Cum să vă îmbunătățiți notele dacă nu reușiți

Vrei să eșuezi o clasă și nu știi ce să faci? Acest lucru se întâmplă cu mulți oameni, deci nu vă descurajați. Puteți să vă ridicați notele când sunteți pe cale să eșuezi datorită efortului, studiului și concentrării mari în materialele academice.

pași

Metoda 1
Faceți mai mult pentru educația dvs.

Imaginea intitulată Aduceți-vă gradul în sus când nu faceți o clasă Pasul 01
1
Organizați-vă S-ar putea să nu reușiți, deoarece nu puteți ține pasul cu temele și nu obțineți note, ceea ce duce la scăderea mediei generale. Când aveți mai multe clase, notele și broșurile pot fi combinate. Acest lucru vă face să pierdeți informații, ceea ce vă poate face să nu reușiți o clasă. Faceți un dosar pentru clasa pe care urmează să o eșuați. Păstrați notele și foile de lucru necesare într-un dosar colorat, astfel încât să nu pierdeți niciodată documente. Plasați ziarele din acea clasă într-un dosar în fiecare zi. În acest fel, nu veți pierde nimic și veți putea să păstrați pasul cu munca acelei clase.
 • Dacă sunteți mai organizat, puteți fi mai eficient atunci când studiați. Nu trebuie să căutați prin mai multe lucrări împrăștiate în rucsac vă va ajuta să simplificați procesul și să aveți mai mult timp pentru a studia materialul academic care vă aduce probleme.
 • Imaginea cu titlul Aduceți-vă gradul în sus când nu reușiți să faceți o clasă 02
  2
  Mergeți la toate sesiunile din clasă. Pierderea orelor este adesea o cauză importantă pentru notele scăzute. Din cauza asta, te lași în urmă și nu te poți prinde. Dacă, de obicei, vă dor de instituția de învățământ sau de orele de curs, nu veți ști ce vrea profesorul să învățați. În mod similar, nu veți înțelege așteptările pe care le au pentru temele și testele care pot determina să aibă note slabe. Pierderea unei clase te poate răni, deoarece ai pierdut o mulțime de informații necesare pentru următorul test, care nu va ajuta la clasele sus.
 • Dacă trebuie să pierdeți o clasă din cauza unei boli sau a unui eveniment academic, asigurați-vă că un coleg de clasă vă oferă notele. Încercați să găsiți pe cineva care ia note foarte atenți, astfel încât să vă asigurați că veți obține informațiile necesare pe care le-ați pierdut în timp ce nu ați fost prezenți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Acordați atenție clasei. Distragerea vă poate face să întârziați în clasă și să nu reușiți temele. Trebuie să acorzi atenție în clasă pentru a-ți ridica notele. Doar pentru că ești în clasă nu înseamnă că ești prezent în mod mental. Prin urmare, asigurați-vă că mintea dvs. este în clasă. Trebuie să fii pregătit să înveți și să păstrezi informații. Acest lucru vă va ajuta să faceți mai bine în ceea ce privește îndatoririle viitoare, ceea ce vă va mări gradele.
 • Asigurați-vă că puneți întrebări în clasă. Când profesorul dvs. explică ceva ce nu înțelegeți bine, spuneți "Puteți să-l explicați din nou? Nu am înțeles. În caz contrar, puteți cădea în urmă și pierdeți multe informații importante care sunt necesare pentru următorul test.
 • Cu cât aveți mai multă intervenție pe parcursul clasei, cu atât veți avea mai multă concentrare pe materialul academic. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai pregătiți pentru teme la domiciliu și să obțineți note mai bune, ceea ce vă va ajuta să obțineți note mai bune.
 • Imaginea cu titlul Aduceți-vă gradul în sus când nu faceți o clasă 04
  4
  Luați note atente. S-ar putea să nu reușiți să faceți o clasă, deoarece nu cunoașteți informațiile necesare pentru a trece tema. Când profesorul vorbește despre materialul academic din clasă, scrie-l jos. Încercați să marcați sau să indicați ce concepte sunt discutate mai mult decât altele, deoarece acestea ar putea veni în teste. Dacă profesorul tău îți spune că ceva va fi pe test, marcați în notele dvs., astfel încât să știi că trebuie să studieze mult.
 • Nu puneți accent pe structura sau pe scrierea notelor. Trebuie doar să scrieți toate informațiile pentru a le putea lua mai târziu. Nu va fi nici o problemă, atâta timp cât vă puteți înțelege notele când studiați.
 • Dacă observați că mintea voastră se rătăcește când scrieți notele, încercați să le scrieți în culori grozave sau să schimbați culorile la fiecare câteva fraze. Acest lucru va păstra interesul minții tale în materialul academic și va face ca notele tale să pară mai interesante atunci când le revii mai târziu.
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă gradul în sus când nu faceți o clasă Pas 05
  5
  Cereți-vă învățarea. Unul dintre motivele pentru care este posibil să aveți grade slabe poate fi faptul că înțelegeți conținutul numai în anumite situații. Prin urmare, trebuie să puteți aplica ceea ce învățați și să o luați într-un domeniu mai larg. Dacă înțelegeți informațiile într-un singur mod, nu le puteți transfera în alte situații. Acest lucru vă va face să nu răspundeți la întrebările privind examenele și să nu faceți rău în lucrarea scrisă, deoarece nu puteți gândi critic la informație.
 • Imaginea intitulată
  6
  Vorbește cu profesorul tău. Este posibil să aveți notăți scăzute deoarece nu răspundeți bine la o anumită metodă de predare. Dacă aveți dificultăți cu un profesor, informați-i că nu răspundeți la modul în care predă ceva. S-ar putea să vă pot ajuta să înțelegeți acest lucru într-un mod diferit. În același mod, ar trebui să discutați cu el dacă nu înțelegeți materialul academic în general. Afla cand este disponibil si cere o intalnire cu el. Puteți spune că "am dificultăți în înțelegerea informațiilor din clasă. Poți să mă ajuți să înțeleg asta? Profesorul dvs. este autoritatea subiectului și vă poate ajuta cu materialele academice cu care aveți dificultăți.
 • În mod similar, vă poate ajuta să găsiți modalități de studiu pentru următorul test sau să vă dați idei pentru următoarea lucrare scrisă. El vă poate da mai multe note sau citiri care vă vor ajuta să înțelegeți.
 • Asigurați-vă că nu să se bazeze pe profesorul dvs. pentru a oferi pas cu pas a ceea ce va veni în ghidul de examen. Trebuie să arătați efort și înțelegere. În caz contrar, este posibil să eșuezi și alte clase în viitor.
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă nota în sus când nu faceți o clasă Pasul 07
  7
  Cereți calificări suplimentare. O modalitate bună de a vă ridica notele este să faceți alte sarcini, ceea ce vă poate oferi mai multe puncte pe o datorie pe care nu ați reușit. În același mod, vă poate oferi o calificare suplimentară care vă va ajuta să ridicați media generală. Adresați-vă profesorului dvs. "Există vreo modalitate de a face o taxă suplimentară? M-am luptat pentru a-mi ridica notele și aș vrea să am ceva ajutor ". Dacă observați că aveți o atitudine serioasă în ceea ce privește ridicarea notelor, este posibil să vă acordați o îndatorire suplimentară pentru a vă ajuta să vă ridicați gradele scăzute.
 • În mod similar, puteți întreba dacă există o modalitate de a reface o necesitate, mai ales dacă înțelegeți conceptele mai bine acum. Puteți spune că "am avut dificultăți în ultima datorie. Înțeleg mult mai bine acum că am obținut ajutor și am studiat mai mult. Există vreo modalitate prin care o pot face din nou?
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă nota în sus când nu faceți o clasă 08


  8
  Obțineți un alt student pentru a vă oferi lecții private. Vezi dacă instituția dvs. de învățământ are un program de cursuri private predate de un alt student. În acest tip de program, studenții care studiază același material academic sunt acolo pentru a vă ajuta să vă rezolvați temele și să învățați materialele academice. Marele avantaj este că aceștia se află la același nivel cu tine și îndeplinesc aceleași îndatoriri, ceea ce le va ușura să vă ajute cu întrebările pe care le aveți.
 • Dacă profesorul tău te intimidează, poți să te simți mai confortabil să întrebi un alt student pentru ajutor. Încercați să spuneți "Puteți să mă ajutați să înțeleg acest material academic? Am note slabe, dar încerc să le încarc. " În mod similar, puteți pune întrebări despre viitoarele misiuni.
 • 9
  Țineți cont de greutatea taxelor. Unii profesori fac un test mai valoros decât o sarcină. De exemplu, să presupunem că aveți un scor scăzut la un test de algebră și un scor redus pe o foaie de lucru. Unii profesori au scos un scor redus pentru foaia de lucru și au dublat același grad scăzut pentru test. Pe de alta parte, alti profesori au pus doar un scor scazut pentru foaia de lucru si doar un grad scazut pentru test.
 • Metoda 2
  Modificați obiceiurile la domiciliu

  Imaginea intitulată Aduceți-vă gradul când nu reușiți să faceți o clasă 09
  1
  Faceți un plan Este posibil să eșuați pentru că nu ați reușit bine. Pentru a vă schimba calificările, trebuie să includeți mai multe abilități de gestionare a timpului în viața dumneavoastră. Dacă doriți să vă ridicați notele, trebuie să lucrați mai mult pentru a vă termina toată munca și aveți încă timp pentru a studia. Pentru a face acest lucru, organizați temele pentru toate cursurile pentru restul semestrului. În același mod, organizați și alte obligații, cum ar fi munca, activitățile extracurriculare sau adunările sociale. Plasați fiecare eveniment în calendar pornind de la cel mai important lucru, ceea ce înseamnă că trebuie să prioritizați responsabilitățile pentru clasa pe care urmează să o eșuați. Apoi, completați restul spațiului liber. În acest fel, veți ști exact ceea ce trebuie să faceți și timpul pe care vă va face să o faceți.
  • Dacă aveți obligații care se încrucișează, va trebui să sacrificați unele dintre ele. Dacă ai prea multe proiecte de făcut, te poți da greș. Nu puteți ignora îndatoririle altor clase, dar dacă este o activitate academică sau un angajament social, este posibil să nu puteți participa dacă sunteți într-adevăr angajat să vă ridicați notele.
  • Dacă responsabilitățile dvs. depășesc foarte mult, încercați să vă reorganizați programul împreună cu șeful. Explicați ce este problema și vedeți dacă cineva este dispus să-și schimbe rândul cu dvs.
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă gradul în sus când nu faceți o clasă Pasul 10
  2
  Faceți-vă temele Deoarece temele sunt evaluate, trebuie să faceți acest lucru pentru a vă asigura că gradul dvs. este cât mai mare posibil. În mod similar, a face temele este cel mai bun mod de a fi conștient de materialele academice pe care le înveți în clasă. Nu lăsați-o să se acumuleze. Dacă întârziați, veți pierde informațiile necesare pentru teste și alte sarcini. Cu cât întârziați mai mult, cu atât mai puțin materialul pe care îl veți înțelege, ceea ce ar fi putut fi motiv pentru tine să obțineți semne scăzute asupra îndatoririlor voastre trecute. De asemenea, veți afla informațiile pe măsură ce le vedeți și nu va trebui să vă faceți griji atât de mult cu privire la studierea intensă pentru a afla toate informațiile necesare testului cu o seară înainte de a le acorda.
 • Dacă apar întrebări pe măsură ce faceți temele, este util să le scrieți. În acest fel, puteți să întrebați pe profesorul dvs. de îndată ce îl vedeți și să înțelegeți ce nu înțelegeți.
 • Încearcă-ți temele imediat ce ajungi acasă. În mod normal, temele sunt o mare parte din clasa ta, deci ar trebui să te asiguri că o termini. În plus, cu cât o faci mai devreme, cu atât vei fi mai interesat și cu cât vei fi mai conștient de subiectul academic pe care îl vei studia. Dacă așteptați până când veți dormi să faceți acest lucru, puteți avea mai multă distragere și oboseală, ceea ce vă va face să faceți o treabă mai mică și să păstrați mai puține informații.
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă gradul când nu reușiți să faceți o clasă 11
  3
  Studiu greu. Singura modalitate de a ridica un grad scăzut este să obțineți note mai bune pe teme de acasă, care începe cu studiul la domiciliu. Nu puteți afla informații dacă nu o studiați, așa că încercați să acordați timp pentru a studia în fiecare noapte. Opriți distragerile, cum ar fi telefoanele, laptopurile, televizoarele sau muzica. Cu cât aveți mai multă concentrare, cu atât veți lucra mai mult și veți avea mai multe informații pe care le veți păstra.
 • Când citiți citirile pentru o clasă, faceți note în timp ce le revizuiți. În acest fel, nu va trebui să le citiți din nou când examenul se apropie. Acest lucru ar putea dura puțin mai mult, dar veți avea pregătire adecvată pentru a lua examenul, ceea ce vă va ajuta să obțineți o notă mai bună.
 • Începeți examinarea materialului cu aproximativ două săptămâni înainte de testare. Citiți și recitiți notele. Pregătiți cărți pentru a studia materialele academice. Dacă observați că aveți anumite probleme la anumite subiecte, petreceți mai mult timp în acele secțiuni.
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă gradul în sus când nu faceți o clasă Pasul 12
  4
  Tema începe imediat. Uneori, oamenii obțin un rating scăzut pentru că se blochează pe o datorie. Odată blocați, amână munca și nu o reluați până nu este prea târziu. Nu este o opțiune de a amâna atunci când încercați să vă ridicați notele. Când profesorul tău îți atribuie o datorie, începe să o faci imediat. Dacă așteptați până în ultima clipă, nu vă veți pune totul în muncă și nu veți obține o calificare bună. În același mod, acest lucru va fi util dacă rămâneți blocat într-o datorie. Când te ia, poți întreba un bibliotecar sau un profesor pentru ajutor.
 • Dacă aveți o lucrare scrisă de prezentat, începeți imediat investigația. În acest fel, veți putea să aveți o investigație mai profundă, care vă va permite să aveți argumente mai bune atunci când aveți o mulțime de cunoștințe despre acest subiect. În mod similar, concentrați-vă asupra surselor academice. Cu cât aveți mai multe informații, cu atât va fi mai bine lucrarea scrisă.
 • Dacă aveți un proiect de făcut, începeți să lucrați la componentele sale cât mai curând posibil. Cu cât efortul pe care îl investiți mai mult în datoria dvs., cu atât va fi mai bine scorul dvs.
 • Imaginea intitulată
  5
  Creați un grup de studiu. Când se apropie un test, localizați niște oameni din clasa cu care puteți studia. Ei se pot ajuta reciproc să studieze și să se ocupe mai bine de materialul academic decât dacă ar face-o singură. Pregătiți materialul înainte de întâlnire și, împreună, pregătiți-vă pentru a face un test rapid între dumneavoastră, examinați zonele problematice și studiați materialul care ar putea fi testat.
 • Încercați să includeți pe cineva care are note bune în clasa pe care urmează să o eșuați. Această persoană ar putea să înțeleagă informațiile și să poată răspunde la întrebările pe care le aveți.
 • Aceștia pot face niște jocuri cu materialul pe care trebuie să-l învețe pentru a-i face o activitate distractivă și interesantă. Încercați să utilizați un joc de bord și unele cărți pentru a învăța astfel încât acestea să varieze modul în care învață materialul.
 • Imaginea intitulată Aduceți-vă nota în sus când nu faceți o clasă 14
  6
  Odihnă destul. Este posibil să nu reușiți să faceți o clasă deoarece vă simțiți atât de obosiți și somnoroși încât să vă acordați atenție în clasă. În același mod, este posibil să vă înșfaceți temeinic pentru că vă simțiți foarte obosit să vă dedicați atenția. Obținerea unui somn suficient este necesară pentru concentrarea și păstrarea informațiilor. Dacă vă simțiți somnoros în timpul orelor de curs, este posibil să nu faceți note sau să păstrați informații în clasă. Încearcă să dormi între 7 și 8 ore pe noapte, astfel încât să te simți bine pentru a doua zi.
 • În mod similar, dormit bine vă va ajuta să vă simțiți mai bine când vă veți întoarce acasă a doua zi, ceea ce vă va ajuta să continuați studiile și să urmați cursuri de clasă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum se citează notele de clasăCum se citează notele de clasă
  Cum să studiezi eficient, să rămâi organizat și să-ți gestionezi timpul la școalăCum să studiezi eficient, să rămâi organizat și să-ți gestionezi timpul la școală
  Cum să studiezi pentru un examen fără a-ți arde geneleCum să studiezi pentru un examen fără a-ți arde genele
  Cum să apară în lista de onoareCum să apară în lista de onoare
  Cum să îmbunătățiți clasa englezăCum să îmbunătățiți clasa engleză
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  Cum să obțineți note bune în clasele de biologieCum să obțineți note bune în clasele de biologie
  Cum să vă organizați noteleCum să vă organizați notele
  Cum să organizați pentru universitate sau pentru un postuniversitarCum să organizați pentru universitate sau pentru un postuniversitar
  » » Cum să vă îmbunătățiți notele dacă nu reușiți

  © 2011—2020 ertare.com