris "4" (four) în engleză. "2" vrea să spună ceva foarte diferit "la" (a) sau "prea" (De asemenea). Nu vei câștiga o medalie pentru a scrie așa.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 17
  5
  Utilizați internetul Acest lucru are aproape tot ceea ce vrei. Aproape. Există site-uri care au jocuri în limba engleză, articole în limba engleză care sunt ușor de citit și exersate în limba engleză pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în fiecare domeniu. Vom oferi câteva pagini web pentru a vă exersa:
 • Anki este un program cu cărți de învățare. Puteți găsi ceva similar pe site-ul Memris. Practic, te poți testa pe acestea.
 • OneLook este un tip de dicționar care poate găsi cuvinte, le poate defini și să le traducem. Trebuie doar să aruncați o privire. În plus, are un dicționar inversat în care puteți scrie conceptul!
 • Visuwords creează o hartă a cuvântului cu imagini, ceea ce vă face să conectați cuvântul pe care îl căutați cu cuvinte și cuvinte similare sau asociate care sunt utilizate împreună. Este o modalitate excelentă de a vă extinde vocabularul!
 • La fel ca Visuwords, Merriam Webster are un dicționar vizual. Dacă scrieți "trage" (anvelopă), vă va arăta o anvelopă și vă va arăta alte cuvinte asemănătoare "călca" (banda de rulare a anvelopei) și "margele de sârmă" (călcâi de anvelope).
 • Englishforums este un loc minunat de a pune întrebări și de a vorbi cu vorbitori de engleză. Este o comisie de întrebări legate de limba engleză.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză Pasul 18
  6
  Întotdeauna corectați scrisul. Și cu asta nu înseamnă că o revedești, așa cum am menționat mai înainte. Vrem să vă revizuiți și apoi Scrie-o din nou Trebuie să aveți un document preliminar minunat și terminat în engleză perfectă. Nu veți observa greșelile pe care le faceți sau știți cum să le corectați dacă le scrieți și le corectați. În acest fel, notebook-ul dvs. va arăta mult mai frumos.
 • Când ați corectat o piesă, încercați să scrieți ceva a doua zi, pe baza erorilor pe care le-ați corectat. În acest fel, vă puteți dovedi că ați îmbunătățit și veți observa erorile care au apărut deja nu te angajezi Te vei îmbunătăți și încrederea voastră va fi construită, ceea ce reprezintă un avantaj.
 • sfaturi

  • Practicați zilnic. În caz contrar, veți uita!
  • Nu vă simțiți copleșiți Mutați un cuvânt la un moment dat și fiți fericiți că ați învățat fiecare cuvânt nou.
  • Vorbiți, învățați și exersați cu încredere.
  • Ascultați cu atenție și scrieți cuvintele necunoscute pentru a le găsi mai târziu în dicționar. Nu opriți citirea pentru a găsi cuvântul decât dacă nu înțelegeți cu adevărat sensul său general.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți limba englezăCum să înveți limba engleză
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum de a învăța pronunția standard a limbii englezeCum de a învăța pronunția standard a limbii engleze
  Cum să înveți engleza cu ușurințăCum să înveți engleza cu ușurință
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să dezvolți fluența în limba englezăCum să dezvolți fluența în limba engleză
  Cum să stăpânești cuvintele în limba englezăCum să stăpânești cuvintele în limba engleză
  Cum să începeți să învățați panyabiCum să începeți să învățați panyabi
  Cum să îmbogățiți vocabularul în limba englezăCum să îmbogățiți vocabularul în limba engleză
  Cum să te antrenezi în mod eficient ca interpretCum să te antrenezi în mod eficient ca interpret
  » » Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare în limba engleză

  © 2011—2020 ertare.com